Fiecare an dispune de o anumita incarcatura energetica care se rasfrange diferit asupra fiecarei persoane in parte.Cifra anului personal este importanta deoarece ne ofera o imagine de ansamblu a anului viitor, principalele directii, provocari sau momente cruciale spre care este predispus un individ in anul respectiv.

Probabil ca ai observat ca intr-un anumit an toate actiunile tale s-au soldat cu rezultate pozitive, in timp ce intr-un alt an, indiferent de eforturile depuse, rezultatele nu au fost tocmai cele scontate. A fost un an “mai prost” spunem noi, a fost un an nefast, se spune in stiinta numerologiei. Conform acestei stiinte a cifrelor, fiecare an dispune de o anumita incarcatura energetica care se rasfrange in mod particular, asupra fiecarei persoane in parte. Cu toate ca anul personal incepe cu data de 1 ianurie a fiecarui an, o parte din energia acestuia poate fi resimtita chiar din luna octombrie a anului anterior.

Numerologii sunt de parere ca fiecare om trece printr-un ciclu de 9 an, timp in care universul actioneaza in mod diferit, in favoarea sau defavoarea noastra, in functie de anul ciclului respectiv. Odata incheiat un ciclu de 9 ani, va incepe un altul, deosebit de precedentul. Calcularea anului personal este importanta deoarece ne ofera o imagine de ansamblu a anului viitor, principalele directii, provocari sau momente cruciale spre care este predispus un individ in acel an.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Anul personal se calculeaza ca si numarul destinului. Se aduna cifrele din data de nastere completa a fiecarei persoane (zi, luna), numai ca de data aceasta anul de nastere este substituit cu anul curent. Daca te-ai nascut pe data de 8 ianuarie 1978, anul nasterii se inlocuieste cu anul pentru care se efectueaza calculul respectiv. In acest caz, anul personal pentru 2009 va fi 2: 8+1+2009= (2018)= (2+1+8)= (11)= (2). In cazul in care se obtine o cifra formata din noua numere, acestea se aduna intre ele. Se obtine cifra astfel cifra anului personal. In cele ce urmeaza, am facut o succinta prezentare cu implinirile si dezamagirile la care esti predispus pentru fiecare an personal in parte:

An personal (1) - Anul personal 1 reprezinta un an al bilantului, un interval in care tragi linii si faci socoteli, arunci priviri retrospective in evenimentele anterioare. Daca anul tau personal este 1, vei avea parte de clipe mai grele si de momente mai usoare. Va trebui sa faci fata unui moment de cumpana peste care vei trece doar intelegand ca realitatea nu poate fi acceptata fugind de ea, ci doar intelegand-o. Va fi o perioada zbuciumata, insa odata ce vei reusi, iti vei recapata increderea in tine si in cei din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri