Lectiile de Canto asigura un viitor stralucit copilului?

Se considera ca lectiile de Canto sunt destinate copiilor dotati cu ureche muzicala si cu abilitati remarcabile de memorie, miscare scenica si comunicare. Cand vine vorba de testarea auzului muzical lucrurile devin foarte radicale incat se stabileste cu rigurozitate cine poate sa faca muzica si cine nu. Adevarul despre talent este ca acesta este o impletire de aptitudini si pe langa picatura dobandita din nastere este nevoie de o munca titanica pentru a ajunge la un rezultat. Problema controversata a auzului muzical este supraevaluata in balanta inclinatiilor de care da dovada copilul. La o prima lectie de Canto, sau la prima interactiune cu un instrument, profesorul va testa in ce masura este dezvoltat si mai ales cum poate fi dezvoltat auzul. Muzica ca si celelalte arte nu are criterii eliminatorii cand este vorba de contributia pe care studiul si exercitiul o are asupra dezvoltarii copilului.
Lectiile de Canto nu-si propun sa lanseze vedete precum pictura nu produce mari pictori. Beneficiile educatiei muzicale se regasesc in succesul de mai tarziu al copilului. Corectarea respiratiei aduce multiple avantaje. Este cunoscut ca fredonarea unei melodii reduce stresul si alunga emotiile negative. Din punct de vedere medical corectarea respiratiei normalizeaza tensiunea arteriala, ajuta la oxigenarea creierului, creste rezistenta la infectii si raceli si ajuta la executarea miscarilor eficient si la capacitate maxima. Oratorii pot vorbi timp indelungat fara sa oboseasca. Dictia ajuta la pronuntarea corecta si clara a unui text si la corectarea problemelor de pronuntie. Abilitatile de exprimare cursiva reprezinta un atu in dezvoltarea personala si profesionala a fiecaruia.
Pentru a descoperi multiplele avantaje pe care le ofera Lectiile de Canto va invitam la Clubul de Muzica.ro. Intelegerea materiei este un obiectiv usor de indeplinit, intrucat profesorii nostri sunt bine pregatiti sub aspect psihopedagogic si privesc procesul dezvoltarii cursantului ca pe o succesiune de stadii, cu treceri de la acumulari cantitative lente, de durata, la schimbari calitative. Continutul cursurilor este adaptat in functie de inteligenta, gandirea, flexibilitatea, imaginatia, afectivitatea, temperamentul, aptitudinile, atentia, mobilitatea, talentul, caracterul, memoria, vointa si interesul fiecarui cursant in parte.
clubul_de_muzica
Postat pe 20 Martie 2015 19:48
buna seara, lectiile de canto nu ar trebui sau trebuie sa asigure un viitor stralucit, muzica in general, depinde si de noroc, o sansa in viata repetitie,individuala, colectiva,, simt,muzical,iar simtul muzical se dezvolta mai tarziu decat ne asteptam, de studii muzicale ,teorie si practica intense, echilibrat,si este mai bine sa inceapa sa studieze cu pianul si vocea, este mai practice ca studii pianul, si ceva bani investiti in educatia muzicala a copilului in acest sens, trebuie ajutat si sustinut pentru aprofundarea cunostintelor muzicale , si mai tarziu rezultatele,, in functie de cum evolueaza el muzical,,!!!!!.

Vlaicu_Costel_1
Postat pe 20 Martie 2015 21:25
se ia una bucata computer, protabil sau nu.
se deschide un site la intamplare, spre exemplu Garbo
se cauta forumul si se deschide un topic in titlul caruia se pune o intrebare retorica
apoi in primul comentariu, initiatorul topicului,incepe sa dea raspuns intrebarii.
si uite asa ne facem reclama la clubul de muzica al lui peste prajit si la site-ul cu pricina.
sa vezi acum mii si zeci de mii de clienti ce vor veni sa ia lectii de canto eventual la pachet pentru plozii de acasa!

mami, mami, ce mi-ai adus?
aaa, ti-a adus mamica lectii de canto la pachet. au gust de acordeon cu frisca!

tati, tati ce mi-ai adus azi?
ti-am adus lectii de canto la sticla!
iei doua guri si sa vezi pe cate voci incepi sa canti dupa aia!
heartbit
Postat pe 20 Martie 2015 23:22
Dl Bit, habar n-ai cât de bine e dacă iei lecții de canto.
Când te plictisești, sau n-ai somn, în loc de comentarii pe forum, cânți și trezești vecinii, care vor aprecia talentul tău.
Axl_R
Postat pe 21 Martie 2015 09:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum scapam de pampers? 4 De la: daria_pet 25 Iunie 2009 01:04
reinscrierea la camin 2 De la: albinutza45 25 Mai 2009 22:13
Baiatul meu are crize de nervi 95 De la: Andy1969 18 Aprilie 2010 16:16
Babelopolis - Oraul de Vacan de la Babel 1 De la: garbo_3703 26 Mai 2012 09:50
Cum poti deveni un om puternic?Un om informat este un om protejat..Informatia face omul puternic 9 De la: ingerasulluptator 1 Aprilie 2013 21:31
Setari Cookie-uri