ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Tata

Voteaza
*****Scor: 5 din 1 vot
 

am avut cel mai frumos tata ..destept..pacat ca era prea romantic langa o femeie ..mama..care nu stie asta prea mult ..si a murit tanar..ma durut multi ani asta..am trecut peste doar cand prima data in viata am iubit...

ce credeti...tata si fata sant mai apropiati?
  citeaza   raspunde

depinde de relatie, dar am vazut multe cazuri.......
  citeaza   raspunde

Eu cand eram mica eram topita dupa tata ! Dupa care m-am dat de partea mamei mele ! Insa de vreo 2 ani a trebuit sa ma apropii de el intrucat mama a decedat...Oricum, avem o relatie deschisa, nu il mint cu nimic, stie totul despre mine ( ca nu cumva sa afle din alte parti ), ne intelegem cu bune sau cu rele !
  citeaza   raspunde

ce frumos..mie mereu mi-a lipsit asa sa ma vada ..sa vada ce copil frumos si destept am..sa stie...ceva de mine..si totusi au fost zile cand am simtit ca e langa mine si vede...
  citeaza   raspunde

din pacate nu am avut norocul de a avea un asa tata ,eu inca il am dar parca as fi singura ,in afara de faptul ca stie sa ma jigneasca si sa-mi inchida telefonul in nas nu stie;dureros e faptul ca ambii parinti sunt la fel ,nici unul nu ma ajuta cu o vorba buna ,financiar numai zic ,cat despre drumul croit in viata ,nu am cuvinte sa spun ,nu m-au ajutat cu absolut nimic ,ei cred ca e de ajuns sa-ti dea viata si sa te creasca pona la 18 ani si apoi sa-ti faci singurul drum .
ce nu as da sa am un parinte cum a fost al tau .
  citeaza   raspunde

nici tata nu ma prea ajutat cu banii dar era un om cu suflet doar ca l-am pierdut de tanara..pai uneori poti gasi inlocuitori mai buni ca pafrinti..uite eu acum 5 ani am cunoscut o femeie o numeam mama si ea fata mea..ne intelegem ca un vis..atat ca viata ne-a despartit..
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: