Vrei sa scapi de agitatia din oras si in acelasi timp sa experimetezi o infuzie de gusturi,arome si texturi?

Restaurantul Avalon din cadrul hotelului Howard Johnson Grand Plaza este solutia.Sunteti invitati sa descoperiti noul meniu si sa experimentati o masa intr-o noua dimensiune a gustului si a ambiantei.

Noul meniul Avalon - o experienta culinara inedita

Restaurantul Avalon unul dintre primele restaurante fusion bucurestene continua sa isi rasfete iubitorii de delicii culinare specifice bucatariei fusion, improspatand meniul cu noi si noi produse, toate respectand aceiasi linie culinara rafinata, cu accente indraznete si combinatii mereu uluitoare. Intr-o ambianta intima si un decor ce imbina cu succes elemente avangardiste -bucatarul nostru sef canadian, Henrik Sebok, isi asteapta oaspetii cu o mare varietate de preparate si arome contemporane, create pentru a incanta chiar si cele mai pretentioase simturi. Asocierile surprinzatoare de ingrediente si texturi, precum si prezentarea uluitoare a preparatelor, fac din Avalon un restaurant al celor mai rafinate experiente culinare.

Noul meniul Avalon - o experienta culinara inedita
Deliciile gastronomice, ambientul intim si elegant, recomanda restaurantul Avalon ca fiind locul ideal pentru cei care vor sa serveasca masa de pranz sau cina, bucurandu-se de un loc linistit chiar in plin centrul capitalei, la cateva minute de cele mai importante repere de afaceri si cultura ale orasului.

Incepand din ianuarie , restaurantul Avalon are placerea sa va delecteze cu noi selectii de preparate in cadrul noului meniu. Sloganul pentru aceasta colectie de preparate este : Descopera evolutia gastronomiei avant-gardiste. Atat formularea sloganului cat si colectia de preparate, pastrand in continuare acelasi element inedit si inovator al preparatelor prezentate, face din Avalon un restaurant deopotriva elegant si rafinat dar cu o abordare noua, proaspata intodeauna-“casual”

Noul meniul Avalon - o experienta culinara ineditaHenrik Sebok prezinta noul meniul Avalon astfel: „ In stilul nostru de gatit puteti gasi ultimele si cele mai sanatoase metode, utilizate ca in cele mai renumite restaurante, prin folosirea de produse de cea mai inalta calitate, importate din toata lumea.Veti experimenta combinatii unice de gusturi, pregatite cu atentie si construite pe o fundatie de arome simple, clare si o variatie de texturi surprinzatoare.Prezentarea este structurala si placuta”.

Restaurantul Avalon va invita sa veniti si sa experimentati o masa intr-o noua dimensiune a gustului si ambiantei!

Adresa: Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, etajul 1, Calea Dorobantilor 5 – 7, Bucuresti
Pentru rezervari va invitam sa sunati la 021 201 5030.
Deschis zilnic pentru pranz si cina.


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului (P) Noul meniul Avalon - o experienta culinara inedita.