Cum sa te impaci cu un barbat din zodia Pesti?

Am fost impreuna aproape 2 ani, am locuit impreuna de la inceput din cauza imprejurarilor. Au fost de toate, am trecut prin multe greutati impreuna caci eram amandoi intr-o tara straina, aici ne-am si cunoscut. Acum cand in sfarsit ne-am aranjat cat de cat vietile, avem apartament, job-uri, un animal de casa, si ne mergea destul de bine in ultima vreme si in relatie, caci au fost perioade in care ne certam foarte mult, acum ne-am despartit. De o saptamana, l-am dat afara pentru ca ma scotea din minti cu tacerea si indiferenta. S-a mutat la o verisoara si iubitul acesteia, si nu mai vrea sa se intoarca, e atat de orgolios. Ieri i-am spus sa se intoarca dar mi-a raspuns ca nu mai are incredere ca nu-l dau iarasi afara. Imi este foarte dor de el. Nu stiu ce sa fac, sa insist sau sa il las in pace. Din cate am inteles pestii sunt foarte sensibili chiar daca nu arata deloc. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, si daca aveti nevoie de alte detalii, ma puteti intreba. Va multumesc!
SSST28
Postat pe 1 Iulie 2018 01:15
De la: SSST28, la data 2018-07-01 01:15:42Am fost impreuna aproape 2 ani, am locuit impreuna de la inceput din cauza imprejurarilor. Au fost de toate, am trecut prin multe greutati impreuna caci eram amandoi intr-o tara straina, aici ne-am si cunoscut. Acum cand in sfarsit ne-am aranjat cat de cat vietile, avem apartament, job-uri, un animal de casa, si ne mergea destul de bine in ultima vreme si in relatie, caci au fost perioade in care ne certam foarte mult, acum ne-am despartit. De o saptamana, l-am dat afara pentru ca ma scotea din minti cu tacerea si indiferenta. S-a mutat la o verisoara si iubitul acesteia, si nu mai vrea sa se intoarca, e atat de orgolios. Ieri i-am spus sa se intoarca dar mi-a raspuns ca nu mai are incredere ca nu-l dau iarasi afara. Imi este foarte dor de el. Nu stiu ce sa fac, sa insist sau sa il las in pace. Din cate am inteles pestii sunt foarte sensibili chiar daca nu arata deloc. Va rog sa ma ajutati cu un sfat, si daca aveti nevoie de alte detalii, ma puteti intreba. Va multumesc!

De ce vrei sa te impaci cu un barbat cu care te certai? Inseamna ca relatia nu era de viitor, altfel exista armonie, mai ales ca nu aveati greutati majore. Tu ai nevoie de un barbat indiferent fata de tine sau de unul cu care sa iti cladesti un viitor?
Maria802
Postat pe 21 August 2018 23:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate 6 De la: iza70 24 Februarie 2011 16:15
ce stiti despre relatia femeie scorpion-barbat varsator 14 De la: Good_Boy 4 Februarie 2012 14:40
femeia gemeni barbatul balanta 1 De la: radmyky 11 Ianuarie 2011 10:34
femeia taur si barbatul berbec este chiar asa o combinatie "inflacarata"? 131 De la: slim_ale_87 9 Martie 2010 02:20
Drept pt mame 4 De la: garbo267052 4 Iunie 2013 09:40
Setari Cookie-uri