Barbatul sagetator

Ceva deceptii pana acum ? Mi-e frica ca este un afemeiat iar eu caut un barbat puternic, serios, educat, altruist. Este sagetator cu ascendent in sagetator.
z3m3123
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:34
La nivelul vieii cotidiene, sentimentul nativului din sgettor ia aspectul unei afeciuni calde i sincere, de o buntate generoas i debordant, dar nu sunt rare momentele cnd el se nnobileaz pn ntratt nct se confund cu un ideal religios sau ajunge la o comuniune mistic.

BÃRBATUL:
Brbatul Sgettor are sentimentul familiei i al societii; cminul, soia i copii sunt centrul existenei sale. Se comport ndeobte ca un so binefctor, generos i protector i ca un tat bun; iubete familia i bucuriile cminului. Dar simte i nevoia s ocupe un vast cmp vital i s-i etaleze fora viril; de aceea li se poate ntmpla unora, la fel ca ilustrului lor prototip mitic, s aib aventuri extraconjugale; chiar dac aa ceva se petrece, ei tiu s separe lucrurile i rmn credincioi cminului lor care se menine centrul lor afectiv.

Dar focul care l npdete pe acest Sgettor poate s capete i un caracter insurecional. Iubirea lui izbucnete ntr-o rebeliune pentru c ntlnete opoziia mediului social, obstacolele familiei, clasei, religiei. Ca reacie mpotriva interdiciei sociale, acest Sgettor se elibereaz de morala cea bun i adopt o oarecare libertate de moravuri, cu plcerea de a gusta din contrastele paradoxale. Nimic nu l mai oprete pe calea iubirii-protest, a acelei iubiri slbatice i rebele care l face s triasc "frumoasa aventur".

LECIA IUBIRII: Lecia sa este s-i nvee pe ceilali c iubirea este franchee, iar el trebuie s nvee de la ceilali c iubirea este fidelitate manifestat prin constan.
pik_nik
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:38
Barbatul sagetator:
Este vesel, sarmant si spiritual, ai impresia ca pentru el esti cea mai interesanta femeie. Nu te lasa inselata. Cand te uiti mai bine observi ca ochii ii fug de la o femeie la alta. Adevarul este ca le doreste pe toate. Daca va intra o femeie frumoasa se va invarti in jurul ei, o va complimenta si va face totul pentru a o vraji; ii va cere adresa, numarul de telefon pentru a o bombarda cu flori si omboane, telefoane peste telefoane. Este un idealist romantic care crede ca urmatoarea va fi cea mai cea. Indiferent cat a fost de dezamagit, optimismul sau ramane in picioare. Fiecare zi inseamna pentru el o noua posibilitate. Are o inima pe care o doreste mereu strapunsa. Doreste sa fie indragostit dar se fereste sa fie legat. Nici o aventura nu dureaza pentru ca asta nu ar corespunde felului sau de a fi. Lupta impotriva legaturilor stranse si nu suporta gelozia. Cel mai mult ii plac femeile cu experienta pentru ca ele vad in dragoste un joc usor. Daca se indragosteste nu vrea sa aiba sentimentul ca semneaza un pact. Un asemenea act ar trebui sa aiba o clauza de libertate deoarece el nu stie niciodata ce vrea. Sunt deschisi si vorbes liber, de multe ori parearea lor poate fi jignitoare, nu au tact. Te poti insa bizui pe ei pentru ca se tin de cuvant. Ca prieten este foarte accesibil, tolerant, jovial. Ca amant face din femeie un proiect: vrea sa o maturizeze. Daca el investeste in ea un timp si ea il dezamageste, se razbuna. Nu-i pasa de critica si e incapatanat. Doreste concordanta fizica si psihica din partea ei. Ii plac secretele si chiar si atunci cand nu este cazul va tine o legatura secreta. Este subordonat depresiilor si dispozitiilor. Sufera din cauza acestora si a nervozitatii, numai ca aceste faze nu dureaza mult. Se poate intampla sa sperie o femeie cu accesele sale de furie. Experienta l-a invatat ca prin ambitii ajung oriunde. Are slabiciunea de a investi acolo unde nu merita. Este marinimos, iubeste luxul si face cadouri mari. Este un excelent povestitor. Ii plac petrecerile in cerc restrans. Oamenii multi sub un acoperis sunt un eveniment pentru el. Ar fi de preferat sa nu fie nici un acoperis ci bolta plina de stele. Calatoreste mult. Caracterului sau ii corespund variatiunile: noi contacte, intamplari... Este prototipul omului care in fata unui ghiseu, va cere un bilet de calatorie astfel:"Dati-mi un bilet pentru undeva, am peste tot prieteni". Cauta intotdeauna certitudini. Curiozitatea si setea de a sti este nestavilita. Se intereseaza mult pentru pentru initiere in sex. Femeia care se casatoreste cu un astfel de barbat sa se gandeasca totdeauna ca el, casatorit sau nu, ramane un vesnic celibatar.

Viata sexuala a barbatului sagetator:
Nu poti fi la fata pe care o iubesti, o iubesti pe cea la care esti - aceasta pare a fi deviza lui. Este ca o albina care zboara din floare in floare si soarbe nectarul fiecareia. Impotriva acestui lucru nu se poate lupta. Este indragostit de un vis idealist. Trebuie sa urmeze acest drum oriunde ar fi. Sexul pentru el nu este o intamplare puternica. il savureaza dar nu are impresia ca se cutremura pamantul. Cine iubeste zonele cu multe cutremure? Mai bine se plimba printr-o gradina linistita, plina de flori, si culege floarea care-i place. Excitanta pentru el este vanatoarea, uvertura, dar in momentul in care a reusit sa ademeneasca femei in dormitor, ar putea ca acestea sa ramana dezamagite. Simbolul acestei zodii este sageata prinsa intr-un arc, dar sageata nu nimereeste intotdeauna tinta in primul tur. Placerea este scurta, se termina rapid iar femeia ramane. Sexul nu-l plictiseste niciodata, ii place sa faca dragoste si este primul care incearca o pozitie noua. La el cantitatea poate suplini calitatea. Are o minte agera si poate sa-si convinga partenera la orice, fiind mester in mesaje erotice. El foloseste acest talent prea des pentru a cuceri domentul erotic. Ii plac picioarele femeilor. O femeie care tine picior peste picior si-l balanseaza usor il inebuneste pe sagetator. Are inclinatii spre fetisism. Daca este criticat in aceasta va raspunde doar cu o gluma si nu se va ihiba. Daca este bisexual, ceea ce nu este rar, trece cu usurinta de la un sex la altul. Are multe si variate relatii. In privinta iubirii nu cunoaste morala. Pentru el asta inseamna viata si el vrea sa traiasca din plin.

Zone erogene:
Soldurile si coapsele sunt cele mai erogene zone. La femei si parul. Daca te joci cu parul ei, va toarce ca o pisica. Daca treaba asta o faci timp indelungat ii poti trezi patima. La barbat parea cea mai sensibila a corpului este aproape de organele genitale. Amandoi savureaza ungerea coapselor cu creme. La solduri de fac miscari rotunde. Asta face ca cel mai obosit sagetator sa-si intinda arcul.
pik_nik
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:42
Barbatul Sagetator este aventurierul clasic, optimist si plin de viata, spontan, simpatic si dornic de libertate, care simte permanent nevoia sa lupte pentru o cauza, pentru un scop nobil. n inima lui salasuieste o imensa pofta de a explora si de a ntelege lumea. De aici si mobilitatea, dorinta lui de a cunoaste mereu noi teritorii si oameni noi. Pe de alta parte, ntr-un alt coltisor al sufletului sau, se doreste a fi o persoana respectabila, un stlp al societatii, un "pater familiae".

Barbatul Sagetator are un caracter dual, fiind vesnic sfsiat ntre tendintele conformiste, "burgheze" de om care respecta legea si ordinea, si cele anarhice, rebele, care-i dau dorul de duca. Uneori, poate trece prin ambele ipostaze, ca un serif din perioada febrei aurului, care lasa totul balta si pleaca n cautarea El Dorado-ului, sau ca un aventurier care hotaraste la un moment dat sa se adune de pe drumuri si reuseste sa devina seriful oraselului n care s-a stabilit.

n ceea ce priveste relatiile sentimentale, se poate petrece cam acelasi lucru. Putem ntlni un domn Sagetator care n tinerete a fost un vnator de femei si care, dupa ce ani de zile a "explorat" zeci de teritorii necunoscute, se hotaraste la o vrsta destul de "matura" sa se casatoreasca si se arata chiar foarte multumit de viata de familie. Sau reversul: barbatul Sagetator, care s-a casatorit de tnar si a fost un sot model, ajuns la vrsta de mijloc se elibereaza din chingile matrimoniale si porneste n cautarea marii aventuri a iubirii.

ndragostit, barbatul Sagetator este un idealist romantic, care da alesei sale impresia ca o considera cea mai intresanta dintre femei. Este atras de femeile cu experienta si considera ca fiecare relatie este o treapta catre maturizarea sa afectiva. Este galant si marinimos, coplesindu-si iubita cu atentii deosebite si cadouri costisitoare. Este un partener atragator, interesant si dinamizant, dar care se plictiseste foarte usor.

pik_nik
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:45
Cum seduci barbatul Sagetator:
Barbatul Sagetator raspunde aproape instantaneu avansurilor unei femei care emana energie si sex-appeal. Fa-te frumoasa, arata-te optimista si plina de umor. Lasa-l sa te descopere, sa te urmareasca, sa te ia prin surprindere - barbatul Sagetator adora sa se comporte ca un cercetas n misune.

Asculta-l cu atentie si dupa aceea pune-i ntrebari suplimentare. Invita-l sa iesiti mpreuna undeva n aer liber, de preferinta cu masina, si lauda-i talentul cu care conduce (odinioara, barbatul Sagetator era renumit pentru pasiunea fata de cai si arta echitatiei, dar n vremurile moderne aceasta pasiune s-a transferat asupra automobilului), atingndu-i usor coapsa. Gaseste motive ca sa rzi din inima alturi de el, propune-i sa calatoriti mpreuna prin locuri fascinante.

Acorda-i foarte multa libertate, fereste-te sa faci scene de gelozie sau sa-i adresezi reprosuri. Nu-i spune ca ti-e dator cu ceva, detesta responsabilitatile. Fereste-te sa-i porti o grija materna, pentru ca l enerveaza, si nu-i spune niciodata ca nca nu s-a maturizat.

Pentru barbatul Sagetator, prietenia este foarte importanta, asa ca priveste-i cu simpatie prietenii si arata-te tu nsati calda si prietenoasa. Sustine-l n ndeplinirea visurilor sale, mpartaseste-i entuziasmul, si niciodata nu-i spune ca telurile pe care si le-a propus sunt imposibile sau lipsite de realism.

pik_nik
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:45
Adica este un curvar ? Bun la pat sigur este
z3m3123
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:51
nu e curvar, mai!
ii place sa socializeze, sa descopere tinere talente, sa faca fapte bune...
pik_nik
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:53
nu mai, e un mare descoperitor doar
descopera aproape tot
vyva
Postat pe 3 Decembrie 2009 20:57
si dupa ce descopera ,ce?
sunset474
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:41
Acopera la loc ...

Ca pisica
ready_vivus
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:43
sunset474
Postat pe 10 Decembrie 2009 13:52
Mi-am facut cont special, sa va spun despre al meu de acasa.
Este cu adevarat fidel. Nu stiu alti sagetatori, dar al meu este, rational vorbind, singurul barbat din lume in care am incredre 98%. Nu se uita dupa femei. Petrece tot timpul cu mine. Nu iese in oras cu prietenii fara mine, desi din punctul meu de vedere, poate sa iasa oricand cu oricine (eu sunt varsatoare si stiu ce inseamna nevoia de libertate).Se tine dupa mine la cumparaturi, desi stiu ca nu ii place. Locuim impreuna de 2 ani, cam din prima saptamana de cand ne-am cunoscut.Nu m-a dezamagit nici macar o data pana acum. Ma pot baza pe el pentru orice, uneori imi dau seama ca am ajuns sa depind de el. Cand am mers la Carrefour fara el, mi-a trebuit jumate de ora sa gasesc raftul cu hartia igienica.Ma ajuta la treburile casei,uneori face mai mult decat fac eu, de la spalat vase, gatit cand eu nu am timp sau lucrez pana tarziu sau merg la master,pana la scos cainele dimineata, cand stie ca eu nu am timp. Din punctul meu de vedere, e barbatul ideal. E foarte serios, e adevarat ca traieste in lumea lui, are multe hobby-uri, stam fiecare cu laptop-ul propriu in brate si ne uitam la filmele proprii, daca are ceva sa-mi arate, imi arata etc. Nu e genul de barbat gelos (e adevarat ca nu i-am dat mari motive, stiu sa fiu discreta), nu cred ca mi-a cautat vreodata prin telefoane, nu m-a intrebat niciodata de ce am ajuns acasa cu o ora mai tarziu. Am cunoscut un tip in zodia taurului, mi-a cam sucit mintile cu prostiile lui, am vrut sa-l las pe al meu baiat pentru tipul asta, dar cand s-a mutat si si-a luat ultimile lucruri, a cedat psihic si a inceput sa planga ca un copil. Mi-am bagat picioarele in el de taur, oricum era prea frumos sa fie adevarat, si mi-am primit cupidon-ul inapoi, ca merita. Este cu adevarat un om extraordinar. Nu vrea sa se casatoreasca. Asta da, un defect si o calitate in acelasi timp. Dar avand in vedere ca e alaturi de mine tot timpul, nu prea conteaza.
blue_aquarius
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:55
Ce ar mai fi de zis: nu minte,nici macarca sa ma abureasca pe mine. cadouri mai ofera din cand in cand,daca ii bati obrazul, da, iti cumpara cadou ce vrei tu.Face surprize,cel putin al meu mi-a inselat vigilenta de fiecare Mos Nicolae, am gasit ciocolatele in cizme, desi el lucra si nu ne vedeam in ziua respectiva. E cam zgarcit, nu cheltuie banii pe nimicuri, dar e econom. Primul lucru, cand s-a mutat la mine in casa- mi-a luat becuri Philips economice :)) .Nu prea le are cu romantismul, am inteles ca daca ii fac o surpriza, o cina romantica sau alta chestie siropoasa, o voi face pentru mine si nu pentru el, ca nu stie sa aprecieze.Dar e acolo prezent, va trebui sa manance si sa se uite langa mine la lumanari si sa ma suporte pana la finalul cinei romantice sau a nu stiu carei nebunii ale mele. Mari defecte pana acum, in afara de zgarcenie, nu mi-am dat seama sa aiba. Poate sa nu le placa sa fie interogati, trasi la raspundere, sa nu le placa crizele de gelozie ... la noi nu e cazul, nici nu ma pune in situatii naspa, nici nu fac eu de-astea nejustificat.
Din toata fauna care mi-a defilat prin existenta (muuulte fecioare,cativa lei, o balanta,un varsator, un peste, un geaman,un capricorn si un taur), cel mai bine cu sagetatorul meu m-am inteles, motiv pentru care imi si doresc sa intemeiez o familie cu el, cand va fi momentul, sunt destul de convinsa ca va fi un tata bun. E foarte muncitor. Nimic nu sta in calea serviciului, ceea ce e bine. E genul de iubit supportive,daca la 12 noaptea am chef de seminte si ma milogesc un pic de el, se imbraca si merge sa imi ia seminte.Sau mergem amandoi.Evident, nici eu nu abuzez, dar dau un exemplu. Este partener ideal de aventura. Ne-am plimbat in 2 ani prin jumate de tara, de nebuni. Si mai avem multe de vazut. Mamele noastre sunt nascute ambele in aceeasi zi, o coincidenta fericita :) .
La mine, nu ii place ca sunt uneori nehotarata, il descumpaneste chestia asta. Nu ii place dezordinea, e foarte ordonat si extrem de calm si meticulos, daca il scot din ritmul lui si il grabesc, l-am terminat, se pierde, nu mai stie ce sa faca. E un amant bestial, e foarte atent, tandru, partenera e pe primul loc.E foarte intelegator, in afara faptului ca am prea multe haine si ca mereu mai gasesc ceva sa imi placa, nu mi-a reprosat niciodata nimic.
blue_aquarius
Postat pe 28 Decembrie 2009 01:17

Mult prea complicati si prea usor fug de orice responsabilitate. M-a lasat balta cand era totul asa de frumos.
z3m3123
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:39
poate nu era frumos si pt.el...
lala_cri
Postat pe 21 Ianuarie 2010 09:41
De la: lala_cri, la data 2010-01-21 09:41:52 poate nu era frumos si pt.el...


Nu mi-a dat de inteles lucrul asta , a preferat sa plece in kenya cu un var de-al lui ca cica nu mai suporta frigul. Se intoarce prin martie si mi-a dat de inteles ca nu mai vrea sa continue relatie ca cica o vom da in dragoste si dragostea nu este buna, este ca o otrava care ii va acapara mintea si il va orbi. Sincer cred ca sufera dupa o fosta de`a lui, dar stiu ca nici pe aia nu o baga in seama ca intamplator sau nu am iesit la o cafea. Tipa regreta si acum ca i-a dat flit, nu a fost expresa in afirmatia asta dar asta s-a inteles.
z3m3123
Postat pe 28 Ianuarie 2010 08:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
jazz and.. bossa nova music for you ladies and gentlemens 11 De la: garbo225715 13 Septembrie 2013 14:11
Sinuciderea -curaj sau lasitate ??? 99 De la: garbo265966 23 Iulie 2012 23:45
Ce inseamna sa fii un crestin? 65 De la: ingerasulluptator 1 Octombrie 2013 15:30
Este normal 37 De la: Sassette 28 Octombrie 2012 12:27
coleg da semnale mixte 13 De la: 24 Aprilie 2018 09:30
Setari Cookie-uri