a doua sansa

fetelor, am avut o rel de 9 luni, timp in care mi-am luat multe shuturi, dar am ridicat fruntea si am continuat, deci i-am dat de multe ori sansa de a repara ce facuse.......intr-o zi m-am suparat si am zis :"stop!!" de vreo 5 luni sunt proprietara unei garsoniere, si surpriza.....ma vrea inapoi :)))dar ce a fost rupt atunci, e rupt de tot.
mih43l4
Postat pe 20 Iunie 2010 10:50
314: tine-o tot asa!
Nimic nu se compara cu independenta!
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 10:53
"A doua sansa" nu exista degeaba...asa cum a doua sansa nu inseamna neaparat a accepta sau a dori ceea ce ai avut....sunt multe imprejurari in care poti rata prima sansa...totul tine cred eu de puterea ta de a realiza daca prin a doua sansa veti fi capabli a evolua spre ceea ce a lipsit sau doar inca una din frustrarile voastre exprimata sub alta forma, avand aceleasi consecinte doar ca piperate de reprosul celui de-al doilea esec.....

cu siguranta ca a doua sansa exista....doar ca numai tu poti realiza daca va fi o sansa spre un al doilea esec sau un nou inceput pe baze mai solide cu mai multa intelepciune si constientizare a propriei situatii....
garbo041693
Postat pe 20 Iunie 2010 11:26
Pe scurt: 7 ani 10000 de sanse ... final: fiecare are in prezent o relatie fericita insa cu altcineva
ioanna_popa
Postat pe 20 Iunie 2010 11:35
NU MERITA SA MAI DAI O A DOUA SANSA NIMANUI. EU AM DAT DUPA VINE I A TREIA SI A PATRA .CINE A FACUY CEVA CE NU TREBUIA ODATA O VA MAI FACE SI A DOUA OARA.
DUPA PAREREA MEA NU MERGE CEVA TREBUIE TAIAT RAUL DE LA INCEPUT
.NIMENI NU MERITA A DOUA SANSA,DUPA PAREREA MEA.
DEPINDE SI DE SITUATIE CAT DE GRAVA ESTE
.
MARIA
garbo095373
Postat pe 20 Iunie 2010 13:12
Cred ca raspunsul la intrebare este acesta.
Domnul zice s iertm de 70 de ori cte 7 ntr-o zi celor ce ne greesc. Aceasta nseamn s iertm la infinit, aa cum Dumnezeu ne iart nou cnd ne ntoarcem cu adevrat cin i hotrre de a nu mai grei. Suntem datori i noi s iertm la infinit tuturor acelora care ne greesc i mai ales atunci cnd ei vin sinceri i cu durere n suflet i ne cer iertare. Dac ei nu neleg c atunci cnd ne greesc trebuie s vin cu prere de ru s ne cear iertare, noi, care suntem cretini i cunoatem mai mult, trebuie totui s-i iertm din toat inima, cci ei nu tiu ce fac; nu numai s-i iertm, dar noi s le cerem lor iertare, c n felul acesta ei se umilesc i se mblnzesc.
http://www.ierodiaconvisarion.ro/predici/6/d2dpost.html
ArianaM
Postat pe 20 Iunie 2010 13:48
amin!!!
http://www.youtube.com/watch?v=NXsyRAPU8g0
silfida
Postat pe 20 Iunie 2010 13:52
Da,ai perfecta dreptate,ceva rupt ...rupt ramane,nu mai poti sa reAnvii dragostea.Poate nici nu ne place sa acordam a doua sansa,poate ne place mai mult doar sa ni se acorde.Eu una consider ca sunt fapte pentru care as acorda a doua sansa si fapte pentru care nu.Consider ca ramane la latitudinea fiecaruia cate sanse si cui ii acorda,nimic nu poate fi comparat chiar daca pare identic.
Aici nu asteptam sfaturi,pretindem ca le vrem,aici doar ne racorim sufletul.
AiraM73
Postat pe 20 Iunie 2010 14:41
cu ce te ajuta sa afli ca te inseala si cu cine?,nu castigi nimic,suferi mai mult,clipa de clipa,secunda de secunda.....acasa,la serviciu,noaptea in pat ....un cosmar
silviuta
Postat pe 20 Iunie 2010 14:54
ArianaM ai dreptate cand spui ca trebuie sa iertam,insa daca iertam de prea multe ori ajungem sa fim calcati in picioare.Iertam persoana ce ne-a gresit dar o lasam cu viata ei si noi ne-o continuam pe a noastra.Eu cred ca asta ar trebui sa se intample atata timp cat cel ce greseste se gandeste decat la el,nu si la cealalta persoana.
VAlexa
Postat pe 20 Iunie 2010 14:59
De la: Dor_marunt, la data 2010-06-20 09:26:30 Si mie. Nici nu pot citi ce-a scris.

i-ati ochelari poate asa o sa citesti . Oricine merita a doua sansa sau poate voi sunteti atat de corecte incat niciodata nu a-ti avut nevoie de ea , in sfarsit sunteti maica precista , fecioare neprihanite si nu stiti cum e cand gresesti sau atat de inteligente incat nu ati fost prinse cu cioara vopsita, am primit a doua sansa si desi inca nu a fost cazul sunt dispusa sa o si acord daca va fi cazul restul nu mai conteaza .
ElyM
Postat pe 20 Iunie 2010 15:18
a doua sansa merita sa ti-o oferi tie nu lui .
garbo079219
Postat pe 20 Iunie 2010 16:02
ai perfecta dreptate!te alegi cu un mare 0!asta intr-o relatie cu partenerul...nu poti lipi ce a fost rupt...oricat ai incerca increderea si respectul se pierd si nu se pot racapata...
o a doua sansa in alte imprejurari toti am avut-o sau o vom avea!
alexamoon
Postat pe 20 Iunie 2010 16:22
da asa este toti meritam a doua sansa in viata,eu am acordat a doua sansa si degeaba nimik nu sa schimbat,a fost doar o pierdere de timp
nikilucia
Postat pe 20 Iunie 2010 17:07
a doua sansa este de cele mai multe ori o pierdere de timp dar nu in todeauna...
anca909
Postat pe 20 Iunie 2010 18:21
Vorbiti de a doua sansa ca si cum aceasta ar porni mereu de la premisa reinvierii a ceea ce s-a stins....asta nu e doua sansa...e o continuare a unui calvar inceput si orchestrat dupa celeasi reguli....

eu una nu cred ca asta inseamna a doua sansa....si eu ca toti ceilalti (cred) am trecut prin "razboiul despartirii" si am acorat a doua sansa...dar nu "iubitului" , ci omului alaturi de care am impartit atatea...adica acelui om care mi-ar fi ramas un prieten de nadejde....a doua sansa poate fi acordata in multe feluri nu neaparat "iubitului/iubitei"...si mai presus de nepotrivirea in iubire ramane respectul reciproc si puterea de nu manji ceea ce la un moment dat ai pretuit....
garbo041693
Postat pe 20 Iunie 2010 18:33
@Mara
Da' numai fete acre in ultimul timp! O fi de la criza asta de bantuie!
Era o ironie la adresa avatarului tau, care e socant, trebuie sa recunosti! Majoritatea persoanelor au oroare de senzatia pe care o ai cand ti se atinge pupila. Si atat.
Simtul umorului se pare ca e pe cale de disparitie.
moniq_
Postat pe 20 Iunie 2010 18:42
De la: garbo079219, la data 2010-06-20 16:02:08a doua sansa merita sa ti-o oferi tie nu lui .


corect
si_totusi
Postat pe 20 Iunie 2010 19:05
Moniq, surdul nu le-aude, dar le potriveste. Asta a inteles ea din postarea mea, asta a scris. Na. Ce sa-i faci?
Doara
Postat pe 20 Iunie 2010 19:37
eu chiar de curand am acordat o a doua sansa...si sincer nu s-a schimbat nimik.nu are rost!!!
garbo001773
Postat pe 20 Iunie 2010 20:00
Sunt 2 lucruri importante la care multi nu se gandesc knd dau o a2a sansa:1.e posibil k persoana caruia i ofera ink o sansa sa devina superficiala doar de dragul de a tine aproape partenerul/a,si fara k partenerul/a sa isi dai seama,va face aceleasi lucruri dar mult mai subtil.2:pt k a fost iertat/a o data,va crede k asa va fi la nesfarsit.deci pana la urma chiar nu merita.dar mai sunt si exceptii si depinde si de gravitatea lucrurilor intamplate!
garbo001773
Postat pe 20 Iunie 2010 20:14
A doua sansa nu inseamna ca numai, cel caruia i-ai acordat-o trebuie sa se schimbe. Trebuie vazut unde s-a gresit si impreuna sa se mearga mai departe. A darui iubire si iertare inseamna a te impaca in primul rand cu tine.........De ce nu crezi ca cel care greseste din pct lui de vedere are motive? Trebuie umblat la cauza si nu la efect.Si apropos de asta viata mi-a demonstrat ca" limba e moale si dainuie, dintii sunt tari si cad" Intelegeti ce vreti dar nu mai fiti asa categorici!
eemy
Postat pe 20 Iunie 2010 21:37
Daca persoanele implicate intr-o relatie nu isi schimba conceptiile si comportamentul, mai devreme sau mai tarziu lucrurile neplacute se vor repeta. Si, in general, oamenii nu se schimba decat prin constientizare, prin autocunoastere, ceea ce se intampla destul de rar. In concluzie, din punctul meu de vedere atunci cand o relatie nu "merge" mai bine te desparti.
Si inca ceva demn de retinut: la unii oameni relatiile sentimentale sunt repetitive. Ei atrag, sub o forma putin diferita, acelasi tip de persoana. Persoana care atrage acelasi tip de partener/partenera, trebuie sa-si analizeze cu atentie psihicul si comportamentul, deoarece ceea ce avem in interior atragem in exterior. Pana nu va schimba ceva din conceptiile, gandurile si comportamentul sau, nu se va atrage catre ea un partener/o partenera cu care sa fie compatibila si fericita.
rodica_stefane
Postat pe 20 Iunie 2010 22:06
Contextul acordarii unei ,,a2a sanse,,poate fi extrem de divers!!!Cel mai frecvent este in cazul despartirilor intre parteneri dintr-un motiv bine fondat.In acest caz,a2a...a9a sansa...nu prea are relevantza!!!...nimik nu va mai fi ca inainte.Cred ca depinde in primul rand de vointa fiecaruia de a recontrui ceea ce a fost daramat si anume...increderea fiecaruia in celalalt!!!greu de realizat dar nu imposibil.Oricum viata merge inainte si trebuie traita dupa cum il duce capul pe fiecare!!!Un alt context poate fi o alta sansa la viata...cum ar fi infrangerea unei maladii fatale sau iesirea din cosmarul drogurilor!!!...pana si infractorilor ,societatea le acorda o a2a sansa!!! sansa la reintergare sociala!!!
dani_elle
Postat pe 20 Iunie 2010 23:04
Pai,,poti sa ii dai a doua sansa,,dupa ce ii faci un tambalau,ca sa stie ce il asteapta data viitoare...Sau daca ii unul din ala nesimtit si nepasator...Uita de promisiuni si tot ca el face...Ca doar lui sa ii fie bine,,ce il mai intereseaza de restul..
xenaprintesarazboinica
Postat pe 20 Iunie 2010 23:09
Cu regret trebuie sa subliniez ca sansele multiple (nu numai o a doua sansa)date unei persoane nu fac altceva decat sa te indrepte spre dezastru!!!!Repet: din '92 pana in 2009 am dat sanse la greu. De cate ori a fost nevoie! Rezultatul: un divort urat cu care ma lupt de 6 luni (gratie legilor din Romanaia); am fost si sunt tarata intr-un joc murdar al unui om murdar care a vrut cu orice pret sa-mi ia si copilul. Aproape a reusit! Mi-au fost luate toate drepturile inclusiv acela de mama! Pentru ce?Poate pentru curajul de a pune punct dupa atatea sanse; si pentru faptul ca atunci cand ai de-a face cu o persoana ,,cameleonica'' nu rezolvi nimic daca joci corect.
Asadar, nicio sansa daca acorzi sanse!!!
cris45
Postat pe 20 Iunie 2010 23:11
De la: gregoryo, la data 2010-06-04 06:20:04ma intereseaza in ce context se poate acorda a doua sansa? ce credeti?

cred in a doua sansa saptamana aceasta am cununia civila si pot sa va spun ca sunt foarte fericita! am de data aceasta,ceea ce mi-am dorit dintotdeauna!
garbo106964
Postat pe 21 Iunie 2010 07:29
a doua sansa.....??????greu de grezut ca mai poate fi ca inainte...pt ca ori de cate ori te-ai stradui sa arati ca de fapt tii cu adevarat la pers de langa tine, parca el nu mai este acelasi...si suferi mult mai mult stand langa el, decat departe de el...este un sentiment de parca ceva s-a rupt in tine pt ca tu te straduiesti sa dai tot cei mai bun din tine si el iti raspunde cu indiferenta...ceva se schimba,nu mai este nimic ca inainte...dar asta este a doua sansa, stii cel putin ca ai incercat, chiar daca a iesit mult mai prost decat inainte...nu o sa te macine gandul: de ce nu am acordat sau de ce nu am luptat pt a doua sansa.
garbo116676
Postat pe 21 Iunie 2010 07:45
Garsoniera e de vina pentru sansa pe care tia mai cerut-o Nu ii mai acorda nici o sansa
mmiriam
Postat pe 21 Iunie 2010 08:35
fleurdelis
Postat pe 21 Iunie 2010 08:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Program Exersari Qigong Taijiquan Timisoara 2011 FRQ 1 De la: Marcel_D 7 Septembrie 2011 13:22
FORMARE DE BAZA IN PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA: 28-30 SEPT. 2012 1 De la: CLINICAAQUAMARIN 5 Septembrie 2012 14:03
mosii de vara 1 De la: alexxandra 22 Mai 2010 19:10
"Straina printre straini" 31 De la: andrutza448 18 Aprilie 2011 01:12
HRISTOS SAU CRISTOS A INVIAT DRAGII MEI "VECINI" GARBO 2 De la: namyi 24 Aprilie 2011 03:03
Setari Cookie-uri