infidelitate

ma numesc maria si in sept voi implini 50 ani,am fost foarte mult timp singura..de doi ani am un prieten ,,,si am descoperit ca ma inseala,,,de ce inseala barbati??....Barbatii inseala pentru a si dovedi virilitatea.....ce sa fac?? inca nu i-am reprosat nimic ..cred ca prietenul meu este ..alunecos..si ... nu cred ca am sa pot trece peste ...oare eu ce nu am fata de femeia respectica??
cobilita
Postat pe 15 Iulie 2008 17:57
Cu ce te inseala?... cu restul de la paine, de la sifoane? cum ai descoperit chestia asta si el nu stie?.. l-ai vazut pe strada cu alta femeie, l-ai prins in dormitor asupra faptului cu o "cotzoharla", ori facea sex prin parcuri cu bagaboante? ori i-ai umblat prin agenda, l-ai spionat la dus, i-ai citit mesageria de pe telefon, i-ai luat ultimul numar la care a vorbit si ai sunat acolo?... cred ca la varsta (laudabila, de altfel) pe care o ai, ar trebui sa dai dovada de mai multa maturitate, in opinia mea.
Iar la modul cum ai pus tu problema, "de ce inseala barbatii?", raspunsul este "din acelasi motiv pentru care inseala si femeile".. nu cred ca DOAR barbatii inseala, iar femeile nu... sau mai stii, mai este varianta cu barbatii inseala femeile, insa intre ei. La naiba!

anakin
Postat pe 18 Iulie 2008 17:59
Draga Maria, ai dreptate in privinta barbatilor,inseala pentru a-si dovedi virilitatea.,de teama ca maine nu va mai avea ce au azi, ca nu vor mai putea ce pot azi, ca nu vor mai simtii ce simt azi; de aceea impart in stanga si in dreapta ce au azi si daca este doar o relatie de prietenie atunci ramai in acest stadiu ,nu trebuie sa iti creezi o alta iluzie despre acel barbat, nu te merita.Am invatat si eu din viata ca noi femeile ,,gandim'' cu inima,iar barbatii cu sexul, de aceea anumite femei ,mai tinere insela, pentru ca au ajuns la aceasta concluzie inaintea noastra.Nu pune suflet in aceasta relatie,nu este de durata.Bucura-te cand este cu tine, uita-l cand nu este,gaseste-ti o alta preocupare , ceva care sa iti capteze gandurile preocupate de el.Mult succes !!!!
Riela67
Postat pe 20 Iulie 2008 10:22
anakin , tu crezi ca o femeie trebuie sa spioneze ca sa realizeze ca este inselata? Te inseli. Femeia a fost lasata cu un fler, de care voi barbatii nu aveti idee ce semnifica : ,ele simt acest lucru si dupa acest semnal de alarma se pun tot felul de intrebari in mintea unei femei.Voi aveti continuu ideea ca nu veti fi prinsi, dar conform proverbului: ulciorul nu merge de multe ori multe ori la apa",ca sunteti buricul pamantului,in fine noi, femeile ,,nu trebuie sa va suportam infidelitatile la infinit.Trebuie sa realizati si voi ca e una sa fi singur, sa te zbengui pe campii si alta sa fi un cuplu, in care iti doresti sa fi 2 (doi) ,nu trei, patru , etc.
Riela67
Postat pe 20 Iulie 2008 10:43
Pentru prima data raspund...Riela, scuza-ma ca te intreb...vad ca stii sa citesti, dar intelegi CE citesti?... incearca sa mai citesti o data ce am scris eu, si pe urma lasa-ma cu povestile tale de popa adormit pe care le ai in cap. Eu am spus ca nu doar barbatii inseala, ci si femeile o fac, asa incat generalizarea pe care o faceti voi, cele care nu mai starnesc interes in cuplu, este una de toata jena. In primul rand pentru ca femeile isi inseala mai usor partenerii,ca au cu ce....
anakin
Postat pe 20 Iulie 2008 12:58
si ca sa completez... daca o femeie nu spioneaza atunci cand crede ca este inselata, pentru ca (si aici te citez) " Femeia a fost lasata cu un fler, de care voi barbatii nu aveti idee ce semnifica ,ele simt acest lucru si dupa acest semnal de alarma se pun tot felul de intrebari in mintea unei femei" - tu tocmai mi-ai dat aici definitia paranoiei ce pune stapanire pe mintea femeilor ... si daca ai scris asa ceva in cunostiinta de cauza, e grav. (sarim peste incoerenta gramaticala)
anakin
Postat pe 20 Iulie 2008 14:46
Eu sunt femeia care recunoaste ca si...noi femeile inselam,ehehe si-nca cum Numai cu gandul si-l insel Si ce sa fac acum?Daca vad un barbat mai frumos, ma gandesc si-mi zic in gand:ce tip misto Mai nou imi place Amr Diab , dar raman cu placutul.Eu cred ca asa se intampla si cu barbatii, stiti vb aia "Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place".Nu mi-am urmarit niciodata sotul si nici n-o voi face,am mai spus e treaba lui ce face,e viata lui, daca considera ca ii este bine langa mine e ok,daca nu...liber de la mine.Eu cred ca daca gandesti prea mult la un lucru,fie ca ti s-a intamplat sau nu, ajungi sa crezi ca chiar exista cu adevarat.Stiti ce fetelor,lasati viata sa curga de la sine, n-o mai complicati.
emagl
Postat pe 21 Iulie 2008 12:26
Gica a lasat si el viata sa curga si pe la 3 dimineata s-a trezit cu vecinii de la patru.
-Domnule Gica, curge apa.Ce-i de facut?
-Cumparati-va o barca.
Viata intr-adevar curge de la sine.Dar daca vine prea mare, din cauza incalzirii globale,nu este rau sa avem o scandura, o barca sau macar o camera de masina.Eu am vazut ca oamenii mai ridica diguri, sau abat apa pe alte fagasuri, ca sa scape de inundatie.Stiti care este deosebirea dintre noi si apa?Ca noi ne gandim la consecinte si facem ceva, pe cand apei putin ii pasa.Cand oboseste, se opreste sub o salcie, fumeaza o tigare, apoi porneste mai departe ca un bivol infuriat, tropaind din picioare.

Postat pe 21 Iulie 2008 13:27
eheeeeeeeeeee c-am adevarat cum a spus si anakin asa cum insala barbatii e foarte adevarat si femeile insala si poate si mai mult n-a ca o zise-i adevarat dar si dureros in acelasi timp

Postat pe 29 Iulie 2008 18:24
-Cum poate sa fie dureros pentru nevasta-mea, daca eu o insel?Mai ales ca inainte de a pleca in aventura, ii aplic doi pupici, care actioneaza mai ceva decat anestezia locala?
-Iti explic eu, Suzuki, cum vine treba.Un om s-a dus la Dumnezeu, si i-a spus cinstit, in fata:
-Doamne, tu esti drept.Mie nu mi se pare corect ca atunci cand femeile nasc, sa sufere si sa tipe de unele singure, mai ales ca nu au conceput acest copil de unele singure, ba mai avem si noi o contributie substantiala la aceasta.
-Si ce propui?-L-a intrebat Dumnezeu mirat.
-Cand dau femeile sa nasca, sa sufere barbatii lor in locul lor, durerile facerii.
-Nu este o idee rea.Asa sa fie, cum zici tu.Amin.
Se duce omul acasa, navasta-sa tocmai trebuia sa nasca.
-Dumnezeu, nu este serios, a facut bascalie de mine.In loc sa tip eu in durerile facerii...
In clipa urmatoare l-a vazut pe vecinul lui Neculai, vaitandu-se de mama focului
-Ce-ai patit mai, Neculai.
-Nu mai pot mai.Ma trece asa un junghi prin mate de parca m-asr durea maseaua...Aoleu, moooor..Aoleu, nu mai poooottt...
Dumnezeu a revenit la situatia dinainte, si de atunci cand naste, numai femeia se vaita in durerile facerii.

Postat pe 30 Iulie 2008 20:43
[/quote]povestile tale de popa adormit pe care le ai in cap[/quote]

Poate n-ar fi rau sa moderezi putin limbajul. Fiecare are parerea lui si nu suntem aici nici sa ne impunem parerea, nici sa-i corectam pe altii.

[/quote]generalizarea pe care o faceti voi, cele care nu mai starnesc interes in cuplu, este una de toata jena [/quote]

Uite ca generalizarea asta s-ar putea sa supere... Chiar crezi ca noi scriem aici ca ne-au lasat/uitat/neglijat barbatii?

[/quote]In primul rand pentru ca femeile isi inseala mai usor partenerii,ca au cu ce....[/quote]

Detaliaza, sa stim si noi ce avem in plus fata de barbati.

Mi-ar placea sa nu te supere comentariile mele, n-au fost facute cu rautate.
cristisz
Postat pe 31 Iulie 2008 10:49
cine considera k barbati inseala mai mult decat femeile sau invers se inseala,nu exista nicio diferenta.Barbatii inseala din dorinta carnala de a simtii un trup nou o piele diferita si asa mai departe in schimb majoritatea femeilor inseala duar cand nu se mai simt confortabile in propriul camin sau nesadisfacute sexual .in punctul meu de vedere infidelitatea e ceva normal.sau poate asa se vede din GERMANIA ptr k aici totul este absolut liber inclusiv cluburi unde te poti duce cu sotia pentru o excapada sexuala
yavrum
Postat pe 31 Iulie 2008 14:29
greu cu infidelitatea asta :)

sa ne gandim la un exemplu ipotetic: sa zicem ca eu vreau sa dau in cap cuiva. asa, ca mi-a venit mie dintr-un motiv sau altul, asta placere; sa simt testosteronul zvacnind, sa-mi traiesc viata la maxim, sa musc din fructe oprite, sa vad cum e etc. pai, inainte de a pocni, ma gandesc: ala cum va reactiona? imi va inapoia lovitura sau o va incasa fara sa cracneasca? asa cred ca e normal cand iau o decizie, sa ma gandesc si la ce efect poate sa aiba comportarea mea . dupa ce mi-am asumat niste riscuri, pornesc la actiune.daca imi asum riscul, sa vedem ce se poate intampla:

1. nu va riposta , considerand ca am destula minte ca sa-mi vad greseala . nu o sa vad nimic. atunci , pentru mine, va fi trai pe vatrai. deci, se poate. el suporta tot. voi considera ca e normal sa faca asta daca vrea sa ma aiba si sa fiu cu el. daca vrea asa, bine . daca nu, sa plece. stiu ca nu va pleca si ii voi aminti ca nu am nevoie de el la fiecare 3 minute. asta ca sa nu uite si sa-i intre in cap ca trebuie sa ma iubeasca neconditionat ,fara sa faca gat. ma voi gandi ca am adus suferinta? ca am ranit? nu. nici vorba. voi considera ca totul imi este permis si ca , va trebui sa accepte pentru ca ma iubeste, pentru ca ii este frica ca-l voi parasi, pentru ca nu are curajul sa ia atitudine. deci, in capul meu il voi considera un fel de plastelina usor modelabila .

2. nu va riposta dar isi va modifica comportamentul fata de mine. atunci, tine-te invinuitri. adica cum? de ce raceala asta? ce e cu acest mod de a se comporta? ma voi vaicari ca lumea nu ma intelege, ca am facut asta deorece cel lovit ma neglija, ca nu ma satisfacea, ca ma plictisisem, ca intervenise monotonia si voiam ceva nou, ca nu comunica etc. normal, nu? cam astea sunt motivele invocate cand suntem prinsi cu matza in sac. voi incerca tot posibilul sa-l zugravesc in negru . nu ca asa ar fi ci, din ciuda. cum adica? eu si numai eu am dreptul la actiune. eu si numai eu trebuie sa pocnesc. eu si numai eu trebuie sa fiu inteleasa. e dreptul meu .

3. va riposta. atunci,e jale. s-ar putea sa-mi revizuiesc pozitia despre lume si viata ; sa-mi vina subit cheful de sex, sa nu mai acuz plictiseala si monotonia de cuplu. insa, s-ar putea sa fie prea tarziu. orice in lumea asta are si revers si, faptele noastre au un pret. e posibil sa regret, sa-mi cer iertare, sa-l implor sa-mi mai dea o sansa. se vor intampla toate astea? depinde.
si_totusi
Postat pe 1 August 2008 12:04
Cristisz,iti multumesc pentru observatiile tale pertinente, si-ti sarut mana.As dori sa te intreb ceva.Pana la urma, de ce nu-ti plac popii?

Postat pe 2 August 2008 18:16
Cristinzuus,dar mata ce faci? Nu faci observatiii la altii? Te legi ca nu e bine cum zicem noi,dar in schimb faci la fel. Tragi concluzii gresite draga mea! Eu fac ce vreau,cun vreau si cu cine vreau(ma refer la discutii),deci?Sa speram ca-ti muti critcile in ograda domniei tale???
Mirabila
Postat pe 2 August 2008 23:47
cred ca la 50 de ani altele ar trebui sa conteze intr-o relatie, nu fidelitatea fizica; eu am 26 si nu mai cred demult ca fidelitatea e atat de importanta; alta e esenta; te doare, no, ca n-are cum sa fie altfel;mai intervine si orgoliul...dar parerea mea e ca tre sa pui in balanta calitatile...nu cred ca cealalta sau celelalte au mai mult, e altceva si e suficient
blondetweety
Postat pe 3 August 2008 19:10
Sa raspund pe rand, intai referitor la critici:

Mirabila, draga mea, nimic din ce-am scris nu se referea la tine. Probabil ca nu stiu eu sa manuiesc bine citatele, dar erau decupaje din ce scrisese anakin. Daca te-am lezat, imi cer scuze, si mi-am cerut scuze si lui anakin daca observatiile mele l-au suparat. Am sa am grija ca pe viitor sa spun cui ma adresez.

Vanghelis007, multumesc pentru aprecieri. Cu popii n-am nimic, fereasca sfantul, intrebarea adreseaz-o celui care a lansat comparatia, daca e dispus sa spuna la ce s-a gandit (anakin).

Acum sper ca am rezolvat problemele in suspensie. Sper ca pe masura ce trece timpul sa va convingeti ca n-am intentii rele.
cristisz
Postat pe 3 August 2008 20:24

Imi propusesem sa nu raspund, ceea ce ai scris nu facea obiectul vreunui rapuns. Chiar daca ti s-a atras atentia (voalat sau direct) ca exagerezi, finalmente vad ca eu sunt cel care te-a deranjat cu opinia mea... si as dori sa lamurim niste mici aspecte.
In primul rand, imi permit sa am opinia mea.Uite-asa, pur si simplu. Oricine scrie aici isi exprima o opinie, nu vad de ce nu as face-o si eu, mai ales ca mai cunosc si limba in care se scrie pe aici. In fond, pe forum se discuta, nu se urecheza x sau y pentru ca are opinii contrare anumitor conceptii. Iar eu continui sa am aceeasi opinie si sa cred ca si femeile isi inseala partenerii, cel putin in proportie egala cu barbatii.
Al doilea. Nu vad ce limbaj sa imi "moderez"...nu cred ca injur, chiar daca folosesc licente verbale, alaturari sau hiperbole. Acolo unde scriu eu, imi permit sa ma joc cu cuvintele. Si daca am folosit o sintagma gen "povesti de popa adormit" in loc sa folosesc "povesti de adormit copii" sau altceva, nu inseamna ca am folosit un limbaj golanesc (cum am mai fost acuzat) sau deplasat... si nici nu am facut vreo comparatie, pentru asta trebuia sa folosesc o constructie adverbiala de genul ".. spusele lui x sunt ca niste ... ", lucru pe care nu cred ca l-am facut.
Al treilea. Stiu ca mie imi erau adresate "observatiile"..faptul ca am raspuns acum nu inseamna ca mai devreme ai fost subtila.
In final. Desi succint, sper sa fi fost suficient de clar. Nu vreau polemica de nici un fel pe alte subiecte care sunt off-topic.
anakin
Postat pe 4 August 2008 00:50
Dupa ce Dumnezeu a facut lumea, s-a gandit el sa faca si omul si femeia.Si in felul acesta a aparut Suzuki si nevasta-sa Suzi, careia noi ii mai zicem si Suzuka.Le-a daruit Dumnezeu de toate:Ratiune, dragoste, caldura sufleteasca, tandrete, si altele.Dar dracul, nu trebuia sa-si bage si el coada?De ce sa mearga bine creatia lui Dumnezeu?Si a pus in sufletul omului samanta de cearta, tradarea, infidelitatea, si ce a mai gasit el prin camara lui.De atunci, oricat de bine s-ar impaca doi oameni, incepe zanzania sa-i muste de inima, iar infidelitatea ii indeamna pe fiecare dintre ei la prostii.Iar dracul, sta pe-o buturuga in iad, fumeaza tutun din narghileaua lui ce-a lunga si rade pe sub mustati.

Postat pe 4 August 2008 06:39
Imi pare rau ca din scuzele mele nu s-a ales nimic. Drept care consider ca din punctul meu de vedere acest topic este inchis si nu va mai plictisesc.
cristisz
Postat pe 4 August 2008 10:22
cristisz, eu am raspuns doar la ceea ce ai scris si cerut sa afli de la mine, e drept, cam imperativ si cazand in capcana propriei contradictii, intrucat orice persoana are dreptul la propria sa opinie despre un subiect.
Nu se pune problema de scuze pentru ca nu ai jignit ori suparat pe nimeni...sau cel putin eu nu m-am suparat.
anakin
Postat pe 4 August 2008 14:50
Cred ca nu stim sa ne impartim sentimentele.Nu stim nici acum sa delimitam lucrurile intre ele, dupa semnificatia si importanta lor.

Postat pe 4 August 2008 16:15
Dar de IAD ai auzit?De focul ghenei?"De plansul si scrasnirea dintilor ?" Unde iti vei petrece vesnicia ,daca continui asa ?
Curvia este un pacat strigator la cer! E bine sa-ti pui viata in ordine cu Dumnezeu ,pentru ca odata si odata vei da ochi cu EL .
Scuze ..daca deranjeaza parerea mea ...
mesaj ptr emagl
ica2
Postat pe 6 August 2008 22:03
Daca ai relatii asa de interesante, am sa vin cu fetele de pe forum intr-o excursie organizata sa vedem si noi cum merg lucrurile pe acolo.Cat se plateste intrarea?Si pe urma sa stii, ca vin cu niste doamne si domnisoare care nu scrasnesc din dinti, nici macar cand dorm, pentru ca nu este frumos.

Postat pe 7 August 2008 16:31
Ei, mesajul pentru mine...eu mai pacatuiesc pana la 70 de ani,dupa aceea ma pocaiesc Ce a iubi e un pacat?E pacat sa furi, sa minti, sa inseli sa strici casa cuiva, etc...dar sa iubesti si sa fii iubit nu cred.
emagl
Postat pe 7 August 2008 16:36
Cu calitatile tale,inseamna ca excursia se va organiza la munte.Cand ajungem sus, pune si tu o vorba pe langa cabanier, sa-mi dea o camera cu vedere spre mare.

Postat pe 8 August 2008 07:57
De la: Riela67, la data 2008-07-20 10:22:12Draga Maria, ai dreptate in privinta barbatilor,inseala pentru a-si dovedi virilitatea.,de teama ca maine nu va mai avea ce au azi, ca nu vor mai putea ce pot azi, ca nu vor mai simtii ce simt azi; de aceea impart in stanga si in dreapta ce au azi si daca este doar o relatie de prietenie atunci ramai in acest stadiu ,nu trebuie sa iti creezi o alta iluzie despre acel barbat, nu te merita.Am invatat si eu din viata ca noi femeile ,,gandim'' cu inima,iar barbatii cu sexul, de aceea anumite femei ,mai tinere insela, pentru ca au ajuns la aceasta concluzie inaintea noastra.Nu pune suflet in aceasta relatie,nu este de durata.Bucura-te cand este cu tine, uita-l cand nu este,gaseste-ti o alta preocupare , ceva care sa iti capteze gandurile preocupate de el.Mult succes !!!!
la ora sta,prietena ,sau fosta mea prietena,face sex sau ce dracu o face ea acolo cu fostul care va deveni iar actualul.am aflat de la ea si a motivat asa: "ie prea bine si frumos cu tine sa fie adevarat"ieri vorbea de facut o facultate,alataieri vbeam sa plecam in stae,iar azi a zis ca pleaca cu parazitu ala in anglia.ce ar trebui sa inteleg io?aaaaaa
si a fost cu el si inainte sa ma anunte ,iar asta se cheama inselat .de ce dracu face asa o femeie care are tot ce trebuie?sexul intre noi era demential,la fel se facea dragoste,io am un job bun,ala nu are nici dupa ce bea apa,io o respect ,ala o striga cu fa,io am 2 case ,ala sta la ea cu masa si cu tacsu.cat de idioate pot fi si femeile?????????????????????????(unele femei ca nu vreau sa generalizez)de ce????????????????????????am lasat portile sufletului meu deschise pentru ea dupa mult timp in care am avut grija sa fie inchise si asta primesc. nu este mai bine oare sa am vreo 15 costume,10 perechi de pantofi,o masina smechera si sa f...t tot ce respira si sa le dau drumu ziua dupa?

ce trebuie sa faca un om care doreste liniste,pace,sa aibe pe cineva sa tina in brate cu placere noaptea in pat,ca sa nu o mai ia asa peste bot?nu mai suport ata prostie!!!!!!!!!!!!!

oare chiar suntem luati de prosti daca ne purtam frumos?

oare este mai bine sa fim mameluci si incapabili?

iar o sa ajung cu agenda plina de femei si sa ma simt mai singur intre ele decat singur dea binelea..........


nu numai barbatii sunt perversi,io lucrez in coafor de 10 ani si vad si aud multe de tot. sunt sigur ca si femeile inseala in egala masura cu barbatii.

Postat pe 4 Septembrie 2008 02:33
De la: vanghelis007, la data 2008-07-30 20:43:57-Cum poate sa fie dureros pentru nevasta-mea, daca eu o insel?Mai ales ca inainte de a pleca in aventura, ii aplic doi pupici, care actioneaza mai ceva decat anestezia locala?
-Iti explic eu, Suzuki, cum vine treba.Un om s-a dus la Dumnezeu, si i-a spus cinstit, in fata:
-Doamne, tu esti drept.Mie nu mi se pare corect ca atunci cand femeile nasc, sa sufere si sa tipe de unele singure, mai ales ca nu au conceput acest copil de unele singure, ba mai avem si noi o contributie substantiala la aceasta.
-Si ce propui?-L-a intrebat Dumnezeu mirat.
-Cand dau femeile sa nasca, sa sufere barbatii lor in locul lor, durerile facerii.
-Nu este o idee rea.Asa sa fie, cum zici tu.Amin.
Se duce omul acasa, navasta-sa tocmai trebuia sa nasca.
-Dumnezeu, nu este serios, a facut bascalie de mine.In loc sa tip eu in durerile facerii...
In clipa urmatoare l-a vazut pe vecinul lui Neculai, vaitandu-se de mama focului
-Ce-ai patit mai, Neculai.
-Nu mai pot mai.Ma trece asa un junghi prin mate de parca m-asr durea maseaua...Aoleu, moooor..Aoleu, nu mai poooottt...
Dumnezeu a revenit la situatia dinainte, si de atunci cand naste, numai femeia se vaita in durerile facerii.





super !!!!!!! bravi frateeee!!!!!!!!!

Postat pe 4 Septembrie 2008 02:36
De la: ariam, la data 2008-07-15 17:57:08ma numesc maria si in sept voi implini 50 ani,am fost foarte mult timp singura..de doi ani am un prieten ,,,si am descoperit ca ma inseala,,,de ce inseala barbati??....Barbatii inseala pentru a si dovedi virilitatea.....ce sa fac?? inca nu i-am reprosat nimic ..cred ca prietenul meu este ..alunecos..si ... nu cred ca am sa pot trece peste ...oare eu ce nu am fata de femeia respectica??


prietenul tau are mai mult de 50 de ani?.. in cazul asta e bine pentru el ca mai are cu ce insela; ce ma intriga pe mine, ca femeie, este cum ai descoperit ca te inseala? sau ai numai asa, o banuiala?... sa inteleg ca nu l-ai prezentat inca parintilor tai?
blairwitch
Postat pe 4 Septembrie 2008 16:53
Un barbat inseala din mai multe motive:
1 pt ca poate nu ii oferi tu tot ceea ce isi doreste in pat sau nu sti sa il asculti
2 pt ca poate nu a gasit la tine ceea ce vrea
3 pt ca este viril
4 pt ca nu rezista in fata unei tentatii
5 pentru ca asa sunt majoritatea barbatilor de cand s-au nascut

Postat pe 5 Septembrie 2008 11:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce v-a displacut la nuntile la care ati fost? 16 De la: cinezee 5 Martie 2009 23:30
AJUTOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!! 52 De la: pisi08 27 Aprilie 2009 23:07
Buna..am nevoie de un sfat 8 De la: floradavdis 13 Aprilie 2010 11:09
Logodna cu tam-tam sau logodna discreta? 10 De la: tutankhamon 22 Mai 2009 00:23
Credeti ca e buna? 1 De la: garbo001263 24 Aprilie 2009 00:13
Setari Cookie-uri