Acnee la 32 de ani

Pentru eradicare acneea se trateaza atit intern cit si extern .Tratamentul intern urmareste suprimarea oricarei surse de infectie din organism prin administrarea unor produse medicamentoase cu precadere in perioada dinnainte si din timpul menstrelor.Tot intern se administreaza suplimente nutritive cu actiune dezinfectanta,cicatrizanta ,antioxidanta si ca forma de marire a imunitatii organismului.
Extern nu se pot aplica tratamente cu creme sau pomezi pe un ten necuratat in profunzime.
Se curata tenul intr-un cabinet de specialitate si pe tenul curatat se fac serii de 1 tratamente de dezinfectare si exfoliere a tenului.
Abia dupa aceste tratamente de curatare profunda putem incepe cu adevarat tratamentele de regenerare care pot fi aplicate numai pe o fata curata.
garbo197910
Postat pe 16 Octombrie 2013 17:10
Pe langa utilizarea unor suplimente naturiste care sa ajute la indepartarea cosurilor, e obligatoriu sa ai un stil de viata adecvat daca vrei cu adevarat sa scapi de cosuri. O prima regula e sa ai grija ce alimente consumi. Renunta la alimentele care iti genereaza multe toxine in organism. Se stie ca toxinele sunt responsabile de aparitia acneei. Apoi inceara sa faci cat mai mult sport. In felul asta circulatia sangvina se va imbunatati si deasemenea toxinele vor fi inlaturate. Apoi trebuie sa ai grija de igiena zonelor afcetate de acnee.
garbo_388395
Postat pe 5 Noiembrie 2013 11:23
La 32 de ani nu mai avem de a face cu acneea juvenila este vorba de acneea conglobata polimorfa care apare in urma suprainfectarilor succesive a tegumentului fetii sau dupa caz,umeri,brate ,fese sau spate,infectie care apare datorita tratamentelor necorespunzatoare ,a fardurilor excesive,a regimului alimentar inadecvat,a fumatului...etc si motivele mai pot continua...
Se trateaza printr-o combinatie de antibiotice specifice cu tratamente naturiste.Eu tratez cu succes acet tip de acnee in cadrul unui tratament care dureaza 10 zile.Este indicat sa se efectueze o analiza a continutului pustulelor precum si o antibiograma ptr determinarea corecta a antibioticului care poate distruge microbul respectiv.Combinatia de antibiotic cu extracte naturale duce la distrugerea microbului si curatrea fetei prin descuamari succesive astfel ca la terminarea tratamentului de 10 zile tenul va arata luminos si curat !
Continuarea depinde numai de Dvs !
garbo197910
Postat pe 8 Ianuarie 2014 13:14
Fals, acneea nu este declansata de ,,toxinele" acumulate/generate din organism si nici de vreo infectie misterioasa din sange sau din ,,interiorul" organismului. O alta tampenie care circula este ca alimentatia influenteaza in MARE parte acneea. Aiurea. Alimentatia influenteaza intr-o f. mica masura acneea. Daca vei trece la un regim bazat pe legume/fructe acneea E POSIBIL sa se dimnueze DAR NICIODATA nu o v-a trata. Spuneti lucrurilor pe nume: acneea la ora actuala NU ARE TRATAMENT, nu exista pastila/lotiune/praf/laser cu rata de succes de 100%.Cel mult exista remedii de diminuare. Acnea are 2 cauze mari si late: productia exagerata de sebum(declansata hormonal) la nivel folicular si hiperkeratoza foliculara.Adica, sebumul se amesteca cu pielea moarta din folicul si formeaza un dop prin oxidare iar porul din piele este astupat. Sun acest dop se formeaza mediul propice pt aparitia ,,cosului".
garbo_396631
Postat pe 7 Februarie 2014 12:46
dpmdv la varsta de 32 de ani are legatura cu "schimbul de fluide si calitatea lor" Da, ma refer la chimie.
In timpul contactului sexual au loc schimbari majore la nivel hormonal si poat avea repercursiuni de lunga durata in ceea ce
priveste aparitia acneelor. Cauzele exacte nu se cunosc la ora actuala si nici tratamente stricte, doar presupuneri.Eu ca femeie,
stiu sigur ca isi fac aparitia pe fata cu cateva zile inainte de perioada ciclului menstrual.O iau ca avertizare si de regula nu le
tratez decat cu comprese cu ceai de musetel si indiferenta.Cu cat le zgandar apar mai multe, imi ajunge una si dispare de la sine dupa ciclu.
O alta cauza de inmultire a lor ar fi schimbarea partenerilor des si
nu neaparat tu, ci, cel cu care intri in contact sexual, si aici intervinea pierderea situatiei de sub control si inmultirea jenant de neplacuta. La menopauza, incep sa dispara definitiv.
pitiTa_
Postat pe 7 Februarie 2014 13:55
tu vorbesti cam "in valuri".... Ai beut ceva ?
Rotty
Postat pe 7 Februarie 2014 14:03
de ce oare s-au "inventat" doctorii,ca sa dezbatem subiecte fara raspunsuri in domeniu?unde esti TU,TEPES,DOAMNE?????????????
vickybeaty
Postat pe 7 Februarie 2014 14:40
Tepes era doctor ?
Rotty
Postat pe 7 Februarie 2014 16:24
Mie mi-a fost de folos suplimentul Derminax. L-am folosit pe o perioada de 2 luni de zile. Primele rezultate cu el au aparut relativ repede la circa 3 saptamani de la inceputul curei!
Acum daca or sa mai apara probleme e genu cu siguranta stiu ce am de facut!
garbo_399420
Postat pe 1 Aprilie 2014 14:55
Eu am fost la dermatolog si mi s-a spus ca acneea imi apare de la faptul ca am prea multe toxine in organism. Aceste toxine odata acumulate genereaza acnee! Probabil ca suplimentele pe baza de plante au si ele un rol important in tratarea acneei. Pe piata exista foarte multe produse care pot sa trateze acneea, dar cel mai bine este ca atunci cand cumperi un produs pentru tratamentul acneei trebuie sa fii atent si sa alegi un produs care nu genereaza efecte adverse!

garbo_402303
Postat pe 27 Mai 2014 14:57
acneea se trateaza cu mare succes dupa o cura riguroasa de dezintoxicare a organismului !
garbo_19362
Postat pe 27 Mai 2014 15:08
Eu am acnee de 3 ani de zile, dar pana in prezent nu m-am gandit sa fac o cura cu ceva pentru a scapa de ea. E posibil sa incerc si asa ceva in viitorul apropiat, dar deocamdata nu ma incomodeaza chiar atat de mult afectiunea asta. Consider ca atata timp cat ma simt bine in pielea mea nu are de ce sa-mi fie rusine.
garbo_409242
Postat pe 3 Februarie 2015 10:39
Acneea este o afectiune a pielii care are la baza mai multe cauze: dezechilibre la nivel hormonal (endocrin), probleme la nivelul colonului, prezenta pe suprafata pielii a stafilococilor, dezechilibrul florei la nivel pielii etc.

Azi, folosinfu-se tot mai multe produse de igiena corporala care sunt pe baza de ingrediente chimice, piele are mult de suferit in sensul ca aceste produse, in timp, elimina pe langa bacteriile nedorite si pe cele benefice, lasand cale pentru tot felul de alte microorganisme.

Pentru aceasta problema de sanatate se parcurg urmatorii pasi:

- se administreaza plante pentru purificare si curatarea colonului

- se administreaza plante cu rol in curatarea sangelui (urzica, papadie etc)

- plante cu rol in curatarea ficatului (armurariu, anghinare, rostopasca)

- plante cu efect antimicotic si antibacterian

Pentru ca schema de tratament sa fie eficienta, aceasta trebuie dublata de o alimentatie sanatoasa si expunerea la factorii de mediu natural.
Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist- Timisoara
plantevindecatoare@gmail.com
Adi_Udrea_1
Postat pe 1 Februarie 2016 22:06
Buna tuturor,

Daca aveti prboleme cu acnee puteti intra pe http://farmacistuldeserviciu.ro/ unde gasiti articole despre acnee si puteti dicuta cu un farmacist pe aceasta tema.
Pe mine m-a ajutat !

Sanatate!
Pandelea_Bogdan_Vlad_1
Postat pe 21 Februarie 2016 12:11
Acneea (cum rezolvam problema cosurilor)

Acneea este o afectiune inflamatorie a glandelor piloseboreice, care se caracterizeaza prin aparitia, mai ales pe fata, umeri, piept si spate, a unor cosuri, puncte negre si albe etc.

Tipuri de acnee:
In functie de varsta la care apare:
A. Acnee juvenila (vulgara) apare la varsta pubertatii-adolescentei datorita modificarilor hormonale.
B. Acnee rozacee (cuperoza) este mai frecventa la persoane aflate in jurul varstei de 40 de ani.
In functie de severitate:
A. Acnee comedoniana caracterizata prin aparitia de puncte albe si negre
B. Acnee inflamatorie: pustuloasa si nodulo-chistica.

Cauze si factori determinanti:
- schimbarile hormonale (la pubertate,menstruatie) duc la secretia excesiva de sebum, care, alaturi de celulele moarte ale pielii, astupa porii. Acest lucru determina infectia cu bacterii care se infiltreaza in tesuturile invecinate.
- infectia stafilococica
- colonul intoxicat, constipatia, dezechilibrul forei instestinale.
- igiena precara sau cu produse pe baza de ingrediente chimice care dezechilibreaza micriflora de la nivelul pielii. De asemena utilizare de produse cosmetice neadecvate tipului de ten.
- anumite medicamente: somnifere, prod. pt. slabit, steroizi, anticonceptionale
- cauze profesionale: expunerea la praf, diverse subst.chimice.
- alimentatia bogata in grasimi saturate de origine animala, zahar, produse refinate, prajeli, produse acidifiante (mezeluri cu E-uri, branza topita, fast-food, carbogazoase).
- carente nutritionale

Tratament naturist:
- plante: urzica, brusture, trei frati patati, leurda, papadia, trifoi rosu, angelica.
- substante nutritive: vitamina A, Complexul B, in special B3 si B6, Vitamina E, Vitamina C, mineralul Zinc, Sulf
- produsele apicole: propolis, laptisor de matca
- produse gemoterapice: smochin, coacaz negru, nuc, platan.
- probioticele (lactobacili, bifidobacterii) si prebioticele (ceapa, usturoi, napi, banana, inulina, papadie, anghinare).
- produse ayurvedice: neem, amalaki.
- produse homeopate: Selenium metalicum, Kalium Bromatum, Antimonium tartaricum, Carbo animalis, Sulf 6c.
- produe de uz extern: gel de curatire pe baza de aloe vera, tincture pe baza de brusture, tri frati patati galbenele, creme pe baza de mimosa, smirna propolis, tea tree, neem, vitamina A.

Pentru retete de tratament personalizate, scrieti-mi pe adresa plantevindecatoare@gmail.com

Adrian Udrea-fitoterapeut,nutritionist-Timisoara,
Colaborator al revistei Formula As si Taifasuri
Adi_Udrea_1
Postat pe 21 Mai 2016 13:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cicatrice post arsura 2 De la: garbo_415198 12 Septembrie 2015 01:25
Vopsea naturala pt. par 25 De la: claudia_357 27 Aprilie 2011 13:44
madalina 24 De la: Kid0 6 Februarie 2010 00:15
NATURISTE!! 1 De la: garbo221470 27 August 2012 13:11
Masti cu miere de albine 45 De la: MiereaNaturala 2 Martie 2017 12:13
Setari Cookie-uri