Cartofi steak

Stie cineva cum se fac concret?:) Am mancat la restaurantul Saint George (unguresc) din zona Lipscani.
Cert e ca sunt cartofi noi, taiati in 4. Mi-au spus ca sunt intai fierti si apoi prajiti. Aveau coaja- care prajita era usor crocanta...iar cartoful era dulce dulce.
Probabil sunt simplu de facut...dar nu as incerca sa-i fac "de capul meu"....So...astept sfaturi?:)
Multumesc
dyana88ro
Postat pe 17 August 2009 16:55
Eu nu fierb cartofii inainte. ii tai in 4 (in coaja fiind ) si-i prajesc in ceaunul cu mult ulei.Ies crocanti la suprafata si moi in interior...un deliciu.
Aemulus
Postat pe 13 Martie 2010 07:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ciorba de perisoare 16 De la: zahacristi 30 Octombrie 2009 09:13
Ciorbă de fasole cu afumătură 26 De la: Home_Garden_Champioana 19 Iulie 2014 21:59
ciorba de burta 20 De la: cheef_tony 25 Martie 2010 13:56
PRAJITURA ZIUA SI NOAPTEA,, 1 De la: floryyyy 14 Aprilie 2009 21:34
lamaie umpluta cu peste 9 De la: 22 Martie 2009 19:22
Setari Cookie-uri