|
Lacrimile mele Fatza sa iti spele Luna sa iti stearga, Inima intreaga, Si naframa alba Ploaie-n nopti sa cada, Ingerii sa zboare, Fluturand din poale. |
||
|
Ioana007 Postat pe 24 Iunie 2010 14:34 |
||
|---|---|---|
|
Iadul s-a dus.E apocalipsa, Ingerii in ceruri de aceea-s lipsa, Au plecat in lume, au zburat departe, Un amurg de taina, inca ne desparte. In vartej frunzisul in cer se rasfata, Lacrimile tale, eu le simt pe fata, Mainile micute, m-au cuprins de gat In eternitate, am sa te sarut. Si-n fuior de stele am sa te-nfasor, Dintre flori si frunze ca sa-ti fie dor, In tacerea lumii sa murim o clipa, Ascultand cum ploaia la fereastra pica. |
||
|
Ioana007 Postat pe 24 Iunie 2010 14:35 |
||
|
Trupurile pot sa taca, Sufletele sa vorbeasca Cu albastru vrea oleaca Cerul tau sa ma iubeasca. Si ma-mbratiseaza feeric, Cu luminile-i de umbra, Eu o mana de-ntuneric Care-n vesnicie umbla. Am sa fac candva popas, Sa te-astept pe banca veche Eu un inger fara glas, Tu, o aripa pereche. Si la marginea genunii, Ne-om iubi cu disperare, Eu cu farmecele lunii, Tu, cu leganari de floare. |
||
|
|
||
|
||
|
In ochii oricarei femei, Din care curg si sar scantei, Ma simt calif sau padishah Iubirea doar ma tine-n sah. Si sunt biet sclav in ochii tai, Arzand de focul din vapai, Doar ei reprosuri dulci imi fac Ca sabia mi-o zvarl si tac. |
||
|
||
|
rata,rata ratisoara ce te plimbi pe ulicioara toata ziua lipa,lipa acasa nu faci nimica mi-ai promis ca faci un ou si mi-l dai cadou ca de nu te tii de vorba te tai si te fac ciorba
|
||
|
dancris Postat pe 24 Iunie 2010 14:35 |
||
|
||
|
ladyDY Postat pe 24 Iunie 2010 14:36 |
||
ioana,tu compui poeziile astea superbe?:)
|
||
|
dancris Postat pe 24 Iunie 2010 14:36 |
||
| Incerc si eu, dar nu izbutesc intotdeauna.Ma bucura ca iti plac.Prima poezie pe care am sa o postez o sa ti-o dedic tie daca iti face placere si o primesti ca un dar de la mine. | ||
|
Ioana007 Postat pe 24 Iunie 2010 14:40 |
||
multzumesc frumos toate care le-ai postat ti-au iesit de nu scrii o carte,adica...sa faci ceva cu talentul tau?
|
||
|
dancris Postat pe 24 Iunie 2010 14:44 |
||
nu e numai foarte talentat, e si foarte modest!
|
||
|
zambila Postat pe 24 Iunie 2010 14:45 |
||
|
fratelo, si zii o s-o saruti in eternitate,hai ca asa nu a chemat-o pana acu'... pervers mic... |
||
|
iasomia Postat pe 24 Iunie 2010 15:28 |
||
|
In noaptea ta sunt liniste persana, Si dorul canta ars de mirodenii, Prin fumul lunecandelor vedenii, Dorintele natura le rastoarna. Spranceana ta sa o sarut ma-ndeamna, Si gura sa o musc fara odihna, Ca te iubesc, aceasta oare-nseamna, Ca sa renunt cu noptile la tihna? Ce-i dragostea? E umbra din fereastra, E luna ce ne arde cu vapai, E ingerul care tacut adasta, Ca sa danseze-n foc, in ochii tai. Si in delirul ce ne infierbanta, Cand iti desfac de aur cingatoarea, Simt dorul tau fierbinte langa tampla, Si-n somn cum plange-n noi, privighetoarea. |
||
|
Ioana007 Postat pe 24 Iunie 2010 16:10 |
||
|
ce draq sa-i faci..fratelo? asa-i de la o varsta,mai mult plange decat rade....privighetoarea aia... noroc ca nu se moare din asta... |
||
|
iasomia Postat pe 24 Iunie 2010 16:16 |
||
Alo! "Gadanita"! Nu stricati topicul, mai! Eu stiu ca asta pe care o expuneti voi, e chiar lumea cuuvintelor voastre (si ale mele)acum, insa e asa frumos aici...
|
||
|
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 16:35 |
||
scuze
|
||
|
ameno Postat pe 24 Iunie 2010 16:38 |
||
|
||
|
moniq_ Postat pe 24 Iunie 2010 16:48 |
||
|
Noiembrie, a-ngenuncheat in noapte, In parcul gol prin care n-ai trecut, Aleile prin noi sunt parca moarte, Pierzandu-se-n al frunzelor sarut. Au inceput si nourii sa planga, Pe ramurile goale, de pripas, Tigarea fumega in mana stanga, Ca pe-o iubire poate-am sa o las, Ma uit la scrumul ce se duce aspru, Doar vantul trece-n fosnete plangand, Iubirea mea din scoarta de jugastru Pe calea vesniciilor ducand. N-a mai ramas decat o haimana, Ascunsa toata sub o biata banca, Cu ochii tristi privind in urma mea, Si-n urma frunzelor pe rand cum pleaca. S-a strans covrig si plange hamesit, Aceeasi foame l-a lovit in coaste, O noapte ca un caine necajit, Din vesnicia de tristeti se naste. Si lacrimile stresinilor curg, Cu-o amorteala bolnava, pustie, Ne-nchidem in mormantul unui burg, In anotimpul care-o sa mai vie. |
||
|
Ioana007 Postat pe 24 Iunie 2010 20:13 |
||
|
||
|
dancris Postat pe 24 Iunie 2010 21:40 |
||
|
Eu, nu ma caiesc, c-am adunat in suflet si noroi... dar ma gandesc la tine. Cu ghiare de lumina o dimineata-ti va ucide-odata visul, ca sufletul mi-asa curat, cum gandul tau il vrea, cum inima iubirii tale-l crede. Vei plange mult atunci , ori vei ierta? Vei plange mult ori vei zambi, de razele acelei dimineti, in care eu ti-oi zice fara umbra de cainta: "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund , cresc nuferi?" Lucian Blaga |
||
|
jeanette40 Postat pe 25 Iunie 2010 09:03 |
||
|
nu o fi "pe fund"? cat o fi el de blaga.. suna ca draq"cu noroi in fund",bine ca nu a zis in cour.... |
||
|
iasomia Postat pe 25 Iunie 2010 09:14 |
||
|
Iubiri ca niste ploi, cand calde si cand reci, Imi mangaie poteca prin somnul meu cand treci, Iluzii inflorite in floarea lor ma-ngroapa, Ingerii albi cu vorbe, tacerea lor desfata. Te caut, ratacirea oprindu-mi-o in crang, Pe ramuri pasari stranse s-au adunat si plang, Pe lacul de sub salcii nuferii-au inflorit, Parfumul tau de frezii, in mine s-a trezit. Iti simt durerea calda, urcandu-se sub stern, Pe muschiul dintre salcii ne vom iubi etern, Gradina se intinde adanc acum in vis Si cerul alb ne ninge, cu floare de cais. |
||
|
Ioana007 Postat pe 25 Iunie 2010 09:15 |
||
|
Vanatorul suna,sunetul se-ndura, Si-nfrunzisul moale calca-ncet , marunt, Vom zvarli in fiare pe acel ce fura, Apele si dorul, ratacind pe prund. E iubirea lupta, e iubirea moarte, Flori insangerate-n noi s-au ratacit, Luna dintre nouri, arcul ei si-l scoate, N-ai sa stii tu vesnic, cat eu te-am iubit. Cad inmiresmate noptile de-a randul, Ca o toamna lunga, calda peste noi, Pe aleea noastra senineaza-mi gandul, Si-apoi ma saruta, prefacuta-n ploi. |
||
|
Ioana007 Postat pe 25 Iunie 2010 09:16 |
||
|
Nichita Stnescu De dragoste Ea sta plictisita si foarte frumoasa parul ei negru este suparat mna ei luminoasa demult m-a uitat, - demult s-a uitat si pe sine cum atirna pe ceafa scaunului. Eu m inec n lumine si scrisnesc n crugul anului. Ii arat dintii din gura, dar ea stie ca eu nu rid, dulcea luminii faptura mie, pe mine m infatiseaza pe cnd ea sta plictisita si foarte frumoasa si eu numai pentru ea traiesc n lumea fioroasa de sub ceresc. pentru Fleur.
|
||
|
moniq_ Postat pe 25 Iunie 2010 10:20 |
||
|
Eterna e iubirea cand trece-n zborul lin Cu busuioc la tample si braul cu pelin, Cand arde ca o luna in umbrele genunii, Cand plange peste pruncu-i cu gemetele mumii. Iubirea este alta decat sarut divin, Sau cand molatec bratul e-atuncea cand te tin, Cand ochii plang dorinta ascunsa-n trupul tau, Cand preamaresti in omul, insusi pe Dumnezeu. Iubirea este-o vorba, tacere, o speranta, E soarele ce arde cu fruntea in verdeata, Mirosul tau de floare cuprins in infinit Iubirea? E iubire, o taina, negresit Pe care filozofii o cauta in timp In freamatul padurii , in pasare, in ghimp, In vorba care arde zvarlind celest vapai, In apa ce se-ascunde, albastra-n ochii tai, In rosul gurii tale pe care o sarut, In viitorul de-astazi ce maine e trecut, In freamatul de frunze din toamna ta cea calda, Ce-ncearca inca noaptea cu flacari sa ma arda. |
||
|
Ioana007 Postat pe 25 Iunie 2010 14:54 |
||
:)
|
||
|
dancris Postat pe 25 Iunie 2010 15:00 |
||
|
||
|
nuti_vio Postat pe 25 Iunie 2010 15:07 |
||
| Dragalasule,sa-mi spui | ||
|
dancris Postat pe 25 Iunie 2010 15:10 |
||
am vrut sa scriu si eu o pozie da nu mi-a iesit deci clar..nu-s de mine |
||
|
dancris Postat pe 25 Iunie 2010 15:13 |
||
|
Romanul s-a nascut poet. Ia pune-o aici sa vedem despre ce este vorba. Te incumeti? Scri-o asa cum este. |
||
|
Ioana007 Postat pe 25 Iunie 2010 15:28 |
||
Bre, io am mai pus-o o data... Da' nu ma las, neam! Iote': De maine ma las de mine! Ma las de durere. Ma las de placere. Ma las negandita. Ma las neiubita. Ma las de tine! Da, poate de maine. |
||
|
moniq_ Postat pe 25 Iunie 2010 15:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| bonjour! | 6 | De la: hermosa20 9 Iulie 2012 21:55 |
| Ce sperante aveti pe 2011? | 55 | De la: garbo134266 21 Februarie 2011 13:25 |
| sani mai mari | 1 | De la: garbo179612 14 Martie 2011 15:23 |
|
|
||
| Pai cine mai vrea sa fie om bun si cumsecade in romania? Pt ca sar pe el alti oameni ca niste lupi flamanzi | 3 | De la: anaROBERT 17 August 2010 00:33 |
| Lucrul cu tine insuti | 100 | De la: alfheim 16 Iunie 2011 09:24 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună