Cand nu ploua,cand Soarele apare cat de cat...cand "miroase-a munte!!"S M D S este buna spre fff buna!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 16 Octombrie 2012 00:03 |
||
|---|---|---|
Buna dimineata, lumee! Cri La multi ani, prietena draga! iti doresc ca in fiecare zi a vietii tale sa ai parte: de sanatate, liniste si armonie sufleteasca, lacrimi de fericire, iubire, zambet, daruire, pofta de viata, spontaneitate, uimire contemplativa, zbor.....fii tu insati! http://www.youtube.com/watch?v=cLXA1E3gQuM |
||
|
nuti_vio Postat pe 16 Octombrie 2012 07:41 |
||
|
Va doresc o zi de toamna plina de frumos....armonie si liniste sufleteasca, zambete la tot pasul , ganduri bune sa va inconjoare! http://www.youtube.com/watch?v=CQ5RmhmzyeY |
||
|
|
||
|
nuti_vio Postat pe 16 Octombrie 2012 08:20 |
||
La Multi Ani, cri! mult combustibil pentru flacaruile tale
|
||
|
Eugenia_ Postat pe 16 Octombrie 2012 14:11 |
||
Nuti Multumesc, prietena draga. Mesajele tale pline de caldura mi-au luminat ziua. Eugenia, multumesc! stiu ca si tu esti nascuta in perioada asta dar nu stiu ziua
|
||
|
cri_cat Postat pe 17 Octombrie 2012 01:02 |
||
Chiar daca e cu intarziere, Cri....... iti doresc si eu din tot sufletul LA MULTI ANI ! si multe multe bucurii.
|
||
|
Rotty Postat pe 17 Octombrie 2012 08:05 |
||
Si eu ma alatur fetelor,cu urarile mele de bine,pentru tine,Cri_cat,sa fii sanatoasa si plina de vioiciune! La multi ani si tuturor celor nascuti in aceasta luna de toamna!!!
|
||
|
The_rock_flower Postat pe 17 Octombrie 2012 09:27 |
||
Rotty Rock
|
||
|
cri_cat Postat pe 17 Octombrie 2012 20:32 |
||
Cri, LMA! |
||
|
Axl_R Postat pe 17 Octombrie 2012 20:36 |
||
Axl iesisem de pe garbo si nu am vazut urarea ta Multumesc !
|
||
|
cri_cat Postat pe 17 Octombrie 2012 23:01 |
||
|
chiar acum impreuna cu nepotelul,sunt cel mai fericit om din lume ! http://www.trilulilu.ro/video-muzica/dalida-o-sole-mio-1960
|
||
|
VOIAJOR Postat pe 19 Octombrie 2012 18:55 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=ABn4JSlr7Yo&feature=fvwrel Cri
|
||
|
Axl_R Postat pe 19 Octombrie 2012 19:54 |
||
Sorry flacarico, dar urarile de bine sunt primite si cu intarziere de tine??:(:( Timpu' scumpo....stii tu?! :( Si eu iti urez : numai bine si sanatate multa in viata ta, liniste si multumire sufleteasca si o ardere INFLACARATA in iubire ! :*:*:* @};- LMA! NB!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 20 Octombrie 2012 10:45 |
||
|
/S/M/D/S/ A: ....dimineti cu ferestre deschise !:) /S/T/D/S/A:? :-w soaRe! :*:* & >:D< :) Zi mununata voua!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 20 Octombrie 2012 10:49 |
||
In sfarsit..S.M.D.S. este din nou buna....miercuri-chiar cand implineam 29 de ani {pe-un ....picior.. },sotul meu a fost operat de ..Hernie ombilicala...Nu va doresc sa treceti prin ce-am trecut noi... Dar operatia a reusit,el a fost cuminte{desi i-a fost frica-se vedea desi nu spunea..}acum e din nou in Salon,nu mai e la Reanimare,se scoala,se toaletizeaza singur,si are voie si sa manance-regim..poate v-a si slabi...{a avut "numai" 147 de kg..},e bine..deci si eu am o S.D.S.B..... Mi-e dor de ..munte!! Cum vine el acasa-muntele ma asteapta!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 20 Octombrie 2012 21:39 |
||
|
'':-w soaRe! :*:* & >:D< :)'' :-w...:) & :-$....:( |
||
|
Axl_R Postat pe 20 Octombrie 2012 21:48 |
||
De la: Axl_R, la data 2012-10-20 21:48:32'':-w soaRe! :*:* & >:D< :)'' ?????????????????????nu m-am "prins..."
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 20 Octombrie 2012 22:12 |
||
| Np, vb cu Supi...nimic important. | ||
|
Axl_R Postat pe 20 Octombrie 2012 22:18 |
||
Aha!! NB!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 20 Octombrie 2012 22:28 |
||
Betty,pe un picior:?....di ce nu pi : un ochi,ureche, mana, plaman,rinichi....nu ficat,nu ai numa unu' .....eu sa fi fost in acel loc/stare, zaceam: pe o tzatza de-a mea,na ....da ii bn si asa LMA! & & :*Si fii curajoasa cum te stiu caci starile prin care trece omul(la greu ma refer) sunt " o scuturare" a propriei persoane pt. a ne trezi la realitate si a primi impulsul de-a merge mai departe!. Sanatate, :) si succes! :)Zi fr!
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 21 Octombrie 2012 09:40 |
||
/S/M/D/S/A: vrea sa ploua..... :(zi cu soaRe in zi de sarbatoare! :)
|
||
|
Fss_ssu Postat pe 21 Octombrie 2012 09:43 |
||
suparare, urarile de bine sunt binevenite oricand Multumesc ! o sa am grija cu IFLACARAREA sa nu arda Betty, La multi ani si din partea mea ! si insanatosire grabnica sotului tau !
|
||
|
cri_cat Postat pe 21 Octombrie 2012 15:25 |
||
Lasa Betty ca trece....Si eu am fost operata de hernie inghinala bilaterala....cu plasa...Acum cateva luni.Nu tre sa tina nici un regim,dar sa aiva grija sa nu se baloneze......si sa nu ridice mai mult de....ceasca de ceai,sau paharul cu apa.Nici macar sticla de apa. In doua saptamani,o sa fie ca nou.....si cu eticheta
|
||
|
Rotty Postat pe 21 Octombrie 2012 15:39 |
||
De la: Ioana007, la data 2010-03-12 13:57:34Aveti posibilitatea sa vorbiti aici de starea Dvs. nepoetica dar care are legatura totusi cu poezia, starea de emotie resimtita sau transmisa.Va astept. Romanul este o fiinta mult mai inzestrata decit alte nationalitati ,dar se supara si sufera cind descopera ca http://m.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/lobby-ul-lui-basescu-vanzarea-intereselor-romaniei-84318 Asa ca trebuie sa deschidem ochii mari pe 9 decembrie 2012. |
||
|
VOIAJOR Postat pe 22 Octombrie 2012 05:18 |
||
Inzestrata cu ce ?....
|
||
|
Rotty Postat pe 22 Octombrie 2012 05:24 |
||
Rotty Cri Suparatu Multumesc pt urari..dar mai ales pt incurajari!! Acum ..e un pic mai bine... Suparatule...da ..am 29 pe-un picior...si tot atat si pe celalat.. sau{daca vrei tu..}..pe-o mana-ca si pe cealalta...;pe-un ochi-ca si pe celalalt...;pe-o ureche-ca si pe cealalta.... Ce mai...oricum o-ntorc...tot...29x2 da.....puuup!!
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 22 Octombrie 2012 22:40 |
||
|
Buna noapte! Cri, cu mult drag... http://www.youtube.com/watch?v=WkO-_iDmLM0&feature=related Betty, insanatosire grabnica sotului sper ca urarile mele nu vin prea tarziu La multi ani! sanatosi si fericiti |
||
|
nuti_vio Postat pe 22 Octombrie 2012 22:47 |
||
|
e buna noaptea :) pentru lucru :P Frumoasa melodia Nuti Prietenul la nevoie si la bucurie se cunoaste ... |
||
|
cri_cat Postat pe 22 Octombrie 2012 23:09 |
||
Nuti..
|
||
|
elisabeta_boia Postat pe 22 Octombrie 2012 23:48 |
||
Seara buna! Cri sugubeato, vorbesti codificat? doar pentru lucru e buna noaptea? |
||
|
nuti_vio Postat pe 23 Octombrie 2012 21:05 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De bunatatea este vazuta ca o slabiciune? Pt ca oamenii buni nu se impun si ii lasa pe oamenii rai sa ii domine | 76 | De la: garbo174243 22 Mai 2011 01:47 |
| La multi ani tuturor care poarta numele Gheorghe si derivatele numelui! | 2 | De la: Jojolin 22 Aprilie 2012 00:56 |
| Se nasc noii lideri de partide politice | 16 | De la: VOIAJOR 10 Ianuarie 2013 23:32 |
|
|
||
| dificil: | 17 | De la: dor72 21 Februarie 2011 18:28 |
| errare humanum est,perseverare diabolicum | 81 | De la: walkiria 16 Noiembrie 2009 19:44 |
Trei sportivi români, o performanță de excepție la Mondialele de Para Judo
Programul FLEX continuă: 70 de burse pentru elevi români care vor studia un an în Statele Unite
Tinerii români de 18 ani pot aplica pentru peste 1.700 de permise gratuite DiscoverEU
Doi frați din Brădeni nu au lipsit nicio zi de la școală, deși locuiesc într-o colibă