Viata nu e intamplatoare. Drumul spre iubire si fericire incepe cu tine

12:03, 22 Martie 2012 publicat în Lifestyle740 share-uri

Mi-am dat seama ca atunci cand esti generos, viata e generoasa cu tine, mi-am dat seama ca atunci cand transmit ganduri si intentii pozitive , ele se intorc spre mine, ca atunci cand judec, intotdeauna aduc in viata mea persoane care ma judeca. Si drumul nu s-a oprit aici.

In fiecare zi imi dau seama de magia vietii si cand spun asta, nu ma refer neaparat la lucrurile minunate, ma refer la absolut toate experientele de viata care poarta cu ele o semnificatie.

In urma cu ceva vreme am auzit ca nimic nu e intamplator in viata si desi in sufletul meu stiam ca acesta este adevarul, nu puteam sa dau o explicatie elaborata pe baza acestei maxime. Poate ca nici nu era necesar, era suficient sa am aceasta certitudine interioara pentru a experimenta cele mai minunate sincronicitati in viata mea exterioara.

Citeste si:
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în...
Studiu: 71% dintre copii...

Ceea ce stiu este ca inca nu ajungem cu cu totii la aceasta certitudine in acelasi timp. Pentru fiecare dintre noi exista un moment potrivit , un loc potrivit si chiar poate o experienta potrivita care declanseaza in noi o anumita intelegere si care ne transforma cu totul perspectiva asupra vietii. Daca ai trait deja acest timp, atunci probabil vei simti aceste ganduri ca fiind propriile tale ganduri , iar daca nu ai ajuns, cu siguranta nu este o intamplare ca citesti aceste randuri.

De-a lungul vremii am ajuns sa inteleg ca nu noi suntem cei care gasesc anumite mesaje ci mesajele ne gasesc pe noi, atunci cand suntem pregatiti sa le primim.

Nu-ti cer sa crezi nimic din ceea ce iti spun astazi si nu caut sa te conving de absolut nimic, considera ca eu insami sunt doar un gand care cauta o forma sa prinda glas. Asa cum toate celelalte ganduri vin spre tine, acorda-i un mic ragaz si daca in sufletul tau simti ca ar putea fi adevarat, atunci probabil ca el te va ghida spre propria ta cautare a adevarului si nu mi-as putea dori mai mult de atat.

Citeste si:
Testul unui nou anotimp: Cine îți va aduce fericire în suflet...
Testul unui nou anotimp: Cine...

Intr-o lume a vitezei, intr-o lume in care alergam in permanenta sa facem ceva pentru a ajunge sa fim intr-un anumit fel, dincolo de visurile diferite pe care le avem, cu totii cautam acelasi loc. Sub pielea vietilor noastre, undeva in adancuri , undeva uitat de vreme, cu totii traim acelas vis ascuns in spatele multitudinii de alte visuri. Oriunde am fi, oricine am fi, indiferent de rasa ,nationalitate, sex, religie, ocupatie, cautam sa ne intoarcem acasa, la pacea, iubirea si siguranta pentru totdeauna.

Si o putem face o data ce intelegem cine suntem si o data ce realizam ca nimic nu este intamplator in aceasta lume.

De multe ori ne trezim in fata unor evenimente de viata si nu intelegem de unde vin, ce am facut sa ne intalnim cu ele. Unele sunt dureroase , altele sunt pline de bucurie. Ne intrebam ce am facut sa meritam aceste lucruri si care este motivul pentru care le traim.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri