21 Martie 2012 publicat în Lifestyle 172 share-uri

Afla de la Alina Neagu care este vibratia zilei de 21 martie 2012.

Adevaratele comori sunt cele sufletesti. Vibratia zilei ne poate apropia de Dumnezeu mai mult decat altadata. Ca sa-i stapanesti pe ceilalti este destul de usor si ai nevoie doar de forta. Te-ai gandit cum ar fi sa-i poti cuceri pe ceilalti prin iubire? (cod albastru)

de Alina Neagu, autoarea revistei Normal despre Paranormal.

despreparanormal.blogspot.com

Nota! Alina Neagu incearca prin mesajele sale sa ne introduca in lumea lucrurilor nevazute, pe care nu toti le intelegem, poate, asa cum ar trebui. Posesoarea unor calitati extrasenzoriale dobandite in urma unei morti clinice – NDE ( Near Death Experience), Alina Neagu a aparut in mai multe emisiuni televizate pentru a impartasi celorlalti din experienta traita de ea. De la un timp insa, Alina a ales calea scrisului pentru a transmite trairile, viziunile si informatiile pe care le percepe mult mai usor si cumva diferit. Zilnic, in calitate de expert Garbo, Alina Neagu ne va face cunoscuta vibratia zilei in curs.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto fr si main: By eldar nurkovic /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri