Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Retete cu rucola 7 De la: garbo_7655 28 Mai 2013 08:27
Rosii coapte 3 De la: Fata_Morgana 29 Iulie 2011 17:05
as dori niste idei de preparare a rondelelor de rechin 5 De la: donna 28 Noiembrie 2009 22:23
Cum se prepara tofu? (branza de soia) 8 De la: banci_gabriela 11 Ianuarie 2011 18:53
incearca aceasta reteta 1 De la: cristinam10 4 Noiembrie 2009 11:51
Setari Cookie-uri