Fiecare an dispune de o anumita incarcatura energetica care se rasfrange diferit asupra fiecarei persoane in parte.Cifra anului personal este importanta deoarece ne ofera o imagine de ansamblu a anului viitor, principalele directii, provocari sau momente cruciale spre care este predispus un individ in anul respectiv.

An personal (7)- In cazul in care te incadrezi in anul personal 7, vei porni semet si cu pasi siguri in cautarea de sine. O mare parte din acest interval o vei petrece facandu-ti planuri de viitor, incluzandu-te pe tine in centrul lor, tesand proiecte si incercand sa concretizezi visuri pentru ca mai apoi, cand esti pe punctul de a le realiza, sa te intrebi sincer daca se pliaza realmente pe dorintele tale reale. Este posibil sa te confrunti cu anumite probleme din punct de vedere financiar care, exact atunci cand te astepti mai putin, isi vor afla o rezolvare.

An personal (8) - Pe plan profesional, poti sa le faci pe toate. Teoretic. Practic, mai mult sau mai putin pentru ca esti mult prea absorbit de evenimentele care iti invadeaza viata personala. Te angajezi sa finalizezi de unul singur proiecte care sunt menite sa fie efectuate in echipa. Energia ta fluctueza in functie de starea ta de spirit. Esti cand plin de optimism si incredere, crezand ca lumea intreaga iti apartine, cand deprimat si melancolic, convins ca esti singur impotriva tuturor. O sa-ti gasesti cu greu echilibrul intre viata sentimentala si cea profesionala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

An personal (9)- Daca nu ai grija de sanatatea ta, aceasta iti va da multe batai de cap. Stresul emotional prin vei trece in acest interval te va supune unor palpitatii si dureri de cap. La propriu! Noutate si schimbare sunt cuvintele care vor caracteriza cel mai bine aceasta perioada. Vei schimba anumite aspecte negative ale vietii tale cu unele noi, practice si idealiste, insa majoritatea vor fi de bun augur. Trebuie doar sa inveti sa lasi trecutului ceea ce-i apartine si sa fii sigur ca esti pregatit sufleteste pentru provocarile care se deschid in fata ta.

Medeea


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri