Maioneza de post si nu numai

ingrediente
300ml apa ,3linguri amidon ,putin sofran pentru culoare
sare,zeama de lmie ,100ml ulei ,o lingurita de mustar.
Mod de preparare :Ferbi apa cu sofranul,o strecori o lasi la racit.Desfaci in ea amidonul ,amestecind cu grija sa nu se formeze cocolosi ,o pui la fiert ,amesteci pina devine consistenta si usor transparenta ,atunci amidonul este fiert,adaugi usor uleiul cind este calduta ,zeama de lamie ,sare si mustarul .
se poate folosi la orce salata.
bujjoritza
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pasta de gogosari 14 De la: dorina27 5 Decembrie 2009 10:42
PESTE MARINAT(dar nu din acela la cuptor)-pentru iarna(sau,in orice caz-pentru o perioada mai indelungata) 1 De la: lenynew 19 Noiembrie 2009 15:58
-Sanatate si la multi ani tututor ! 5 De la: delly000311 19 Mai 2009 16:45
pepene special pentru dulceata 2 De la: eu_geminy 18 Septembrie 2011 02:34
Caperele!? Ce sunt si cum se folosesc pentru o mancare delicioasa! 17 De la: garbo_414110 1 Octombrie 2019 01:12
Setari Cookie-uri