| v-am citit cu placere si atunci cand am sa am inspiratie am sa postez si eu .Dar pana atunci va citesc cu placere. | ||
|
garbo074997 Postat pe 21 Iulie 2010 00:20 |
||
|---|---|---|
|
Glianiiii ! intru la banuieli . |
||
|
liaiedera Postat pe 21 Iulie 2010 00:22 |
||
|
STUDIU de M.BENIUC Te zugravesc in gand cand esti departe. Sa ma conving de-ti stiu de-a rost faptura, Dar mi-e desenul sters si palid foarte, Nu-s ochii tai, nici inima ,nici gura. Nu ,nu te stiu de-ajuns. Invatatura, Mi-e prea saraca vorbe doar de carte. Ca sa-ti cunosc dulceata si caldura, Mai trebuie sa-nvat pana la moarte. MPA! |
||
|
|
||
|
gliani Postat pe 21 Iulie 2010 21:39 |
||
..vaz..dada iasomico,ca nu bagasi in seama poezelele le tratasi cu ...indiferentie ... pai sa lasam de izbeliste' topicultura'... poate ne-om trezi p-acilea cu fo ceva 'buruieni-manele'
|
||
|
gliani Postat pe 22 Iulie 2010 16:11 |
||
|
El a venit si mi-a spus : Viata , este o absenta intre doua inexistente . Eu m-am uitat la el lung, i-am suras pana cand..... am izbucnit in plans . Nichita
|
||
|
jeanette40 Postat pe 22 Iulie 2010 16:14 |
||
|
nea pictoru' beniuc si nichita,mami? pai ii am acasa pe raft,ii am pe net.. eu ma bag( in genera)l cand vorbim cu vorbele noastre,gli... |
||
|
iasomia Postat pe 22 Iulie 2010 17:18 |
||
...haide bre...ca scrisei si una personala...si imi veni inspiratia ca pe banda..auzi...
|
||
|
gliani Postat pe 22 Iulie 2010 20:47 |
||
|
nea pictoru' care taicutza? aia a lu'preci? bre,da' ce i-o bagasi....ca sa zic asa.... fratelo! talica e unde umbli bre? esti la bai? |
||
|
iasomia Postat pe 25 Iulie 2010 08:57 |
||
pana la prasele,Iaso...
|
||
|
preci Postat pe 25 Iulie 2010 09:00 |
||
|
Ti-e sufletul o vorba fermecata De flori salbatice inmiresmat Un inger alb a cerului sageata Cu trandafiri taceri a sangerat Si gura ta amurgul o saruta Fierbinte, cu rotunde amagiri Intr-o gradina verde prefacuta Plina de rozele ce le respiri. Prin nalucirea ta eu ratacesc Gustand in tine vraja departarii Corabie dorintele plutesc In agonia lung-a inserarii. Ioana 007 |
||
|
nuti_vio Postat pe 25 Iulie 2010 11:25 |
||
...pai ce..parca te poti juca cu inspiratia...scrii cand iti vine si cata e...atata e...mare,mica ,lata, adanca ...he he......haide bre...ce se vede.. ca tre' sa merg la bai ?!! Stiam io...ca-s ramolit... De s-ar face o statiune cu toate baile la un loc...ca sa-mi cuprinda toate 'boalele'...odata... mai ca-s merge...
|
||
|
gliani Postat pe 25 Iulie 2010 12:54 |
||
...iar cu bagatu'...nu stiu io cum e...da macar se vede ca ii alinai un pic supararea... Deh.. astia care e sefi..le trece mai greu...cu mai multe poezele..nu asa cu una..cu doua... Asa ca ,acum astept inspirtia...
|
||
|
gliani Postat pe 25 Iulie 2010 13:06 |
||
|
Iasomica intreba de Ioana 007 cu baile alea,bre... da' ti-ar prinde si matale bine unele...poate stand cu ciolanele la inmuiat iti vine inspiratia ia sa bag io o poezea ad-hoc: foaie verde siminoc care stai,nene,la bloc si te coci intre pereti? iesi la bai sa-ti racoresti capul si picioarele sa ai inspiratie! tra la la si la la la... |
||
|
preci Postat pe 25 Iulie 2010 14:19 |
||
|
...'"viitorul artei ...e pe chipul unei femei "... modi |
||
|
gliani Postat pe 25 Iulie 2010 17:32 |
||
|
si zi asa... ia sa bag si eu niste cuvinte,poate invie fratelo.... la ce sa ma gandesc eu?...
|
||
|
iasomia Postat pe 26 Iulie 2010 17:42 |
||
|
ploaia mea de vara,calda hai indata! te implor... vino! spala-ma pe gene ia-ma-n bratele de apa spala-ma-n taina de dor ca mi-e dor,mi-e iarasi dor de frumosul calator ce-mi da apa din ulcior... phiuuuu... nu merge mai departe.. de doinit as mai doinii da's plecate rimili... |
||
|
iasomia Postat pe 26 Iulie 2010 17:56 |
||
|
Spune-o-ncet...n-o spune tare Uite astia suntem noi Cand e singur fiecare... Sufletele nu-s in noi Cand suntem doi Sufletele sunt in noi Altfel ....NU ! ....nu ma pot lauda ca am scris-o eu...da ma pot lauda ca a fost scrisa pt. mine!
|
||
|
gliani Postat pe 26 Iulie 2010 21:40 |
||
|
modica... te lasa memoria,nene... lipsesc la greu verse p'acolo...
|
||
|
preci Postat pe 26 Iulie 2010 21:46 |
||
Ha? Asta ce poezea a vrut sa fie? Bre, pe vremea mea se mai bagau si poezele pe acilishea... unde disparura alde Vanghi et comp? |
||
|
Thor_again Postat pe 26 Iulie 2010 21:50 |
||
|
vanghe-i la bai,nene... da' baga matale una,thorele... una despre viata de apoi,ca doar esti printre putinii care s-au intors sa ne spuna ce si cum...
|
||
|
preci Postat pe 26 Iulie 2010 21:53 |
||
|
cine le stie poate sa le completeze... dosarele sunt la altcineva.....
|
||
|
gliani Postat pe 26 Iulie 2010 22:05 |
||
|
Ce-i viata, Scurgere divina, De irosiri pierdute vrac, Cand ceru-n tine se inchina Si flori salbatec se desfac, Dar tu le pierzi pe rand parfumul, Pe drumul zilei fara rost, Si-n aer se ridica fumul Iubirilor care au fost, Ce-i viata? Doar o lunecare, De cer si nopti care se duc, Si se usuca-n fiecare, In lungi taceri cazand din nuc. Vanghi
|
||
|
nuti_vio Postat pe 26 Iulie 2010 22:06 |
||
|
nutzeto, te facusi agent literar, taica?... bre nea thorele, e greu sa traiesti cu poezele-n ziua de azi... lumea s-a specializat in fictiuni, mai nou... fictiuni am scris?... ok, ma gandeam c-am gresit o litera... |
||
|
zambil Postat pe 27 Iulie 2010 08:31 |
||
|
nea thoru... te-ai intors,bre... ai noroc ca nu sufar de mania persecutiei,si ca stiu ca daca nu eram eu, topicu' asta ar fi fost un lung sir de c/p greu i-am urnit...sa-l lecturezi nitel,taicutza... |
||
|
iasomia Postat pe 27 Iulie 2010 08:45 |
||
Nene, de ce vrei sa-ma fugaresti? Eu is cumintica... Imi dadusi o idee.... Lui Vanghi ia picat ceva in maini si nu poate....nici nu doreste sa lase...acel ceva Bineinteles cu acordul lui postez unele dintre poeziile lui, aci la lumea cuvintelor, pentru a-le face o mica placere cititorilor garbo..... celor care il apreciaza si ii duc dorul. |
||
|
nuti_vio Postat pe 27 Iulie 2010 10:29 |
||
| bre nutzeto, vanghele-i viu, taica... | ||
|
zambil Postat pe 27 Iulie 2010 10:34 |
||
|
...cu scuzele de rigoare..si cu cenusa-n cap o sa repar ce am stricat.... Spune-o-ncet,n-o spune tare... Uite : Astia suntem noi.. Cand e singur fiecare , Sufletele nu-s in noi... Stam alaturi EU si TU... Sufletele sunt in noi, Cand suntem doi. Altfel... nu.
|
||
|
gliani Postat pe 27 Iulie 2010 10:34 |
||
Normal ca e viu.....si inca cum.....are un nou proiect si de aceea nu a mai postat .... ...mi-a dat mana libera sa postez.... unde si ce doreste...sufletelul meu
|
||
|
nuti_vio Postat pe 27 Iulie 2010 10:39 |
||
| nutzeto, suflete pereche, taica, nu alta.. alter-ego d-ala, de-a dreptu'... | ||
|
zambil Postat pe 27 Iulie 2010 10:42 |
||
Ei as.....stii vorba aia ,, prietenul la nevoie se cunoaste"....suntem fecioare amandoua...eu si ioana007..... Apropo, nu iti plac ochii caprui?
|
||
|
nuti_vio Postat pe 27 Iulie 2010 10:46 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum treci mai departe? | 36 | De la: dor72_ 25 August 2011 07:47 |
| Cea mai buna prietena a sotiei,amanta ideala a sotului | 128 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:39 |
| DINTR-O SINGURA LACRIMA S-AU CROIT SERPII... | 806 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:38 |
|
|
||
| Sunt uimit | 11 | De la: Cadar_Grigore_1 20 Martie 2016 19:48 |
| Un om intelept este sincer | 39 | De la: KNIGHT_31 27 August 2010 18:52 |
Bursele elevilor cresc din anul școlar 2026-2027, iar cele sociale rămân și în vacanțe
Uniformele școlare obligatorii, adoptate de Senat: dezbaterea despre costuri și eficiență continuă la Camera Deputaților
România se pregătește să discute despre limitarea rețelelor sociale pentru copiii sub 13 ani
Digitalizarea sportului românesc: cum vrea Portalul Sportului Românesc să sprijine performanța