Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Tort- crema de zahar ars 13 De la: PetrutDoina 18 Ianuarie 2010 10:08
PORUMB PENTRU FIERT CONSERVAT 1 De la: delly002133 17 Octombrie 2009 16:42
pepene special pentru dulceata 2 De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:34
PRAJITURA ZIUA SI NOAPTEA,, 1 De la: floryyyy 14 Aprilie 2009 21:34
carioci alimentare 5 De la: mare_melisa 5 Mai 2010 12:50
Setari Cookie-uri