e normal ca un barbat sa se intereseze de trecutul meu?

Buna!
Ma intalnesc de putina vreme cu un politist din orasul meu.
nu am devenit inca intimi dar ne placem reciproc.
ceea ce ma surprinde neplacut este faptul ca imi rascoleste trecutul.
s-a interesat de sorin, si de alti prieteni pe care i-am avut.
sper sa nu afle m ales de relatia cu tiganusul meu.

in plus, e urat ca un barbat sa-ti zica:
1. la ce varsta ti-ai inceput viata sexuala?
2. cu cati barbati te-ai culcat?

oricum l-am mintit,dar e normal ca un barbat sa puna astfel de intrebari?
double_chock
Postat pe 14 Iunie 2009 11:40
categoric NU !!!

un " domn" nu pune asemenea intrebari, parerea mea...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Iunie 2009 11:42

e chestie ce tine de parteneri...asta cu intrebarile si raspunsurile...esti scumpa...directa si la obiect...bravo
mia79x
Postat pe 14 Iunie 2009 11:43
oooo, dar ce? traieste in trecutul tau sau in prezent?urat, f urat

Postat pe 14 Iunie 2009 11:45
double Chock ai niste probleme .... esti dintr-o drama in alta. Ori iti bati joc de noi cu topicele astea , ori de tine.

Wife , sa te conduc pe un al forum de probleme existentiale !
stai sa caut putin..
blanca
Postat pe 14 Iunie 2009 11:46
e normal sa te intrebe cum stai cu averile dar asa ceva nuuuuuuuuuu

Postat pe 14 Iunie 2009 11:47
poate i se trage de la functiune...poate nu ia pauza nici acasa...poate astepta sa sara ea cu raspunsurile...inainte de a veni el cu intrebarile
daca te-a deranjat si daca nu vrei sa-i raspunzi...arata-i nea politistului lucrurile astea...pune-l la punct...inainte de a confunda iubirea cu un caz from his job
mia79x
Postat pe 14 Iunie 2009 11:47
mielushel, tocmai ce-am lecturat-o pe 3632, si tre' sa spun ca deja m-am plictisit la culme...si de ea si de limbajul pe care il are...

baga linku' ala, ca m-ai facut curioasa...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Iunie 2009 11:49
relatii/arhiva relatii/ barbatul care ma iubeste
blanca
Postat pe 14 Iunie 2009 11:50
mielushel...sunt tz pagini acolo, soro...unde ma pui sa caut ?
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Iunie 2009 11:54
Citeste mesajele ei despre problema. Te ia cu capu'
blanca
Postat pe 14 Iunie 2009 11:58
pisi...nici macar nu am gasit topicul...da linku ala, ca inca nu procesez la capacitate...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Iunie 2009 11:59
De la: double_chock, la data 2009-06-14 11:40:25Buna!

daca iti rascoleste trecutul este clar ca e interesat de tine, dar la fel de clar ca nu are incredere in tine. ceea ce nu e chiar normal din punctul unora de vedere, din punctul de vedere a unei persoane care intilneste zilnic fel si fel de cazuri si care vede mai des decit ar trebui partea cenusie a naturii umane, este perfect normal.
si apropos, vezi ca sunt foarte multe mijloace de a intra pe corespondenta privata a unei persoane.absolut tot ceea ce scrii pe un calculator se poate citi, chiar si de la distanta.
problema care ma ingrijoreaza este ca nu are incredere in tine, si dupa cite observ nici tu nu esti prea incintata de asta. daca ai sa citesti si alte topicuri vei descoperi ca o relatie de calitate este bazata pe citeva elemente obligatorii, si chiar si atunci pot sa apara schimbari care sa duca la un fiasco.
Multa bafta !
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 12:20
ieeertareeee. BUNA ZIUA LA TOATA LUMEA!
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 12:26
buna, vally...

si stai ca nu inteleg...tie ti se pare normal ca un barbat sa stie cu cati s-a culcat femeia care il intereseaza ?

culcatu' cu cineva e o chestie foarte personala, nu inteleg de ce ar trebui sa se spovedeasca

si aluia, la ce ii foloseste sa stie ?

ahhh...vrei sa zici ca daca s-a culcat cu mai multi, nu mai e de incredere ? femeie decenta, adica ?

adica, daca o femeie are o viata sexuala activa, se zice ca e courva...da' daca e vorba de un barbat, zicem piua...cam asta am inteles eu ca e opinia politistului

si sa mai zicem ca traim toti in aceeasi dimensiune...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Iunie 2009 12:59
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-14 12:59:50buna, vally...

si stai ca nu inteleg...tie ti se pare normal ca un barbat sa stie cu cati s-a culcat femeia care il intereseaza ?

culcatu' cu cineva e o chestie foarte personala, nu inteleg de ce ar trebui sa se spovedeasca

si aluia, la ce ii foloseste sa stie ?

ahhh...vrei sa zici ca daca s-a culcat cu mai multi, nu mai e de incredere ? femeie decenta, adica ?

adica, daca o femeie are o viata sexuala activa, se zice ca e courva...da' daca e vorba de un barbat, zicem piua...cam asta am inteles eu ca e opinia politistului

si sa mai zicem ca traim toti in aceeasi dimensiune...

ptiu drace ce voi io sa spui si ce iesi. nu maica,nu mi-se pare deloc normal, am vrut doar sa atrag atentia ca ceva e "putred in paradis" si sa atrag atentia ca o data inceputa "investigatia" , nu se stie unde poate ajunge.
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 13:07
eu zic ca trebuie musai sa stie dar, dupa ce da si el lista cu nimele, prenumele adresa si codul numeric personal al femeilor ce i-au trecut prin pat.

si ar mai fi ceva. fata trebuie sa-i zica, fara a o intreba el , cu ce barbat din cei de pe lista s-a simtit bine. asa e normal.

si_totusi
Postat pe 14 Iunie 2009 13:09
am inteles ce ai vrut sa zici, mami...

m-am folosit de tine sa dau si eu un bobarnac ici sha...

hmmm...investigatii...eu nu credeam ca in anul de gratie 2009 mai exista barbati care au mentalitate ce tine de evul mediu...ori politistul traieste in epoca victoriana...

oricum, bizar...
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Iunie 2009 13:10
De la: si_totusi, la data 2009-06-14 13:09:44eu zic ca trebuie musai sa stie dar, dupa ce da si el lista cu nimele, prenumele adresa si codul numeric personal al femeilor ce i-au trecut prin pat.

si ar mai fi ceva. fata trebuie sa-i zica, fara a o intreba el , cu ce barbat din cei de pe lista s-a simtit bine. asa e normal.

personal sunt de parere ca dormi mai linistit atita timp cit nu te roade curiozitatea prin poseta partenerului,si cind la intoarcerea din delegatie dai un telefon in prealabil.te scuteste de multe.
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 13:14
"fericiti cei sarmani cu duhul"
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 13:15
da la ce sa dai telefon? sa fie totul la vedere. eih, nu chiar totul, ca apare politia aia de la moravuri

chiar cioculet, politistul dau e la moravuri sau naravuri?
si_totusi
Postat pe 14 Iunie 2009 13:22
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-14 13:10:56am inteles ce ai vrut sa zici, mami...

m-am folosit de tine sa dau si eu un bobarnac ici sha...

hmmm...investigatii...eu nu credeam ca in anul de gratie 2009 mai exista barbati care au mentalitate ce tine de evul mediu...ori politistul traieste in epoca victoriana...

oricum, bizar...

sunt in tara vreo citeva scoli ce pun bazele acestor mentalitati, le cultiva si le ajuta sa creasca, dar nu spui care ca nu vreau sa le fac publicitate gratuita.
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 13:23
vally...clock a mai deschis cateva topicuri in care se plangea de barbati...nu stiu unde-i gaseste, dar nu are mana buna

vezi ca ai un msj
wife_de_zmeu
Postat pe 14 Iunie 2009 13:28
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-14 13:28:52vally...clock a mai deschis cateva topicuri in care se plangea de barbati...nu stiu unde-i gaseste, dar nu are mana buna

vezi ca ai un msj

pina la urma ce e? clock sau choch ?
io zic sa-i facem lipeala cu unu care sa-i redirectioneze atentia, care sa o poata face sa-si concentreze topicurile prin alte sfere. da poate totusi e necajita fata, zau.
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 14:14
De la: vally65, la data 2009-06-14 14:14:34
De la: prometeus_wife, la data 2009-06-14 13:28:52vally...clock a mai deschis cateva topicuri in care se plangea de barbati...nu stiu unde-i gaseste, dar nu are mana buna

vezi ca ai un msj

pina la urma ce e? clock sau choch ?
io zic sa-i facem lipeala cu unu care sa-i redirectioneze atentia, care sa o poata face sa-si concentreze topicurile prin alte sfere. da poate totusi e necajita fata, zau.

s-apoi poate fata e purtatorea de cuvint a vreunu-i grup mai timid, sau poate scrie vre-o carte,vreun ghid pentru tinerele sotii. cine stie?
vally65
Postat pe 14 Iunie 2009 14:26
De la: double_chock, la data 2009-06-14 11:40:25Buna!

daa e foarte normal sa iti puna intrebari!!! el o persoana respectabila!!!! asa ca daca ai pete mari in cv-ul "senzual" ar fi bine sa ii spui..si sa iti iei adio...

ideea e ca multe...au fo foarte nebunatice la viata lor si la un moment dat vor sa se cuminteasca...dar le cam stie tot cartierul!!! e nasol daca te-ai procoposit cu o asa poama!!!

rog feministele sa nu sara tare in sus!!
superbus
Postat pe 17 Iunie 2009 19:19
superbule, daca voi aveti de ales intre poame si ne-poame, noi suntem blestemate pe viata sa va alegem poame gata. mai, mai. da' ce-si inchipuie lumea? ca se intalneste unul cu una de 40 de ani - sa zicem si ca aia mai tre' sa fie si virgina? tztz. fiecare isi incearca relatiile. daca nu merg, nu merg. tre' sa ramanem langa indolenti, batausi, alcoolici, etc doar pentru a nu ne alege cu o eticheta naspa?
superbule, te contrazic flagrant: cine este respectabil nu gandeste despre ceilalti ca ar fi nerespectabili. hotul se teme de hot si cinstitul vede numai cinstiti in jurul sau. parerea mea este ca cine cerceteaza mai abitir si se teme de un trecut, el insusi/insasi are un trecut nedemn de lauda. judecam dupa noi insine aproape in toate cazurile. opinia mea, mon cher.
gianiblue
Postat pe 17 Iunie 2009 20:42
De la: gianiblue, la data 2009-06-17 20:42:29superbule, daca voi aveti de ales intre poame si ne-poame, noi suntem blestemate pe viata sa va alegem poame gata. mai, mai. da' ce-si inchipuie lumea? ca se intalneste unul cu una de 40 de ani - sa zicem si ca aia mai tre' sa fie si virgina? tztz. fiecare isi incearca relatiile. daca nu merg, nu merg. tre' sa ramanem langa indolenti, batausi, alcoolici, etc doar pentru a nu ne alege cu o eticheta naspa?
superbule, te contrazic flagrant: cine este respectabil nu gandeste despre ceilalti ca ar fi nerespectabili. hotul se teme de hot si cinstitul vede numai cinstiti in jurul sau. parerea mea este ca cine cerceteaza mai abitir si se teme de un trecut, el insusi/insasi are un trecut nedemn de lauda. judecam dupa noi insine aproape in toate cazurile. opinia mea, mon cher.

Giani, teoretic ai dreptate...dar practica ne omoara! ma cherie,stii foarte bine de cine vorbesc!! de poamele astea bobocele!hormoneii zburda mai intai la femei...!cele in floare nu prea au pete!! dar depinde de la om la om...si stim...femeia e mai slaba de la natura!!! pacatuieste mai des!! ! sigur noi vb de generatii diferite!!

cat despre principii...ce sa zic...hmm.. adica ala cinstit...sa ia de bune orice i se serveste? I don't think so!!!
superbus
Postat pe 17 Iunie 2009 23:12
eu acum am gasit asta.

cioc,

si sorin? si tiganu'?

e tampit daca iti pune asa niste intrebari,mai e si politist..

bai fetele,din pacate voi o dati in extreme,ori nu spuneti nimic,ori povestiti tot.

aveam un amic care imi spunea ca fetele nu au imaginatie,toate ii spun: esti al doilea...

si NU! trecutul nu se povesteste....
iasomia
Postat pe 18 Iunie 2009 17:13
De la: wife, la data 2009-06-14 11:42:56categoric NU !!!

un " domn" nu pune asemenea intrebari, parerea mea...

wifo, pai ce facusi, sora mea alba? era vorba de un militian, nu de un domn! si mai incepusi si cu un categoric nu!...
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 18:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sotul meu este inca homosexual? 13 De la: prometeus_wife 28 Aprilie 2009 12:30
cel mai prost barbat 18 De la: anakin 9 Decembrie 2009 00:36
hy 8 De la: anaROBERT 17 August 2010 00:48
Intrebare.. 55 De la: garbo265762 24 Februarie 2012 07:03
Nu e ok ce mi se intampla....o parere obiectiva? 51 De la: garbo088037 29 Septembrie 2011 16:15
Setari Cookie-uri