Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
placinta dobrogeana 1 De la: garbo020869 26 Octombrie 2009 04:47
WoW-Titans 1 De la: Hollydin 16 Noiembrie 2010 16:36
GhidCulinar.ro ofera membrilor activi un weekend la munte 1 De la: GhidCulinar 3 Iulie 2013 17:38
Mancaruri cu vinete 14 De la: DRAKUSOR 12 Noiembrie 2009 13:46
rulada cu pate si cascaval 20 De la: Impar 10 Martie 2010 10:49
Setari Cookie-uri