Gratie internetului, aceasta minune a epocii moderne care ne permite accesul la mii si mii de informatii, am descoperit una dintre cele mai fascinante povesti! De fapt, nu este o poveste in adevaratul sens al cuvantului, dar daca ne gandim la cat de misterios e acest ghidus organ, informatiile despre clitoris parca ne poarta, precum Nava Enterprise, catre noi frontiere...

Blogul Museum of Sex face o extraordinar de bine documentata calatorie printre tratate de anatomie, deslusind sociologia corpului si mentalitatea patriarhala, pentru a ne vorbi despre CLITORIS.

Clitorisul este capabil de a produce excitare sexuala, erectie clitoridiana si orgasm la stimularea sexuala. Dimensiunea si sensibilitate sa poate varia, si a fost obiectul unor ample dezbateri sociologice, sexologice si medicale, scrie Wikipedia.

Deci da, iata ce furtuni naste existenta acestui organ femeiesc. Nu e de mirare ca starneste atat de multa controversa si rusine pe chipuri pudice, caci in ciuda evidentei sale functiuni, femeilor le-a fost interzisa ideea de placere sexuala, timp de mii de ani. Incercati doar sa rasfoiti celebra „Istorie a sexualitatii" a lui Michael Focault; veti vedea ca experienta feminina lipseste cu desavarsire din obiectul de interes al reputatului filosof si teoretician.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre

In mod cultural, deja ni s-au inrosit obrajii, pentru ca urmeaza sa descoperim ceea ce face parte din noi si care totusi, este atat de ascuns, misterios. Veti afla ca suntem magice!

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

Recomandat pentru tine

De la partenerii noștri

Articole recomandate

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri