Fascinanta si ezoterica Numerologie Cabala: Secretele energetice ale Numarului Cabalistic personal!

30 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Din vechiul misticism ebraic a izvorat in urma cu peste 5000 de ani o traditie ezoterica fascinanta cunoscuta sub numele de Cabala. Afla care este Numarul Cabala personal, ce semnificatie are acesta si care este energia din spatele lui

Numarul Cabalistic 3

In sensul sau ezoteric, 3 este sinonim extinderii, posibilitatii, sensului logic si rational al fenomenelor. Totodata, 3 mai poate fi asociat si abundentei si cantitatii ce se pot reflecta adesea si in concretul material, dar si izbandei.

3 ca Numar Cabala induce iubire si interconectare, convingere, dar si credinta in trairea iubirii. In plan lumesc, 3 ca Numar Cabala poate aduce succes de natura materiala, realizari si prosperitate pe mai multe planuri. 3 este influentat de planeta Jupiter.

Numarul Cabalistic 4

Prin esenta sa cabalistica, 4 este incarcat de energie telurica. El este sinonim de multe ori cu posesiunea materiala, cu rangul in societate, cu perceptia si imaginea in fata celorlalti. 4 este sinonim si cu proprietatea si abilitatea de a detine. In sens ezoteric, 4 este si moarte, incetare, stingere. Cum spuneam la inceputul articolului, aceste valente ale lui 4 sunt tainice, moartea putand fi extinctia unui aspect negativ interior si inlocuirea sa prin altul, pozitiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Cei caracterizati de acest numar cabalistic sunt persoane puternice, care vor trece in viata in mai multe incercari, insa vor ajunge intr-un final la o intelegere si armonie superioara cu sinele si cu divinitatea.

Numarul Cabalistic 5

Prin factura sa cabalistica, 5 este incarcat de energie creatoare plenara. 5 este sinonim puterii creatoare, inzestrarii spirituale, talentului artistic, iau uneori si genialitatii. 5 favorizeaza si fertilitatea, capacitatea de a da nastere frumosului indiferent de forma sa (obiect, fiinta umana, etc).

5 ca Numar Personal Cabalistic aduce si atasament fata de calatorii si o viziune artistica, dar obiectiva asupra lumii inconjuratoare. Persoanele influentate de Numarul Cabalistic 5 au un simt al dreptatii bine dezvoltat si o etica ireprosabila. 5 este influentat de planeta Mercur.

Numarul Cabalistic 6 

Numarul Cabalistic 6 este incarcat de energie armonioasa. El reprezinta triumful armoniei dintre lege si libertate si este sinonim reciprocitatii, legaturilor de iubire dintre oameni si consensului deplin care se stabileste intre doua suflete ce vibreaza pe aceeasi lungime de unda. 6 ca Numar Cabalistic personal confera fidelitate, crestere naturala, satisfactie interioara, implinire emotionala, casnicie indelungata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri