Cunoaste cineva vreun remediu impotriva alergiei la parfum?

Ca orice femeie imi doresc sa arat si sa miros bine. Nu stiu insa ce sa mai fac. De cand ma stiu, pielea mea nu tolereza nici un fel de parfum. In contact cu orice parfum, ma inrosesc, pielea mi se irita si imi apar niste umflaturi care nu dispar prea repede. Medicul dermatolog mi-a spus ca sunt alergica la substantele pe care parfumul le contine, insa nu a putut sa-mi recomande un tratament anume. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
ioanamusat
Postat pe 1 August 2008 15:59
cred k cel mi indicat ar fi sa mergi la un alergolog sa-ti faca niste teste sa vezi mai exact la ce substante esti alergica si dupa aceea sa incerci sa cauti parfumuri naturale...sunt putin mai scumpe dar nu au atatea substante toxice:)
andry
Postat pe 6 August 2008 15:45
Sau ai putea sa faci niste analize sa vezi exact la care substanta din parfum esti alergica, si poate poti gasi si parfumuri care nu o contin :) Si daca nu, foloseste cu incredere cremele parfumate, care miros la fel de bine ca si parfumurile, dar poate sunt mai bine tolerate de organismul tau. Iti doresc mult succes sa gasesti o solutie care sa iti placa!
Ana_Maria84
Postat pe 22 August 2008 17:22
Buna, incearca sa folosesti apa de farfum si nu apa de toaleta, exista o diferenta foarte mare intre ele, dar cel mai bine este sa mergi la un specialist, numai bine.

Postat pe 29 August 2008 11:28
Pai apa de parfum este mult mai puternica decat apa de toaleta. Cel mai bine este sa mearga la medic.
ella_style
Postat pe 20 Septembrie 2008 18:12
Si eu sunt alergica la parfumurile artificiale,in sensul ca daca incerc sa folosesc orice fel de parfum arificial in cateva ore mi se declanseaza o migrena cumplita. Ma deranjeaza chiar mirosurile parfumurilor puternice folosite de alte persoane. Am citit multe din articolele de pe internet si am inteles ca de fapt parfumurile artificiale contin foarte multe substante chimice daunatoare organismului. De fapt nu platim valoare parfumului ci marca. In occident in multe locuri e interzisa utilizarea parfumurilor pt ca se stie ca sunt persoane ca mine foarte sensibile la parfumuri.

Sfatul meu e sa folosesti parfumuri naturale ca de exemplu uleiuri parfumate din diferite plante, liliac, lacramioare, iasomie, nufar, trandafiri care chiar daca nu persista foarte mult au mirosuri suave si nu cauzeaza alergii. Eu folosesc chiar si mir.
fevronia1
Postat pe 21 Septembrie 2008 04:18
Eu folosesc parfumurile noi de la herbalife si ma simt foarte bine. Si eu am probleme cu alergia.Miros super, tin si sunt naturale. Contacteaza-ma.
i_love_lexa
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:23
si mie mi se intampla...la fel cum ai descris si tu, dar nu de la toate parfumurile ci numai cele care au coloranti (cele galbui sau ale nuante). cele incolore nu imi provoaca iritatii. testeaza si tu
ella_e
Postat pe 22 Septembrie 2008 22:26
buna,incearca o perioada sa nu mai pui parfum direct pe piele,pune doar pe haine.dar pentru tot felul de alergii este bun sa mergi la plafar sa cumperi Extract de coacaz negru,nu are efecte adverse si iei 50ml(are un capacel cu masura)in putina apa,inainte de masa cu 15 min,eu am luat pentru alergie la soia,stiu ca pare ciudat dar de cate ori mancamm ceva cu sos de soia,sau continea soia aveam ca o iritatie rosie pe piele,mult noroc si sanatate,sper sa fie de folos
Krish
Postat pe 26 Septembrie 2008 00:47
Da trebuie sa te consulte un medic alergolog si sa-ti dea un diagnostic si tratament.In functie de diagnostic pentru alergi poti face tratament de acupunctura,te ajuta f mult.O seara placuta
vanesa
Postat pe 4 Octombrie 2008 21:36
Da, exista un remediu natural la aceasta prostie feminina de a te da cu parfum ! nici eu nu mai suport nici un fel de parfum prost ! cel mai bun remediu e sa te speli zilnic cu apa si sapun, eventual sa-ti parfumezi hainele cu Cocolino sau Lenor si atat ! Eventual sa le fugaresti din jurul tau pe simandicoasele care-si dau cu tot felul de parfumuri de proasta calitate ! parfumul sau deodorantul in combinatie cu mirosul de transpiratie face ravagii si corpul acelor parfunate incepe sa puta ! Aviz amatoarelor !
ioana_cdrn
Postat pe 6 Octombrie 2008 17:44
dgf
margaretapurcarea
Postat pe 8 Octombrie 2008 14:51
Buna seara,
Imi pare rau pentru tine, si sigur poti sa te ajuti, prin cresterea si activarea imunitatii pe cele trei linii principale virusi, bacterii si microbi, cu programul nutritional, pe care si eu l-am folosit, si mi-am rezolvat problema alergiei , inclusiv la parfumuri.-
Programul nutritional de care va spun este realizat din pigmentii colorati extrasi din legume si fructe proaspete, printr-o tehnologie de diferentiere moleculara, din partea comestibila a legumelor si fructelor, deci nu coji sau samburi, inglobati in capsule gelatinoase, care se topesc in gura, se iau inainte de mesele principale, sunt fara calorii si sunt fabricate in Marea Britanie.-
Nu se gasesc in farmacii,....decat in sistemul de comert prin comanda, si pot sa va dau amanunte si in acest sens.

Pentru detalii ma puteti contacta la 0740178849 sau chifandoina68@yahoo.com.
Va doresc multa sanatate!!!!
Cu stima, psih.D.Chifan

Postat pe 9 Octombrie 2008 23:07
Salut.Ti-as recomanda parfumuri de la Amway.Nu afecteaza pielea.Sunt produse ecologice.Inf. suplimentare:allexia55@yahoo.com.
allexia
Postat pe 8 Decembrie 2008 08:04
Alergia la alcoolul din parfum ti-o rezolvi cu pastile antihistaminice NUMAI dupa ce mergi la doctor!!!!!!
Aemulus
Postat pe 11 Februarie 2009 18:01
Nu stiu ca sa spun dar parfumurile care le folosesti trebuie sa citesti bine ce conti este bine de verificat cu parfumurile de categoria B de la firma Refan daca doresti iti trimit un parfum de care doresti si vezi daca ai alergie sau nu eu am epopescu58@yahoo.com
epopescu58
Postat pe 22 Februarie 2009 03:07
Nu stiu ca sa spun dar parfumurile care le folosesti trebuie sa citesti bine ce conti este bine de verificat cu parfumurile de categoria B de la firma Refan daca doresti iti trimit un parfum de care doresti si vezi daca ai alergie sau nu eu am epopescu58@yahoo.com
epopescu58
Postat pe 22 Februarie 2009 03:07
Nu stiu ca sa spun dar parfumurile care le folosesti trebuie sa citesti bine ce conti este bine de verificat cu parfumurile de categoria B de la firma Refan daca doresti iti trimit un parfum de care doresti si vezi daca ai alergie sau nu eu am epopescu58@yahoo.com
epopescu58
Postat pe 22 Februarie 2009 03:07
Si eu astfel de probleme, dar mai putin grave, in sensul ca daca imi dau cu parfum de gat, mai mult de un "puf" ma mananca foarte tare si ma scarpin pana imi las semne...astfel, pulverizez parfum dupa ureche, nu mult, si la incheieturi...aplic putin si pe haine, la cele la care este posibil...
Eu iti recomand sa aplici la incheieturi si/sau sa faci un nor micut de parfum prin care sa treci...astfel se imprima pe pielea de pe tot corpul si pe haine, si in proportie mai mica, dar uniforma...nu ar trebui sa mai ai probleme daca procedezi asa..
ramo_ptk_2008
Postat pe 4 Martie 2009 15:18
"Prostie feminina" de a te da cu parfum? Nu zau?Sa mirosi a Lenor sau Cocolino nu e flatant pt o doamna...Si nu cred ca era vorba de naspalat, fata e spus ca e alergica.
Pt initiatoarea topicului: du-te la dermatolog si fa-ti niste analize, sa vezi la ce componente esti alergica.Si o intrebare:ce parfum folosesti/ai folosit?Sa ne zici si noua daca te duci la dermato, eu una sunt chiar curioasa.Paa!
michelle_venus_21
Postat pe 9 Martie 2009 10:24
Acelasi lucru am intampinat cu fiica mea.Un deodorant antiperspirant pe baza de aloe vera si doar cu ingrediente naturale.Nu are un moros parfumat si lasa pielea sa respire fara sa blocheze glandele sudoripare si anihileaza mirosul transpiratiei.
id-ul meu de messenger roxytom99...si vorbim..
roxytom99
Postat pe 28 Aprilie 2009 08:28
omul cere un sfat in legatura cu un tratament pt alergie si voi ai propuneti sa cumpere parfumuri de la firmele pe care le reprezentati....farte tare...uite eu iti recomand sa te informezi asupra TRANSFER FACTOR TRIFACTOR....este un excelent imunomodulator,te poate ajuta dat fiind faptul ca alergiile sunt reactii violente ale sistemului imunitar la diverse substante ce sunt denumite alergeni...mai departe de asta poti incerca un parfum sau un deodorant fara acid citric in compozitie...eu asa mi-am rezolvat problemele legate de alergiile la parfum
TF_
Postat pe 1 Mai 2009 21:54
Ai ficatul "obosit". Evita oboseala, colorantii si odorantii de sinteza (chimici) si frica. Odihnestete ori de cate ori simti nevoia. Nu pierde noptile. Sa nu ai frica de nimic si mai ales de nimeni. Sa Il iubesti pe Dumnezeu cu ADEVARAT si El te va apara. Infuziile de plante galbene si amare (galbenele, papadie dar mai ales anghinare) sunt preferatele Regelui organelor noastre:Domnul Ficat.
Somnul de la 1-3 noaptea si perioada 15 februarie-15 aprilie sunr cele mai recomandate pentru tratament.
Insanatosire maxima!
garbo001378
Postat pe 2 Mai 2009 16:48
De la: garbo001378, la data 2009-05-02 16:48:12Ai ficatul "obosit". Evita oboseala, colorantii si odorantii de sinteza (chimici) si frica. Odihnestete ori de cate ori simti nevoia. Nu pierde noptile. Sa nu ai frica de nimic si mai ales de nimeni. Sa Il iubesti pe Dumnezeu cu ADEVARAT si El te va apara. Infuziile de plante galbene si amare (galbenele, papadie dar mai ales anghinare) sunt preferatele Regelui organelor noastre:Domnul Ficat.
Somnul de la 1-3 noaptea si perioada 15 februarie-15 aprilie sunr cele mai recomandate pentru tratament.
Insanatosire maxima!
numai de la 1 la 3 noaptea???specialistii spun ca avem nevoie de aprox 8 ore/noapte de somn...de la 1 la 3 sunt doar 2...rstul cand??
TF_
Postat pe 3 Mai 2009 15:07
Da, da...si nu uita sa il iubesti pe Dumnezeu cu adevarat si sigur te vei vindeca

sfatul meu: faci un nor de parfum, treci prin el,repeti actiunea daca ti se pare ca nu mirosi destul si poti adauga parfum si la incheieturi!

..si nu uita sa crezi in Dumnezeu cu adevarat =))-=))=))
ramo_ptk_2008
Postat pe 5 Mai 2009 16:35
O zi buna...,fara alergii !!! ,si eu am suferit de alergie,"boala sec XX",dar am incercat un tratament naturist cu minerale si flavonoizi,si nu-mi vine sa cred ca dupa douaj'de nu stiu cati ani de "chin",anul acesta nu mi-au mai aparut simptomele alergiei.Nu sunt singura in cauza,am mai recomandat si prietenei mele,si a dat rezultate si la ea,asa ca va recomand si voua,sa studiati pagina http://vitacrystal.ro/termekeink_flav.php,unde gasiti aceste produse.Ele se gasesc si in farmacii naturiste,si la colaboratorii firmei,mai multe detalii aludmann@yahoo.com. Informatia imbogateste,nu obliga !!!
Multa sanatate tuturor.
elli29
Postat pe 12 Mai 2009 12:30
eu sunt cel mai bun "tester" pentru parfumuri, daca imi dai pe piele sau in aer cu un parfum prost de 10 lei instant stranut, imi lacrimeaza ochii si am iritatii pe piele, daca imi dai pe piele parfum original de la mama lui, nu am nimic. e mai aiurea in ratb ca aici e criminal, mai ales acum ca vine vara si toate "doamnele bine" se parfumeaza cu toate prostiile o sa fie un show continuu. eu sunt omul alergiilor si am luat orice tratament nou aparut (am fost si cobai pt multe din medicamentele pt alergii) si am invatat ca nu orice alergie are tratament si nu orice medicament este bun pt o alergie. da, sfatul sa faceti o vizita unui alergolog este bun dar sunt din ce in ce mai multi si d-astia si nu toti sunt si buni.
annutza84
Postat pe 12 Mai 2009 15:05
o sa incerc si eu tarapia recomandata de tine, ca m-ai facut curioasa.....
annutza84
Postat pe 12 Mai 2009 15:07
De la: elli29, la data 2009-05-12 12:30:13O zi buna...,fara alergii !!! ,si eu am suferit de alergie,"boala sec XX",dar am incercat un tratament naturist cu minerale si flavonoizi,si nu-mi vine sa cred ca dupa douaj'de nu stiu cati ani de "chin",anul acesta nu mi-au mai aparut simptomele alergiei.Nu sunt singura in cauza,am mai recomandat si prietenei mele,si a dat rezultate si la ea,asa ca va recomand si voua,sa studiati pagina http://vitacrystal.ro/termekeink_flav.php,unde gasiti aceste produse.Ele se gasesc si in farmacii naturiste,si la colaboratorii firmei,mai multe detalii aludmann@yahoo.com. Informatia imbogateste,nu obliga !!!
Multa sanatate tuturor.


o sa incerc si eu tratamentul asta minune ca m-ai facut curioasa
annutza84
Postat pe 12 Mai 2009 15:08
De la: annutza84, la data 2009-05-12 15:08:32
De la: elli29, la data 2009-05-12 12:30:13O zi buna...,fara alergii !!! ,si eu am suferit de alergie,"boala sec XX",dar am incercat un tratament naturist cu minerale si flavonoizi,si nu-mi vine sa cred ca dupa douaj'de nu stiu cati ani de "chin",anul acesta nu mi-au mai aparut simptomele alergiei.Nu sunt singura in cauza,am mai recomandat si prietenei mele,si a dat rezultate si la ea,asa ca va recomand si voua,sa studiati pagina http://vitacrystal.ro/termekeink_flav.php,unde gasiti aceste produse.Ele se gasesc si in farmacii naturiste,si la colaboratorii firmei,mai multe detalii aludmann@yahoo.com. Informatia imbogateste,nu obliga !!!
Multa sanatate tuturor.


o sa incerc si eu tratamentul asta minune ca m-ai facut curioasa
anutza,stii care sunt cauzele care declanseaza o alergie??
TF_
Postat pe 12 Mai 2009 18:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 1 De la: Ella83 17 Octombrie 2009 01:33
Apele de Parfum Lady's 1 De la: eugarbo 5 Martie 2011 17:33
bianca_sweet_dulcik 2 De la: Dor_marunt 27 Martie 2010 16:04
nciunul 3 De la: fleurdelis 22 Martie 2010 19:58
Parfumuri originale din Italia 10 De la: snickers 8 Octombrie 2013 18:20
Setari Cookie-uri