Bunul simt , Romania , alcool , lipsa de preocupare

Ma uit atent la pozele puse de diferiti utilizatori pe site-ul Delly , o fi bine , o fi rau ?
Ma intreb daca ideea creeari unui site este de a putea face posibila intalnirea unor oameni cu anumite idei , uneori , cu un specific bine precizat sau daca e sa facem o mare omleta ?
Trecand prin bunul simt al concetateanului nostru , apartinator al unei tari - ROMANIA ,constat ca alcoolul si alte....metehne ne arata ce suntem , fara sa mai mergem la o rediografie la doctor . Unii spun ca e din lipsa de ocupatie , altii ...din prostie dar eu cred ca parafrazandu-l pe Dinescu suntem un car cu .... Si uite toate cuvintele prinse in subiect le revad intr-un text de cateva randuri , in cateva fraze , pentru oameni ca si noi...................
Danielbaiatbun
Postat pe 17 Iunie 2009 16:59
Bunul simt ?? Oare mai exista asa ceva ? Poate prin alte tari , dar in Romania ,......nu cred...si ma doare sufletul cand ma gandesc , cum de am lasat sa ne scape printre degete un lucru atat de valoros...Despre alcool , ce pot sa spun ? Nu zice nimeni sa nu servesti cate un pahar(sau,ma rog,cate vrei)de alcool ,dar cand ajungi sa-ti bei mintile,din ce in ce mai des sau aproape zilnic,...ma intreb:ce viata mai e si aia , daca ai creerul aburit de bautura si nu esti in stare sa legi doua vorbe ?Sa ma ierte D-zeu, dar eu cred ca trebuie sa avem creerul, limpede intotdeauna .Numai asa putem rezolva treburile,nevoile si necazurile,cu calm si rabdare ,fara sa ne enervam sau sa intram in panica.Va doresc ,sa aveti o viata linistita .
garbo115475
Postat pe 19 Iulie 2009 23:45
Cu tot respectul cuvenit, dati-mi voie sa va spun ca va contraziceti singura ; simplul fapt ca ganditi asa denota bunul simt cu care abordati aceasta tema ! Nu cred ca nu cunoasteti cantecul acela care ne spune ca " pe aici, la noi, pe acest pamant, oameni buni au fost, oameni buni mai sant"...
Iar despre alcool ... ce sa va pun, este una din multiplele placeri oferite de viata, dar sa nu uitam niciodata ca EST MODUS IN REBUS !!! Nu numai alcoolul trebuie tratat (sau consumat) cu masura, toate cate ne fac placere trebuie sa aiba o masura impusa - ghiciti de cine - exact de bunul simt, masura odata depasita nu mai are ca efect placerea, ci multe alte consecinte care mai de care mai nefaste .
Cat priveste lipsa de preocupare, opinez ca sunt foarte multe de discutat pe aceasta tema, la fel cum si cred ca depinde de ce intelege fiecare prin a aborda acest subiect ; vedeti, chiar si faptul de a aborda tema in sine inlatura din start lipsa de preocupare. Parerea mea este ca principala preocupare a fiecaruia este (sau trebuie sa fie) aceea de a fi demn de calitatea de membru al unei societati civilizate, de a avea educatie cat cuprinde (chiar si fara masura !), cultura suficienta si restul cred ca vine dela sine ...
Cu multa stima, multumesc tuturor celor care au avut rabdarea de a citi aceste randuri .

Postat pe 11 August 2009 15:56
Da,educatia,cultura chiar,sunt foarte importante,inca si mai important este sa stii ca nu esti nemuritor,ca intr'o zi vei da socoteala pentru ceea ce ai facut in acesta viata.Poate educatia,cultura nu sunt la indemana tuturor,dar valorile spirituale da.Din pacate eu zic ca s'a ajuns aici si datorita faptului ca accentul e pus pe valorile materiale.Sunt oameni simpli in lumea asta larga,unii nu stiu nici sa scrie si sa citeasca,dar ar putea fi oricand exemple de umanitate ,bun simt si intelepciune.
Romanii au baut vin de cand sunt ei,dar asta nu i'a degradat asa cum i'a degradat coruptia care misuna pretutindeni in zilele de azi.
Grazzia
Postat pe 11 August 2009 16:51
Daca vorbim de bunul simt la roman,sa ne uitam ce lasa unii in urma atunci cand pleaca de la o petrecere facuta la iarba verde ,sau cand se ridica de pe o banca din parc [avand cosul de gunoi langa el]sau cand pe strada isi arunca ambalajul unor produse alimentare cumparate si consumate imediat.Oare,cand va invata romanul[ala fara bun simt]sa respecte cele mai elementare reguli de conduita si civilizatie? O sa spuna, cei in cauza,ca multe di exemplele de mai sus apartin copiilor,dar copii primesc prima educatie de la parinti si apoi din scoli.Trageti d-voastra concluzia.
ticuta2IV1940
Postat pe 17 August 2009 16:53
Recomand tuturor sa citeasca o carte de succes, lansata anul acesta in luna iunie la editura Humanitas, pe nume "Jurnal", de Oana Pellea. Veti intelege cu mult mai bine relatiile inerumane din Romania postrevolutionara. Eu am citit doar o recenzie amanuntita a acestei carti, pentru ca n-am apucat inca sa o cumpar. Poate e cineva care a citit-o si ne poate spune mai multe despre ea.
delly000311
Postat pe 6 Septembrie 2009 07:55
Este adevarat ca sunt foarte multe persone lipsite de educatie si de bun simt, dar asta nu se intampla NUMAI IN ROMANIA, si NU TOTI ROMANII sunt necivilizati. Numai folosind aceste generalizari dovedeste lipsa de respect si educatie din partea celor ce o fac.
PS: Persoane necivilizate si/sau rauvoitoare exista in probabil toate tarile din lume. Din cate tari am colindat, in toate am gasit elemente antisociale, lipsite de bun simt, sau simplu lipsite de educatie.
O zi buna!
loanacristina_delly
Postat pe 5 Octombrie 2009 18:32
Buna seara.Eu locuiesc in Spania,si nu pot afirma nici pe departe ca ar fi o tara curata sau cu oameni extraordinar de simtiti.Ce-mi place este educatia ce se da noii generatii apropo de mediul inconjurator.Pot afirma ca daca o sa vezi ambalaje aruncate aiurea nu au fost aruncate de un copil,si ce-mi place ca baietelul meu ma cearta mereu cand vede ca las luminile aprinse sau apa la robinet la presiune mare,explicandu-mi ce se intampla daca nu avem grija cu resursele planetei,cum zice el.Se face o educatie ce sensibilizeaza sufletele copiilor si mizand pe asta vor avea de castigat.Sigur,conteaza mult,educatia de acasa,dar daca eu le zic sa manance bine la micul dejun i-mi zic ca nu le e foame ,daca le zice de la scoala sa manance bine dimineata, a doua zi imi cere -mancare echilibrata- ca sa aiba "randament".Pe asta trebuie sa mizam,pe noua generatie,ca noi cu greu ne vom schimba bunele sau relele obiceiuri.Si apropo de mentalitati,aici mi-am dat seama ca noi,romanii santem speriati atunci cand cineva se poarta frumos cu noi,mereu ne gandim ca are un scop ascuns.Am invatat sa fac aprecieri sincere,fara sa zic una si sa gandesc alta,am invatat sa zambesc mai mult si din suflet,am inteles ca oricat de "criza" e aici tot mai putem darui ceva . Ma simt bine si ma bucur ca am daschis ochii mai tarziu decat niciodata.
liliana05
Postat pe 5 Octombrie 2009 22:17
sincer toti ce au scris aici parerile lor,fiecare in felul sau,are dreptate. dar cum mai spunea cineva mai sus,nu este nici unde perfect. iar alcineva spunea ca ecucatia copiilor nostrii o dam noi. foarte adevarat.dar! mai bine ne uitam noi ce facem pentru cei din jurul nostru.oare tot ce facem este "perfect"?noi nu deranjam pe nimeni cu nimica? hai sa fim realisti.poate tot asa de rau suntem vazuti noi de cei pe care-i "condamnam".dar dupa parerea mea totul pleaca de la educatie in primul rand si dupa aceea de la mediu nostru social.cum nu poti compara o fetita care iese de la balet cu una ce a stat in frig de dimineata ca parintii ei au trimiso la cersit. deci..... acesta este capitalismul:( eu va doresc toate cele bune
andy_delly
Postat pe 9 Octombrie 2009 11:16
De la: gigel, la data 2009-08-17 16:53:18Daca vorbim de bunul simt la roman,sa ne uitam ce lasa unii in urma atunci cand pleaca de la o petrecere facuta la iarba verde ,sau cand se ridica de pe o banca din parc [avand cosul de gunoi langa el]sau cand pe strada isi arunca ambalajul unor produse alimentare cumparate si consumate imediat.Oare,cand va invata romanul[ala fara bun simt]sa respecte cele mai elementare reguli de conduita si civilizatie? O sa spuna, cei in cauza,ca multe di exemplele de mai sus apartin copiilor,dar copii primesc prima educatie de la parinti si apoi din scoli.Trageti d-voastra concluzia.
ai dreptate Domnu Gigi dar orice tara are pleava ei ,ca in romania este mai multa asta este o alta problema ....lipsesc legi care sa ne sperie sa ne faca mai tematori fata de sistem( nu de geaba se aude: Parca pe vremea lui ceausescu nu era asa domnule???!!!!!!!) in japonia o hartie aruncata pe strada te costa aprox.10 mii de dolari iar in japonia de frica gazului SARIN nu prea ai sa gasesti cosuri de gunoi apoi am inteles ca orice noua cladire nu beneficiaza si de alei astfel ca constructorii descopera calea eficace de comunicare cu cladirea si mai mult protejeaza mediul fara a construi alei inutile astfel ca ramane loc de mai multa verdeata imi pare rau sa zic pe acest forum ca nu este un topic politic dar problema Romaniei nu este ca a scapat de comunism nu este ca sa integrat in Uniunea europeana sau ca sa aliat cu americanii prin fortele NATO !!! PROBLEMA ROMANIEI ESTE CA NU SA ALIAT CU JAPONIA KOREA SAU CHINA
gigibrbr
Postat pe 3 Februarie 2010 02:58
De la: gigel, la data 2009-08-17 16:53:18Daca vorbim de bunul simt la roman,sa ne uitam ce lasa unii in urma atunci cand pleaca de la o petrecere facuta la iarba verde ,sau cand se ridica de pe o banca din parc [avand cosul de gunoi langa el]sau cand pe strada isi arunca ambalajul unor produse alimentare cumparate si consumate imediat.Oare,cand va invata romanul[ala fara bun simt]sa respecte cele mai elementare reguli de conduita si civilizatie? O sa spuna, cei in cauza,ca multe di exemplele de mai sus apartin copiilor,dar copii primesc prima educatie de la parinti si apoi din scoli.Trageti d-voastra concluzia.


Domnule gigel, va rog sa nu-i bagati pe toti romanii in aceeasi oala, pentru ca in Romania mai exista si oameni civilizati. Toate tin de educatie si cultura si, cum ele nu prea sunt la mare cinste, vom avea mereu parcuri, strazi, tramvaie etc. murdare.
delly000311
Postat pe 3 Februarie 2010 09:16
as avea si eu ceva de remarcat la acest subiect.bunul simt nu consta doar in mizeria de pe jos de oriunde in romania nu asa aratam bunul simt.la noi totul porneste de la mentalitate.noi vorbim despre ROMANIA ca despre o boala,ne ferim sa spunem oriunde in lume ca suntem romani.oare de ce? in ROMANIA de exemplu condamnam sectorul privat(angajatii desigur)si de fapt nu avem respect pentru munca pe care ne-am angajat ca o vom presta."nu suntem platiti cum trebuie" se aude de peste tot dar nu avem bun simt sa apreciem faptul ca acel patron ne-a oferit un loc de munca si te plateste in masura in care ii merg si lui afacerile.cati dintre noi ne facem munca cum trebuie? dar mergem in strainatate si muncim orice pe orice suma!acolo romanii sunt cei mai muncitori cei mai corecti si muncesc bine.oare de ce acolo avem bunul simt sa respectam munca si la noi in tara nu? nu cred ca un parinte isi invata copilul sa nu fie cu respect.cu bun simt.doar ca influenta occidentului ii face sa fie asa.ei au luat tot ce era mai rau de afara si li se pare ca sunt mai grozavi ca parintii lor.citeam un comentariu zilele trecute si o tanara spunea"un pampas de la tara care a dat de asfalt si se da grozav"oare cine e mai grozav? uite de la asa gandire porneste lipsa de respect si bun simt si nu cred ca parintii au vreo vina aici ci anturajul in care se invarte tanara.poate gresesc dar asta este parerea mea.ma gandesc ea nu are o bunica la tara? tot aceeasi parere o are si despre ea? ce ziceti?
vioris
Postat pe 3 Februarie 2010 13:39
Draga ,vioris, da-mi voie sa te contrazic. Eu personal, am intalnit patroni care-si tratau angajatii ca pe niste sclavi.Se exprimau cu un aer de superioritate , cam asa :Ce stai de vorba cu ala?Ce ai de discutat cu el? Nu vezi ca-i un simplu muncitor ? ...
De asemenea , nu toti patronii ,merita respect , pentru ca ti-a oferit un loc de munca.Cunosc patroni care angajau personal la negru si nu declarau banii castigati pentru ca plecau cu ei in Elvetia ,in Turcia,in Spania ,etc.,si daca incercai sa ceri o marire de salariu ,se facea foc si para. Nu aveai voie sa comentezi,el era cel care trebuia sa decida daca-ti mareste salariul sau nu.
Pot sa-ti mai spun ,ca am vazut si parinti care-si invatau copii sa vorbeasca urat si sa-i injure pe cei care-i mustrau ca sunt obraznici. Mi-e groaza sa ma gandesc , ce fel de oameni vor ajunge acei copii . Deocamdata ,au primit doar amenzi penale caci sunt minori ,dar nu vor fi minori toata viata .Si atunci ce va fi ? Nici nu vreau sa ma gandesc...
E trist ,dar avem asemenea exemple in Romania si nu ne mandrim cu ele. Dar ce putem face ? Asemenea oameni murdaresc cinstea si onoarea celorlalti romani.
Draga ,vioris ,nu crezi caci sunt dureroase aceste exemple ?
O zi buna tuturor !
garbo115475
Postat pe 3 Februarie 2010 15:09
"nu crezi caci sunt dureroase aceste exemple ?"

Nu crezi "caci" ar trebui sa inveti mai intai romaneste si doar apoi sa postezi aici? De ce ne dai un exemplu atat de dureros?
delly000311
Postat pe 3 Februarie 2010 15:53
tocmai la asta ma refeream.exista si patroni si angajati de acest gen dar nu numai in romania ci si dincolo dar cand muncim in alta tara rabdam orice umilinte pentru bani dar la noi in tara nu mai respectam nici munca nici persoana,nici varsta nici curatenia,aproape nimic nu mai e bun doar pentru ca e romanesc.e dureros dar daca uitam,ne facem ca nu vedem si nu mai reactionam atunci unde vom ajunge? ce s-ar intampla daca vazand pe unul care arunca ceva pe jos am lua noi acel ceva si l-am pune in cos? ne-am injosi? nu cred,dar nu o vom face niciodata.cand vom invata sa ne respectam unii pe altii(patroni pe angajati si invers,parinti pe copii si invers,tineri pe batrani si invers)atunci vom sti ce inseamna bun simt si respect.si apropo nu cred ca e treaba noastra daca cineva isi declara sau nu veniturile.sunt angajat sa prestez un serviciu asta trebuie sa fac.daca nu-mi convine pretul serviciului prestat caut altul dar beneficiile afacerii nu-s problema mea ca angajat ci a patronului si face ce vrea cu ele asemeni cum eu cu salariul meu fac ce vreau.daca muncesti dincolo crezi ca tu(angajatul)pui conditiile? nu.patronul le pune si el iti spune:iti dau atat..vrei bine nu vrei pa!de ce asteptam in romania sa fie altfel?
vioris
Postat pe 3 Februarie 2010 16:16
draga delly000311 daca citeai cu atentie domnul gigel a spus clar citez::::sa ne uitam ce lasa unii in urma atunci cand pleaca de la o petrecere apoi DRAGA VIORISIS educatia este si factorul determinant intro relatie angajat-angajator si daca esti tu angajatorul iti zic clar ca banii tai nu face nici o valoare si nu il va tine pe angajat langa tine daca nu il respecti si daca nu ai oferi conditiile precare sa te faca angajatul multumit apoi i-ti dau dreptate la treaaba cu salarizarea cand mergea bine erau bani acum nu sant bani dar munca este aceiasi ceva nu se potriveste
gigibrbr
Postat pe 4 Februarie 2010 09:44
daca ai scrie pe intelesul tuturor as intelege ce vrei dar asa...uite ca-ti raspund.nu sunt eu angajatorul dar nici sa lucrez eu si colega sa carcoteasca mereu si treaba ei sa o fac eu.nu deranjeaza patronul ci pe mine colega ei care vad cata "munca" depune si ce pretinde.nu uitam de respect patron-angajat dar daca exista respectul patronului eu ca angajat consider ca daca am bun simt ii intorc respectul.dar daca eu ii consider pe toti patronii niste hoti si badarani atunci ma angajez la bugetari ca ei sunt mai "avantajati" nu? sau daca nu-mi place nici acolo ma fac eu patron...ha..ha..ha.. glumeam!hai sa lasam astea si sa ne aducem aminte de educatia primita de la parinti,scoala in anii de mult trecuti.atunci parintii aveau respectul cuvenit de la copii azi astea s-au cam dus.profesorii aveau autoritate in fata elevilor azi nu mai au pentru ca tocmai legea nu le permite.o vorba din batrani spune"pestele de la cap se strica"si este adevarat ca in ROMANIA nu avem legi pentru asa ceva.o zi buna tuturor!
vioris
Postat pe 4 Februarie 2010 10:12
uitate in ochiul pardon comentariul tau
gigibrbr
Postat pe 4 Februarie 2010 16:28
Observ ca acest subiect este foarte popular in ultima vreme,ma vad nevoita sa mai scriu cate ceva deoarece mi se pare pacat ca ne preocupa in special rubricile acestea de polemica,de aruncat vina peste tot in jurul nostru,de a absolutiza o discutie.Ne luptam unii cu altii,patroni cu angajati,vecini,prieteni,dusmani,celebri necunoscuti.Nu putem generaliza spunand ..romanii,Romania asa usor.Romanii si Romania inseamna mult mai mult.Suntem in ultima vreme programati pentru ostilitate.Ceea ce deranjeaza cel mai mult este faptul ca in permanenta ne uitam stramb unii la altii,ne combatem pana se ajunge chiar la cazuri extreme.Chiar vi se pare un mod intelept de a petrece vremea,avand in vedere ca nu avem o medie de viata foarte ridicata.Si nici daca am trai toti peste 100 de ani tot ar fi timp pierdut aiurea.
Daca fiecare ar incerca sa pastreze onoarea si valorile umanitatii,chiar si cei care au gresit,lucrurile ar fi altfel.Problema nu e numai in Romania.Aici ea are alte fatete.Problema e a omului contemporan in general,faptul ca porneste pe drumuri care nu duc nicaieri,multi se vand pe ei insisi pentru mai putin de 30 de arginti.Mandria prosteasca,ambitia si lacomia nu sunt decat o nebunie a celor ce se cred nemuritori.Atunci cand oamenii se imbolnavesc grav sau trec prin evenimente dramatice tot restul pare un vis absurd.
Grazzia
Postat pe 5 Februarie 2010 10:13
De la: delly000311, la data 2010-02-03 15:53:54"nu crezi caci sunt dureroase aceste exemple ?"

Nu crezi "caci" ar trebui sa inveti mai intai romaneste si doar apoi sa postezi aici? De ce ne dai un exemplu atat de dureros?

Draga ,delly000311, oricine poate gresi ,cand se grabeste , dar asta nu inseamna ca nu stiu limba romana la fel de bine ca si tine. Eu cred ,ca nu gresala mea te-a deranjat ,ci mai degraba ai simtit ca te afli printre persoanele acelea din exemplele mele.Daca e asa , imi pare rau pentru tine , daca nu , imi cer scuze din adancul sufletului.
garbo115475
Postat pe 5 Februarie 2010 15:57
De la: d_elena, la data 2010-02-05 15:57:32
De la: delly000311, la data 2010-02-03 15:53:54"nu crezi caci sunt dureroase aceste exemple ?"

Nu crezi "caci" ar trebui sa inveti mai intai romaneste si doar apoi sa postezi aici? De ce ne dai un exemplu atat de dureros?

Draga ,delly000311, oricine poate gresi ,cand se grabeste , dar asta nu inseamna ca nu stiu limba romana la fel de bine ca si tine. Eu cred ,ca nu gresala mea te-a deranjat ,ci mai degraba ai simtit ca te afli printre persoanele acelea din exemplele mele.Daca e asa , imi pare rau pentru tine , daca nu , imi cer scuze din adancul sufletului.


Stimata Elena, iti accept scuzele si te rog sa ma scuzi si tu pe mine. Nu suport insa persoanele care pocesc limba romana si mai ales urasc incultura si lipsa de interes pentru cunoastere. Acum imi dau seama ca am gresit in cazul tau. Dar te rog nu afirma ca ai avea cunostinte de limba romana la fel de bune ca mine! Eu am terminat filologia, sectia romana - franceza, mai multe nu vreau sa scriu (sa nu se spuna ca ma laud) nici sa te invit la un duel inegal. Te rog inca o data sa ma scuzi!
delly000311
Postat pe 5 Februarie 2010 21:22
Draga, delly000311 ,iti multumesc , ca mi-ai acceptat scuzele .Ti le accept si eu , si te rog sa ma crezi ca-mi pare rau ca s-a ajuns aici....
Consider , ca vina a fost a mea , fiindca n-am fost mai explicita.
De fapt , doream, sa scot in evidenta , umilinta la care este supus romanul in tara lui(romanul, cel cu bun simt).
Dar, eu cred ca, Bunul D-zeu , ne v-a ajuta , pe parcursul timpului , sa ne dam seama ,fiecare, de gresala noastra si ,sa incercam ,sa redevenim acei care-am fost...
Cu speranta ,ca lucrurile ,se vor indrepta ,intr-o buna zi , inchei , urandu-va , tuturor -O ZI BUNA! ...in special tie , draga delly000311, cu rugamintea ,sa ma ierti...
garbo115475
Postat pe 8 Februarie 2010 13:18
De la: d_elena, la data 2009-07-19 23:45:19Bunul simt ?? Oare mai exista asa ceva ? Poate prin alte tari , dar in Romania ,......nu cred...si ma doare sufletul cand ma gandesc , cum de am lasat sa ne scape printre degete un lucru atat de valoros...Despre alcool , ce pot sa spun ? Nu zice nimeni sa nu servesti cate un pahar(sau,ma rog,cate vrei)de alcool ,dar cand ajungi sa-ti bei mintile,din ce in ce mai des sau aproape zilnic,...ma intreb:ce viata mai e si aia , daca ai creerul aburit de bautura si nu esti in stare sa legi doua vorbe ?Sa ma ierte D-zeu, dar eu cred ca trebuie sa avem creerul, limpede intotdeauna .Numai asa putem rezolva treburile,nevoile si necazurile,cu calm si rabdare ,fara sa ne enervam sau sa intram in panica.Va doresc ,sa aveti o viata linistita .
Si dl.Daniel si mata jos palria;dar oare citeste cineva si mai ales percepe? Sarutmana,Iulian
delly002695
Postat pe 18 Februarie 2010 03:17
Pe langa murdaria de pe jos exista, din pacate, murdaria din suflet, care se curata cel mai greu. Nu e zi sa nu aiba loc in Romania cel putin o crima, un viol, o talharie..., urmariti stirile Pro TV, daca nu credeti! Toate pornesc de la lipsa de cultura si educatie.
delly000311
Postat pe 18 Februarie 2010 09:31
TOTUSI ,EU CRED, CA POPORUL ROMAN , NU S-A SCHIMBAT, DOAR CA UNII SI-AU PIERDUT RUSINEA (ASA SE CHEMA BUNUL SIMT , CAND ERAM EU COPIL). DACA NE-AM INVATA COPIII , DE CAND SUNT MICI , SA AIBA RUSINE.
APOI , CAND AJUNG LA SCOALA ,INVATATORII,DIRIGINTII,PROFESORII, SA-I INVETE , ACELASI LUCRU,CHIAR IMPOTRIVA VOINTEI LOR(FARA VIOLENTA),...,AM CONSTATA CA ACESTI COPII VOR AJUNGE SA NE TRAGA EI DE MANECA SI SA NE SPUNA CA AM GRESIT,..., CA NU PROCEDAM CORECT.. DOAR ASA VOM AJUNGE SA NE CAPATAM DIN NOU BUNUL SIMT.
LIPSA DE PREOCUPARE, DE MULTE ORI, DUCE LA PIERDEREA BUNULUI SIMT.DACA AM AVEA MAI MULTA PREOCUPARE SI MAI PUTIN TIMP LIBER , NU NE-AR MAI TRECE, MULTE TRASNAI ,PRIN CAP.
NU ZIC ,SA MUNCIM CA ROBII, PANA CADEM ,DAR IN TIMPUL LIBER PUTEM AVEA ALTE PREOCUPARI..de exp.:facem sport, citim cantam dansam,dormim etc..IN FELUL ACESTA , MINTEA NOASTRA , ARE TOT TIMPUL O OCUPATIE., SI NU NE-AM MAI GANDI LA PROSTII.
ASTA E PAREREA MEA .VOI PUTETI AVEA ALTA PARERE.......
garbo115475
Postat pe 19 Februarie 2010 16:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
despre zahar!!! 7 De la: sweet_lollypop 22 Iulie 2009 16:31
salata de cartofi cu sos de iaurt 1 De la: simona_for_you_2006 12 Decembrie 2009 18:24
Buna ziua ! 2 De la: maxim62ro 15 Octombrie 2009 15:36
Masina de facut piine(de casa) 65 De la: psyhologist 28 Aprilie 2015 05:57
Traditii de Craciun 1 De la: mailullamultiani 19 Decembrie 2008 15:28
Setari Cookie-uri