Buna tuturor..As dori sa fac un control ginecologic si nu stiu la ce medic sa merg..Am tot cautat pe internet clinici in Bucuresti,dar degeaba..Puteti sa-mi dati cateva nume unde v-ati rezolvat problemele si ati fost tratate cum se cuvine?..Pentru ca majoritatea doctorilor nu ne trateaza cum ar trebui.. Aaa...si va rog foarte mult,as dori un medic bun,dar sa fie neaparat o femeie.. Multumesc. |
||
irina_florentina Postat pe 1 Octombrie 2009 15:59 |
||
---|---|---|
Buna! Eu iti recomand o tipa foarte buna,intra pe id-ul meu de mess si-ti dau toate detaliile... popescu_roxanasimona |
||
Rox_xoR Postat pe 1 Octombrie 2009 20:10 |
||
Cred ca nu aici o sa gasesti. | ||
|
||
sunset474 Postat pe 13 Octombrie 2009 11:58 |
||
De la: irina_florentina, la data 2009-10-01 15:59:41Buna tuturor..As dori sa fac un control ginecologic si nu stiu la ce medic sa merg..Am tot cautat pe internet clinici in Bucuresti,dar degeaba..Puteti sa-mi dati cateva nume unde v-ati rezolvat problemele si ati fost tratate cum se cuvine?..Pentru ca majoritatea doctorilor nu ne trateaza cum ar trebui..si cum preferi medicul....poate ai preferinte.....barbat sau femeie, ![]() |
||
yanyacharberet Postat pe 13 Octombrie 2009 12:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce parere aveti despre calugaritele care traiesc in munastiri dar ele cand se convertesc la Hristos trebuie sa respecte regulile lui Papa sau capul altor religii,,care nici ala nu este un sfant | 24 | De la: ingerasulluptator 7 Mai 2012 21:20 |
O sugar Baby mi-a zdruncinat lumea. | 35 | De la: garbo_462953 16 Februarie 2017 15:52 |
Mai are rost sa te casatoresti? | 462 | De la: Dor_marunt 22 Mai 2010 14:08 |
|
||
legat de educatia copiilor | 8 | De la: ingerasulluptator 14 Octombrie 2012 21:04 |
Dar femeile ce vor? | 126 | De la: garbo_1502 15 Mai 2012 23:47 |
Nu lăsăm pe nimeni în urmă: o campanie Autism Voice dedicată adolescenților și adulților cu autism
Ne luăm adio de la vechimea în muncă pe bani. De când dispare această opțiune pentru români
Nereguli periculoase pentru viața copiilor, constatate la locuri de joacă de prefectul Capitalei
Podul Grant, închis pentru reparații: șantierul ar putea dura doi ani. Rute ocolitoare pentru șoferi