Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
reteta de dulceata.8De la: garbo115475 31 Ianuarie 2010 19:36
Dulceata de nuci verzi.1De la: bobonel 30 Mai 2009 21:43
Paine de casa cu legume si crusta crocanta5De la: Ciresica 24 Februarie 2011 06:02
GhidCulinar.ro ofera membrilor activi un weekend la munte1De la: GhidCulinar 3 Iulie 2013 17:38
Pizza a la Grasu646De la: Dor_marunt 3 August 2010 19:42
Setari Cookie-uri