Dieta lui Catalin Crisan

Bravo,Ammyyyyy! Adevarul e ca este foarte placut sentimentul asta, si eu l-am experimentat recent.
Eu sunt cam suparata pe mine, pt ca azi dimineata ameteam destul de tare si aveam o senzatie tare ciudata, cum ca ar fugi pamantul sub picioarele mele, si de aceea am decis sa beau jumatate de pahar de lapte batut, mi-a fost frica sa nu lesin pe la serviciu sau sa merg pe 7 carari, iar acum am remuscari ca am amestecat laptele batut in ziua cu carne
Acu' , sper ca n-o fi foc pentru atata lucru, dar mai am o zi cu carne si apoi incep legume si fructe. Abia astept, pt ca ma simt slabita si nu ma prea incanta ideea ca nu mai am cine stie ce vitamine si calciu in organism. Beau si eu apa cat incape, macar asta sa ma energizeze.
In rest...mergem inainte, pana la vreo 10 - 15 kg jos.
Angellina32
Postat pe 13 Martie 2012 18:48
Ammy, ce faci, pe unde umbli? Sper ca nu ai cedat, ca sincer mi-ar parea foarte rau sa nu mai intri in pantalonasii aia din Spania care iti plac asa de mult.
Eu termin a doua zi de legume si vreau sa zic ca niciodata nu mi s-a parut asa de buna o bucata de mozzarela cu rosii. Oare e obligatoriu sa mancam 500 gr fructe pe zi? Ca eu azi am mancat doar 250 gr fructe si mai mult legume, Almette si mozzarela.
In afara de acel pahar cu lapte batut de acum cateva zile , nu am mai calcat gresit deloc. Sper sa nu imi afecteze prea mult.
In rest...toate bune si frumoase, ma cantaresc luni si sper sa mai fi dat jos 1 kg.
Te mai astept pe aici!
Angellina32
Postat pe 16 Martie 2012 18:49
Buna, va rog sa ma ajutati. Mai am 2 zile si ajuns la etapa 2 si nu stiu daca in prime le 3 zile pot sa mananc si fructe si legume si lactate sau trebuie sa mananc o zi numai fructe, I zi numai legume si o zi numai lactate. Multumesc mult si spor la slabit.
Mihaela_Raluca
Postat pe 23 Martie 2012 18:00
De la: Mihaela_Raluca, la data 2012-03-23 18:00:05Buna, va rog sa ma ajutati. Mai am 2 zile si ajuns la etapa 2 si nu stiu daca in prime le 3 zile pot sa mananc si fructe si legume si lactate sau trebuie sa mananc o zi numai fructe, I zi numai legume si o zi numai lactate. Multumesc mult si spor la slabit.


Buna, Mihaela

Eu am mancat si fructe si legume si lactate in aceeasi zi, dar la mese diferite. Nu stiu sigur daca ar fi trebuit disociate pe zile, dar eu asa am facut si tot am slabit. Eu tocmai am incheiat etapa 2 si am slabit 6 kg. La tine cum e, cat ai slabit?
Bafta
Angellina32
Postat pe 24 Martie 2012 16:48
Buna Angellina, eu azi am terminat etapa a doua si am mncat la fel ca tine si fructe si lactate si legume. Am slbit pana acum 4,5 kg iar in total vreau sa slabesc aproximativ 10 kg. M gandesc insa cu groaza ca vine Pastele si nu as vrea sa mnnc ceva interzis . Tu cum te simți? La ce etapa ești acum? Mihaela
Mihaela_Raluca
Postat pe 3 Aprilie 2012 22:48
Buna, Mihaela!

Eu ma simt bine, deja mi s-a obisnuit organismul si maine incep etapa a patra. Sunt multumita, in total am pierdut cam vreo 8 kg. Nu e rau pentru 5 saptamani, zic eu.
Recunosc ca eu am schimbat putin dieta, in sensul ca am tinut 3 zile de carne in plus pentru a fi in perioada Pastelui la carne( astfel incat sa-mi permit si eu un gratar si o felie de drob). Eu cred ca si tu ai putea face asta, pentru a-ti fi mai usor atunci.
Pupici si bafta!
Angellina32
Postat pe 4 Aprilie 2012 12:44
Buna,

Si eu ma simt bine. Eu sunt carnivora deci daca imi dai carne nu am treaba. Imi place ca poti sa mananci sa te saturi iar eu mananc doar 4 mese din pacate pentru ca nu am timp. Dimineata de tot nu pot sa mananc asa ca mananc la 10 la 1 la 4 si la 7 seara cand ajung acasa. Merci pentru sfat . O sa verific si vad cum schimb sa nimeresc si eu perioada de carnita de Paste.
Tu cate KG vrei sa pierzi.

Te pup si bafta.
Mihaela

Mihaela_Raluca
Postat pe 5 Aprilie 2012 13:22
Eu daca as mai slabi 5 kg as fi foarte multumita (dar si 10 daca mai dau jos, nu pot spune ca m-as plange ). Mai am 30 de zile, iar apoi cred ca ma voi apuca de o dieta de la diet club, care acum mi se pare floare la ureche fata de asta (ai dreptul la mai multe alimente, spre deosebire de asta).
Sa stii ca eu beau si cate o cana de ceai cu o lamaie stoarsa si un pliculet de ceai de slabit de la Fares in fiecare seara (poate te ajuta).

Pupici
Angellina32
Postat pe 6 Aprilie 2012 11:22
Iti doresc multa ambitie si sa scapi de toate kg . Eu mai am vreo 4 KG pe care vreau sa le dau jos si sper sa reusesc. Ma gandesc sa merg si sa-mi achizitionez un pachet din ala cu masaje si impachetari anticelulita insa nu stiu daca sunt bune de ceva. Dupa ce termin cura eu sigur voi incepe Montignac pentru mentinere. Tu ce papi in zilele de legume?
Si de asemenea te rog sa-mi spui tu ce lactate ai mancat in etapa 3 in zilele de legume (doar nefermentate)?

Te pup,
Miha
Mihaela_Raluca
Postat pe 9 Aprilie 2012 17:24
De la: Mihaela_Raluca, la data 2012-04-09 17:24:57Iti doresc multa ambitie si sa scapi de toate kg . Eu mai am vreo 4 KG pe care vreau sa le dau jos si sper sa reusesc. Ma gandesc sa merg si sa-mi achizitionez un pachet din ala cu masaje si impachetari anticelulita insa nu stiu daca sunt bune de ceva. Dupa ce termin cura eu sigur voi incepe Montignac pentru mentinere. Tu ce papi in zilele de legume?
Si de asemenea te rog sa-mi spui tu ce lactate ai mancat in etapa 3 in zilele de legume (doar nefermentate)?

Te pup,
Miha

Multumesc, Miha!
Eu nu prea le am cu mancarurile din legume, de aceea in zilele cu legume, mananc mai mult cruditati (salata din rosii, castraveti, ceapa VERDE si eventual putina branza de vaci peste ele sau ridichii goale, salata de telina cu morcov ras, iar azi ma gandeam sa incerc totusi sa imi fac niste vinete cu rosii si ceapa verde la cuptor, desi nu stiu ce va iesi, sper sa fie bune).
Legat de lactate, eu am mancat numai in prima etapa din alea fermentate, in rest - branza de vaci, mozarella si iaurt.
Pupici!
Angellina32
Postat pe 10 Aprilie 2012 08:41
Buna , dupa toate postarile din urma pe acest forum si rezultatele satisfacatoare celor care au tinut dieta m-au ambitionat sa incep si eu sa tin cura asta pana acum am 6 zile de carne si am slabit 1,5kg sper sa slabesc mai mult si mai repede k a venit vara si trebuie sa aratam bn in costumul de baie ....... sper sa am parte de incurajari
garbo115917
Postat pe 4 Iulie 2012 16:38
Am inceput si eu azi cu mult elan...sper sa ma tina...
b_emily
Postat pe 5 Iulie 2012 14:00
si eu as vrea sa ma apuc de o dieta....voi ati slabit?;))
mihaela_miky12
Postat pe 9 August 2012 20:20
...
mihaela_miky12
Postat pe 9 August 2012 20:20
eu am tinut-o in 2010 si am slabit 20 de kg

m-am simtit f bine dupa ce am terminat-o,1 an de zile nu am pus 1 kg la loc
dar gurmanda din fire m-am ingrasat iar
azi am inceput a doua etapa

dar va spun k nu toata lumea slabeste la fel de mult
am o prietena care a slabit doar 8 kg si o alta doar 12 kg
oricum va incurajez sa o tineti k merita
madutza_f
Postat pe 17 August 2012 11:20
Azi am inceput aceasta dieta, hotarata si plina de speranta. Telul meu este sa scap de 15-20kg, daca este posibil... "resurse" am destule, stiu ca trebuie sa am rabdare.
Am citit toate cele 130 pagini cam in 3 zile, adica chiar in ultimele 3 zile, asa ca m-am decis repede. Sper sa reinvie acest topic, mi-a placut atmosfera de pe aici.
Cu sportul o sa o iau treptat, mai intai cu mers pe jos, in timp voi vedea ce voi mai face, dupa ce voi mai scapa de balast.
Spor la slabit! Aveti grija de voi!
andra_2012
Postat pe 29 August 2012 22:05
Urmaresc de ceva vreme toate postarile dar niciodata nu am avut suficienta ambitie ca sa ma apuc de dieta.Asta pana acum 3 zile :) ...Pornesc de la 72 de kg si sper sa ating cele 59 de kg mult visate . Am vazut ca nu mai este foarte mare activitate pe aici (ma refer la postari) dar totusi am speranta ca poate cineva se va incumeta sa se apuce de aceasta dieta si astfel sa ne sustinem reciproc
ralu_teo27
Postat pe 19 Septembrie 2012 19:09
Nici o persoana curajoasa pe aici ? Astazi s-a terminat prima saptamana...rezultatul : -3,6 kg pierdute.....yupiiiiii
ralu_teo27
Postat pe 24 Septembrie 2012 11:36
buna tuturor!!!!! sunt noua pe aici insa sunt cu multa dorinta sa slabesc o scurta poveste m-am ingrasat in timpul sarcinii 40kg am slabit putin dupa dar acum la un an si ceva de atunci am 100.5 kg.astazi e prima zi de dieta a lui CC si sper sa reusesc sa o tin si sa am si rezultate!!!!sper ca o sa comunicam si incurajam reciproc!!!!bafta tuturor celor care sunt la dieta si mie
laura09
Postat pe 1 Octombrie 2012 14:36
Maine intru in etapa a IV-a, pana acum sunt la minus 9kg, mai sunt 31zile, sper sa mai reusesc inca 7-8kg. Multa rabdare si spor la slabit!
andra_2012
Postat pe 2 Octombrie 2012 23:08
felicitari andra_2012 eus unt abea la a 3-a zi, sper sa am si eu asa multa rabdare si sa ajung la final. eu abea am slabit 2 kg....oricum e super dieta. O SA VA TIN LA CURENT CU kg si cum merge. felicitari inca o data si spor la slabit
laura09
Postat pe 3 Octombrie 2012 13:35
Buna, fetelor! Am citit cam tot pe acest topic si m-am hotarat si eu sa urmez aceasta dieta. Cum ati mai evoluat voi? Cum va simtiti fizic si cat ati slabit? As vrea sa-mi fac curaj si sa incep chiar de maine. Si sper sa rezist. Poate ne putem incuraja una pe alta :) Va urez bafta si astept vesti imbucuratoare!
garbo_8245
Postat pe 5 Octombrie 2012 23:28
Buna! Eu sunt Georgiana si de azi am inceput si eu dieta CC, sper sa reusesc sa tin tot regimul pentru ca asta mi-ar dovedi mie ca nu mi-am pierdut ambita. Am pornit de la 69 de kg, din pacate sunt mignona si as dori sa ajung iar la 52-53 de kg. Acum ma simt putin obosita si fara vlaga, dar cred ca am mancat prea putin si de aceea. Voi ce ati mai facut?
Eu_Georgiana
Postat pe 6 Octombrie 2012 19:40
In ultima vreme mi-a fost foarte greu sa mai tin o dieta, dar am zis ca de azi trebuie sa pun stop si sa imi revin, sper sa mi se alature cineva si sa ne motivam una pe alta sa nu renuntam
Eu_Georgiana
Postat pe 6 Octombrie 2012 19:45
Mai intra cineva pe aici?
Eu_Georgiana
Postat pe 7 Octombrie 2012 11:03
Buna din nou! Am mai intrat pe site dar sunt ft dezamagita ca nimeni nu mai posteaza nimic. Eu deja sunt la ziua 5 de proteine. Ma simt destul de bine acum, desi zilele trecute mai mai ca eram sa renunt, dar am avut putere si am trecut peste. Am respectat tot pana acum, dar azi am baut un pahar de cola zero ...aveam nev de putina energie, dar asta a foat doar azi. Nu am rezistat sa astept ziua de samb pt cantar, si m-am cantarit azi mai pe seara si aveam 66,5 deci pot sa spun ca pana acum dieta da roade, deci in 5 zile am slabit 2,5 kg si sper sa mearga la fel de bine cum a mers pana acum si sa am vointa sa termin etapa de proteine. Sper sa incepeti sa mai postati pe site pentru ca mi ar fi de ajutor putine incurajari din partea voastra! :*
Eu_Georgiana
Postat pe 10 Octombrie 2012 21:02
bun seara fetele! am revenit eu sunt n ziua 10 la final i am slbit 5 kg m bucur c mai e cineva care tine dieta i ne mprtseste i nou evoluia. eu m ateptm la mai mult i sunt puin dezamgit dar asta nu nseamn c renun.sunt decis s ajung la final deci pn pe 5 decembrie v in la curent cum merge i sper c la sfrit s fiu fericit i mulumit de minusuri ;-) v pupacesc i mult rbdare i ncredere n reuit
!!!!!!

laura09
Postat pe 10 Octombrie 2012 22:12
buna Laura! Ma bucur ca mai tii si tu dieta, am crezut ca nu mai intra nimeni, eu azi am cam cedat am luat 4 mese de mezeluri, a f o zi obositoare si cand am ajuns acasa am facut prostia sa mananc ceva interzis, am mancat jumate de senvis cu rosii si castrav si cu putin cascaval in el, pfff treb sa fac eu o greseala oricum nu ma las, chiar daca am trisat voi continua, sper sa mai slabesc dar uneori imi e atat de greu ca imi vn sa ma trag de par cand ma gandesc la carne. Sambata e cantarul oficial si o sa vad cate kg am slabit intr-o saptamana. Mult succes iti doresc si vointa!
Eu_Georgiana
Postat pe 11 Octombrie 2012 20:39
Aaaa si inca ceva, mie mi se pare foarte bine 5 kg , asa ca nu te descuraja, eu cand m- am cantarit dupa 5 zile aveam 2.5 kg si 4 kg daca slabesc in 10 zile e super pentru mine, asa ca nu te descuraja!
Eu_Georgiana
Postat pe 11 Octombrie 2012 20:43
bun georgiana nu eti singur!!!!!

sunt i eu pn acum sunt n ziua a 13i am slbit 6kg i cic se vede. eu nu rezist la cntarul sptmnal m cntresc n fiecare zi. ai grij cu tristul c nu e bine....inem bine pn la capt eu de luni leeegumeeeeeee abea atept cu toate c m neleg i cu carnea. eu am mncat usturoi fr s tiu c nu am voie dar de acum nu mai traseze .....a i nu reuesc 5 mese mai puine dar asta este sper v pn la final s ajung mcar la greutatea dinaintea sarcinii. baft mult i eu sunt sigur c o s reusim . poft mare la crnit i s ne comunici rezultate bune!"!"!!!!





laura09
Postat pe 13 Octombrie 2012 23:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI 1 De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20
Ce parere aveti despre dietele proteice? 3 De la: garbo_476951 26 Noiembrie 2017 07:57
despre terapia gerson.. 12 De la: relu_eu2001 18 Iunie 2012 15:51
DIETA CRUDIVORA DE REFACERE 22 De la: Rotty 20 August 2012 12:25
feminitate-ce intelegem prin ea 2 De la: garbo055472 3 Februarie 2010 11:19
Setari Cookie-uri