De ce inseala barbatii femeile?

wife,

ai imbatranit degeaba,barbatii chiar gandesc ca toate femeile sunt courve,courve sau proaste....

numa' ca nu prea ne pasa....cine conteaza, stie exact cine suntem,restu' e apa de ploaie...
iasomia
Postat pe 27 Mai 2009 21:56
iaso...eu nu cred ca toti barbatii gandesc asa, ca suntem courve...taie-ma, omoara-ma, da' nu cred

ca poate cred ei sa suntem proste, o fii...nu zic nu...
wife_de_zmeu
Postat pe 27 Mai 2009 21:58
iasomico...si ei ce sunt???...sfinti sau mucenici??? sau martiri???
tutankhamon
Postat pe 27 Mai 2009 21:59
unu`...dee seamana cu hagi!!!
wife...sa nu te auda pro!!!...ca face de arici...sa stii!!!
sau...intreaba-l!!!
ovidiu42
Postat pe 27 Mai 2009 22:08
ovi, pro sustine ca sunt prea desteapta ca sa-mi fie bine...he...he...
wife_de_zmeu
Postat pe 28 Mai 2009 09:49
mi-am lasat deja sotul de 3luni.El e cel care ma implora sa ma intorc ptr.ca-si iubeste nespus copilul.Dar ce stiti voi despre viata?Adevarul e mult mai complex iar realitatea e mai colorata decat pot eu in cuvinte exprima.Sunt prea multe de spus si nu ar incapea pe un forum intreg daca as incepe sa intru in amanunte.Un lucru e sigur,nu improscati cu noroi ca sa nu va patati si voi.Intotdeauna noroiul face parte din drumul vietii,Sau sunteti toti sfinti iar eu aeriana.Sunt convinsa ca stiu maui bine ca oricare din voi sa-si traiasca viata!Ptr.ca am puterea sa aleg este cea mai mare calitate,decat sa stau sa-mi plang de mila.!!!
dark_angel
Postat pe 28 Mai 2009 15:33
ai dreptate...noi nu stim nimic despre viata...doar despre respectul fata de sine...

si sa stii ca nimeni nu te-a improscat cu noroi

wife_de_zmeu
Postat pe 28 Mai 2009 15:39
De fapt eu sunt chiar aplaudata.Ptr.ca chiar apropiatii mei au insistat sa o iau de la capat.Si am facut.Iar exagerata nu sunt ptr.ca am plecat si sunt plecata din tara cu tot cu copil si l-am lasat fara sa ma uit in urma.El a stiut ca il voi parasi candva.Ca de ce te temi nu scapi.Si asa a f.cu el De un an ma tot chinuiam sa obtin permisiunea de a iesi din tara si a acceptat ptr.ca a vazut ca nu mai merge.Iar acum imi cere o a2a sansa cand eu mi-am acordat mie insa-mi o sansa.si sunt sigura ca-mi va fi bine.Ptr.ca ma cunosc si am curaj,ceea ce la multi sau multe le lipseste.In plus.Eram de mult plecata dar cum e un tata ce-si iubeste copilul nu puteam pleca usor.Asa ca terminati-o cu trancaneala ca sunt si alte sentimente la mijloc,iar eu nu sunt robot ca sa-mi schimb dispozitia peste noapte.se poate sa va va limitati la subiect si nu la persoana???
dark_angel
Postat pe 28 Mai 2009 15:41
Multa bafta, pentru ca ai drepatate, oricine poate ajunge in faze pe care nu le doreste, dar depinde cum iesi din ele.
persidadamian
Postat pe 28 Mai 2009 15:59
Singura problema a mea e ca am facut alegerea gresita in momentul in care m-am casatorit si am avut dubii de la inceput de aceea s-a ajuns la divort.Nu am avut curaj sa opresc o cununie religioasa,si asta m-a costat multe lacrimi apoi.Cu timpul a venit fetita pe lume si ne-a ingreunat despartirea ptr.ca o iubim amandoi la nebunie.Dar acum voi incerca sa fac ce simt eu nu doar dupa cum simt altii,ca am numai de pierdut.Ce fac acum e consecinta lipsei mele de curaj de alta data.Desi am fost avertizata ca-mi v-a fi greu langa un astfel de sot cu astfel de familie,Dar eu credeam in el ca in umbra mea,dar acum nu mai cred in nimic.el mi-a inselat asteptarile si m-a facut intr-un final sa-l parasesc cu tot cu cpoil.Multumesc totusi ca mi-ai ascultat motivele
dark_angel
Postat pe 28 Mai 2009 16:13
nu sunt de acord cu infidelitatea dar este o vb:barbatul inseala ca sa-si demonstreze virilitatea iar femeia inseala cand nu e fericita in cuplu.
lenuja
Postat pe 7 Iunie 2009 05:51
Poate sa procedeze si invers ca pe noi nu ne supara.Adica sa ne insele ca sa-si arate si ele virilitatea...
Ioana007
Postat pe 7 Iunie 2009 20:11
maya45.mi-ai citit gandurile,sunt suta la suta de acord cu tine,mi s-a intamplat sa cunosc pe cineva caruia i-a murit mama cand el avea 17 ani ,s-a insurat devreme ,la 23 de ani si are o fetita,dar isi inseala sotia,toata viata a facut asta,din motivele enumerate de tine,abia pe la vreo 53 de ani s-a potolit cand a cunoscut o femeie mai tanara ca el cu 17 ani de care e indragostit nebuneste,nu divorteaza de sotie dar nici la amica lui tanara nu renunta,le are pe amandoua,cea tanara e mintita de el ca acesta nu mai intretine relatii cu sotia din cauze medicale...asta e viata...
danacristina
Postat pe 17 Iunie 2009 16:55
bravo ,iasomia esti tare...
danacristina
Postat pe 17 Iunie 2009 16:58
Breeee... chiparosilor si barosanelor!... De ce inseala barbatii femeile?... Vreti raspunsul cu adevarat? N-o sa va placa, da' totusi vi-l spun, ca sa nu va mai manance in patina sa puneti intrebari d'astea.

Ia sa vedem... ia sa vedeem... the winner is... yeesss!!!
Iata raspunsul: pentru ca INTOTDEAUNA barbatul care inseala va gasi in acea persoana cu care isi face mendrele o femeie MAI BUNA - chiar si temporar - decat cea pe care o are "acasa". Cel putin din punct de vedere sexual (sau mai ales din punct de vedere sexual- sic!). Normal ca dupa cateva inseminari s-ar putea sa-si piarda interesul si de aici intervin noi cautari si noi materiale de inselat neveste, logodnice, prietene si chiar... amante.

He, he, he... asta-i cea mai adanca, nu?

Deci, inselatelor, nu va mai plangeti degeaba, asta e motivul: fie si numai pentru cateva clipe aveti perioade cand picati cel putin pe locul 2.
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 12:28

Ce "teama de a nu fi inselati primii", ce "dorinta de a fi stapani" pe situatie ?
"In momentul in care nu mai exista comunicare,pentru ca sunt alte interese la mijloc ,sau parerile difera ,barbatul simte nevoia de comunicare extraconjugala."???? VAX!!! Comunicare extraconjugala? Asa numesti tu inseminarea prin alte ograzi?

Cautati filozofii in cele mai simple fapte. Da, e adevarat, e vorba in primul rand de acea pornire animalica - ce sa-i faci, Adam o fi fost facut dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu, da cu pornirile fapturilor deja existente pe pamant - de a-ti propasi zestrea genetica si de a o trimite spre noi si noi culmi temporale.

Ce sa va fac, doamnelor si domnisoarelor inselate, tot timpul se vor gasi altele mai bune si mai frumoase decat voi. Si permanent se vor gasi amatoare de aventuri temporare, ceea ce,sa recunoastem, este reciproc avantajos: el nu isi creeaza obligatii, ea nu se leaga la cap. Cu alte cuvinte el nu isi mai cumpara o vaca (are deja una) pentru un amarat de hamburgher iar ea (cea cu care el inseala) nu mai taie tot porcul pentru un cremvursti anemic.
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 12:32
deprimi fetele, parol...

da' io, ca un corolar, asa...m-as intreba de ce inseala femeile barbatii...

ca sa existe un echilibru, nah...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 12:37
cum zicea vulpeasca: inseala pt ca este Alta....

in opinia mea(am mai spus-o) te inseli pe tine,toata fiinta ta urla dupa altcineva si tu te lupti cu tine sa fii cuminte...pai,asta-i tortura neneaca...

nu esti in corcondanta cu mintea si trupu' tau....boala grea...
iasomia
Postat pe 18 Iunie 2009 12:39
wifo, gand la gand. Da' raspunsul cred ca e acelasi, desi se vor gasi o gramada de folozoafe care sa ma ia cu "intelegere... dragoste... comunicare"... vax! siropele de doi lei vechi (rol). Daca barbatul care inseala nu vrea decat sa isi satisfaca o pornire - se poate spune si orgoliu, agenda etc - izvorata din instinctul de conservare, femeia vede in barbat exact animalul capabil sa ii faca urmasi sanatosi si viabili din punct de vedere genetic.

Pudibonderiile exagerate din vechime au creat siropelele alea gretoase, cu dragoste, iubire, credinta...

In realitate insa parerea mea este ca toate fapturile sunt supuse acelorasi principii biologice, iar ratiunea cu care a fost inzestrat omul nu il departajeaza totusi prea mult de celelalte animale.
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 12:44
iasomico, adevarat grait-ai!
Dar oare de ce acceptam sa ne inselam pe noi insine? E, de fapt asta e problema. De ce nu zburam toti si toate din floare in floare, desi ne-am dori-o? Aici, cred eu, intervine acea ratiune care ne face sa ne fie mila sa abandonam pe cel de care ne-am legat, care ne face sa ne temem de viitorul progeniturilor noastre, viitor care nu s-ar mai desfasura sub "ocrotirea" noastra si, de ce nu, in ultima instanta ne face sa apreciem - in prostia noastra - comoditatea unei relatii cu o persoana pe care probabil o cunoastem mai bine. Daca pe langa aia mai apar si ocazii de moment... de ce nu?
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 12:49
yeap...un personaj complicat sanziana hangan...

mie mi-a ramas in minte o chestie spusa de marina serban, personaj din arta conversatiei...: "doctorii fac trotuarul conditiei umane"
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 12:55
...prinde bine si polemica, dar se pare ca oamenii nu pot sa comunice deoarece vorbesc.Ideea este ca atunci cand intilnesti dragostea adevarata (cati oare or fi intalnit-o ?), nu mai ai ochi pentru altcineva.(punct !)
Dar, deh oamenii evolueaza (?!) si intre timp afla ce este iubirea sau mai precis definitia ei ...si isi dau seama c-au cam incurcat borcanele.Parerea mea este ca daca regulile, definitiile ar fi foarte bine cunoscute de la inceput ...alt subiect de discutie s-ar fi iscat acum...poate pe teme economice sau de ce nu ...gradinarit...
SantaKlaus
Postat pe 18 Iunie 2009 12:56
santa, de acord cu tine...da' uite ca la multi le trece dragostea aia...mama ei...si o iau pe aratura...si de-aici, numai complicatii...

o fii plictiseala, ori nevoie de noutate...cine mai stie...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 12:59
breee... mos craciune, pai ce facusi??? le trimisesi pe fete la sapa? ce-i cu gradinaritu' ala?!
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 13:00
dragelor/ dragilor inselate/inselati. Esenta dragostei? priviti cu atentie avatarul meu, pus special cu aceasta ocazie.
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 13:01
era pentru mine, mami...ca ma dadeam si io grozava cu iarba din gradina

faceam impresii artistice...ca nu se poate sta afara la ora asta...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 13:03
n-am trimis pe nimeni pe aratura ci doar catre reflectare, lasand bascalia la o parte, raman convins ca de abia dupa ce au semnat actele afla cu cu se mananca dragostea , dar probabil pana atunci au fost ocupati cu altceva
SantaKlaus
Postat pe 18 Iunie 2009 13:04
adica vrei sa spui ca pana se casatoresc traiesc un vis

abia pe urma iau contact cu realitatea ?

corect...

si vidar, comunicarea aia chiar e importanta, mami...din pacate si femeile si barbatii uita de ea intr-o relatie

sau poate nu cred in comunicare...iau casatoria ca pe ceva deja batut in cuie...si isi inchipuie ca e destul sa vorbeasca despre paru' pus pe moatze si meciul de fotbal...

ajung doi straini care locuiesc in aceeasi casa...
wife_de_zmeu
Postat pe 18 Iunie 2009 13:09
...foarte activa mami, stai bine cu timpul, as propune definitii la orice subiect, topic, ca sa stie oamenii daca se baga sau nu , altfel daca nu cunoastem cu adevar sensul cuvintelor ,nici discutia nu va avea sens ci doar rost.
SantaKlaus
Postat pe 18 Iunie 2009 13:10
Nea mos craciune, una si cu unu fac uneori doi, dar alte ori trei, patru etc (nu stiu care-i recordu' mondial la gemeni).
Pai ce facem, punem "dragostea" intr-un algoritm? Pai ce, suntem nemti? Ca numa' aia isi programeaza sexu' cu nevasta o data pe saptamana, de la inceputu' lunii.
Cautam definitii, enuntam teoreme si emitem postulate, doar-doar o invata omu' ca dragostea e alt bors de peste decat ce credea el?

Crezi ca daca spui omului ca "dragostea" e o reactie chimica produsa la nivelu' lu' neuronu' ala din creer, el iti va fi recunoscator si va fi atent la mojarul in care sa-si inmoaie pistilul, pana va vedea al cui demoazele ii da reactia, ca sa ramana cu ea pe veci? Nooo, prietene, nu-ti va fi recunoscator... ba chiar va spune ca il injuri si ca urmare va continua inseminarile alea, tot din dragoste, da le va iubi pe toate cate ii vor pica.
Thor
Postat pe 18 Iunie 2009 13:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 3 De la: garbo094906 21 Martie 2010 13:09
daca recunoastem ca inselam 46 De la: thomas_andersro 13 Februarie 2014 16:08
Vreau o prietena.... 77 De la: PerfectStranger 25 August 2013 19:02
vand casa zona demolabila astept fraierul 28 De la: yanyacharberet 25 Iulie 2009 00:30
ce sa mai cred 7 De la: Anilus 9 Mai 2010 05:35
Setari Cookie-uri