Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am servit la VATRA DORNEI 2 De la: Ridhima 25 Martie 2009 22:24
Buna,ce ziceti de o prajitura cu mere? 30 De la: monikaslz 19 Februarie 2010 13:40
Retete cu rucola 7 De la: garbo_7655 28 Mai 2013 08:27
Paine de casa cu legume si crusta crocanta 5 De la: Ciresica 24 Februarie 2011 06:02
Kebab 10 De la: sora_ilsi 17 Iulie 2011 15:41
Setari Cookie-uri