se poate ierta infidelitatea?

faina e galseava asta
AGAPI_MOU
Postat pe 24 August 2009 23:13
care galceava?
lady_corina
Postat pe 24 August 2009 23:16
stiu si eu..asta cu inselatoria..
AGAPI_MOU
Postat pe 24 August 2009 23:20
daca se poate ierta infidelitatea - depinde...
lady_corina
Postat pe 25 August 2009 00:37
Ehe, he...e grele rau, Diana...deci, tu ai facut arte martiale, antrenindu-te pe mutra prostului, fara sa platesti, fara sa te denunte, ai cazut ca o proasta la povestile inventate de celalta(cine dreak ar spune adevarul unei rivale???), spui ca-l mai si iubesti...hmm. Acu tu de fapt, in mintea ta diabolica vrei sa-l torturezi cum iti imaginezi ca ti-ar face-o el. Fatuco, ori da-ti tie citeva in mecla, ori da-te cu capu de pereti, ca sa-ti revii, ori lasa-l. Mai tirziu cind el o sa se sature de fitzele tale, ai sa iei batai cu virf si-ndesat.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 09:28
Am mai auzit eu de barbati care nu au curaj sa iasa de sub pat de teama nevestii... da' voi ati inceput cam devreme, scumpo...
Cat despre garantii... asa cum spunea cineva mai devreme, nu exista. Totul in viata comporta o doza de risc... tu trebuie doar sa decizi daca merita sa ti-l asumi sau nu...
Ella34
Postat pe 25 August 2009 10:14
De la: loveactually, la data 2009-08-23 13:19:50nu ai niic o certutidine iubito! in viata asta! pt nimic....so...cu cat risti ami mult cu atat castigi mai mult!
/
si mielu....las'ca...mai vb noi, da?
Ai sa suferi mult si in continuare pt ca ai sa mai descoperi si altele... ce te faci daca o sa isi faca alt id si isi mai cumpara alt sim... de care tu sa nu ai habar? Ce mai controlezi? Eu as cauta pe altcineva in locul tau Eu nu vreau sa te descurajez, dar asta e ce ai descoperit... gandeste-te la ce nu ai descoperit!?
gbrl88
Postat pe 25 August 2009 10:19
Mai, oameni buni, da' nu mai sustine nimeni a doua sansa...?

Eu intreb doar, nu sustin...
Ella34
Postat pe 25 August 2009 10:24
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 09:28:07Ehe, he...e grele rau, Diana...deci, tu ai facut arte martiale, antrenindu-te pe mutra prostului, fara sa platesti, fara sa te denunte, ai cazut ca o proasta la povestile inventate de celalta(cine dreak ar spune adevarul unei rivale???), spui ca-l mai si iubesti...hmm. Acu tu de fapt, in mintea ta diabolica vrei sa-l torturezi cum iti imaginezi ca ti-ar face-o el. Fatuco, ori da-ti tie citeva in mecla, ori da-te cu capu de pereti, ca sa-ti revii, ori lasa-l. Mai tirziu cind el o sa se sature de fitzele tale, ai sa iei batai cu virf si-ndesat.

Ce bine ar fi, sa fie toti oamenii asa directi, sinceri si deschisi ca tine! Esti un om deosenit, tine-o tot asa!
Nu astept nimic in schimb pentru ce am scris, e doar o constatare si e bine ca esti asa! Tot respectul si jos palaria!
gbrl88
Postat pe 25 August 2009 10:32
blanca
Postat pe 25 August 2009 10:35
Eu am dat a doua sansa. Acum nu stiu - am facut bine, am facut rau - numai timpul o sa-mi demonstreze. Cert e ca asa am simtit atunci ca trebuie sa fac. Daca mi-ar fi spus cineva vreodata ca o sa fac asta i-as fi spus ca viseaza. Dar pur si simplu in acel moment am simtit ca il iubesc si ca il pot ierta desi a gresit urat de tot.

"Dragostea este ndelung rabdatoare, este plin de buntate: dragostea nu pizmuiete, dragostea nu se laud, nu se umfl de mndrie. Nu se poart necuviincios, nu caut folosul su, nu se mnie, nu se gndete la ru. Nu se bucur de nelegiuire, ci se bucur de adevr. Acoper totul, crede totul, ndjduiete totul, sufer totul. Dragostea nu va pieri niciodat"
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 10:37
Tantarico nu confunda dragostea divina cu cea umana...cea divina nu vrea nimic in schimb, pe cind cea umana vrea DOAR pt ea.Altele ti-au fost motivele: te lucreaza bine, e gospodar, aduce bani buni,etc, motive, in spatele caruia te simti impimplinita si spui ca-l iubesti. Sa stii ca dragoste umana nu rezista fara motive.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 10:45
ai facut bine...fiindca asa ai simtit.
blanca
Postat pe 25 August 2009 10:49
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 10:45:27Tantarico nu confunda dragostea divina cu cea umana...cea divina nu vrea nimic in schimb, pe cind cea umana vrea DOAR pt ea.Altele ti-au fost motivele: te lucreaza bine, e gospodar, aduce bani buni,etc, motive, in spatele caruia te simti pimplinita si spui ca-l. Sa stii ca dragoste umana nu rezista fara motive.


De ce stai cu cineva? Ce insemana ca iubesti pe cineva?
Care e diferenta dintre iubirea divina si cea umana - cum adica iubirea divina nu vrea nimic in schimb? Vrea sa fii bun, din ce in ce mai bun - crezi ca-i putin lucru?
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 10:49
n-o mai tot scalda atata, mosquitito, lumea s-a prins ca esti o pimplinita, asa ca n-are sens sa mai negi! esti pimplinita si spui ca-l, si gata, noa!
...da' ce-o fi aia?!?!
pik_nik
Postat pe 25 August 2009 10:53
De la: pik_nik, la data 2009-08-25 10:53:35n-o mai tot scalda atata, mosquitito, lumea s-a prins ca esti o pimplinita, asa ca n-are sens sa mai negi! esti pimplinita si spui ca-l, si gata, noa!
...da' ce-o fi aia?!?!Chiar sunt implinita
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 10:55
Tantarico, vino sa stai cu mine...ma prezint: stau 20/24, pe net, sint poponar, fumez ca un turc, beau pina si apa din troaca ciinilor, nu-mi convine orice-ai face, iti dau batai de uiti cum te cheama si tu...ma iubesti...Sint suficiente motive???D-zeu ma rabda si asa, ca inca nu m-a dat dreak, dar tu?
Uite, asta-i diferenta.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 10:57
mosquitito,da mai, te cred, da' p-ul ala e de la foarte?
pik_nik
Postat pe 25 August 2009 10:58
Ce barbat adevarat, indiferent de ce ar fi facut, ar accepta sa fie batut in halul asta?
Hai ca i mai dai o palma. i ti scapa asta e, dar .......nush, mi se pare penibil.
Dar tu, cum te ai putut injosi in halul asta.....sunt alte arme mult m ai puternice , loviturile fizice nu dor nici pe sfert comparativ cu cele psihice!
Invata sa te controlezi, parerea mea, si lasa l ca nu va vad bine impreuna, daca s a ajuns la asta, e clar.
Nu mi o lua in nume de rau dar asta gandesc!
Succes!
mika_mika
Postat pe 25 August 2009 11:01
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 10:57:46Tantarico, vino sa stai cu mine...ma prezint: stau 20/24, pe net, sint poponar, fumez ca un turc, beau pina si apa din troaca ciinilor, nu-mi convine orice-ai face, iti dau batai de uiti cum te cheama si tu...ma iubesti...Sint suficiente motive???D-zeu ma rabda si asa, ca inca nu m-a dat dreak, dar tu?
Uite, asta-i diferenta.


Daca te-as iubi - te-as accepta asa cum esti. Oricum in scrisoarea catre Corinteni nu era vorba de dragostea lui Dumezeu pentru noi si nici de dragostea noastra catre Dumnezeu.
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 11:02
poate-ti scapa si tie una
pik_nik
Postat pe 25 August 2009 11:03
De la: mika_mika, la data 2009-08-25 11:01:20Ce barbat adevarat, indiferent de ce ar fi facut, ar accepta sa fie batut in halul asta?
Hai ca i mai dai o palma. i ti scapa asta e, dar .......nush, mi se pare penibil.
Dar tu, cum te ai putut injosi in halul asta.....sunt alte arme mult m ai puternice , loviturile fizice nu dor nici pe sfert comparativ cu cele psihice!
Invata sa te controlezi, parerea mea, si lasa l ca nu va vad bine impreuna, daca s a ajuns la asta, e clar.
Nu mi o lua in nume de rau dar asta gandesc!
Succes!Nu asta era ideea - sigur ca nu-si doreste sa ajunga sa-l bata pe ala - a fost o descarcare nervoasa - atunci cand cuvintele nu pot lovi destul. De ce insistati pe aspectul asta?
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 11:06
Mai Tantarico, ma faci sa-mi sara tandarica, ce dreak.Tu ai facut catehisare cu Irinuca. cum de confunzi lucrurile???. Pavel vorbea de raporturile interumane, nu conjugale, facind referire la Ideal.Ma faci sa-mi dau fusta mini,jos, si sa-mi iau sutana de popa...si am zis ca n-o mai fac.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 11:08
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 11:08:50Mai Tantarico, ma faci sa-mi sara tandarica, ce dreak.Tu ai facut catehisare cu Irinuca. cum de confunzi lucrurile???. Pavel vorbea de raporturile interumane, nu conjugale, facind referire la Ideal.Ma faci sa-mi dau fusta mini,jos, si sa-mi iau sutana de popa...si am zis ca n-o mai fac.


Si de ce nu s-ar aplica si la raporturile conjugale?
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 11:10
Simplu: daca un altul trombeaza pe unde prinde nu ti-e tot la fel, daca acela e AL TAU.Ori ti-e indiferent,ca- iubesti platonic, ori faci ca un nebun, ca-l iubesti uman.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 11:14
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 11:14:17Simplu: daca un altul trombeaza pe unde prinde nu ti-e tot la fel, daca acela e AL TAU.Ori ti-e indiferent,ca- iubesti platonic, ori faci ca un nebun, ca-l iubesti uman.


Normal - nu te contrazic. Ideea e ca poti ierta o data, poti da a doua sansa - daca respectivul nu se face demn de ea - poti ierta... si merge mai departe.
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 11:20
Daca dadeam de tine mai devreme, Tantarico, nu mai ieream poponar acuma...asa m-a lasat o sora de-a ta fara...microfon.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 11:28
Eu l-am iertat si am trecut peste deoarece asa am simtit. Nu imi pare rau si nu-mi va parea rau niciodata deoarece consider ca am fost amandoi vinovati. Daca se va repeta si o va comite din nou si voi afla, nu voi mai sta la discutii, nici macar nu-i voi spune ca stiu. Indiferenta este cea mai dureroasa. Nu regret ca m-am impacat cu el, faptul ca am putut sa trec peste inseamna ca-l iubesc din tot sufletul meu, sincer, iar iubirea ce i-o port este mai puternica decat credeam. Ce nu te omoara, te intareste. Mi-a aratat ca-i pare rau, simt ca-i pare rau si simt ca sufera alaturi de mine, simt ca ma iubeste. Nu vreau sa ma razbun pe el, razbunarea mea a fost sambata cand i-am spart buza si nasul. Atunci mi-am varsat toata furia, acum am ramas cu suferita, ce va trece in timp, alaturi de el, deoarece este langa mine, ma intelege si nu-i pot oferi decat toata dragostea mea.
Sa ma despart? de ce as face una ca asta?! daca nu m-as fi uitat eu in lucrurile lui, n-as fi aflat niciodata, nici macar nu-mi daduse de banuit. Este iubitor cu mine, atent, grijuliu si stiu ca ma iubeste. Acel moment a fost un moment de debusolare iar faptul ca nu a putut face mai mult decat un oral cu ea deoarece nu i-a mers jucaria spune multe si explica multe, inclusiv atitudinea fetei fata de el, fata de mine. Era furioasa. Nu mi-a povestit exact ce s-a intamplat, doar mi-a dat de inteles ca ar fi facut ceva, in schimb mi-a spus ca a facut misto de el iar cand am intrebat-o de ce s-a eschivat. Uite acela a fost momentul lipsa. D-asta a facut misto de el, d-asta s-a enervtat pe el, d-asta cand vorbea cu mine crezand ca-s el era nervoasa. S-a simtit respinsa. Mintea, in acel moment de suparare ii spunea sa continuie insa sufletul, nu l-a lasat.
Faptul ca s-a lasat batut a insemnat mult pt mine. Stia ca a gresit si la fiecare palma care i-am dat-o spunea ca si-o merita. Se simtea vinovat, vroia sa fie pedepsit pentru a putea fi iertat. Nu denota lipsa de caracter, cum spuneau unii mai devreme, dimpotriva. Este usor sa spui imi pare rau, am gresit. Dar este mult mai greu sa te lasi umilit, batut si sa spui ca ti-o meriti si inca mult mai mult de atat. Denota tarie de caracter si sentimente de iubire la adresa mea. Si-a pus sentimentele mai presus de ratiune, de orgoliu.
Eu il iubesc,el ma adora, i-am dovedit-o cand l-am iertat, mi-a dovedit-o cand s-a lasat umilit pentru a spera macar ca-mi poate capata iertarea. Amandoi am gresit, amandoi am platit.
Asa cum a mai spus si Tzantzarica, dragostea este ndelung rbdtoare, este plin de buntate: dragostea nu pizmuiete; dragostea nu se laud, nu se umfl de mndrie,nu se poart necuviincios, nu caut folosul su, nu se mnie, nu se gndete la ru, nu se bucur de nelegiuire, ci se bucur de adevr, acoper totul, crede totul, ndjduiete totul, sufer totul. Este singurul sentiment care ne apropie pe noi, muritorii, de divinitate. Dragostea este divina, este esenta divinitatii.

albastrea
Postat pe 25 August 2009 11:34
Mai Diana, la tine sint grele rau...mai intii, grabeste-te sa te inscrii la box, poti lua si ceva parai, pe linga experienta si multi pumni. Apoi,vezi ca baiatul s-a invatat cu examene orale, asa ca tre sa te faci buna si de gura, nu numai de...cour, ca sa-l poti tine.Mai ales acum, pina i se repara pupatoarea, ai mai multe motive...S-apoi, tu zici ca ati platit amindoi...al dreak vulpe. Dar daca o luai tu peste ochi si zicea el asa, cum ti-era?.Oricum, si dragostea ta sta tot in virful maciucii lui, chiar daca zici acuma nu.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 11:46
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 11:46:01Mai Diana, la tine sint grele rau...mai intii, grabeste-te sa te inscrii la box, poti lua si ceva parai, pe linga experienta si multi pumni. Apoi,vezi ca baiatul s-a invatat cu examene orale, asa ca tre sa te faci buna si de gura, nu numai de...cour, ca sa-l poti tine.Mai ales acum, pina i se repara pupatoarea, ai mai multe motive...S-apoi, tu zici ca ati platit amindoi...al dreak vulpe. Dar daca o luai tu peste ochi si zicea el asa, cum ti-era?.Oricum, si dragostea ta sta tot in virful maciucii lui, chiar daca zici acuma nu.


Acum esti rau!
1. aia cu bataia a fost urata - dar ... sigur ea nu o va repeta.
2. sexul oral nu este blamabil - de ce ai o asemenea atitudine?
3. sexul este important intr-o relatie conjugala - ca altfel ar fi doar amici - asa ca nu nimic condamnabil ca il doreste. E absolut normal sa-ti doresti partenerul - asta nu inseaman ca de asta stai cu el.
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 11:53

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
demoralizat11De la: claudia_ank 20 Februarie 2010 17:43
dieta1De la: medeea46 9 Noiembrie 2010 10:51
Pentru ce are nevoie de mine ..20De la: nuti_vio 20 Iunie 2010 13:24
cum sa il cuceresc?21De la: blueeyes 13 Martie 2013 08:07
atuuriile unei femei255De la: Vidar 28 Iunie 2009 20:22
Setari Cookie-uri