| Dragi utilizatori ,am intilnit o nativa din zodia berbecului,eu fiind peste si tare m-a mai suparat:).foarte orgolioasa si am fost prins in capcana ei:))trebuie de schimbat situatie invers si nu-mi vine nici o idee pe moment,poate ma ajuta cineva??? | ||
|
garbo_426781 Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:28 |
||
|---|---|---|
|
Daca intentia ta e sa faci misto cu titlul asta caraghios, sa stii ca pe mine m-a amuzat (dar si intristat...) ! Poate ai vrut sa spui "EL PESTE OPINCI"... ? Altfel, nimeni de pe garbo nu cred ca a inteles "eu fiind peste" ! Peste ce esti... ? Peste zodia berbecului ? Tu erai baut peste 2-3 sticle de vin cand ai scris ce ai scris ? Si ne ceri noua ajutorul ca sa schimbi situatia ? Adica, daca inteleg eu bine, vrei sa fi sub zodia berbecului... sau cam asa ceva, nu ? Ok, o sa amestecam iar zodile si pe tine te asezam sub... sub zodia berbecului ! S-a facut coane, stai linistit ! A... si inca ceva... nu astepta degeaba sa-ti vina vreo idee, nu momentan si nu vesnic, nu ai nici o sansa sa primesti asa ceva... !!!
|
||
|
barboneli Postat pe 16 Ianuarie 2016 13:56 |
||
De la: garbo_426781, la data 2016-01-16 13:28:52Dragi utilizatori ,am intilnit o nativa din zodia berbecului,eu fiind peste si tare m-a mai suparat:).foarte orgolioasa si am fost prins in capcana ei:))trebuie de schimbat situatie invers si nu-mi vine nici o idee pe moment,poate ma ajuta cineva??? Tu fiind peşte,cauti,banuiesc, o naiva,nu nativa,din orice zodie,pentru a o exploata!? |
||
|
|
||
|
dana1975 Postat pe 7 Martie 2016 11:16 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Compatibilitate Berbec ( EU ) - Taur - ( EA ) Chiar i alte zodii | 15 | De la: garbo_10701 23 Ianuarie 2013 17:23 |
| ea sagetator-el leu | 12 | De la: zolusca 14 Iulie 2013 10:21 |
| o parere | 2 | De la: eladaela 20 Martie 2011 00:17 |
|
|
||
| Cand o femeie Fecioara intalneste un barbat Pesti... | 8 | De la: Verseau 19 Septembrie 2010 12:14 |
| De ce sunt oamenii singuri? | 375 | De la: KNIGHT_31 28 Septembrie 2010 19:25 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună