Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Limba cu masline 8 De la: sonias0nia 9 Ianuarie 2010 12:27
rulada cu pate si cascaval 20 De la: Impar 10 Martie 2010 10:49
Caperele!? Ce sunt si cum se folosesc pentru o mancare delicioasa! 17 De la: garbo_414110 1 Octombrie 2019 01:12
DULCIURI SI DESERTURI DIN BUCATARIA SPANIOLA 7 De la: delly003293 1 Mai 2010 23:21
am servit la VATRA DORNEI 2 De la: Ridhima 25 Martie 2009 22:24
Setari Cookie-uri