Trebuie sa le citesti: 15 LECTII DE VIATA remarcabile invatate in 32 de ani, dar care se aplica ORICAREI VARSTE

Olesya Novikov isi impartaseste lectiile si invatamintele pe care le-a invatat in cei 32 de ani ai sai. Sunt lectii de viata care se aplica oricarei varste si care ne pot inspira sa traim frumos:

9. Nu exista deloc garantii. Aceasta este regula de baza a universului pe care trebuie sa o iei in calcul cand iti iei toate deciziile si iti pregatesti planurile.

10. Nu exista lene. Exista activitati pe care nu le iubesti, exista lipsa de energie sau lipsa unei viziuni mai largi si a abilitatii de a fi entuziasmat de perspective noi. Dar nu exista un asemenea lucru precum lene.

12. Fiecare semn pe care il intalnesti in drumul tau prin viata poate fi interpretat in cel putin 3 modalitati diferite:

1. Poate ca acesta este un semn adevarat.
2. Poate ca nu exista deloc semne.
3. Poate ca acesta este un test. Poate ca soarta doar a incercat sa te abata de la drumul tau testandu-ti sinceritatea intentiilor si a deciziilor.

13. Potentialul tau pe care nu l-ai valorificat te va durea intr-o buna zi. Este inutil sa ascunzi acest adevar si sa ramai in schimb inauntrul zonei tale de confort. Dupa cum se spune, suntem responsabili pentru talentul care ne-a fost incredintat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

14. Dincolo de zona de confort, exista o zona de disconfort. Si nu te asteapta neaparat acolo flori si bomboane de ciocolata. Insa oricum trebuie sa te duci acolo daca vrei sa realizezi ceva.

15. Ceea ce te-a ajutat intr-o anumita etapa te poate impiedica intr-o alta zi sa treci la urmatoarea etapa. Uneori este important sa renunti la ce te-a ajutat in trecut. Un exemplu: regulile pentru afacerile mici nu functioneaza pentru marile corporatii. Este imposibil sa evoluezi fara sa renunti la unele dintre reguli chiar daca ieri te-au ajutat sa evoluezi. Acest lucru se aplica si personalitatii tale, valorilor sau planurilor unei persoane.

Sursa: Brightside.me

Foto homepage: pathdoc / Shutterstock

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri