14 Iunie 2016 publicat în Lifestyle 51 share-uri

Descopera lista noastra cu filme motivationale care iti vor schimba instantaneu starea de spirit.

Sunt filme frumoase care reusesc sa transmita mesaje puternice, care iti ating sufletul, care te fac sa iesi din cele mai negre situatii si care te ajuta sa lupti pentru visurile tale si sa o iei de la capat. Pentru momentele in care simti ca vrei sa renunti, pentru momentele cand nu stii pentru ce sa mai lupti si care este urmatorul pas, pentru momentele in care vrei sa-ti recapeti puterile si sa-ti desfaci aripile, pentru toate acele momente am pregatit o lista cu recomandari de filme care merita vazute.

Filme bune de vazut in momentele grele din viata ta

1. The Pursuit of Happiness

Nu permite nimanui sa iti spuna ca nu poti face ceva. Oamenii care nu sunt in stare sa faca ceva pe cont propriu iti vor spune ca nici tu nu esti capabil. Vrei un lucru, il obtii! Punct!”

Unul dintre cele mai bune filme motivationale, care ilustreaza perfect ideea ca indiferent cate obstacole va pune soarta si viata in calea ta, sa nu renunti niciodata. Chris Gardner, interpretat de Will Smith, este un familist si un tata exemplar care incearca din rasputeri sa supravietuiasca si sa-i ofere un trai decent fiului sau. Povestea este deosebit de emotionanta, iar pe langa determinare, credinta, persistenta si lupta continua pentru visele noastre, aceasta prezinta cu tarie iubirea extraordinara a unui tata pentru copilul sau. Rolul baiatului este jucat chiar de fiul lui Will Smith.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

2. The Bucket List



„Stii, vechii egipteni aveau o credinta frumoasa despre moarte. Cand sufletele lor ajungeau la intrarea in rai, paznicii le puneau doua intrebari. Raspunsurile la acestea determinau daca aveau voie sa intre sau nu: Ai gasit bucurie in viata? Viata ta a adus bucurie altora?”

Trebuie sa recunosc ca dupa ce am vazut acest film extraordinar, mi-am pus ordine in ganduri si am facut o lista cu lucruri pe care imi doresc sa le fac in aceasta viata. The Bucket List este unul din acele filme care merita vazute macar o data si care iti zguduie putin sufletul din temelii si te face sa realizezi cat de scurta este viata si ca trebuie sa te bucuri din plin de ea. Nu maine, nu peste o saptamana sau un an, acum! Edward (Jack Nicholson) este un om foarte bogat care se afla in spital dupa ce descopera ca are cancer intr-o faza finala. Aici se imprieteneste cu Carter (Morgan Freeman), iar impreuna evadeaza din spital hotarati sa aiba parte de aventuri de neuitat si sa-si indeplineasca toate dorintele inainte de a muri.

10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase 10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece

3. Crash

 „Simtim atat de mult lipsa unei atingeri, incat ne accidentam unii pe ceilalti doar ca sa mai simtim ceva.”

O drama cutremuratoare, amuzanta, imprevizibila si cu un mesaj puternic, Crash, unul din acele filme care merita vazute, ne aminteste intr-un mod absolut minunat despre importanta tolerantei si umanitatea de care toti suntem capabili, insa de foarte multe ori uitam. O serie de personaje interfereaza aparent intamplator fiind orbiti de teoriile si prejudecatiile pe care si le impun in fiecare zi. Intregul Univers pare sa fii conceput un plan extraordinar, cu un mesaj de care noi oamenii ar trebui sa tinem cont in fiecare zi. Din distributie fac parte actori precum Sandra Bullock, Don Cheadle, Matt Dillon, Brendan Fraser, Terrence Howard sau Ryan Phillippe.

4. August Rush

 „Este muzica sau sunt bataile inimii ceea ce auzim?”

August Rush face parte din lista acelor filme care te inspira si te emotioneaza din primele moemente. Ideea acestui film impresionant este sa te lasi ghidat de muzica din sufletul tau, deoarece aceasta se aude peste tot, tu trebuie doar sa stai sa o asculti. Un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza si isi doreste din tot sufletul sa-si cunoasca parintii, fiind convins ca acestia l-au dorit si se hotaraste sa plece in cautarea lor. Baiatul simte o conexiune extraordinara cu muzica, iar de la a pune prima data mana pe un instrument si pana la ajunge intr-o orchestra faimoasa este doar un pas.

10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară!

5. 500 Days of Summer

 „Oamenii ar trebui sa fie in stare sa spuna ceea ce simt, ceea ce simt cu adevarat, nu cuvinte pe care niste straini le spun in locul lor.”

O comedie romantica unica si extrem de interesanta cu o poveste neslefuita si cu o simplitate care te atrage sa savurezi minut cu minut fiecare etapa. Filmul spune povestea unui baiat care intalneste o fata si fiind convins ca ea este sufletul lui pereche va face tot ce ii sta in putinta sa o cucereasca. Ce trebuie sa stiti de la inceput este ca nu e vorba de o poveste de dragoste, ci despre o poveste de viata cat se poate de realista.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri