Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
placinta dobrogeana 1 De la: garbo020869 26 Octombrie 2009 04:47
Sos de usturoi cu rosii coapte 9 De la: arad 14 Martie 2010 19:50
Retete pentru Brocoli 38 De la: creataamalia 26 Martie 2010 11:41
Prajitura cu nuca si rahat 2 De la: delly003293 16 Mai 2010 23:35
dulceata de nuci verzi. 3 De la: Ridhima 5 Iunie 2009 00:03
Setari Cookie-uri