ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce pot sa fac?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Am 37 de ani si sunt intr-o situatie destul de delicata privind relatia mea cu o femeie ce are si un copil din prima casatorie.La inceput totul a fost minunat insa in ultimul timp nu ne mai intelegem asa bine.Copilul este o fetita superba si ma inteleg bine pana in momentul cand ii fac o observatie negativa iar din momentul acele isi schimba modul de comportare fata de mine.De multe ori cand faceam o afirmatie negativa in privinta ei,mama ii lua apararea de fata cu ea iar acum orce as spune fetita nu asculta spunandu-mi ca nu sunt tatal ei.Le iubesc din suflet si nu vreu sa le pierd insa cred ca este prea multa suferinta pentru mine.Mama nu vrea nici sa recunoasca aceasta relatie apropiatilor ei cu atat mai putin parintilor iar de fiecare data cand vin rudele la ea eu trebuie sa-mi strang hainele si sa plec urmand sa ma intorc dupa.Sincer,imi este tare greu Scuze pentru greselile de ortografie si exprimare.
  citeaza   raspunde

esti femeie sau barbat?
  citeaza   raspunde

Draga 854, cred ca ai luat-o gresit de la inceput. Primul lucru ce trebuie sa il rezolvi este sa clarifici statutul vostru al fiecaruia. Pentru ca daca eu te-as intreba in ce relatii esti cu acea femeie nu prea ai sti ce sa imi raspunzi. Deci, ori sunteti impreuna (caz in care nu e necesar sa iti iei lucrurile si sa pleci de fiecare data cand are musafiri, exceptie daca locuiesti la ea acasa si acestea sunt pretentiile ei iar tu nu ai de ales), ori nu sunteti impreuna (caz in care nu trebuie sa mai suporti toate toanele ei, esti liber ca pasarea cerului). In caz afirmativ afla motivele pentru care prezenta ta nu este dorita de parintii sai. Poate e sentimentul lor ca esti un intrus care profiti de pe urma femeii? Poate e antipatia lor vis-a-vis de persoana ta? Trebuie sa afli. Iar in ceea ce priveste fata, poate ca cel mai bun lucru este sa nu ii faci direct ei observatii ci sa discuti problema cu mama ei, care e om matur si judeca lucrurile de pe o alta treapta si ea sa decida daca ii face observatii fetei si in ce fel, fara a o ridica impotriva ta. Riscurile sunt mai mici pentru tine.
  citeaza   raspunde

Toate se rezolva pin discutie linistita.Iar observatiile la fetita,trebuie spuse ca o parere,prieteneste,ca si cum ar fi cel mai bun prieten al tau.e sensibila pentru ca isi aminteste de tatal ei,si pentru ca e copil si nu are minte inca.
  citeaza   raspunde

''pentru ca e copil si nu are minte inca.''

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: