Cartofi steak

Stie cineva cum se fac concret?:) Am mancat la restaurantul Saint George (unguresc) din zona Lipscani.
Cert e ca sunt cartofi noi, taiati in 4. Mi-au spus ca sunt intai fierti si apoi prajiti. Aveau coaja- care prajita era usor crocanta...iar cartoful era dulce dulce.
Probabil sunt simplu de facut...dar nu as incerca sa-i fac "de capul meu"....So...astept sfaturi?:)
Multumesc
dyana88ro
Postat pe 17 August 2009 16:55
Eu nu fierb cartofii inainte. ii tai in 4 (in coaja fiind ) si-i prajesc in ceaunul cu mult ulei.Ies crocanti la suprafata si moi in interior...un deliciu.
Aemulus
Postat pe 13 Martie 2010 07:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
-Sanatate si la multi ani tututor ! 5 De la: delly000311 19 Mai 2009 16:45
wowoptimus 6 De la: dor72_ 27 Octombrie 2011 23:31
Paine de casa cu legume si crusta crocanta 5 De la: Ciresica 24 Februarie 2011 06:02
Friptură de pui la cuptor 21 De la: Home_Garden_Champioana 19 Iulie 2014 16:29
WoW-Titans 1 De la: Hollydin 16 Noiembrie 2010 16:36
Setari Cookie-uri