Buna! Am si eu nevoie de niste sfaturi :) ... Noaptea trecută am uitat sa îmi i-au pilula contraceptiva si as usual am întreținut relații sexuale cu logodnicul meu care a ejaculat înăuntru, dimineața am început sa sangerez si am realizat ca am uitat sa îmi i-au pastila pe care am si luat-o imediat. Țin sa specific ca mai am doar 3 pilule pana la finalul tabletei, deci sunt la ovulatie... Credeți k sunt însărcinată ? Deși locuim împreuna nu ma simnt inca pregătită sa am in copil am doar 23.. |
||
MissDee Postat pe 26 Mai 2014 01:31 |
||
---|---|---|
Ei bine , eu te sfatuiesc sa nu mai uiti sa iei pilula. | ||
Rotty Postat pe 26 Mai 2014 08:08 |
||
in doua trei saptamani iti poti face testul si vei sti sigur , e putin probabil ! | ||
|
||
garbo_19362 Postat pe 26 Mai 2014 08:25 |
||
Daca mai aveai trei pilule inseamna ca esti spre sfarsitul ciclului de 28 de zile (nu la ovulatie, care are loc intre ziua 10 si 14, asta e o regula generala ce poate fi personalizata) deci slabe sanse sa ramai insarcinata, in general cand uiti de o pilula o iei cat mai repede cand iti aduci aminte si continui cu urmatoarele dar sa nu fie mai putin de 12 ore intre pastile. E bine sa stai de vorba si cu un doctor care sa iti explice exact ce si cum, ar fi bine sa te familiarizezi cu lucrurile astea pentru ca o sa ai nevoie sa stii ce se intampla cu corpul tau. Ca sa nu mai uiti pilula poti sa pui o alarma pe telefon sau o aplicatie, sunt o multime. E bine sa iti respecti programul de luat pilula ca sa nu iti dereglezi corpul luandu-le la intamplare. Bafta multa!!! |
||
edelweiss_3881 Postat pe 26 Mai 2014 21:06 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
eu ce sa inteleg ? | 17 | De la: fleurdelis 7 Mai 2010 18:52 |
baieti sunt sexy ptr ca ...............................sunt destepti? | 14 | De la: tutankhamon 1 Noiembrie 2009 03:10 |
retinere | 59 | De la: claudia_ank 18 Februarie 2010 13:49 |
|
||
sinceritate,sentimente, momente si clipe de fericire | 179 | De la: Axl_22 30 Iunie 2011 07:26 |
Virgin la 20 de ani.... | 2 | De la: 1 Noiembrie 2018 21:45 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani