tradare

uneori prima impresie este f inselatoare...
iasomia
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:19
oi fi eu mama-omida, ca de obicei, tot la prima impresie am ajuns
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 09:22
zambilutz, mama nu, tu mai ai secole inainte pana sa ajungi...nu dau exemple, da' o nepotzica omida, acolo...
pik_nik
Postat pe 1 Octombrie 2009 10:23
si eu ajung mereu la prima impresie..
om fii surori, zambilo
blanca
Postat pe 1 Octombrie 2009 12:37
oitzo, pe unde umbli mami, ca mi-era dor de tine!?
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 12:43
sunt f ocupata, zambilico, in ultimul timp. a mai intrat si fiica-mea in clasa 1 ,deci, am capul mare (incercam sa indreptam liniutele)


....si am fost neplacut surprinsa de atmosfera din ultimele 2 saptamani . asa ca ...intru mai rarut.
blanca
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:17
eheee, acum ai de lucru, nu gluma!
sa-ti traiasca fetitza!

pai, cum sa nu fie atmosfera asta? ca ne-au invadat clonele, iar userii vechi intra asa rar...
ia, va rog, luati atitudine!
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:20
de unde?
pik_nik
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:26
o fi lasat zambila ceva atitudine la usa, inainte de a pleca la job
ready_vivus
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:28
ready, io mi-s la datorie
da' daca vreti, va dau si voua, am la kil
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:32
acum imi caut atitudinea. da' dac-o gasesc pe aia certareata?? sa ma dedublez ??
blanca
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:32
neaaaaaaaaah, zambilutza e cu mine, nu stie nimic
pik_nik
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:32
pik, nu stiam ca am datorie la tine

blanca, numa sa nu ne certi pe noi!
zambila
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:35
blanca dac'o gasesti pe aia certareata...da-mi-o si mie un pic as cam avea nevoie acumaaa
fleur_de_lis
Postat pe 1 Octombrie 2009 14:39
ti-o dau pe toata, fleur!
acu' is in perioada zen , nu mi-o trebe
blanca
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:05
numa un opic imi trebuie si mie cat sa ma revolt aiicia cu bucataria miaa
fleur_de_lis
Postat pe 1 Octombrie 2009 15:07
Nu prea sint de acord cu cele scrise de tine.Daca atunci cind esti tinar si ai un prieten, prietena si acea sau acela cind mergi pe strada in loc sa se uite in fata se uita la toate femeile de pe strada si se mai si intoarce sa le priveasca, poti fi sigur ca acea persoana este sau va fi un don juan clasa intii.Daca nu le vezi toate astea din timp si te mai si casatoresti cu un astfel de om, peste ani, vei descoperi ca ai fost doar un paravan ,un obiect din casa, o menajera,omul care ia platit facturile,ratele etc.si ca tacimul sa fie complet, va veni ziua cind va spune, eu nu mai pot, vreau libertate sau stie naiba mai ce dar ma simt frustrat, bla,bla.Un astfel de om nu merita nici a doua sansa nici a noua.Nu pentru ca inseala, sau e magar, pentru ca nu are responsabilitate si nici moralitate.dupa zeci de ani de convietuire si alti tot zeci de duplicitate cine mai are nevoie de un asemenea om.Deci tradarea e una si nesimtirea impinsa la extrem este cu totul altceva.Concluzia:nu trebuie sa fim prosti si sa facem doar unii compromisuri ca pina la urma tot de papagali raminem.
garbo054654
Postat pe 11 Octombrie 2009 18:29
De la: mandacheflorentina, la data 2008-06-04 08:29:46Cum trebuie privita inselarea sau tradarea?trebuie iertata pentru ca iubesti acea persoana sau trebuie privita ca un semn ca se va mai intampla si alta data?Cum iesi dintr-o astfel de situatie?Cum te comporti daca esti hotarata sa ierti infidelitatea pentru tine, pentru ca stii ca persoana respectiva este centrul universului tau, persoana cu care stii ca vrei sa-ti petreci viata, numai ca te-a dezamagit cum nu te asteptai?[/
garbo038100
Postat pe 23 Octombrie 2009 20:19
tradarea sau inselatoria se poate ierta eu am iertato dar tot nu am facut nimic imi spui ce sa mai fac?
garbo038100
Postat pe 23 Octombrie 2009 20:22
Eu zic sa fi fericita ca te-a lasat si sper ca nu ati fost casatoiti.Decit sa te lase dupa zeci de ani de casnicie si poate 1 sau 2 copii, mai bine acuma.Nu este o persoana de incredere si nu merita sati faci griji.Ridica capul si mergi inainte fara a privi inapoi.Bafta.
garbo054654
Postat pe 25 Octombrie 2009 20:38
De la: garboazerty, la data 2009-09-30 13:52:06 "Tradare, tradare, dar sa stim si noi ..... " Ei bine, nu as mai vrea sa stiu ! M-a tradat,am aflat, il iubesc si l-am iertat ! E cumplit ! De fiecare data cand il privesc, nu mai vad in el omul pe care il iubeam, au trecut 3 luni si e din ce in ce mai rau, ma scarbesc toate eforturile lui de a ma convinge cat e de corect.

Sint curioasa care va fi viitorul vostru asta ca sa mai am si eu niste sfaturi desi eu fac cumma taie capul.Am plecat,am luato de la capat,nu am divortat dar nici nu cred ca sint departe.Sint constienta ca nu ar fi mers, zilnic mas fi gindit unde e, cu cine ma mai inseala etc.Acum este liber sa faca ce doreste , cu cine doreste si cind doreste.pina acum o luna imi faceam ginduri si scenarii, dar acum nici nu stiu pe unde umbla.a vrut libertate, iam dat din plin.Nu sint egoista si rea, as fi curioasa daca mai e la fel de batos ca acum cite luni, macho man.Ha ha.Sint, adica se cred cei mai grozavi dar eu am avut curajul sai dovedesc contrariul.nici nu stiu care va fi finalul acestei telenovele proaste dar eu am rabdare si imi savurez victoria oricare ar fi ea.
garbo054654
Postat pe 25 Octombrie 2009 20:46
nu cred ca-i doar o motivatie hormonala.e adevarat ca ei sunt ghidati de instincte primare.sunt niste fiinte imature.inseala din diferite motive:curiozitate,necesitatea unei confirmari,poate si o pornire instinctuala,sau poate unele nevoi de afectiune sau de ceva inedit.au nevoie de un palmares cat mai bogat.cred ca asa sunt construiti
garbo065138
Postat pe 28 Octombrie 2009 18:52
Vreau sa spun ca am citit multe articole despre tradare.. si stiu ca atrecut mult timp de la afisarea acestei teme insa as vrea sa adresez si eu o intrebare: a trecut jumatate de an de cand am aflat ca prietenul meu ma inselase cu un an mai devreme... ne am certat m am despartit sa intors cu scuze si implorari.. insa nu pot uita .. as vrea sa intreb ...::: am oare un motiv intemeiat sa fiu inca suparata daca totusi noi nici atunci si nici acum nu avem o relatie sexuala??? as vrea sa ascult parerile dumneavoastra ca sunt sigura ca sunt mai pline de experinta si bine documentate decat ale mele ... va rog as vrea un raspuns .. va multumesc pentru rabdare si timp!!!
garbo067505
Postat pe 30 Octombrie 2009 20:30
De la: garbo067505, la data 2009-10-30 20:30:48 Vreau sa spun ca am citit multe articole despre tradare.. si stiu ca atrecut mult timp de la afisarea acestei teme insa as vrea sa adresez si eu o intrebare: a trecut jumatate de an de cand am aflat ca prietenul meu ma inselase cu un an mai devreme... ne am certat m am despartit sa intors cu scuze si implorari.. insa nu pot uita .. as vrea sa intreb ...::: am oare un motiv intemeiat sa fiu inca suparata daca totusi noi nici atunci si nici acum nu avem o relatie sexuala??? as vrea sa ascult parerile dumneavoastra ca sunt sigura ca sunt mai pline de experinta si bine documentate decat ale mele ... va rog as vrea un raspuns .. va multumesc pentru rabdare si timp!!!


Pey daca nu poti uita..ti-ai cam dat raspunsul singura, chestia asta o sa-ti umbreasca relatia , pe de alta parte nevand cu el (inca) o relatie sexuala te-a scutit oarecum de ceva complicatii afective..pe de alta parte , daca tipul tinea cu adevarat la tine poate ar fi trebuit sa mai aibe ceva rabdare pana la momentul in care tu te decideai sa fi cu el si din punct de vedere sexual..dar deh..acuma stii si tu cum e ..nu amana pana la 90 de ani momentul ala , altminteri se pierde din intensitate.(insa fa-o doar daca in egala masura iti doresti si tu )
reyya
Postat pe 30 Octombrie 2009 20:38
La tradare raspunzi cu intrebarea DE CE? Pentru ca a gasit o alta care ii poate oferii ce tu ai considerat ca nu merita. Si eu am fost inselata, m-am privit in oglinda sufletului si ULUITOR am constatat ca nu era destul de bun pentru mine, nu era destul de barbat si atunci a cautat o ALTA mai slaba ca mine in fata caruia A PUTUT SA SE SIMTA BARBAT. Asta este adevarul .CREDEMA
elena38
Postat pe 10 Noiembrie 2009 15:07
Ca o greseala,din care celalalt a invatat ceva pentru tot restul vietii.Nu merita sa se distruga o relatie,de la asta.De ce al treilea sa fie mai puternic,sa invinga?Eu privesc prin prisma a ce castig eu pentru viitor.
Daca al meu m-ar insela,si asa afla,as fi suparata,dar cred ca dupa un timp as lupta sa trec,sa uit.
In cazul cand m-ar insela incontinuu cand cu una,cand cu alta,e alta poveste,cu sfarsit trist.
Am luvrat intr-un domeniu alaturi de multi barbati,care comentau destul de des,si am ajuns la concluzia ca sunt exceptii,cei ce nu inseala niciodata partenerul.
daniilia
Postat pe 20 Februarie 2010 15:17
Aici sunt cateva cuvinte de spus, insa totul se rezuma la o singura fraza: cand iubesti, nu inseli! Daca ai inselat, nu iubesti si asta o spune un barbat prin bratele caruia au trecut sute de femei. Cand am iubit, nu am inselat. Scuzele cu hormonii, cu "palaria ce o ridici dupa ce a cazut", sunt puerile si cine se scuza, se acuza, evident. Daca nu te poti abtine sa schimbi femeile, inseamna ca nu iubesti. Cand iubesti nu mai faci comparatii, femeile din jurul tau sunt doar simple creaturi ce nu-ti trezesc interesul si nici nu-ti tulbura hormonii. Si sa nu uitam ca cei ce se lasa condusi doar de hormoni au creerul postat gresit si devin prelungiri ai penisului. Evident nu sunt nici barbati, pentru ca un barbat nu se lasa dominat de animalul din el, se controleaza si are grija sa nu fie cel caruia i se gateste, i se fac copii, cel caruia trebuie sa i se suporte mirosul picioarelor, duhoarea de bere si nici cel pe care-l lasi sa-si satisfaca asa zisa masculinitate atunci cand si cum are el chef, dupa care evident, se intoarce cu spatele si sforaie fericit. Am observat in ultima vreme ca asa-zisii barbati, sunt doar "muieri cu puta", fara orizont, macinati de probleme marunte, "primate ce se refugiaza in bautura si trateaza femeile ca pe femele. As vrea sa spun ca sunt porci, dar nu se ridica nici macar la acest nivel (porcii au durata orgasmului estimata la 30 de minute).
barlogea
Postat pe 23 Februarie 2010 18:06
De la: mandacheflorentina, la data 2008-06-04 08:29:46Cum trebuie privita inselarea sau tradarea?trebuie iertata pentru ca iubesti acea persoana sau trebuie privita ca un semn ca se va mai intampla si alta data?Cum iesi dintr-o astfel de situatie?Cum te comporti daca esti hotarata sa ierti infidelitatea pentru tine, pentru ca stii ca persoana respectiva este centrul universului tau, persoana cu care stii ca vrei sa-ti petreci viata, numai ca te-a dezamagit cum nu te asteptai?
Draga hai sa fim logici.O FEMEIE SAU UN BARBA care si-a inceput viata sexuala de la o varsta frageda...Si a avut multe relatii intime la activ..Tu chir crezi ca acel individ,barbat se va multumi sa aiba toata viata doar un partener intim? aici conteaza educatia si principiile
xena_luptatoarea
Postat pe 23 Februarie 2010 19:32
De la: xena_luptatoarea, la data 2010-02-23 19:32:24
De la: mandacheflorentina, la data 2008-06-04 08:29:46Cum trebuie privita inselarea sau tradarea?trebuie iertata pentru ca iubesti acea persoana sau trebuie privita ca un semn ca se va mai intampla si alta data?Cum iesi dintr-o astfel de situatie?Cum te comporti daca esti hotarata sa ierti infidelitatea pentru tine, pentru ca stii ca persoana respectiva este centrul universului tau, persoana cu care stii ca vrei sa-ti petreci viata, numai ca te-a dezamagit cum nu te asteptai?
Draga hai sa fim logici.O FEMEIE SAU UN BARBA care si-a inceput viata sexuala de la o varsta frageda...Si a avut multe relatii intime la activ..Tu chir crezi ca acel individ,barbat se va multumi sa aiba toata viata doar un partener intim? aici conteaza educatia si principiile
Poate la inceput,este fdel dar apoi pune incepew sa puna in practica ceea cu ce a fost obisnuit..De asta aici consta cat de toleranta este femeia.
xena_luptatoarea
Postat pe 23 Februarie 2010 19:35
Ca o greseala omeneasca,din care celalalt a invatat ceva pentru viitor.
gresim toti,cand greseli mari,cand mici,toata viata,e in natura noastra.
face parte din evolutie,daca nu gresim nu evoluam.
Mi-a spus o prietena,care si-a inselat iubitul,ca dupa aia a a realizat cat de bun este el,ca a inceput sa il aprecieze cu adevarat,ca om.
daniilia
Postat pe 10 Martie 2010 19:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna fetelor 30 De la: dor72 18 Iunie 2011 00:28
e greu sa fii femeie 1 De la: rudi 27 Noiembrie 2008 01:14
Va scriesesem in luna septembrie pentru ca aveam nevoie de voi 7 De la: mielutza 1 Iulie 2009 18:38
oare va trece??????? 40 De la: garbo074997 13 August 2010 16:09
Nu stiu ce sa fac:((Un sfat plsss 10 De la: luptatoareacurajoasa 21 Mai 2010 15:43
Setari Cookie-uri