AJUTOR!!!MA PARASIT SI NU MAI IMI POT REVENII...SIMT CA MA USUC PE ZI CE TRECE!!!

Draga mea, nu conteaza cine-pe cine a parasit sau cine e vinovat. A fost o relatie toxica, bine ca s-a terminat! Daca nu stii incotro sa o apuci..iti spun eu. Spre prima sala de fitness care iti iasa in drum. Fa exercitii, inscrie-te la zumba, yoga sau dans .Acolo iti faci si prietene.Du-te la o biblioteca si citeste o carte buna ...iesi cu cartea in parc sau in gradina botanica. Du-te la un film si urmareste o comedie buna. Acasa rearanjeaza mobila si schimba-ti garderoba. Fa cumparaturi si du-te la coafor. Inscrie-te la niste cursuri care sa-ti faca placere. Plimba-te si socializeaza cat de mult poti. Daca timpul iti permite du-te intr-o excursie de cateva zile. Ca sa treci peste o despartire e nevoie de timp si de activitate. Fa tot ce-ti doresti, fara sa tii cont de parerea nimanui, in special al lui. E viata ta, traieste-o asa cum iti doresti! Succes!
gabriela28
Postat pe 10 Aprilie 2016 03:59
Gandeste-o asa,sau incearca macar : in loc sa-ti fie frica sa fii singura imagineaza-ti ca o sa ai in sfarsit timpul si "mediul" necesare sa cunosti unica persoana care e cu tine tot timpul : tu.O sa ai libertatea sa alegi pentru tine,cum te imbraci,cum te porti,absolut tot ce tine de tine o sa tina doar de tine,n-o sa mai ai nevoie de 'aprobari'.
O sa fii singura cu tine,asa cum probabil chiar ai nevoie,sa-ti dai seama ca traiesti o singura data,si ca poate ce ai trait pana acum a fost ca sa stii ce nu vrei pentru tine .
Priveste-te in oglinda,si daca ti se pare ca nu vei trai fara el,sa stii ca doar ti se pare.De trei saptamani traiesti fara el si suferi,dar de cat timp traiesti fara tine?
Iubirea nu doare,nici fizic,nici psihic,iubirea face oamenii sa infloreasca si iubirea nu da dependenta,e mai presus de egoism.
O sa fii bine,daca reusesti sa vezi lucrurile clar.Si daca vrei :)
gyulya
Postat pe 10 Aprilie 2016 05:01
Relatiile abuzive,posesive,de manipulare si restrictie,sunt relatiile cele mai periculoase din Lume !!
Ai auzit de crima fara premeditare sau..cu premeditare ,fata draga?
Esti atat de tanara si totodata atat de naiva!!! Ceea ce se intampla in aceasta viata..in relatii de acest gen,este inadmisibill ! Traim intr-o lume periculoasa si abuziva !!
Fugi cat poti ,CAT INCA NU TI S-A INTAMPLAT NIMIC grav!!! Te vei linistii !! Te asigur !! Singura !! Nu ai nevoie de ajutor !! Oamenii slabi,patesc ceea ce patesti tu !! Nu esti singura !! IAR OAMENII CA EL..NU O VOR SFARSI-O TOCMAI BINE !! In felul in care a procedat cu tine,va proceda cu toate femeile din viata lui !! El are o problema PSIHICA ! Dar tu...daca consideri ca esti o persoana normala..si nu esti exact ca el..FUGI,cat te tin piciorusele !! Daca esti ca el...plangi in continuare si ASTEAPTA-L..Dar te asigur ,ca o vei sfarsi-o si tu f.rau !!
Andrada54
Postat pe 10 Aprilie 2016 06:16
Mergi la un psiholog sau la un psihiatru pentru un tratament antidepresiv.
garbo257922
Postat pe 10 Aprilie 2016 06:46
Buna! Am 54 de ani si o fiica de 30 ani. Locuiesc in C-ta, ea in Buc.Sunt casatorita din 84...Crede-ma ca nu merita sa locuiesti cu cineva care a dat in tine...nu este posibil...daca il vei ierta, el va gasi alte motive sa dea in tine si nu este bine deloc...Esti foarte foarte tanara, ai toata viata inainte...crede-ma, vei trece peste asta...Serviciul este foarte important...nu-l neglija...Iesi cu o prietena...vorbeste....implica-te in proiecte...Multa bafta!Simona
Mona_Dumitrescu
Postat pe 10 Aprilie 2016 07:11
Multumeste lui Dzeu ca te.a parasit! Nici o femeie nu merita o astfel.de viata. Pana acum el te.a manipulat si trebuie sa iti impui tie sa spui stop abuzurilor pt ca ai o singura viata si nu trebuie sa ti.o irosesti cu un tip care te maltrateaza. Gandeste.te ca ai si dreptul la fericire, la iubire adevarata! Reflecteaza la tot ce s.a intamplat in relatie si ia o ca pe o lectie de viata, nu trebuie sa mai faci aceleasi greseli pt ca ajungi in acelasi punct. Uita de el, desi e f greu ia.ti viata in propriile maine si nu mai lasa pe nimeni sa.ti controleze viata! Esti inca tanara si poti sa iti gasesti pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat!
Teona_Teona_1
Postat pe 10 Aprilie 2016 07:20
Nu-ti mai plange de mile fata draga! Pretuieste-te mai mult. Poate ca a venit timpul sa iesi din colivie ,sa te indepartezi de ceea ce iti face rau,si din cat ai spus nimic nu era ok in relatia cu acel baiat.Da , e greu dar viata insasi este o lupta . Esti tanara si mult mai puternica decat crezi, fruntea sus ,mergi la serviciu, in timpul liber citeste , plimba-te poate iti dezvolti si un hobi , si vei vedea ca viata este frumoasa daca stii sa ti-o asterni .N-ai nevoie nici de psiholog nici de cineva care sa te tina in lesa,.Curaj!
garbo181724
Postat pe 10 Aprilie 2016 08:22
Tie Iti este frica de el nu.i asa? De aceea nu poti sa treci peste ,ca dak ieși din casa iti este frica sa nu te bată iar dak te vede cu cineva! Părerea mea, este ca ar trebui sa iei legătura cu prietenele tale sa le ceri scuze ptr ca ai fost îndrăgostită si ca ai nevoie de ele si de sfatul lor! Asta ar fi primul pas, Ia-o Cu incetisorul! Ele o sa fie de acord dak sunt prietene care le pasa cât de cât de tine dar curiozitatea o sa le împingă sa vina la tine numai sa afle ce sa întâmplat , dar asta nu ar fi o problema ptr ca tu ai nevoie de cineva alături ca sa poti vorbi sa te descarci!
Din câte am citit tu esti o fata sinceră cu o inima f buna care are multă iubire de dat ! Prietenele tale o sa iti ridice moralul încet încet dar tu nu trebuie sa faci exact ce spun ele... Inca il mai iubești pe acel băiat dar tine minte un bărbat ,băiat cand bate o femeie nu mai are nici o valoare in fata la nimeni! Si singurul lucru este ca atunci cand te uiți im oglinda Spune-ți ca el nu te merita ptr esti mai buna decât el! Esti tânara , frumoasa , ai toata viața inainte dar timpul le rezolva pe toate si nu tine stresul in tine trebuie sa il " dai afara" spune-il cuiva! Si mamei tale ar fi o idee buna! E singura care iti poate da un sfat din inima!
Mai este o varianta in care te face sa te " vindeci " : cui pe cui se scoate!! Ieși cu un alt bărbat ! Un altul o sa iti dea exact de ce ai nevoie ! Si sa ii spui si de relația care ai avut-o ca te a bătut ! Nu stiu , dar găsești un lok unde sa te întâlnești cu vreunul fara sa te vadă el dak tie frica, si cand ar începe sa iti placa de celălat nou, o sa il duci la tine acasa ptr a te Vizita si o sa vezi ca fostul tău o sa ii para asa de rău si o sa te lase in pace! Ptr ca el te bătea din cauza ca știa ca poate sa facă ce vrea din tine! Dar fiind cu altul stie ca el nu mai exista in viața ta!
Te rog , fii tare si demonstreaza i ca nu este singurul om dupa planeta asta! Si trebuie sa mănânci ca astfel nu o sa poti gândi limpede ! Te Poop!
garbo_408129
Postat pe 10 Aprilie 2016 08:54
Fata mea! Da-i pace! Daca tu vrei sa traiesti intr-un iad e strict alegerea ta! Ai pus capat pai mentine-te pe pozitie! Ca e usor sau nu depinde doar de tine! Capul sus, pieptul inainte si fa joc de glezne! Cu un astfel de om nu faci casa!
Bristena_Paula
Postat pe 10 Aprilie 2016 09:16
Ai nevoie de psiholog. Faptul ca ai stat 6 ani intr-o relatie abuziva spune ca si tu ai ceva probleme. Cand ti-e dor de el adu-ti aminte de batai, nu permite sa te gandesti la momentele frumoase ci doar cele urate. Inceteaza sa mai vorbesti cu el, cauta ajutor la cunostinte, prieteni, preot, familie.
Curaj! Fruntea sus!
Ea43
Postat pe 10 Aprilie 2016 09:32
Exista doua posibilitati
Sa bei doi litri de apa zilnic.
sa te angajezi la o asociatie sportiva pe post de sac de box.
garbo_1713
Postat pe 10 Aprilie 2016 09:36
Du-te la la psiholog.Ala e un cretin.:)
garbo032261
Postat pe 10 Aprilie 2016 09:49
Eu cred ca esti binecuvintata si ai scapat de o mare incercare la cite ai povestit bucurate de viata de tineretea ta nu pune la suflet viata este atit de scurta pacat tineretea trece trebuie sa profiti de ea .nu plinge ca iti vei face riduri si sa te bucuri ca ai scapat de asa o persoana care este o persoana egoista posesiva care te trata ca pe un obiect fara valoare nu te iubea cu adevarat :Revinoti repede ridicate din aceasta letargie si incearca sa te ridici sa mergi mai departe cu fruntea sus cauta sa traiesti viata stiu ca este greu ca prima dragoste nu se uita niciodata dar aceacsta nu a fost dragoste doar un calvar din care bucurate ca ai scapat traieste clipa fluturii nu traiesc decit o singura zi si apoi mor deci profita cit mai mult de viata fii tare vei gasi pe cineva care sa te respecte sa te iubeasca si apoi restul ce deriva din acestea capul sus
garbo178366
Postat pe 10 Aprilie 2016 10:19
BUNA,NU TE SUPARA PE MINE DAR NICI TU AI SCAUN LA CAP CUM SE ZICE IN POPOR.EU AM 30 DE ANI DE CASNICIE CU SOTUL MEU SI NU AM LUAT BATAILE TALE,VEZI DE DRUMUL TAU SI BAGAL PE UNDE A IESIT CA BAIETI SUNT PE TOATE DRUMURILE SI MAI BUNI CA EL.POATE SA FIE SI 10 ANI DE RELATIE DACA NU MERGE NU STA,LA PRIMA PALMA PUTEAI SA-TI IEI TALPASITA NU SA STAI PANA TE OMOARA.SI EU AM COPII,AM FATA DE ACEEASI VARSTA CU TINE SI BAIAT CU 4 ANI MAI MARE CA TINE.DAR NICI UNUL NU A PATIT CA TINE CU TOATE CA BAIATUL E SINGUR ACUM...SUCCES LA UN BAIAT MAI BUN.
Florik64
Postat pe 10 Aprilie 2016 10:23
Buna,
Daca esti constienta de dependenta ta si de greselile facute, inseamna ca esti la primul pas "catre bine"; stiu foarte bine ce inseamna DEPENDENTA; nici dupa 7 ani de despartire nu mi-am revenit oricate eforturi fac,asa ca te cred in aceasta privinta dar ......este de neimaginat totusi sa accepti asa ceva in numele iubirii; nu e drept pentru tine; trebuie sa te iubesti si sa te apreciezi macar atat incat sa nu te mai lasi umilita in acest hal; e pacat de tineretea ta; taras si tot sa iesi din aceasta relatie si sa nu mai acceti tu o impacare.
alimacri49
Postat pe 10 Aprilie 2016 10:23
Nu am citit tot ce ai scris. M-a doborât prima parte a poveștii tale. Pentru situația existentă de vină ești tu, pentru că permiți să se întâmple ceea ce se întâmplă. Nu sunteți făcuți să fiți împreună. De ce suporți atâtea umilințe ? Treaba cu iubirea este pentru alții nu pentru voi. Hotărăște să pui punct la modalitatea de a fi cu cineva care nu este pentru tine, după cum, tu nu ești pentru el, DAR din prostie sau din motive care nu pot fi spuse, accepți să fi umilită, nu iubită. Dacă va continua povestea cum ai relatat, înseamnă că accepți să dovedești că nu ești în stare să vrei, să lupți și să obții cea ce viața îți poate oferii față de visurile tale, dacă ai visuri, ORI nu ești în stare să discerni că viața poate fi și altfel, cu condiția să vrei și să ști că poți obține, DOAR înlăturând ceea ce este greșit, nelalocul lui, mizerabil din viața ta. Iartă-mă că spun, dar tu nu ești îndrăgostită, ai ajuns să fi dependentă din rațiuni care nu pot fi înțelese, suporți să fi umilită și lași impresia că poți să suporți viața cu cineva pentru care nu ești decât un teren de testare a prostiei și umilinței. Lași impresia că ești handicapată. De tine depinde cum va evolua situația. Tu nu mai faci parte din viața lui dar te străduiești să rămâi agățată deși el se străduiește să te facă să dispari. El nu mai face parte viața ta DAR tu te stăduiești să nu înțelegi și vrei să demonstrezi până unde poate duce depravarea și prostia. Nu uita prostia și domnia se plătesc, totul e din care grupă faci parte. Pentru ce ai făcut public meriți medalii pentru una dintre variante. E banal de simplu să fie altfel, DAR se pare că nu găsești puterea și voința să te hotărăști. Nu te înțeleg
garbo_407689
Postat pe 10 Aprilie 2016 11:02
Înțeleg ca nu e la usor pentru tine dar chiar ai nevoie de un psiholog ,e viata ta in joc,si nevoie de un ajutor specializat nu de sfaturi ,compătimire nu de asta ai nevoie,nu cred ca daca ai fi cu o alta problema nu ai merge la farmacie sa iti cumperi medicamente,fa un efort si mergi la psiholog!
garbo233751
Postat pe 10 Aprilie 2016 11:58
Înțeleg ca nu e la usor pentru tine dar chiar ai nevoie de un psiholog ,e viata ta in joc,si nevoie de un ajutor specializat nu de sfaturi ,compătimire nu de asta ai nevoie,nu cred ca daca ai fi cu o alta problema nu ai merge la farmacie sa iti cumperi medicamente,fa un efort si mergi la psiholog!
garbo233751
Postat pe 10 Aprilie 2016 12:01
ICOANA
- Miriam Kumar (10.04.2016) -

Eu, pentru tine, am fost… doar clipa, un nimic,
ce l-ai l-ai zvârlit în flăcări, în nemiloasa ghenă
iar, astăzi, când mă cauţi, ce-aştepţi ca să îţi zic
când, tu, mi - ai dat iubirea, ca hrană, la o hienă?!...
Te-ai bucurat, atunci, şi te mai bucuri, încă,
de suferinţa cruntă ce mi-a cuprins făptura,
nu crezi că, din durere, se poate naşte stâncă,
ci, spui că mă iubeşti, unde ascuns-ai ura?...

Din ochii tăi cei tulburi săreau săgeţi de foc
cu care mă împroşcai în fiece secundă,
m-ai ars pe-întregul trup şi... în suflet, într-un loc,
de unde nu mai pleacă, simt încă a lor undă.
Regretele târzii, nici ele nu-s regrete,
ci, remuşcări ascunse ce răbufnesc sporadic,
în tine e doar teamă... de bani, o mare sete
de care, încă suferi, nu vezi cât eşti de jalnic!...

Mi-ai spus, atunci, în noapte, când ţi-am aflat secretul
şi, când, fără să ştiu, ţi-am poposit în prag,
că a iubi, se poate, dar, mai întâi, bugetul...
De bani, dacă ai parte, prinzi şi de proastă drag!...
Acea cale întoarsă mi-a fost doar început
de drum plin cu durere, trădare, suferinţă,
am înţeles, târziu, chiar dacă a durut,
că adevărul nostru n-a fost decât... sentinţă.

M-ai condamnat, deodată, la moartea făr’ de moarte,
în mâna mea ai pus trei lumânări dar... stinse,
ca să nu văd cărarea, nici tren, nici a’ lui roate
iar trenul... m-a lovit, n-avea faruri aprinse!...
M-au pus într-un vagon, de călători sau marfă,
încotro s-a îndreptat, n-avea vreo importanţă,
bucăţi zburau din mine, cu sunete de harfă,
când sufletu-mi, arzând, era, şi el, o zdreanţă!...


Ci, într-o dimineaţă, când se trezeau copacii,
când şapte ghiocei zâmbeau, gingaş, spre soare,
m-au luat, încet, de mână, şi mi-au şoptit, săracii,
că vine primăvara dar, şi pe ea, o doare...
Mi-au spus pe îndelete, în câteva cuvinte,
că, din a mea durere, s-a plămădit o stea,
să îmi îndrept privirea, spre cer, să iau aminte,
să nu mai plâng degeaba, să plângă numai ea!...

Am vrut să mângâi steaua, să-i dau o sărutare,
să simt cum arde focul, din mine sar scântei,
am înţeles, atunci, că, dacă am răbdare,
la tine, vor ajunge, şi-i arde... pân’ la zei!...
Vei cere îndurare, vei vrea să fii iertat,
în flăcări infinite îţi vei afla sfârşitul,
tu, alegând arginţii, pe zei ai mâniat,
eu, am rămas un suflet ce-atins-a infinitul!...

Şi zeilor, şi lunii, le mulţumesc mereu
că m-au urcat în tren, bucată cu bucată,
zdrobită, cum eram, în mine, Dumnezeu,
a pus, din nou, viaţă,… a mai suflat o dată!
Aşa că, înţelege, eu sunt doar o icoană
la care, în genunchi, ai drept să te închini,
o cruce-ţi sunt, şi-ţi sunt coroană…
În spate, tu o duce, te înţeapă în ai săi spini!...



garbo304885
Postat pe 10 Aprilie 2016 12:08


Vezi ca exista la Garbo.ro mai multe topice cu tot felul de poezii... aici e alta tema, ca si la celelalte topice unde ai pus (dupa parerea nea...) prostii din astea.
barboneli
Postat pe 10 Aprilie 2016 12:30
De la: gabriela28, la data 2016-04-10 03:59:42Draga mea, nu conteaza cine-pe cine a parasit sau cine e vinovat. A fost o relatie toxica, bine ca s-a terminat! Daca nu stii incotro sa o apuci..iti spun eu. Spre prima sala de fitness care iti iasa in drum. Fa exercitii, inscrie-te la zumba, yoga sau dans .Acolo iti faci si prietene.Du-te la o biblioteca si citeste o carte buna ...iesi cu cartea in parc sau in gradina botanica. Du-te la un film si urmareste o comedie buna. Acasa rearanjeaza mobila si schimba-ti garderoba. Fa cumparaturi si du-te la coafor. Inscrie-te la niste cursuri care sa-ti faca placere. Plimba-te si socializeaza cat de mult poti. Daca timpul iti permite du-te intr-o excursie de cateva zile. Ca sa treci peste o despartire e nevoie de timp si de activitate. Fa tot ce-ti doresti, fara sa tii cont de parerea nimanui, in special al lui. E viata ta, traieste-o asa cum iti doresti! Succes!



....Dar mai intai joaca la LOTO, sau da spargere la o banca ca sa ai bani pentru toate astea.
Rotty
Postat pe 10 Aprilie 2016 13:19
SCZ nu stiu in ce pelerinaj ai fost ce barbati au fost in acel pelerinaj dar nu cred ca toti barbatii gindesc la fel eu unul nu sunt de parere ca femeia nu trebuie sa gindeasca sau sa fie inteligenta Sunt adeptul egalitatii intre sexe in fond femeia tot om este si trebuie respectata daca la rindul ei face acelasi lucru respecta si vei ffi respectat.
garbo178366
Postat pe 10 Aprilie 2016 13:55
cred ca ,,te usuci" de dorul batailor. baga-ti mintile in cap si lasa-l ...........sa se duca 99 de ani.............
pirania_1960
Postat pe 10 Aprilie 2016 14:30
Ca in filmul acela cu Giani Mortandi, In genunchi ma intorc la tine.In definitiv cum sa stea in genunchi il invatase o alta si acum, transforma prima incercare timida sa vada cum se poate transforma intr-o incercare de viata.Interesant este sa-l pui si sa cante ca sa-ti dai seama daca te iubeste sau se jeleste ca il dor genunchii.
garbo_1713
Postat pe 10 Aprilie 2016 17:23
Draga mea inseamna ca esti o persoana slaba.
garbo158742
Postat pe 10 Aprilie 2016 20:56
De la: garbo178366, la data 2016-04-10 13:55:33SCZ nu stiu in ce pelerinaj ai fost ce barbati au fost in acel pelerinaj dar nu cred ca toti barbatii gindesc la fel eu unul nu sunt de parere ca femeia nu trebuie sa gindeasca sau sa fie inteligenta Sunt adeptul egalitatii intre sexe in fond femeia tot om este si trebuie respectata daca la rindul ei face acelasi lucru respecta si vei ffi respectat.


pai așa zic toți, teoretic zic toți, dar cu practicul este mai greu,
bărbații vor ca femeia sa meargăpe ddrumul lui, bărbaților nu le place sa vorbească deschis, ei știu doar sa comande cceea ce vor, dacă nu primesc schimba foaia, și mai ales ca la noi politia este prost plătită, de aceea lucrează și aiurea,
Așa ca riști sa te legi cu cineva la cap,
ingerasulluptor1
Postat pe 10 Aprilie 2016 21:47
buna..sa stii ca nu esti snigura care pateste asa ceva, ma refer la mine, desi nu am batut-o, sau nu i-am dat o palma! si totusi s-a dus de la mne, acum ea sa in chirie, dar inainte avea tot be vroia, a facut bine?..eu spun ca nu..mia fost foarte greu da am stat si m-am gandit ca asta e viata,..am suferit mult si sa stii ca si in acest momrnt eu astept pe cineva care intradevar este o fata serioasa,..iti spun sincer sa te uiti in viito,.sa nu te uiti in trecut, daca vrei sa vorbim, fa-mi un apel si te sun eu..0742475562...sa ai grija de tine...astept un mesaj de la tine..PA
garbo_425429
Postat pe 11 Aprilie 2016 08:43
Uita-l! Nu te va face niciodată fericita!
garbo105911
Postat pe 12 Aprilie 2016 07:31
Chiar conteaza cum te catalogheaza bruta asta ordinară care ti a mâncat 6 ani din viață,te a distrus psihic de nici nu mai știi cum te cheamă cu buletinul in mână?!
Doamne,ce indignată sunt când aud așa ceva Draga mea,eu am trăit într un mediu de genul ăsta pt ca am avut un tată alcoolic si f agresiv,pana si mama mea cu 2 copii după ea a avut puterea să o ia de la capăt.
Băgați fata mințile n cap,viața e frumoasa,ești tânără...păcat de tine!
AniriAnni
Postat pe 12 Aprilie 2016 09:36
De la prima palma primita trebuia sa-l parasesti. Este o relatie toxica, nu ai dupa cine sa-ti para rau. Parerea mea este ca trebuie sa-ti revii si sa nu plangi dupa o persoana care te-a ranit fizic si psihic si a atentat la stima ta de femeie. Trebuie sa fii orgolioasa si sa te mai lasi calcata in picioare.
vyolaceea
Postat pe 12 Aprilie 2016 16:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Meditatie la viata mea 5 De la: fleurdelis 10 Februarie 2010 00:18
Kinetoterapie si luxatia la genunchi 4 De la: ana_pop 4 Octombrie 2015 21:41
povestia mea..sau mai bine prostia ce am facuto...:( 172 De la: garbo089734 9 Februarie 2010 10:06
ce sa fac? 21 De la: garbo104166 11 Martie 2010 20:20
O masina stricata sau o viata stricata !? 50 De la: The_fate_of_the_man 4 Aprilie 2018 13:23
Setari Cookie-uri