ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Conteaza varsta in dragoste

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

buna sunt Julia ...eu am 42 ani si vorbesc cu un tip pe mess de aproape 1 an..el are 52 de ani nu conteaza varsta cand iubesti persoana dar iubirea trebuie sa fie sincera. sti..cand am citit acest subiect l.am intrebat pe el ce parere are ..si raspunsul sti care a fost...da conteaza varsta pentru ca sexul nu mai are putere ca la 20 ani ..si aici apar problemele cat am nega noi.
  citeaza   raspunde

recomanda-i cate o lingura de rigips zilnic
  citeaza   raspunde

Julia,acest subiect e vechi pe topicurile acestui site.inainte sa ne lasam ' coplesiti" de greseli,sa nu uitam ca ele sunt experientele,din care invatam,sa nu le mai repetam.daca totusi iti este bine intr-o asemenea relatie,inseamna ca te descurci,din toate punctele de vedere.deci de ce mai pui intrebari?
  citeaza   raspunde

stai linistita aleho, cat ai infestat tu forumul asta n-o sa reuseasca nimeni altcineva
  citeaza   raspunde

dupa mini....nu conteaza virsta....te poti indragosti indiferent de virsta......
  citeaza   raspunde

pai, da nazi. te poti indragosti, indiferent ce varsta ai. intrebarea e, de cine?
  citeaza   raspunde

Julia,varsta conteaza in general in toate mediile...atat cat o lasam noi sa..."conteze"...caci daca noi suntem deranjati de ea asta se vede...se simte...
Dar,pe de alta parte,eu consider ca si femeia la varsta ta nu mai este chiar cea de la 20 de ani,in toate aspectele,chiar si in cele ale nevoii de sex,de ce ar trebuii el sa aibe "vigoarea" tineretii?
Si la urma,urmei...voi doar vorbiti pe mess...de ce va puneti astfel de intrebari...aveti teama ca daca va intalniti...va veti dezamagii?
Daca exista aceasta teama...atunci...
Dar,cu siguranta,exista dragoste puternica,profunda,mare,la orice varsta...eu am avut prieteni foarte indragostiti unul de altul si diferenta dintre ei era de 25 de ani! Si nu sunt singurii pe care ii cunosc sa aibe o astfel de relatie reusita!
Succes...in dragoste!
  citeaza   raspunde

eu nu am pus intrebari am raspuns doar
  citeaza   raspunde

am vazut. tu cand dai un raspuns, deschizi topic nou.
  citeaza   raspunde

eu am 42 ani scumpo pentru mine nu conteaza cei 10 ani daca vreao o relatie inseamna ca vreau ceva mai bun pt mine ...dar la 20 ani totul este vis se fac greseli pe care le poti regreta pt ca viata e numai una. nu te poti intoarce sa repari ce ai gresit .sunt experiente corect dar ..daca sunt dureroase ramai marcata .
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: