Fosta lui sotie nu apartine tocmai trecutului

Ne cunoastem de 2 ani,insa am inceput sa iesim la intalniri dupa ce mi-a spus CA sa mutat de la fosta sotie(era inca insurat pe vremea aceea).Nu am vrut vreodata sa fiu etichetata drept amanta si am asteptat pana el a divortat.Lucru care sa intamplat intr-un final.Ce spun acum este pe scurt CA sa nu mai intram in amanunte de genul CA eu sunt romanca el american si CA am renuntat amandoi la multe,in fine.Sotul meu are 3 copii din relatia anterioara cu care ma inteleg OK si nici unul din ei nu au vorbit urat de mine nici la tatal insa nici la mama lor,Lucru care ma bucur.Insa eu cu fosta lui ne cunoastem,ne-am cunoscut pana sa divorteze,el ma presentat drept iubita lui.Cum ne am cunoscut....pai a aparut doamna la usa noastra intro dupa amiaza si dadea cu picioarele in usa.Eu inteleg CA este greu sa treci peste un divort,si eu sunt divortata dupa un scurt mariaj,insa eu nu am cuvinte urate la adresa fostului,nu ne-am inteles si am decis sa mergem pe cai diferite.Intradevar nu ne leaga vreun copil.Eu cu fosta nu am mai vorbit din decembrie anul trecut,am decis de comun acord CA nu ne placem una pe alta si sa ne evitam.Noi ne-am casatoriti in secret.Fost nu stie CA daca afla spune copiilor iar eu cu ei nu am petrecut indeajuns timp.OK...da ma deranjeaza,Insa inteleg CA trebuie sa ma cunosc mai bine cu prichindeii pana sa le dam vestea dar totusi...Si nu cred CA este zi fara CA el sa nu zica "pai fosta a facut asta"," imi amintesc cand am fost acolo cu fosta"etc.Mentionez CA mariajul lor a durat 13 ani,si stiu CA el si a petrecut aproape jumatate fe viata cu femeia asta insa ma simt comparata cu ea tot timpul.Daca exista femei care au trecut prin asta va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc in prealabil
garbo_413281
Postat pe 25 Iunie 2015 20:07
Da` tu de ce tot tzipi " CA_ul" ala ?

".Mentionez CA mariajul lor a durat 13 ani,si stiu CA el si a petrecut aproape jumatate fe viata cu femeia asta..."

13 ani sunt o juma` de viata la tine ? Da` cati ani are ? Si trei copii ?

"CA sa nu mai intram in amanunte de genul CA eu sunt romanca el american..."

Nu cred ca are vreo relevanta faptul asta , doar daca vrei neaparat sa te lauzi.


Rotty
Postat pe 26 Iunie 2015 07:27
CA,daca te simti tu comparata, nu inseamna CA e asa.CA, daca chiar te roade, discuta cu el, CA fiecare parere pe care, poate o vei primi, va fi o experienta unica, care pe unii i-a ajutat, insa pe tine, poate nu te va ajuta.You know what I mean?! Stai, care e americanul?!
Mult succes!!
Schmetterling
Postat pe 26 Iunie 2015 08:28


"Daca exista femei care au trecut prin asta va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc in prealabil"

Probabil ca exista femei care au trecut prin asa ceva, dar la ele a fost de alta culoare, alta noanta, alt miros... ce sfaturi pot sa-ti de-a tie ? Tu vrei sa faci sau sa inveti de la ele sau mai bine faci cum simti tu ca-i mai bine ? La tine e complicat rau.....

barboneli
Postat pe 26 Iunie 2015 09:05
Draga 281, nu cred ca este nevoie sa mai fi trecut prin ceea ce ti se intampla tie, ca sa tragi niste concluzii: 1)poate ca sotul tau a realizat ca fosta lui sotie avea niste calitati pe care tu nu le ai. Se mai intampla, il ia valul, indragosteala, chestii si vede ce a facut dupa un timp, in care indragosteala a trecut si incepe sa vrea iar ciorba, felul 2, desert si maieuri spalate ( si uneori si calcate). Asta ar fi o explicatie. Nasol.. in cazul acesta ar trebui sa-i explici cat se poate de clar ca tu esti o ALTA femeie si ca ar trebui sa te accepte asa cum esti. Daca fosta era asa buna, de ce a lasat-o?
O alta explicatie ar fi aceea ca este un cusurgiu, un vesnic nemultumit si ca orice ai face oricum este total nemultumit. Poti sa fii 200% mai buna, nu TU esti problema ci el. Oricum, in ambele cazuri, problema este la el. Este un barbat in toata firea, are trei copii, a parasit o femeie ( dupa faza cu picioarele in usa, asa deduc) iar acum nici tu nu mai esti buna. Cam pueril, nu? Tu ii reprosezi lui ca fostul tau prietan era mai bun, facea asta si asta mai bine? Incearca faci asta ,sa vezi, ii place? Cat despre solutii, stii tu, cati bolnavi, atatea tratamente. De data asta depinde numai de tine cat poti si cat vrei sa accepti. Comunicare.
Miafarow
Postat pe 26 Iunie 2015 12:34
Draga,nu stiu de cand n-ai mai scris romaneste,dar esti jalnica. In ceea ce priveste problema ta cu sotzul,se vede treaba ca orice vei face,va da cu minus! Cel putzin din cate ai povestit."Marea iubire"s-a cam terminat si craiul isi da seama ca,tot la nevasta dintai era mai bine.In ceea ce priveste copiii,niciodata nu te vor accepta cu adevarat.Scuze,dar nu ati fost cerebrali nici unul din voi,cand ati facut acest pas.
garbo343451
Postat pe 26 Iulie 2015 04:02
..........si apoi,nu ti-a dat de gandit,casatoria voastra tinuta in "mare" secret?
garbo343451
Postat pe 26 Iulie 2015 04:05
Daca fosta e inca in gindirea lui,fie chiar prin comparatii,atunci cred ca tu esti ori materialista ori stai rau cu capul.
Niciodata nu vei realiza vreun dram de iubire din partea lui orce ai face...retine ca peste toate astea vine si copii care va fi vejnic un ghimpe pentru tine.
indiferent de situatia materiala a lui ...daca exista ? tu ar trebui sa itzi dai seama la ce te inhami.(servitoare la copii lui...nu?Colac peste pupaza dupa ce ca are si trei copii iar tu nu ai nici unul el ar trebui sa fie un nemaipomenit,cald,dragastos,iubitor,daca nu pentru tine cel putin pentru faptul cai accepti copii...nu sa mai si compare cu fosta.
Draga mea cred ca e cazul sa fugi cit mai departe de aceasta relatie,iar daca nu sa sti ca daca miai place, mias dori si eu o asemenea proasta la usa.Si culmea eu nu am copii si situatie financiara f.buna.
Si mai mult retine asta tio spune un barbat...Asa ca puneti inca o mare intrebare.
garbo_399163
Postat pe 26 Iulie 2015 09:12
Si scuze;Am uitat satzi spun cit de placut va fi pentru tine cind itzi va spune in timpul unui act sexual itzi va spune ca fosta facea dragoste asa si asa si orcum altfel decit tine, care nui chiar pe gustul lui ...Atunci cred ca va fi momentul satzi smulgi parul din cap.
Si acest fapt nui departe...tine minte.

DAR CIND NUI CAP ATUNCI VAI DE PICIOARE.
garbo_399163
Postat pe 26 Iulie 2015 09:20
1) Poate faci un efort şi înveţi să scrii şi să te exprimi mai bine româneşte. Vorba cuiva mai sus, eşti jalnică.
2) Din ce deduc eu, conform obiceiurilor mioritice, mai mult, tu ţi-ai băgat coada în familia lor şi le-ai stricat casa. ... Probabil că ai făcut presiuni la greu ca el să divorţeze ? ...
3) Să te încurci cu unul însurat, cu 3 copii, etc ... Eu zic că problemele-s la tine nu la el, şi ţin de ... moralitate. Mai întâi de toate ...
4) Nu peste mult timp probabil, când va realiza cu adevărat prostia care a făcut-o (da, cred că o vreme, când te-a cunoscut pe tine, omul a gândit cu curul nu cu mintea), se va întoarce la familia şi la copii săi, iar tu o să rămâi cu statul de fată bătrână, bună şi fără noroc, poate şi puţin derglată hormonal dar şi psihic ?
Pune mâna pe carte înainte să pui mâna pe bărbaţii altora ...
garbo208826
Postat pe 26 Iulie 2015 10:11
Fosta sotie va ramine mereu in amintirea lui exact asa cum si fostul tau sot va ramine i amintirea ta.Amintirile nu se pot sterge si nici tecutul mai ales daca exista si copiii,acestia vor face mereu prezenta amintira fostei sotii.Tu trebuie sa decizi daca te vei putea acomoda cu lucrul acesta sau nu.Inca nu esti mama si nu sti ce inseamna sa ai un copil dar 3.... nici pentru el nu este usor.Daca vrei sa depasesti situatia si sa mergi mai departe(avind in vedere ca si el afacut sacrificiu divortind pentru a se casatori cu tine) trebuie sa incerci sa iti schimbi mentalitatea si felul de a vedea lucrurile sau daca crezi ca nu o poti face mai bine renunta inainte sa apara vreun copil vreau sa zic inainte ca tu sa ai un copil cu el.Si un lucru nu trebuie sa uiti in trecutul fiecaruia dintre noi exista cineva trebuie sa invatam sa ne adaptam la nou sa facem lucuri splendide incit prezenta ta sa il faca sa nu se mai tot gindeasca tot timpul la fosta sa fie mindru de alegere care a facuto nu sa regrete aceste comparatii vin datorita faptului ca regreta pasul care l-a facut apoi Americani au mentalitati diferite de Romani si in general fiecare natie sau rasa are conceptii si traditii diferite daca el traia in Romania era el care trebuia s-si schimbe felul de a fi daca tu esti acolo trebui sa inveti sa te adaptezi mediului daca nu poti mai bine renunta.Asta este o parere si eu traiesc in strainatate de ceva ani daca am vrut sa ma incadrez a trebuit sa schimb citeva obiceiuri si conceptii nu a fost usor dar m-am adaptat.Ramine sa reflectezi
garbo_413710
Postat pe 26 Iulie 2015 11:20
De la: garbo208826, la data 2015-07-26 10:11:511) Poate faci un efort şi înveţi să scrii şi să te exprimi mai bine româneşte. Vorba cuiva mai sus, eşti jalnică.
2) Din ce deduc eu, conform obiceiurilor mioritice, mai mult, tu ţi-ai băgat coada în familia lor şi le-ai stricat casa. ... Probabil că ai făcut presiuni la greu ca el să divorţeze ? ...
3) Să te încurci cu unul însurat, cu 3 copii, etc ... Eu zic că problemele-s la tine nu la el, şi ţin de ... moralitate. Mai întâi de toate ...
4) Nu peste mult timp probabil, când va realiza cu adevărat prostia care a făcut-o (da, cred că o vreme, când te-a cunoscut pe tine, omul a gândit cu curul nu cu mintea), se va întoarce la familia şi la copii săi, iar tu o să rămâi cu statul de fată bătrână, bună şi fără noroc, poate şi puţin derglată hormonal dar şi psihic ?
Pune mâna pe carte înainte să pui mâna pe bărbaţii altora ...
aldama
Postat pe 26 Iulie 2015 12:51
in primul rand la scrisul in limba romana esti varza. Apoi este acel ,,CA" ce apare obsesiv in povestioara ta. Cat priveste adevarata problema este ca ati gresit amandoi. Tu nu ai mai avut copii si chiar daca nu o recunosti deschis va fii greu sa te obisnuiesti dintr-o data cu 3 (chiar daca nu locuiesc cu voi vor face parte din viata voastra). Apoi casatoria secreta....dara intre ei era totul terminat nu vad de ce atata secretomanie. Si nu in ultimul rand, cred ca flacara indragostelii a cam palit si acum ii ia locul viata cea de toate zilele, aceea cu 3 feluri de mancare, rufe spalate, etc. In chestia cu comparatia, nu esti tu problema ci el. Poate si cand e in pat cu tine , inchide ochii si isi imagineaza cum s-ar fii comportat fosta...Asta inseamna ca el nu a depasit momentul, ca inca are amintiri vii sau mai rau ca se gandeste (daca compara...) Asa ca, lasa totul si fugi. Nu e pentru tine. Chiar daca va inceta sa faca acele comparatii prin viu grai, nu vei fii nici-o data sigura ca in mintea lui nu se vor petrece.
pirania_1960
Postat pe 26 Iulie 2015 14:33
De la: Rotty, la data 2015-06-26 07:27:07Da` tu de ce tot tzipi " CA_ul" ala ?

".Mentionez CA mariajul lor a durat 13 ani,si stiu CA el si a petrecut aproape jumatate fe viata cu femeia asta..."

13 ani sunt o juma` de viata la tine ? Da` cati ani are ? Si trei copii ?

"CA sa nu mai intram in amanunte de genul CA eu sunt romanca el american..."

Nu cred ca are vreo relevanta faptul asta , doar daca vrei neaparat sa te lauzi.


Green7
Postat pe 26 Iulie 2015 17:38
Asa ma gandeam si eu! Ce tot tipa ,frate CA-ul ala????
Green7
Postat pe 26 Iulie 2015 17:39
Nu-l mai asculta !Ii va trece!Imbatrineste si uita !
ioanacuna
Postat pe 26 Iulie 2015 20:23
Ioana, nu am auzit niciodata ceva atat de trist! Sa astepti sa imbatranesti langa o persoana care te jigneste, etc.. pentru ca-i va trece atunci? Sau va face alzaihmer si va uita? Nu mi-ar fi trecut prin minte. Nu as adopta o astfel de "filozofie" de viata nici in penultima zi a vietii mele.
Miafarow
Postat pe 26 Iulie 2015 21:58
Mai lasati fata in pace, voi astia care-o criticati ca nu stie sa scrie in romana. Stiti cum e vorba aia:"uita-te intai la paiul din ochiul tau!". :))) Asta asa, ca va tot place sa judecati!
alexandravoda89
Postat pe 27 Iulie 2015 03:02
Mai lasati fata in pace, voi astia care-o criticati ca nu stie sa scrie in romana. Stiti cum e vorba aia:"uita-te intai la paiul din ochiul tau!". :))) Asta asa, ca va tot place sa judecati!
alexandravoda89
Postat pe 27 Iulie 2015 03:09
Mai lasati fata in pace, voi astia care-o criticati ca nu stie sa scrie in romana. Stiti cum e vorba aia:"uita-te intai la paiul din ochiul tau!". :))) Asta asa, ca va tot place sa judecati!
alexandravoda89
Postat pe 27 Iulie 2015 03:09
Si tu de ce trebuia sa postezi de trei ori ? Crezi ca nu pricepeam daca scriai o data si bine ? Ha ??? Sau ti-o tremurat mana la ora 3 noaptea ?
Rotty
Postat pe 27 Iulie 2015 06:41
Parerea mea este ca nu ar trebui sa te preocupi sau sa lasi gelozia sa puna stapanire pe tine .... a mers cu tine pana la capat si asta arata ca doar pe tine te-a vrut .... nu este tocmai placut sa il auzi amintindu-si de ea, dar iti place sau nu, are niste amintiri cu ea....
Eu cred ca ar trebui sa fi in continuare tu insuti ca si pana acum, sa il implici in diverse activitati cu tine, sa creati amintiri amuzante, romantice impreuna si in scurt timp, sentimentele lui pt tine vor fi mai puternice decat amintirile cu fosta....

Succes si fericire in continuare, calma si cu credinta....
Dedy
Postat pe 28 Iulie 2015 01:09
Este amuzant cum biata femeie cauta niste raspunsuri si alte dudui tin lectii de gramatica de parca aici este bacalaureatul .... serios? de suparare, de nervi sau chiar daca este nestiinta, forumul este facut sa dam sfaturi sau ideii la problemele interioare ale unei persoane, nu sa ii criticam gramatica ..... tara arde si baba se piaptana... Cum am zis si in mesaju anterior, nu dispera.... nu ai de ce sa te preocupi
Dedy
Postat pe 28 Iulie 2015 01:13
Felul de a scrie spune multe despre o persoana Dedy.
Rotty
Postat pe 28 Iulie 2015 07:39
"Biata femeie" nu e chiar inocenta, dimpotriva, cu toate ca nu a vrut sa fie considerata amanta tot amanta a fost in final pt. ca s-a implicat intr-o relatie ( fie ea si numai sufleteasca) cu un barbat insurat si tata a 3 copii.
La ce se astepta? Ca fosta sa ii spune , "scuze draga ca-ti sperii fericirea eu si cei trei copii ai mei?".

Problema e ca nu are cum sa nu fie geloasa, asa cum ea s-a amestecat intr-o casatorie si a destramat-o la fel i se poate intimpla si ei.Nimenu nu-i garanteaza ca actualul n-o sa devina si pentru ea fost peste citiva ani, ca poate gaseste o alta femeie care sa-i ofere mai mult sau ca plin de remuscari se intoarce la fosta si cei trei copii, s-au mai vazut destule cazuri.

Si cosmarul abia acum incepe, stai sa vezi cind vor afla copii ca mama si tata s-au despartit din cauza lu’ tanti cea noua, sa vezi atunci veselie si fericire pe capul ei dar mai ales al lui.
Oricit de mult va relationa cu copii lui ea va ramine tot cea din vina careia s-au despartit parintii.
Iar baiatul este cam las , de ce casatorie pe ascuns? Si cam cit cred cei doi ca vor putea ascunde casatoria lor ? Cind bomba va exploda o sa fie total neplacut pt. toata lumea dar mai ales pt. copiii la care nu s-a gindit nici “biata femeie” nici “tatal iubitor”.

Vei fi comparata cu cealalta toata viata ta iar daca nu te vei ridica la nivelul dorit de el nu cred ca veti fi fericiti.
Oricum tu trebue sa intelegi un lucru, daca el este un tata cit de cit responsabil, tu nu vei fi niciodata piua intii (cum se zice) in aceasta relatie ci copii mai ales daca el va incepe sa se simta vinovat pt. ca i-a parasit iar asta se va intimpla in timp.
Tommy_Boy
Postat pe 28 Iulie 2015 11:05
Nu e obligatoriu ca el sa fie neaparat "legat" mental de fosta... in sensul ca o regreta si ar vrea din nou sa fie cu ea. Am un bun prieten care, dupa o casnicie indelungata a ramas, asemenea mie, vaduv. S-a casatorit deverme, s-au iubit mult si la un moment dat, ea a murit, in urma unui accident de automobil.N-au avut copii. Acum... omul meu a ratat vreo 2-3 relatii (au trecut aproape 5 ani de la decesul sotiei) fiindca, mereu spune... "am facut aia cu nevasta-mea", "am fost aici cu ea", "ea gatea mancarea cutare altfel"... si asa mai departe.
Bietul om, nu face comparatii, ma rog, nu constiente. Dar daca TOATA viata lui de adult a fost petrecuta impreuna cu sotia ... ce-ar putea spune? A incercat sa taca... A fost catalogat drept "mutulica" si iar... discarded. Asta e... In timp s-ar putea ca lucrurile sa se schimbe. Tu decizi in final.
Injineru
Postat pe 12 Septembrie 2015 13:12
De acord in principiu, mai putin faza cu copiii si tatal responsabil. Asta e valabil la femei. Barbatii se descurca bine mersi si fara copii. Femeile sunt in general legate puternic de copii. Barbatii... sunt legati puternic.. de femei! :))
Injineru
Postat pe 12 Septembrie 2015 13:15
Nu am avut rabdare sa citesc tot dar am o intrebare.
Poti sa scrii corect?
AnnaLyse
Postat pe 12 Septembrie 2015 14:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cand te indragostesti a 2 a oara. La 40 de ani. 1337 De la: dor72_ 22 Ianuarie 2012 14:59
tiati ca... 8 De la: micabis 13 Aprilie 2009 22:17
una din doua femei au inselat 274 De la: valentino 24 Mai 2009 18:48
Confesiune si incertitudine 116 De la: TEODORRD 14 Mai 2009 16:03
vand rochie de mireasa ieftina 9 De la: funny_lucky 8 Noiembrie 2010 11:55
Setari Cookie-uri