Cartofi steak

Stie cineva cum se fac concret?:) Am mancat la restaurantul Saint George (unguresc) din zona Lipscani.
Cert e ca sunt cartofi noi, taiati in 4. Mi-au spus ca sunt intai fierti si apoi prajiti. Aveau coaja- care prajita era usor crocanta...iar cartoful era dulce dulce.
Probabil sunt simplu de facut...dar nu as incerca sa-i fac "de capul meu"....So...astept sfaturi?:)
Multumesc
dyana88ro
Postat pe 17 August 2009 16:55
Eu nu fierb cartofii inainte. ii tai in 4 (in coaja fiind ) si-i prajesc in ceaunul cu mult ulei.Ies crocanti la suprafata si moi in interior...un deliciu.
Aemulus
Postat pe 13 Martie 2010 07:08

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
O felie de tort?23De la: garbo115475 22 Noiembrie 2009 11:56
peste cu smantana3De la: kamellia 4 Martie 2009 18:03
GhidCulinar.ro ofera membrilor activi un weekend la munte1De la: GhidCulinar 3 Iulie 2013 17:38
MUCENICI MOLDOVENESTI (de post!)8De la: Aemulus 10 Martie 2010 04:02
ciorba de perisoare16De la: zahacristi 30 Octombrie 2009 09:13
Setari Cookie-uri