Acnee la 32 de ani


TE-AI GANDIT CA S-AR PUTEA SA FIE UN DEZECHILIBRU HORMONAL?
CHISTURILE OVARIENE REACTIONEAZA UNEORI ASA.EXISTA ANTICONCEPTIONALE PTR ACEASTA PROBLEMA.SUCCES DE LA IUBITICA!
IUBITICA
Postat pe 5 Martie 2009 15:46
imi puteti spune si mie cum sa tratez niste cosuri care imi ies pe barbie si mai sint si dureroase.ma enerveaza de numai pot.
ana_fleur72
Postat pe 6 Martie 2009 22:15
incearca produsele de la Avene cosmetics cu apa termala, si eu am avut de indurat de pe urma tenului multi ani , am luat si Diane 35 ptr chisturi ovariene asta am crezut ca e prima cauza apoi continua sa apara si am realizat ca am un ten f sensibil la alimentatie , stress, premenstrual, acum folosesc Avene ptr ten sensibil si iritat , crema , spray ca tonic si demachiant si sunt f bune...stiu ca in Romania sunt cam scumpe, cand eram in Ro abia imi permiteam sa imi cumpar crema, dar incearca...si daca folosesti fond de ten ia din acelea pe care scrie, testate dermatologic, fara parfum , non comedogenic , oil free...iti recomand cele de la Maybelline.
succes
iulianavstan
Postat pe 7 Martie 2009 10:31
merci pt sfaturi iuliana.de cateva zile vad au inceput sa imi iasa si pe spate si nu avut niciodata asa ceva,dar ma gandesc ca poate este din cauza steriletului pe care l-am pus in ianuarie.nu stiu ce sa zic.oricum daca se agraveaza situatia o sa merg la medic.
ana_fleur72
Postat pe 7 Martie 2009 18:54
am avut probleme cu acneea ani de zile , urata si dureroasa , toata fata si spatele ....la 28 de ani am scapat cu tratament prescris de dermatolog si anume.ANDROCUR...pastile si SPIRONOLACTONA pastile...mentionez ca mi-au descoperit un dezechilibru hormonal......iar pe cosuri extern am aplicat SKINOREN gel.
gioviii_c
Postat pe 7 Martie 2009 22:03
De la: mirabela12, la data 2008-08-01 13:47:10Am avut dintotdeauna probleme cu tenul. In adolescenta, am participat la mai multe concursuri de modelling, insa acneea mi-a cauzat multe batai de cap. Au trecut anii si continui sa ma confrunt cu aceeasi veche problema. Atunci cand cred ca dispare, revine si mai furibund. Perioadele de calmare si de eruptie alterneaza. Sunt adepta tratamentelor naturiste, asa ca daca vreuna dintre voi cunoaste vreun tratament naturist cu efect spectaculos, rog sa mi-l impartaseasca si mie. Singurul tratament care mi-a ameliorat acneea a fost cel pe baza de argila. Am fost si la specialisti dermatologi, insa tratamentele indicate nu au avut niciun rezultat. In rest, nici unul nu a avut in efect pozitiv asupra sanatatii tenului meu..

Aceeasi problema am avut-o si eu...bani bagati in tratamente are nu aveau nici un efect, am mers la trei dermatologi diferi si nici un rezultat! Toate astea pana cand o prietena m-a indrumat sa merg la dna dr. dermatolog Moisa, la cabinetul acesteia Mediderm. In urma analizei la sange si a analizei secrtiei luata din cosurile mele, mi s-a prescris un tratament pe care l-am urmat cu srtictete, iar rezultatele nu au intaziat sa apara. Acum dupa un an nu mai am nici o problema, pialea mea s-a regenerat, iar pe dna dr. Moisa o recomand tuturor celor care se confrunta cu aceasta problema. Sfatul meu este sa nu testati produse recomandate de prieteni, sau alte cunostiinte deoarece nu faceti decat sa agravati problema, lasati specialistii sa-si faca treaba!
madalinacalciia
Postat pe 10 Martie 2009 12:34
si eu ma confrunt cu aceiasi problema....ACNEEA...dar ma ajuta zynerit...sau mai este inca un ulei Eryfluid...eu dat rezultate chiar satisfacatoare
garbo000409
Postat pe 12 Martie 2009 20:29
Nu este suficient un tratament extern.Este necesara o detoxifiere a organismului si o echilibrare a functiilor sale.Cunosc o serie de produse naturiste extrem de eficiente in acest sens.Intra pe roxytom99.Este id-ul meu.si vorbim
roxytom99
Postat pe 12 Martie 2009 23:32
am incercat sa iti trimit un mail la adresa pe care ai dat-o aici,dar mi-a zis ca nu merge.este adresa ta de mail?as vrea sa stiu mai multe despre tratamente naturiste pt acnee.multumesc.
ana_fleur72
Postat pe 24 Martie 2009 22:59
Nu contest eficacitatea tratamentelor naturiste,cosmetice sau, si mai important, a unui stil de viata cat mai sanatos (fara fumat, alcool in exces), mult sport included :)Insa eu am avut vreo 5-6 ani probleme mari cu acneea (nu chisturi, doar un fel de foliculita care se infecta) si adevarul e ca cel mai mult conteaza predispozitia la aceasta boala, si tipul de ten. Oamenii cu ten gras vor avea intotdeauna predispozitie..

Am uitat sa precizez ca sunt baietel, acum am 25 de ani. Acum vreo 3 ani m-am hotarat, dupa multe si esuate incercari cu creme, antibiotice, masti de argila si regimuri alimentare, sa incep tratamentul "suprem"- isotretinoin (Roaccutane sau Sotret in comert). Este un derivat din vitamina A, care odata luat practic te intoxica cu aceasta vitamina, ca si cum ai lua vit. A in exces. Micsoreaza glandele sebacee si ca drept urmare pielea este mai uscata. Loveste putin functiile hepatice si creste grasimile in sange in mod artificial. Trebuiesc facute analize la 3 luni cel mult si trebuie tinut un regim alimentar strict care sa compenseze cresterea grasimilor. De asemenea, tratamentul usuca foarte tare mucoasele, buzele. Trebuia sa stau (baiat fiind) cu strugurel sau creme la mine tot timpul:)
Per total am tinut tratam. cam 1 an si jumatate, pt ca nu am vrut sa iau o concentratie mare zilnica (luam cam 20 mg, dar sunt tratamente si cu 60-80 care te stafidesc la propriu pe durata lor). Mai trebuia, conform dr., sa-l tin cam inca o data pe atat. Dupa ce trigliceridele au ajuns la 500 (maximul admis la un om sanatos e 140) si colesterolul way up high, l-am oprit. Oricum se vindecase acneea. Ideea e ca .. m-am facut bine. Acum mai iese cate un cos pe frunte sau ni zonele usor iritabile de pe fata. Insa incontestabil, tratamentul cu isotretinoin este cea mai radicala metoda, si cea mai eficienta. Insa pt cei ce pot tolera..
enkil
Postat pe 27 Martie 2009 15:26
e cam complicat ce ne spui tu aici,mie una mi-e cam frica sa il incerc.
ana_fleur72
Postat pe 27 Martie 2009 17:51
incearca sa-ti faci si un exudat la piele, eu mi-am facut si am stafilococ auriu, am 33 de ani si ma confrunt cu eruptii.
marybraicu
Postat pe 7 Aprilie 2009 14:18
Folositi cosmetice pe baza de faina de orez.
Si mai ales mergeti la un doctor dupa cum spun multe persoane aici sa vedeti cum stati cu alergiile, hormonii, ficatul...
Aemulus
Postat pe 25 Aprilie 2009 04:11
O zi buna.Va recomand sa incercati apa cu argint coloidal,intern 20-50ml/zi,si extern ca si tonicul,timp de 3-4 luni .Argintul este cel mai puternic antibiotic natural,are efect in cel mult 6 min,si are efect asupra 650 de microorganisme,nu afecteaza flora microbiana naturala a organismului.Pt detalii aludmann@yahoo.com.Recomand asta clientelor mele,si-o folosesc cu succes.Numai bine.
elli29
Postat pe 12 Mai 2009 13:19
Si eu folosesc Dr.Harris`Original Magic (exfoliant si hidratant). Este intr-adevar fantastic. Am aflat de el tot de pe un forum si acum sunt fericita ptr ca tenul meu s-a vindecat.

Eu l-am comandat de pe magazin online romdesimed. Am vazut ca la ei este mai ieftin.

Postat pe 13 Mai 2009 12:38
naturiste da, antibiotice si altele de acest gen nu ti-as recomanda.acestea din urma distrug doar ficatul, in rest nimic bun.cel mai eficient e tratamentul cu lumina intes pulsat(ipl).
ingridn
Postat pe 25 Mai 2009 20:48
Buna ziua,
Va impartasesc cateva detalii despre un nou produs (unic si patentat) CARE VA POATE FI DE UN REAL FOLOS. Este vorba despre absorbante active (Love Moon) ale corporatiei Winalite,si care se deosebesc de oricare altele, prin faptul ca au incorporat in ele o banda dintr-un materal special (patentat), ce in contact cu corpul emite o mare concentratie de ioni negativi.Este un produs revolutionar,cu actiune imediata si eficace. Ionii negativi (anionii),datorita sarcinii electrice negative distrug bacteriile anaerobe(care au sarcina electrica pozitiva), au efecte benefice in starea generala de sanatate si in numeroase afectiuni(eroziune si infectii cu toate tipurile de bacterii pe colului uterin,candidoze,chist ovarian,miom uterin,fibromiom,endometrioza,infectia cailor urinare,prolaps vaginal,incontinenta de urina,arsuri termice,dismenoree,scurgeri excesive,herpes,cancer de col uterin,etc).Actiunea generarii de anioni este complet naturala si nu are nici o contraindicatie.In plus,elimina mirosurile. Semnificativ este ca se folosesc si de catre barbati, cu efecte benefice in adenom de prostata, hemoroizi, etc. In plus,foarte important este ca se livreaza impreuna cu seturi (carduri) de autoanalize (GRATIS !) pentru aflarea imediata a starii de sanatate(in special a colului uterin) etc. In Romania deabea incep sa fie cunoscute,in lume fiind deja un miliard de beneficiari ai produsului (intotdeauna fiind printre primii informati este un imens avantaj, in caz ca doriti sa faceti o afacere din simpla promovare a absorbantelor si nu doar sa fiti un simplu consumator). In lume , inclusiv in America, se afla pe piata deja de 2 ani.Produsele au cetificate FDA-USA si UE. Diferenta de pret fata de absorbantele obisnuite este nesemnificativa, in raport cu multele avantaje oferite de tampoanele anionice cu protectie activa. Relatii : loapersonal@yahoo.com sau 0766.685.295

deliapetrescu
Postat pe 11 Iunie 2009 11:41
Dr. Harris Original dermal magic (exfoliant si gel hidratant) si o crema purificatoare naturala ptr puncte negre si ten gras, acneic gasesiti in magazinul acesta online.

http://www.magazine-online.ro/romdesimed/

Eu folosesc atat crema purificatoare"Puryfing cream with burdock and tee tree oil " cat si dermal magic si sunt extrem de multumita
nicoleta_g1987
Postat pe 14 Iunie 2009 08:32
http://www.descopera.ro/dnews/4171530-paul-karason-este-omul-strumf

Despre argint coloidal......
diavolul_roz
Postat pe 3 Iulie 2009 17:22
gioviii, spune-mi si mie de ce ai luat androcur , cate pe zi si pe ce perioada ! eu am avut valorile analizelor la hormonii masculini (androgenul si testoteronul) mari.eu am luat androcur 1/zi , timp de doua luni, 10 zile pe luna ,incepand cu prima zi de la terminarea ciclului si mai spune-mi te rog, daca medicul tau ti-a specificat o anumita zi a luni in care sa faci analizele. multumesc !

p.s. nici mie nu-mi primeste organsimul anticonceptionale asa ca sunt interesata de tratamnetul cu acest medicam.
lauracris
Postat pe 3 Iulie 2009 18:31
E important sa detoxificam organismul,sa eliminam acele toxine care se acumuleaza in organism si care provoaca dezechilibre,la fel de important este o alinmentatie cat mai sanatoasa,evitat bauturile gazoase ,cu coloranti si conservanti,e important aportul de lichide ,apa ceaiuri min. 2 litri /zi, in completare consumul de suplimente nutritive e iarasi important.
Obligatoriu a se demachia fata zilnic de 2 ori /zi ,aceasta demachiere eu o fac cu ulei de masline,dupa care sterg fata cu o suolutie care contine 11 plante medicinale precum si propolis ,aplic crema pe baza de aloe si propolis pe pielea umeda ,foarte eficienta pt. tenul acneic( sunt saloame cosmetice care folosesc aceste produse),iar a doua zi se aplica un gel pe baza de aloe care epitelizeaza foarte repede si nu lasa acele cicatrice inestetice.
Daca reusiti sa faceti toate acestea nu ve-ti mai avea probleme cu acneeia.
Sa fiti frumoase!
SANATATE
Postat pe 4 Iulie 2009 18:21
Vreau sa va dau vestii bune la toate fetele care au acnee....
se poate videca!!!...va jur!!
ma intorc pe 31 iulie din Italia...si va dau programele pt. acnee
sunt cosmeticiana.
va ajut pe toate care au problemele astea
va pup
ecaterina_cati
Postat pe 5 Iulie 2009 09:39
Pentru a scapa de acnee, sunt o multime de posibilitati. In primul rand trebuie sa aveti o alimentatie sanatoasa (consumul de alimente cat mai naturale, o detoxifiere a organismului). Acneea vine cu siguranta din interiorul organismului, deci nu intotdeauna cremele au o eficienta totala, acneea dispare pe moment, sau se amelioreaza.V-as recomanda sa folositi in primul rand produse naturiste care nu au efecte secundare si nu afecteaza cu nimic sanatatea dv. Ptr mai multe detalii:maryucaionescu@yahoo.com
garbo020994
Postat pe 5 Iulie 2009 14:01
Draga mea, iti recomand calduros produsele de la FOREVER sunt extraordinare.Contacteaza un consilier din Forever si rezultatele vor fi intr-adevar spectaculoase, sau daca doresti mai multe detalii poti sa-mi scrii pe adresa carmenhener@yahoo.es.
garbo005411
Postat pe 5 Iulie 2009 19:16
Buna Mirabela, eu sunt cosmeticiana fac tratamente pt acnee si chiar dau rezultate. Daca te interesaza cauta-ma dupa 01 august si vb.Eu lucrez cu 2 domni doctori din Italia. o sa te ajut ...iti promit..
ecaterina_cati
Postat pe 6 Iulie 2009 20:28
BUNA TUTUROR
MA BUCUR CA AM CU CINE DISCUTA FETELOR... CU ACNEEA ASTA BATO VINA
NU MAI LUATI PRODUSE DIN MAGAZINE. ELE SUNT INDUSTRIALE..EU SUNT FOARTE ALERGICA..MA UMFLU..MII SE FAC PETE ROSI DE LA ORICE CREMA...AM DAT PE TRATAMENT MAI MULTI BANI DECAT PE CREME..ASA AM ZIS..GATA!! STOP...UFFFFFFFFFF
ASA CA VA AJUT EU SI NU COSTA PREA MULT ..CA NU PLATITI NICI CHIRIA MAGAZINULUI SI O SA VA PLACA....
VA DAU PROGRAM CUM SA PROCEDATI..DAR MAI AVETI RABDARE ...VA PUP
ecaterina_cati
Postat pe 6 Iulie 2009 20:38
Cassey
Postat pe 9 Iulie 2009 14:21
mergi la Ecovital caut-o pe Kati sa-ti dea crema pe care o cumpara Gabi si spala-te zilnic pe fata cu sapun dove ori de cate ori poti. crema da-o dimineata si seara iar unde sunt cosurile pune mai mult, te vei inrosi, poate ustura insa ......CONTINUA!!!!!!
La mine a avut EFECT. Nu renunta prea usor!!! Succes!
garbo015564
Postat pe 19 Iulie 2009 21:52
De la: mirabela12, la data 2008-08-01 13:47:10Am avut dintotdeauna probleme cu tenul. In adolescenta, am participat la mai multe concursuri de modelling, insa acneea mi-a cauzat multe batai de cap. Au trecut anii si continui sa ma confrunt cu aceeasi veche problema. Atunci cand cred ca dispare, revine si mai furibund. Perioadele de calmare si de eruptie alterneaza. Sunt adepta tratamentelor naturiste, asa ca daca vreuna dintre voi cunoaste vreun tratament naturist cu efect spectaculos, rog sa mi-l impartaseasca si mie. Singurul tratament care mi-a ameliorat acneea a fost cel pe baza de argila. Am fost si la specialisti dermatologi, insa tratamentele indicate nu au avut niciun rezultat. In rest, nici unul nu a avut in efect pozitiv asupra sanatatii tenului meu..




Lasa medicametle,..chiar si naturiste, s-ar putea sa fii alergica si schimba alimentatia. Fructe, salate de cruditati, carne proaspata , nu salam de nici un fel.. Nu fast-food-uri,...pizza,..
anca_53
Postat pe 20 Iulie 2009 16:20
De la: ana_fleur72, la data 2009-03-07 18:54:46merci pt sfaturi iuliana.de cateva zile vad au inceput sa imi iasa si pe spate si nu avut niciodata asa ceva,dar ma gandesc ca poate este din cauza steriletului pe care l-am pus in ianuarie.nu stiu ce sa zic.oricum daca se agraveaza situatia o sa merg la medic.





Consulta un dermatolog. Problema se complica...
anca_53
Postat pe 20 Iulie 2009 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ulei de macese?! 4 De la: garbo_1322 28 Mai 2012 07:03
Un Liceu Sportiv ?!?!?!!?! 1 De la: anndrreead_sexygirl 13 Ianuarie 2010 22:19
loveeeee 10 De la: garbo_12832 12 Aprilie 2013 22:31
buna 2 De la: tutankhamon 15 Ianuarie 2010 23:36
Totul despre preparatul natural Protect 4 Life 5 De la: europroiect2007 25 Noiembrie 2010 16:55
Setari Cookie-uri