Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Help...caut o reteta de prajitura dobrogeana 23 De la: xwomen_31 24 Februarie 2010 07:10
peste cu smantana 3 De la: kamellia 4 Martie 2009 18:03
Friptură de pui la cuptor 21 De la: Home_Garden_Champioana 19 Iulie 2014 16:29
Sos de usturoi cu rosii coapte 9 De la: arad 14 Martie 2010 19:50
dulceata de pepene verde 12 De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:28
Setari Cookie-uri