Vreau sa stiu si parerea altcuiva despre relatia eu fecioara-el rac ,cum decurge in timp? Astept comentarii!Multumesc! |
||
raduvaleriana Postat pe 6 Martie 2009 13:28 |
||
---|---|---|
rac?... sau drac?... ca se mai intampla... | ||
zambil Postat pe 6 Martie 2009 14:58 |
||
zambil.....imi place raspunsul tau!E autopersiflare?! | ||
|
||
raduvaleriana Postat pe 7 Martie 2009 19:30 |
||
Incearca mai bine tot un "fecior" ![]() in afara de accentele critice , te va invata mult mai multe, te va purta "pe brate" de la agonie la extaz....si invers vei sti cu adevarat ce i viata ...si in plus e un dragalas fara masura , atunci cand vrea ![]() ![]() ![]() |
||
DaMarkus09 Postat pe 23 Martie 2009 00:17 |
||
multumesc de sfat....insa ,sunt indragostita de un rac...ce sa fac?! asteptam un comentariu legat de compatibilitatea rac - fecioara! | ||
raduvaleriana Postat pe 23 Martie 2009 20:10 |
||
Sincer am intrat si eu pe acest site tot din acest motiv...k sa vad kompatibilitatea intre o fecioara si un rac...iubitul meu este rac si sunt cu el de 2 ani...dar vreau sa vad ce procent de kompatibilitate avem ![]() ![]() |
||
ioanamunteanu Postat pe 24 Octombrie 2009 18:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
buna!!!! | 4 | De la: pik_nik 14 Iulie 2009 21:56 |
De ce femeile isi educa baietii in asa fel,incat nu sunt in stare sa faca nimica cand se casatoresc | 38 | De la: cory_emy 3 Octombrie 2010 23:11 |
ea sagetator,el pesti | 1 | De la: antonela_p07 28 Ianuarie 2009 20:08 |
|
||
femeia berbec, barbatul leu | 38 | De la: pik_nik 11 Octombrie 2009 21:22 |
Daca femeile nu s-ar mai implica sentimental,,fara sa cunoasca un barbat | 17 | De la: Celleste_ 21 Septembrie 2010 10:18 |
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă
România este o zonă de risc pentru bolile care sunt transmise la oameni și la animale prin intermediul căpușelor
Andreea Lichi, fata cu suflet de porțelan și tărie de oțel purtate într-un fotoliu rulant
Victimele nevinovate ale războiului: Un copil ucrainean fuge din țară în aproape fiecare secundă.