27 Octombrie 2016 publicat în Cultura 13 share-uri

Sunt filme care au puterea de a ne influenta vietile in moduri profunde, de a ne da momente de meditatie si de a ne face sa ne gandim.

Cultura: Filme psihologice

Top 10 cele mai populare filme psihologice din toate timpurile

Sunt filme care au puterea de a ne influenta in moduri profunde. Eroii acestor productii cinematografice ne urmaresc existenta si ne ajuta sa ne raportam la propriile noastre vieti. Acestea sunt cele mai cunoscute si apreciate filme psihologice din toate timpurile, pe care vi le recomandam:

1. A Beautiful Mind – O minte sclipitoare (2001)

Filmul regizat de Ron Howard a fost recompensat cu 4 premii Oscar, inclusiv Oscarul pentru cel mai bun film, de asemenea Oscarul pentru cel mai bun actor - Russell Crowe, cel mai bun rol secundar feminin - Jennifer Connelly si cel mai bun scenariu - Akiva Goldsman.

Este drama intensa a unui geniu adevarat, a unui matematician in viata, pe nume John Forbes Nash, scrie Cine Magia. Chipesul si excentricul Nash face o descoperire in tinerete, fiind pe punctul afirmarii internationale. Ascensiunea sa rapida in stratosfera intelectualitatii isi schimba, insa, dramatic cursul, cand geniul sau nativ este sufocat de o boala incurabila. Infruntand niste incercari, care i-ar fi pus la pamant pe altii, Nash revine la viata si in activitate datorita ajutorului sotiei sale, Alicia. Din lupta cu boala, el iese triumfator si primeste premiul Nobel in 1994. Ca orice legenda vie, Nash continua sa-si desfasoare munca si astazi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Brandul de suplimente Good Routine®, creat de Secom® Healthcare Group, își extinde prezența pe piața internațională prin listarea pe Amazon LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Trailer O minte sclipitoare:

Citeste mai departe despre cele mai cunoscute filme psihologice din cinematografie >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri