Fascinanta si ezoterica Numerologie Cabala: Secretele energetice ale Numarului Cabalistic personal!

30 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Din vechiul misticism ebraic a izvorat in urma cu peste 5000 de ani o traditie ezoterica fascinanta cunoscuta sub numele de Cabala. Afla care este Numarul Cabala personal, ce semnificatie are acesta si care este energia din spatele lui

Sa luam un exemplu. Daca te numesti Ada Toma, vei afla intai de toate valorile ce corespund numelui tau complet si vei le aduna:

A –D – A (Prenumele)    T – O- M – A (Numele de familie) = 1+4+1 + 2+6+4+1 = 19. 19 se va imparti la 9. Rezultatul este 2, 11. Prima cifra de dupa virgule, adica 1, se aduna cu 1. 1 + 1 = 2. Asadar, cifra Cabala in cazul numelui Ada Toma va fi 2.

Atentie! Se poate intampla in unele cazuri ca numarul rezultat din adunarea cifrelor din nume sa se divida perfect la 9. Spre exemplu, adunand cifrele corespondente literelor din numele tau, poti obtine 54. 54: 9=6. Rezultatul este un numar fara rest. In acest caz, la 0 se adauga 1. Prin urmare, cifra Cabala personala va fi 1.

Iata care sunt valorile si semnificatiile Numerelor Cabala:

N.B! Nu percepeti aceste numere ca atare, in sensul lor propriu, fiindca ele au o semnificatie mult mai profunda, Este o semnificatie ezoterica, ancorata in sine si in constiinta. Spre exemplu, un numar Cabala poate fi caracterizat prin MOARTE. Nu trageti concluzii pripite! Moartea, in sensul ei ezoteric, ascuns, are o valoare pozitiva, alta decat cea care ni se revela aparent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Moartea nu se refera la moartea fizica, ci poate face referire la moartea karmei, moartea vanitatii, moartea unei framantari interioare, moartea impuritatii spirituale. La fel, distrugerea poate face referire la distrugerea raului din tine, la distrugerea trufiei, la distrugerea dorintei de razbunare, etc. Valorile Numerelor Cabalistice, la fel ca si natura numerelor, sunt oculte si misterioase.

Numarul Cabalistic 1

In sensul sau ezoteric, 1 este sinonim revelarii, inceputului si starii initiale, dar si miscarii ascendente si evolutiei. 1 favorizeaza ascensiunea pe o treapta superioara. 1 ca Numar Personal Cabalistic induce individualitate si independenta, capacitatea de a fi puternic pe cont propriu, un ego puternic dominat ocazional de egoism. Numarul Cabalistic 1 este dominat de planeta Soare.

Numarul Cabalistic 2

Prin natura sa cabalistica, 2 este sinonim expansiunii, cresterii, unitatii, dar si adaugarii. 2 favorizeaza forta atractiei si comunicarea dintre sinele persoanelor. Numarul cabalistic 2 face ca 2 persoane, 2 suflete, 2 constiinte sa rezoneze la un nivel de simpatetic, emotional. 2 poate cauza antipatii si simpatii. 2 ca Numar Cabalistic induce magnetism si putere de atractie, capacitatea de a stabili relatii cu usurinta. Influenta de Luna, Numarul Cabala 2 poate aduce incertitudine, rezerva, scepticism.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri