eu pesti-el berbec

buna am si eu o intrebare ce stiti depre relatia pesti-berbec daca exista vreo oarecare compatibilitate??
maricea
Postat pe 12 Februarie 2009 21:31
daca va iubiti mary nu te mai uita la nimic............zboara pe aripile dragostei............
stellutza
Postat pe 24 Februarie 2009 20:49
De la: maryah_sadaclia, la data 2009-02-12 21:31:15buna am si eu o intrebare ce stiti depre relatia pesti-berbec daca exista vreo oarecare compatibilitate??

Pesti - Berbec

O pereche ideala

Focul si Apa nu se amesteca de regula, iar din aces motiv relatia Berbec-Pesti ar putea fi una complexa. Pestii au nevoie de forta Berbecului si de capacitatea lui de a-l linisti cand e obosit sau deziluzionat, iar exact atunci cand Berbecul se obisnuieste sa se depinda de el, Pestele isi aduna fortele si devine brusc independent si liber (insa doar pentru scurt timp).

Intuitia fara gres il ajuta sa stie permanent care sunt gandurile si emotiile Berbecului. Uneori Pestii se vor retrage in lumea lor secreta, mistica, incercand sa gaseasca solutia vreunei probleme, ceea ce-l va scoate din ecuatie pe Berbec pentru o scurta perioada de timp. Acesta trebuie sa inteleaga ca asa este felul de a fi a Pestilor, si in acelasi timp chiar motivul unei mari parti din atractia initiala.

Deoarece Berbecul nu incearca sa schimbe pe nimeni, cand reuseste sa inteleaga cum "functioneaza" un Pesti, ii va lasa perechii sale spatiul necesar pentru a medita in pace. Pestele va lasa majoritatea deciziilor in seama Berbecului, in afara cazului in care acestea interfereaza cu propriile lui planuri, cand pur si simplu va ignora deciziile celuilalt.

In timp ce Berbecul isi poate petrece toata viata protejand Pestele si certandu-se cu oricine pentru el, intuitia acestuia nu va functiona in aceasta directie, nestiind niciodata ce se intampla. Pestii nu isi doresc absolut deloc sa ii schimbe pe impetuosii Berbeci, uneori incurajand felul lor ametitor de a reactiona, ceea ce ii fac foarte fericiti pe focosii Berbeci, care pot alege sa-si petreaca toata viata cu perechea lor Pesti.

Acesta este sensibil si suficient de flexibil, dar total incapabil sa accepte critici in plan amoros. Tendinta lui, daca este barbat, este sa mearga la o bere cu baietii, iar asta ii va afecta destul de serios viata sexuala, lasandu-i partenerei lui un sentiment acut ca este folosita, frustrand-o.

In general, pentru acestia doi, capitolul fizic este distractiv, iar Pestele nu are nici o problema cu a-l lasa pe Berbec sa conduca relatia. Putem spune fara teama ca este o pereche ideala!


DACA SI ASTRELE SUSTIN RELATIA VOASTRA CHIAR NU MAI PRIVI IN ALTE PARTI...........
stellutza
Postat pe 25 Februarie 2009 19:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu Balanta-El Capricorn-Ce sanse sunt sa fim impreuna-Compatibilitate 2 De la: anaROBERT 16 Februarie 2011 00:10
Horoscopul saptamanii 24-30 august 2009 1 De la: roastrolog 24 August 2009 01:22
eu taur el rac 3 De la: alinpoe 16 Februarie 2009 14:52
ea taur el varsator?Sance ceva?:D :-s 20 De la: garbo200960 16 Mai 2011 23:18
femeia rac si barbat berbec.. 24 De la: AGAPI_MOU 23 August 2009 00:08
Setari Cookie-uri