Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
E vremea capsunilor! 1 De la: kamellia 20 Mai 2009 10:47
Kebab 10 De la: sora_ilsi 17 Iulie 2011 15:41
Limba cu masline 8 De la: sonias0nia 9 Ianuarie 2010 12:27
reteta pt focaccia 11 De la: narcysa 9 Decembrie 2010 04:41
Sos de usturoi cu rosii coapte 9 De la: arad 14 Martie 2010 19:50
Setari Cookie-uri