7 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 174 share-uri

Cifra care reprezinta chemarea sufletului nostru ne scoate in evidenta intentiile emotionale, cantecul sufletului ce armonizeaza cu lumea exterioara dorintele noastre legate de dragostea pentru semeni.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 7

Prin natura ta, esti un filosof. Ai o fire calma si rezervata, preferand sa iti petreci majoritatea timpului in propriul univers, in acea lume a gandurilor care te ajuta sa descoperi misterele vietii. Esti o personalitate intuitiva care prefera mediile linistite, nu pe cele haotice sau prea aglomerate. Ai o ureche muzicala iesita din comun si te simti atras de melodiile care exprima sentimentele pe care le resimti inauntru.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 8

Fiindca esti influentat de cifra 8, te lasi condus de pasiune si de reusita. Accepti orice provocare pe care ti-o ofera viata si functionezi cel mai bine inconjurat de oameni. Ai stofa de conducator si esti o fire determinata. Esti o personalitate interesata de psihologie pentru ca esti de parere ca aceasta stiinta te va ajuta sa ii intelegi mai bine pe ceilalti si sa excelezi in toate capitolele vietii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 9

La fel ca si cel influentat de cifra 6, tu esti o personalitate care isi traieste viata in jurul dragostei. Trasatura care te scoate in evidenta este compasiunea si iubirea ta pentru umanitate. Esti o fire generoasa care se impresioneaza usor la necazurile celorlalti. De multe ori, iti poti exprima sentimentele, gandurile sau frustrarile fata de tot ceea ce te inconjoara prin arta.

Chemarea sufletului tau este reprezentata de cifra 11

Inspiratia este totul pentru tine si tocmai de aceea te manifesti prin creativitate si punerea in practica a imaginatiei. Fiind o personalitate plina de viata, ii inspiri pe ceilalti sa viseze si, cel mai important, sa lupte pentru a-si transforma visele in realitate. Ai abilitati de clarvazator si le folosesti pentru a ajuta oamenii din jurul tau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri