se poate ierta infidelitatea?

,,E absolut normal sa-ti doresti partenerul - asta nu inseaman ca de asta stai cu el"

Dar ce-nseamna???.Daca nu-ti place, tot stai?
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 11:56
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 11:46:01Mai Diana, la tine sint grele rau...mai intii, grabeste-te sa te inscrii la box, poti lua si ceva parai, pe linga experienta si multi pumni. Apoi,vezi ca baiatul s-a invatat cu examene orale, asa ca tre sa te faci buna si de gura, nu numai de...cour, ca sa-l poti tine.Mai ales acum, pina i se repara pupatoarea, ai mai multe motive...S-apoi, tu zici ca ati platit amindoi...al dreak vulpe. Dar daca o luai tu peste ochi si zicea el asa, cum ti-era?.Oricum, si dragostea ta sta tot in virful maciucii lui, chiar daca zici acuma nu.



Indiferent de ceea ce as fi facut eu, sau ce as fi zis eu, cine esti tu de-ti permiti sa mi te adresezi cu limbajul asta de mahala!?
albastrea
Postat pe 25 August 2009 11:57
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 11:56:32 ,,E absolut normal sa-ti doresti partenerul - asta nu inseaman ca de asta stai cu el"

Dar ce-nseamna???.Daca nu-ti place, tot stai?


De fapt ce vrei tu sa demonstrezi?
Daca iti iubesti partenerul e normal sa-l doresti. daca il doresti se poate ca sexul sa fie bun ( pentru ca exisat compatibilitate) sau nu. Dca sexul e bun - e clar ca relatia are viitor, daca nu... depinde de ce nevoi are femeia. Eu n-o sa fiu falsa sa spun ca pentru mine n-ar conta. Eu as inceta relatia.
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 12:02
Se spune ca atunci cand relatia merge bine sexul conteaza 20%. Cand relatia merge prost, procentul ajunge undeva la 80%. Iar in cazul de fata, nu-i vorba despre sex. Nu incompatibilitatea sau compatibilitatea sexuala reprezinta problema, altfel m-as fi incadrat in alt topic. Plus ca problemele care apar intr-o relatie ce merge bine, in marea majoritate a cazurilor nu sunt de natura sexuala. Deci, care ti-e ideea!?
albastrea
Postat pe 25 August 2009 12:09
Toate sondajele de pina acum, spun ca de la 60 l 80%, armonia cuplului o da armonia sexuala. Ce inseamna pt tine intelegere de 80%, fara sex, eu nu pricep.O dau mai al dreak mironositele alea care, daomne fere' nu vorbim prostii...Spuneti-mi voi mie ca nu are sexul importanta, ca eu va si cred.Dar dupa vreo citiva ani de stat pe uscat si cu barbat in casa ...sa trombeze pe altele si voua sa va vorbeasca doar frumos si sa va aduca flori...Si atunci iti spuneti citate din ,,Eternele iubiri".Ba fetelor, nu va mai dati dupa deget.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 13:13
cu alte cuvinte:femeia tinjeste sa ajunga la sufletul barbatului,iar barbatul la trupul femeii
LILO
Postat pe 25 August 2009 13:18
De la: LILO, la data 2009-08-25 13:18:20 cu alte cuvinte:femeia tinjeste sa ajunga la sufletul barbatului,iar barbatul la trupul femeii

Bravo Lilo. Sufletul barbatului din buzunar si ce-i prin preajma , Ca restul nu mai conteaza. Femeia, da , are ce arata, si in sus si in jos
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 13:22
nea eu,

de ce necajesti talica fetele?

in ziua de astazi si barbatii sunt interesati de ce au fetele in portofel,criza,deh...
iasomia
Postat pe 25 August 2009 13:27
ce se imparte aici?
lady_corina
Postat pe 25 August 2009 13:28
cu tine nu vorbesc,esti nervoasa astazi....
iasomia
Postat pe 25 August 2009 13:30
daaaaaaaaaaaaa, foc si para

lady_corina
Postat pe 25 August 2009 13:31
lady corina, nu dadea,nu dadea cine te-o sup? ca ii dam noi na na
LILO
Postat pe 25 August 2009 13:33
iaca imi disparu o prietena si ma intrebam cine a suparat-o asa de tare...ca in rest...eu una m-am vacinat pentru imunitate si toleranta, cel putin aici, in virtual
lady_corina
Postat pe 25 August 2009 13:35
noroc cu topikul ce ne enerveaza
LILO
Postat pe 25 August 2009 13:37
mda...
lady_corina
Postat pe 25 August 2009 13:39
Mai Iasomica, io cerc sa le lamuresc. Altii le-au necajit. Si fara criza, banu' tot ochiu' dreak ramine. Problema e ca fetelor, nici pe departe, nu le trebe' nici parai nici pulai,scuze, tulai doamne...zic ele. Si cu cit mai mult le trebe, cu atit mai al dreak zic de nu. Si eu nu pot suporta ipocrizia...iete, am spus tot.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 14:04
Am si eu o poveste asemanatoare, tot inselata, tot cu lacrimi, tot cu amintiri patate de o aventura si o relatie de 2 ani in care a avut tot ce isi poate dori un barbat, dar se pare ca iubirea nu e suficienta mereu...eu i-am acordat o sansa, pentru ca il iubeam,, pentru ca imi doream sa nu pierd, pt ca nu puteam sa mi imaginez cum s a intamplat asta, complexele au inceput sa ma acapareze, ma simteam inferioara oricarei tipe care trecea pe langa mine, toate mi se pareau mai cochete, mai frumoase, iar reflexia mea in oglinda era la fel de ponosita. Mi-a luat mult timp sa mi revin, nu puteam sa-l privesc, sa-l las sa ma atinga, iar atunci cand o facea ma gandeam cum s-o fi simtit cand era cu ea. Au trecut 6 luni de atunci, iar eu inca sunt marcata de ce mi s-a intamplat, am avut mult timp senzatia ca nici un barbat nu se mai poate uita la mine pentru ceea ce sunt, ci doar ca un caine flamand la o bucata de carne, nu ma mai simteam femeie , nu ma mai simteam atragatoare, relatia noastra nu s-a schimbat in bine, ci din rau in mai rau, e mult prea posesiv, mult prea gelos, tot el!!! El cel care a gresit are pretentii si se asteapta ca eu sa nu ma mai lovesc de ceea ce a facut el. A plans cu mine si-a cerut iertare, insa nu m-a convins, au varsat lacrimi pt mine prea multi barbati si au fost mai convingatori ca el. Am cunoscut un tip de curand care mi-a redat pofta de viata, uitasem sa traiesc pt mine, traiam doar pt el si prin el, viata nu e asa, trebuie sa luptam pt fericire, pt fericirea noastra, cine a gresit o data...sigur va mai gresi, poate in cazul tau lucrurile vor sta altfel, poate ca ii pare cu adevarat rau, dar cantareste cu atentie lucrurile si nu te lasa influentata, nu face ce am facut eu daca nu merita, o sa ti dai seama mult prea tarziu si va fi mai rau. Am postat un nou subiect...si eu ma lovesc de o dilema rasarita dintr-un comportament la fel de imoral, daca ai timp te rog citeste, poate vei intelege mai bine ce vreau sa spun. Acum nu pot decat sa iti doresc sa rezolvi problema in asa fel incat sa iti fie bine si sa incerci sa fi fericita.
andra4iubi
Postat pe 25 August 2009 14:35
Cui pe cui se scoate Andra, ce dreak. Si nu te mai smiorcai atita. A dat-o el ai dat-o tu, sinteti la egalitate. Acu, da-o tu, asa, cu ciuda, ca sa nu mai fii in perdere...
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 14:40
intr-o relatie in doi,la un moment dat , unul insala ! se exclud exceptiile
LILO
Postat pe 25 August 2009 14:44
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 14:40:38Cui pe cui se scoate Andra, ce dreak. Si nu te mai smiorcai atita. A dat-o el ai dat-o tu, sinteti la egalitate. Acu, da-o tu, asa, cu ciuda, ca sa nu mai fii in perdere...



De fapt care-i problema ta? Ca de fapt femeile ar confunda atractia sexuala cu iubirea? Poate ca intr-un fel ai dreptate - ca de aici porneste totul - la inceput exista atractia, satisfactia - da aici ideea ca ne-am indragostit si daca la un moment dat placerea dispare- dispare si iubirea. La barbati cum e?
Ei ne iubesc pentru ... si pentru....
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 14:45
Si daca nu-i pentru asta inseamana ca o facem din interes ca sigur e pentru banii lui . Iar daca ala nici bani n-are inseamna ca sigur trebuie sa fie frica de singuratate, sau ceasul care ticaie, etc.
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 14:51
Tantarico, nu te juca cu mosu...ma trimiti, cu limba scoasa sa astept mesaj pe privat, si apoi m-ataci in lipsa?
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 14:54
De la: iar_eu, la data 2009-08-25 14:54:21Tantarico, nu te juca cu mosu...ma trimiti, cu limba scoasa sa astept mesaj pe privat, si apoi m-ataci in lipsa?


Scuze!!!
Tzantzarika
Postat pe 25 August 2009 15:04
Te-as pupa, da io-s pe invers...si ma omoara homalau meu...oricum, scuze acceptate.
iar_eu
Postat pe 25 August 2009 15:07
De la: LILO, la data 2009-08-25 13:18:20 cu alte cuvinte:femeia tinjeste sa ajunga la sufletul barbatului,iar barbatul la trupul femeii
c-am asa este draga...
AGAPI_MOU
Postat pe 28 August 2009 21:14
agapy..pai sa stii ca noi suntem in avantaj! sufletul este mai aproape de dumnezeu
LILO
Postat pe 28 August 2009 21:20
gandeste-te k,si daca il lasi vei da de altul si vei trece prin lucruri asemanatoare pt k toti sunt la fel!si eu am trecut prin lucruri asemanatoare,doar k nu ne-am batut...in rest cam la fel,era vb tot de o excursie in grecia(noi2 impreuna cu parintii lui)care era platita,si l-am iertat de rusine pt parintii lui k ei nu aveau nici o vina dar de atunci nu sa mai intamplat nimik,in schimb daca se va mai intampla o sg data pun pct cu toata iubirea pt k am iertat destule si cred k n-as mai suporta si alte minciuni!Fi tare,gandeste-te bine ce vrei sa faci si sper din tot sufletul sa ti se rezolve problemele chiar daca decizi sa inchei relatia sau sa o continui(in caz k o continui sa nu mai treci prin asta)te pup
only
Postat pe 7 Septembrie 2009 22:20
fiecare om are dreptul la o a doua sansa nu crezi?
garbo049292
Postat pe 12 Septembrie 2009 11:41
eu nu cred in a doua sansa. Pentru ca oamenii nu se schimba fundamental. Asa cum nu cred ca dupa o palma nu va mai urma o alta - mai devreme sau mai tirziu - nu cred nici ca dupa o aventura nu va mai urma o alta.
Cred ca "frina" ar fi fost mai puternica la prima tentativa de a calca pe alaturi. Daca a facut-o o data, o va mai face. Este clar ca asa este construit, si, cit timp constiinta lui ii permite sa insele fara probleme, orice ai face tu nu-l poate impiedeca. Desigur, daca nu il tii "hostage" in vreo debara, legat cu lantul, pentru urmatorii 20 de ani.
Intotdeauna exista tentatii si intotdeauna exista pretexte: au facut misto baietii, esti tu prea autoritara, e pisica insarcinata, a plouat afara, a avut pojar cind era mic... samd.
Singurul caz in care ar merita sa ramai cu el ar fi sa te impaci cu situatia. Sa nu-ti pese cine se mai tavaleste prin patul tau cind nu esti tu acasa. Altfel... te condamni singura sa iti vezi cosmarurile implinite.
quasaria
Postat pe 14 Septembrie 2009 02:25
Q, in principiu, ai dreptate insa intotdeauna speranta moare ultima...si, eu cel putin, acord o a doua sansa dar a treia...
panty_C
Postat pe 14 Septembrie 2009 05:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Invidia se trateaza...??? :) 46 De la: garbo271292 6 August 2017 11:21
Rasu` plansu` 304 De la: ufishor 12 Iunie 2013 08:29
ce ati face 13 De la: sora_ilsi 20 Mai 2010 23:04
la intilnire cu mina sau piciorul rupt in ghips ! 70 De la: dor72 8 Martie 2011 21:22
Ce credeti de CRISTI TABARA?ESTE VINOVAT? 125 De la: fleurdelis 5 Septembrie 2010 17:55
Setari Cookie-uri