Daca vrei sa ai un par frumos, trebuie sa depui un minim efort pentru a-l face sa respire frumusete. Cu ajutorul a catorva masti si tratamente de ingrijire, parul tau isi poate recapata in mod natural aspectul sau suplu, lucios, radiind de sanatate. Iata anumite tratamente pe care parul nostru le-a incercat in aceasta toamna si care iti pot fi de folos si tie:

Singura modalitate de a avea frumusetea pe care ne-o dorim este aceea de a ne preocupa in mod constant de ea. Cum sa faci din podoaba capilara accesoriul esential al frumusetii tale de toamne? Daca vrei sa ai un par frumos, trebuie sa depui un minim efort pentru a-l face sa respire frumusete. Cu ajutorul a catorva masti si tratamente de ingrijire, parul tau isi poate recapata in mod natural aspectul sau suplu, lucios, radiind de sanatate. Iata anumite tratamente pe care parul nostru le-a incercat in aceasta toamna si care iti pot fi de folos si tie:

Aplicate o data sau de doua ori pe saptamana, tratamentele cu ulei cald actioneaza in mod benefic asupra firului de par, hranindu-l si intarindu-l. Poti apela la mastile-tratament existente in comert pe baza de ulei de jojoba, ulei de masline, germeni de grau sau vitamina E. Uleiurile esentiale precum cele de rozmarin, lavanda sau cimbru au si ele un rol de regenerare a parului. Lasa pret de cateva minute recipientul continand ulei de par intr-un vas cu apa fierbinte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Dupa ce s-a incalzit, aplica uleiul pe pielea capului si pe intreaga suprafata a parului. Aplicarea uleiului pe par se face de la radacina spre varf dupa care parul se inveleste intr-un prosop umed peste care se asaza unul uscat. Se lasa sa actioneze un sfert de ora, dupa care se indeparteaza prin samponari succesive. Pentru un plus de stralucire, clateste parul la sfarsit cu apa in care ai adaugat zeama de la jumatate de lamaie.

Masca cu galbenus de ou reda stralucirea parului uscat. Galbenusul de ou contine lecitina si vitamina A, hranind firul de par in profunzime. Dupa ce ai batut doua galbenusuri de ou, amesteca-le cu o jumatate de cana cu apa minerala dezacidulata calda. Cu acest amestec maseaza usor pielea capului si parul. Tot pentru parul uscat, benefice sunt si impachetarile cu iaurt proaspat care pot fi efectuate in mod constant, de doua ori pe luna. Pentru tratarea parului foarte uscat sau puternic deteriorat, se pot obtine rezultate bune si prin aplicarea de crème sau tratamente pentru par cu un continut bogat de vitamina A.

Tratamente naturiste și suplimente pentru articulații flexibile și fără dureri Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Spalarea parului cu extracte de plante lasa parul curat si stralucitor. Pentru parul de culoare deschisa sunt recomandate spalarile cu infuzie de musetel sau albastrele, iar pentru parul de culoare inchisa, ideale sunt baile cu ciun sau galbenele. Uleiurile eterice continute de aceste plante stimuleaza cresterea firului de par.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri