|
dap.. asezatul in rama este esential.... ia sa ma frantuzesc si eu.... je suis une femme amoureuse ehe,he,he.... o-la-la.... |
||
|
iasomia Postat pe 17 Iulie 2010 18:18 |
||
|---|---|---|
|
O luna printre nouri alba s-a prabusit Mirosurile noptii tacerea o desfac Si cerul se deschide in noi fara sfarsit Cu flori de levantica, cu flori de liliac. Te-am sarutat fierbinte pe gura ta aseara Pe aripile tale ivoriu serafim Dar sarutarea noastra eu o simtii amara Cu gustul de otrava cu gustul de pelin Totul e nestatornic nimic nu este sfant Iubirile te lasa intr-un tarziu de gara Minciuna zambitoare te-nvaluie alint, Intr-o singuratate de flori ce se omoara. |
||
|
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 19:39 |
||
|
Pe gura am cules dorintele usoare Si-am presarat tacerea cu sarutari de jar Sarutul rupt din carne in sufletul tau doare Si-mpestritaram noaptea cu semne de pojar Vegheaza-n noi azurul cu sunete de goarne, Parfumul de iubire cadelnitele sparg Copitele dorintei, ca ploaia prind sa toarne Nechezul tau de iapa , nechezul meu de sarg. |
||
|
|
||
|
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 19:40 |
||
|
Pe marginile lumii iubiri noi desfaceam In vesnica minciuna atat de repetata Singuratati si umbre iubind impartaseam De nebunia noastra clepsidra-i sfaramata. Tu tremurai pe perne o salcie pletoasa Cu pasarea speranta pierduta in amurg Cand noaptea cu parfumuri ne-mbratisa ploioasa Cu vesnicii de febre cu nostalgii ce curg� |
||
|
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 19:41 |
||
|
ce-mi place mie la vanghele, nene, e ca-si vede-n liniste de treaba lui... noi dictam trendu-n arta, si vanghele bate textu' la masina... textu' lui, desigur... luna cazatoare, flori muribunde, ma rog, chestii d-astea de ti se ridica paru' de pe picioare... da' chestia aia cu nechezatu' iepei, nenica, m-a daramat... deduc ca muza-i una d-aia lata-n crupe, si cu personalitate manifesta, pe deasupra... nu-i vreo muta, deh... |
||
|
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 20:32 |
||
|
cum ar veni... nechezolu' cand imi vine rup camasa de pa mine...
|
||
|
preci Postat pe 17 Iulie 2010 20:47 |
||
|
Te strig intotdeauna dar strigatul n-auzi Iubirea iti saruta cu floare ochii uzi Cu fosnete de salcii te-mbratisez spre seara Tu inger sau un demon, eu vesnica fecioara Destinul infloreste cu flori de busuioc, Curg zilele uitarii lipsite de noroc, Si drumul se opreste pe-o margine de stea Cu flori de lacramioare si de Nu ma uita� |
||
|
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 21:20 |
||
|
Noaptea auzi glasuri vrajite In cuiburi de pasari soptind tainuite, Cu razele lunii dorinta ne cheama Si bat in clopotniti iubiri de arama. Se-ntuneca cerul de-a zborului ganduri Salbatice flori infloresc randuri randuri Trec zilele moarte fantome bizare Iluzii ce-si piaptan, cositele-n mare. Si luna se plimba tacuta si plansa, O candela vie, o candela stinsa Iubirea de dansa de loc nu se-ndura Cu zorii de ziua iubitul il fura Doar toamnele trec pustii si tacute Cu fosnet de frunze in rochii cusute Cu ceturi urcand umezite-n copaci De ce taci iubito, acum de ce taci? |
||
|
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 21:21 |
||
|
Ceruri vin ceruri se duc Ingeri albi de noi se-ndura Dragostele ni le fura Aruncand aripi sub nuc. Toamne ratacesc la panda Cu arome de iluzii Colo-n ceata rece duzii Trupul gol vor sa-si ascunda. Numai eu strig nestiut Numele ce-ti trece noaptea Partea mea si tie-ti partea Le mangai cu-aripi de lut. |
||
|
Ioana007 Postat pe 17 Iulie 2010 21:22 |
||
|
ia sa-ncerc si eu una , sa vaz ce-mi iese... te simt cum trupul zdravan iti arde-a nerabdare si muschii se-ncordeaza cu zvacnet naravas si-atunci te-apuc mai bine, te strang intre picioare si-ngemanati ne pierdem in leganat iavas. brusc schimbi, in joaca, ritmul si suflul ti-e mai greu ai vrea sa scapi de mine, si parca nu ai vrea iar eu m-aplec pe coama-ti, fuior lucios si greu, si-ti tin din nari isonul cu rasuflarea mea. vreau sa ma-mbat de izul sudorii-ngemanate si-a sangelui ce fierbe acuma-n amandoi si-n paradis de simturi sa-ti fiu mereu in spate ori de te-avanti in fata, ori de dai inapoi. cum ii zice bre la asta, ecvestra d-aia, nu?... |
||
|
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:24 |
||
|
de coama-mi naravasa nici gand sa te apropii! bezmetic e acela de crede altceva... si de-ti incerci norocul,tocmeste intai popii sa-ti cante liturghia,sa-ti spuie predica... merge,nene? |
||
|
preci Postat pe 17 Iulie 2010 21:33 |
||
|
cum sa nu mearga?... da ia auzi acilea, ce zice coru'... de-o fi s-aduci vreun popa, sa cante-a-ngropaciune n-oi fi chiar eu acela sa stea pe nasalie sa tii la tavaleala-mi, eu zic: fa-ti rugaciune nici fir nu va ramane din coama-ti de falie... |
||
|
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:42 |
||
|
sa mai zic? pe campurile-ntinse voi sa alerg in voie, fara zabala-n gura,si fara niciun ham! de shargi,is cam satula...mai bine sa ma-npuste! nu voi,si pace buna! momeste cu-altceva... |
||
|
preci Postat pe 17 Iulie 2010 21:47 |
||
|
pai cine zise, nene, ca vrea sa-ti puna saua sau sa te puna-n chinga si sa te bage-n ham? ziceam, la faza asta, ca tot iti fac safteaua, sa-ncerc la crupa goala, cam asta eu ziceam. |
||
|
zambil Postat pe 17 Iulie 2010 21:58 |
||
|
a,poi se schimba treaba! la crupa goala,nene,e totusi altceva! caci fara de zabala si ham is linistita... mai ca imi vine-acuma sa-ncep a necheza! |
||
|
preci Postat pe 17 Iulie 2010 22:06 |
||
|
zambilu' curat ecvestra ...poezeaua ta...misto stari... nici nu-i de mirare ca s-a transformat in cavalcada,dupa.... |
||
|
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 09:17 |
||
|
||
|
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:32 |
||
De la: LILO, la data 2010-07-18 09:32:19 |
||
|
LILO Postat pe 18 Iulie 2010 09:32 |
||
|
liloaico, se vede ca nu te pricepi la echitatie,maimutico... |
||
|
iasomia Postat pe 18 Iulie 2010 18:44 |
||
|
Pentru ca nu te mai vad... Mi-am spart in gamuri lumina... Si-am pus zabrele de intuneric ochilor mei... Pentru ca nu stiu la ce mi-ar mai folosi lumina. Pentru ca nu te mai aud... Le-am spus cantecelor sa taca, In pietre ascutite si reci sa se faca... Pentru ca nu stiu la ce mi-ar mai folosi cantecele. Pentru ca nu te mai ating... Mi-am retzat mangaierile Din varful degetelor mele... Pentru ca nu stiu ce as mai putea face cu ele. Pentru ca nu te mai iubesc... I-am spus inimii sa taca Sa fie seaca,seaca,seaca... Pentru ca nu stiu la ce mi-ar mai folosi inima. ....acum sa te vad Iasomia,cum o 'convertesti 'p-asta la....happiness |
||
|
gliani Postat pe 18 Iulie 2010 21:15 |
||
|
||
|
fleurdelis Postat pe 19 Iulie 2010 06:38 |
||
|
nea pictoru' da' ce sunt eu Doamne iarta-ma! Iisus? numa EL poate sa invie mortii... da' pt ca m-ai rugat asa frumos,o sa iau vreo doua versuri sa le schimb la fata.... |
||
|
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 08:56 |
||
|
pentru ca doar eu stiu: sa te vad, sa te simt... am deschis geamurile luminii, si-am smuls zabrelele intunericului de pe ochii mei.. pentru ca stiu: lumina este vitala fericirii... restu' data aviatoare... ca mi se prinde pilafu'... |
||
|
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 09:08 |
||
| iasomico, eu unu' vazui cazuri d-astea, de porunceau sa se scoale si se scula... da' nici moarta nu era chiar moarta - moarta... he,he,he.... | ||
|
zambil Postat pe 19 Iulie 2010 10:44 |
||
|
mami, era sa ma-nec cu apa,mami... zapaceala...
|
||
|
iasomia Postat pe 19 Iulie 2010 10:46 |
||
..ei.. nu-i graba si nici obligatiune...fereasca sfantu'... Da ,mai uimit data trecuta cu repeziciunea 'transformarii'... si a 'ticluirii'... Cand mie imi ia ore bune pt slefuire... Si mai da-mi si matale cate o nota acolo...asa la sange...ca data viitoare sa iasa marfa mai de calitate!! S-acuma ce-ai facut ai inundat pilaful Drege-l repede ca acusi e pranzul ..si mi-e sa nu te certe monsieur.. Bon apetit!
|
||
|
gliani Postat pe 19 Iulie 2010 11:15 |
||
|
io recunosc la ce nu ma pricep nu ma pricep si gata
|
||
|
LILO Postat pe 19 Iulie 2010 11:20 |
||
Zi-mi si mie sa inteleg si eu...de ce aproape toata lumea vorbeste asa in 'jargon'...cu : facui,vazui,p-acilea...,etc,etc,etc
|
||
|
gliani Postat pe 19 Iulie 2010 11:23 |
||
or fi olteni
|
||
|
jeanette40 Postat pe 19 Iulie 2010 11:26 |
||
| inseamna ca si cel ardelenesc sau moldovenesc sunt potrivite nu?!!! | ||
|
gliani Postat pe 19 Iulie 2010 11:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cum sa imi intorc iubitul inapoi sau cel putin sa raminem simpli prieteni | 15 | De la: garbo_413902 13 Septembrie 2015 02:04 |
| cele mai talentate la.............. | 14 | De la: me_reloaded 16 Martie 2011 21:55 |
| Mai sunt oare femei care le este frica de nastere? Pt ca mie imi este frica si de o injectie... | 181 | De la: luptatoareacurajoasa 4 Iunie 2010 11:29 |
|
|
||
| CAMERA DE GARD� | 790 | De la: Axl_22 16 Ianuarie 2016 21:31 |
| Dumnezeu si rautatea oamenilor | 232 | De la: ramonabambache 5 Septembrie 2011 09:48 |
Bursele elevilor cresc din anul școlar 2026-2027, iar cele sociale rămân și în vacanțe
Uniformele școlare obligatorii, adoptate de Senat: dezbaterea despre costuri și eficiență continuă la Camera Deputaților
România se pregătește să discute despre limitarea rețelelor sociale pentru copiii sub 13 ani
Digitalizarea sportului românesc: cum vrea Portalul Sportului Românesc să sprijine performanța