la capatul ghemului??
|
||
|
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 20:16 |
||
|---|---|---|
|
De dorul tau m-as transforma in mare Sa pot veghea pe tarmul tau atat de cald Sa te cuprind in valul meu de soare Punand o raza in decoru-mi drag. Sa te inund cu valul meu de dor Cand rasaritul este prea pustiu Privesc in larg, mi-s zilele cu nor Iar totu-n jur i-atat de aramiu. Iar dorul meu strabate in miscare O amintire a clipei implinite Azi singura, sunt simpla, intr-o stare Ce nu-si gaseste rostul printre clipe. De dorul tau, m-as face umbra ta Sa te urmez in drumurile-ti toate Sa fim doar noi in tot ce va va urma Sa adunam tot ce-am pierdut prin fapte |
||
|
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 20:21 |
||
|
de dorul tau... si-al nimanui altcineva~!
|
||
|
|
||
|
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 20:23 |
||
zic asta doar pt ca rima
|
||
|
fleurdelis Postat pe 5 Mai 2010 20:27 |
||
|
Cand dragostea sfarete in prietenie, a fost dragoste adevrat... Cand dragostea sfarete in prietenie, atunci i cred c numai atunci, este dragoste venic... Acolo unde eti, a vrea din nou s fiu, un flutur ireal, in pru-i argintiu... i vantul din rochi pe trupu-i alergand, s-i mangai iar doruri ce s-au ascuns plangand... Acolo unde eti, a vrea din nou s fiu, pmantul cand il calci, sub cerul strveziu, s-i prind forma piciorului descul in suflet i unduirea dulce-a trupului din umblet... Acolo unde eti, a vrea din nou s fiu, cand toat lumea crede c e prea tarziu... In lacrima de fericire, ce-i scald irisul divin, ca altdat, s m pierd, in albastrul heruvim... i fr ganduri astzi, poart-m in tine!... Voi tace fericit in visurile tale, aa cum se cuvine... Cand tinereea se va duce, ca i podoaba de pe ramuri, voi fi aici, iubito, s-i infloresc in suflet i la geamuri... |
||
|
pop11 Postat pe 5 Mai 2010 20:28 |
||
flori cat mai multe flori pt pop11 ne-ai uluit..minunate "SLOVE" ce ar fi viata fara iubire? ocean de vise,in rastignire |
||
|
LILO Postat pe 6 Mai 2010 05:10 |
||
|
Triete clipa i nu privi-nainte, i-odat ce-a trecut n-o cere inapoi, Chiar de-ai gresit, doar trage-nvminte, Iubirea e doar foc i jarul e n noi. De-l ii mocnit, o via-i ateptare, De-l lai s ard o s-l nghit clipa, Puinul e mai mult dect nimica Iubete, chiar de-i pur ntmplare! Nu-i pune ntrebri, n-o s gseti rspunsuri, E timpul ce cu-amorul se tot joac, i-l las doar o clip arar i via toat, El zarul l arunc i-l ine bine-ascuns. Jucnd la cacialma el singur face piaa i-ti d, viclean, o clip ,s-i umple toat viaa! |
||
|
pop11 Postat pe 6 Mai 2010 10:21 |
||
|
||
|
fleurdelis Postat pe 7 Mai 2010 20:48 |
||
|
fratelo, unde esti..baiatu'? tu stii ca zambilu' e carcotas ca sa ne faca sa ne punem ambatzu'... la remarca aia a lui cu"fleoarta",am ras acum cu hohote...
|
||
|
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 22:12 |
||
Iaso, fratelo, e, in ,, febra creatiei"...apare el, acusica...
|
||
|
nuti_vio Postat pe 8 Mai 2010 22:20 |
||
|
vanghelis e foarte sensibil.. probabil il"zgarie" glumitzele directe a lui "nea zambilu" numai ca noi (micul public) suntem aici si asteptam cuvintele ,rauri in curgerea versurilor |
||
|
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:27 |
||
"fleoarta" interesant cuvant inventat |
||
|
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:29 |
||
nu-i serban foarta?? sigur ii fle o a r t a ?? |
||
|
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 22:31 |
||
io nush'
|
||
|
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:37 |
||
pop io am vedenii. intai am crezut ca poezia e a ta Lilo
|
||
|
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 22:38 |
||
|
vai bre... exista in lb romana ce draq... e mai de cartier asa... inseamna curvistina d-aia vicioasa rau.. |
||
|
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 22:41 |
||
| Fleoarta-fleoartza = prostituata, c....va, femeie de strada... | ||
|
nuti_vio Postat pe 8 Mai 2010 22:42 |
||
daar...eu sunt convinsaaa....k foarta o vrut sa spunaaa....
|
||
|
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 22:42 |
||
|
e...blue..ca si a mea..ca ii foarte frumoasa si imi place mult tu esti blue nitelus la ora asta,dar nu ii de mirare
|
||
|
LILO Postat pe 8 Mai 2010 22:43 |
||
|
vaaaaiiii....am trait s-o vaz si p'asta! porcisme in toata regula la asa un toapic sensibil... si literar...
|
||
|
preciouss Postat pe 8 Mai 2010 22:44 |
||
blue...dar ce bine arati azi! |
||
|
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 22:45 |
||
lasa ca din cand in cand o rupere de ritm nu strica...
|
||
|
iasomia Postat pe 8 Mai 2010 22:48 |
||
|
||
|
fleurdelis Postat pe 9 Mai 2010 11:34 |
||
|
floare, zambesti tu..da' ne daduram raului,iote la preci...are un aer ashea pudibond. taman cand credeam ca le stiu pe toate...
|
||
|
iasomia Postat pe 10 Mai 2010 10:09 |
||
icoana rusinii,nu alta! in dex,la definitia cuvantului "pudibond",dati de poaza mea pe post de explicatie suplimentara...hihi..
|
||
|
preciouss Postat pe 10 Mai 2010 20:43 |
||
|
florile?? le daduram ...raului?? sau cuuuum??
|
||
|
fleurdelis Postat pe 10 Mai 2010 21:25 |
||
|
preci.. lasa ca stii talica ce am vrut sa spun. este?... floare, pai ce? nu s-a mai vazut? mai bine bagati o poezea,ca plange topicu'.... |
||
|
iasomia Postat pe 11 Mai 2010 09:04 |
||
cam plangem si noi.....asta-i mai trist..
|
||
|
fleurdelis Postat pe 11 Mai 2010 22:38 |
||
|
vai de viata mea,nu ma mai satur de magda isanos....oaliuu! cred ca m-am reincarnat .. Magda Isanos - Barbatul Umplnd ncaperea si inima toata, barbatul veni de-afara, din zloata; glasul lui mare facu sa se sperie focul. Suduia lepadndu-si cojocul. Parc-ar fi un stejar stufos, gndii n taina, dar era frumos. Se supara si-ndata rdea. Acum-am sa-l fac sa nu mai poata pleca. Tu esti subtire si agera ca o nuia, mi spunea uneori, esti plina de ghimpi si de flori; teme-te de mna mea, c-ai sa mori Puterea izvora potolit, din bratele si pieptul lui dezgolit Doamne, fa-ma ca Dalila, vicleana, cnd o da geana prin geana, sa-i aflu taina si sa-l robesc visului meu pamntesc. valei bre,sunt in shoc... |
||
|
iasomia Postat pe 12 Mai 2010 14:53 |
||
si eu..
|
||
|
roby_cado Postat pe 12 Mai 2010 14:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| femeia balanta intr o relatie | 54 | De la: ana02 11 Iulie 2009 21:59 |
| MINUNILE Parintelui Arsenie Boca ! | 59 | De la: sandy_bel 12 Iunie 2015 08:45 |
| Un dar in pas cu vremurile... | 2 | De la: fleurdelis 28 Decembrie 2009 17:51 |
|
|
||
| Este adevarat ca si nemtii sunt smecheri dar depinde in functie de situatie | 3 | De la: ingerasulluptator 9 Iulie 2011 17:59 |
| Voma la bebelusi | 2 | De la: Ungureanu_Denisa_1 28 Septembrie 2015 09:48 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună