M a inselat

Buna tuturor,
E prima oara cand scriu pe un site ceva legat de viata mea.
Sunt o femeie cu studii superioare, frumoasa dupa cum spun unii (desi ma consider draguta, desi nu am avut niciodata in viata mea probleme ca nu pot fi cu orice barbat) si am 30 de ani,
Sunt, sau mai bine spus am fost intr-o relatie patru ani pana acum o luna, doua cand am vazut unele mesaje de dragoste din partea unei colege se servici adresate prietenului meu, colega care culmea care se dadea prietena mea. Cand l-am confruntat mi-a spus ca ii pare rau, ca nu a vrut sa aflu, ca i-a fost frica sa nu aflu ca el nu i-a raspuns dar ca s-a apropiat de ea cand au inceput sa discute problemele lui din relatia cu mine, probleme de care eu habar nu aveam.
Bun, a urmat o perioada super urata si neagra in viata mea, cine a trecut prin asa ceva stie cata suferinta inseamna sa patesti asa ceva. A urmat o perioada in care abia ne-am vorbit, in care el a mai vorbit cu ea, am plecat o perioada pentru ca vrut sa fie singur (tot el) timp in care mi-a dat mesaje, m-a sunat ca ii e dor de mine ca ii lipsesc.
Am convenit ca ma intorc si incercam, de cum m-am intors era foarte rece, mi-a spus ca oricum nu o sa mearga ca eu nu o sa pot sa trec peste ce a facut, ca ceva s-a rupt intre noi la un moment dat.
Iesea foarte des in oras, la inceput ma suna sa vada ce fac, venea destul de devreme acasa, apoi a inceput sa iasa din ce in ce mai des, mai mult iesit decat acasa ca sa aflu ca se intalneste cu altcineva, nu cred ca e nimic serios dar oricum si sa eu stiu clar care e situatia dintre noi si alege sa i fie lui bine.
Acum? Stam in aceiasi casa pentru ca momentan e situatia de asa natura, in camere separate si abia daca vorbim, mai vine si ma intreaba ce fac dar i-am spus daca vrea sa faca ce vrea el atunci eu nu am cum sa-l opresc dar ca in conditiile astea fiecare cu treaba lui si cel mai bine e sa nu mai vorbim.
Sunt mai multe de spus, dar mi se pare ca deja am scris un mesak kilometric.
Medeea19
Postat pe 16 Martie 2014 17:58
Am uitat sa spun ca il iubesc foarte mult si imi este foarte greu sa nu fiu cu el, iar daca mi-ar cere iertare probabil l-as ierta, desi am mari rezerve ca ar putea merge, dar pe de alta parte eu nu pot si nu vreau sa fac nici un pas spre o impacare pentru ca simt ca m-as umili si ma simt deja suficient de umilita ca sa mi-o fac cu mana mea.
So... habar nu am ce sa fac cu viata mea si cu toata situatia asta.
Stiu raspunsul e pleaca, te-a inselat o sa te mai insele, nu mai poti avea incredere in el, e clar ca lui nu-i pasa de tine, si totusi iubirea e atat de irationala incat mi-e tare ciuda pe ea in momentul asta.
Medeea19
Postat pe 16 Martie 2014 18:04
Scuze am pierdut un rand in primul mesaj spre sfarsit.
Medeea19
Postat pe 16 Martie 2014 18:08
asa e toti,maica....
nazirra
Postat pe 16 Martie 2014 20:02


ok, nazirra (o data, peste multi ani chiar... mi-ar place sa-mi explici de unde vine numele asta: "nazirra" ? mersi anticipat...) ce scri tu nu-i rezolva problema fetei ! ea vrea sa stie ce sa faca acum... dupa ce a aflat si singura asta. si nu toti sunt asa. si nici toate nu. dar uite ca mai pica... ! eu zic sa ai o discutie cu el, avand in vedere ca il iubesti totusi si nu poti sa-l parasesti asa usor... si din care discutie sa afli cam unde este As-ul lui ! daca crezi ca o sa fie sincer. eu nu-l cunosc. dar tu da. cea ce parca aiveai si tu intentia. ai pus titlu "m-a inselat"fara semnul intrebarii... deci esti sigura ca da. dar scri ca nu crezi ca e ceva serios... ! daca e sau a fost ceva serios intre ei, e mai nasol. sunt unele persoane care ar trece cu destula usurinta peste asta... dar eu nu stiu daca tu da. si fraza asta: nu stiu ce sa fac cu viata mea... e cam aiurea. zic eu. da, stiu, e greu ce ai patit, dar la 30 de ani... nu prea tine sa spui asta. ol, ia-l ca compliment daca vrei... dar eu repet ca sa discuti cu el. eu unul n-am solutie pentru asa ceva si sa spun ce ai spus si tu, lasa-l, e usor de zis. asta stiai si tu. s-ar putea sa fie si asta o solutie, dar intai discuta. mai ales daca avea-ti de gand sa imbatraniti impreuna... !
succes !
barboneli
Postat pe 16 Martie 2014 20:42
Barboneli,
Multumesc de raspuns. Vreau sa stii ca partea cu "nu stiu ce sa fac cu viata mea" nu e a vrut sa fie atat de dramatica pe cat se pare ca suna, sigur imi este f. greu, dar asta nu inseamna ca imi imaginez ca viata mea s-a terminat si ca ce o sa fiu eu fara el, nu gandesc asa.

Doar ca nu stiu ce atitudine sa adopt si ce sa fac mai departe in sensul ca vreau sa iau o decizie cat mai corecta ( pentru mine).

Nu ma astept ca cineva sa-mi ofere o solutie minune ci doar sa aud pareri sincere de la oameni care sunt cat de poate de obiectivi in situatia de fata.

Si da, am discutat pana cand am incetat sa mai discutam pentru ca asa am vrut eu, pentru ca nu este corect ce face. Atata timp cat dorinta de a fi impreuna nu vine de la el, nu cred ca trebuie sa insist si sa initiez eu conversatii si stii de ce? Pentru ca, cu cat insist mai mult cu atat el are mai multa putere si siguranta ca oricum m-as intoarce la el. Asa gandesc eu acum.
Si uite ca este prima mea experienta de acest gen
Ms pentru raspuns.
Seara frumoasa!
Medeea19
Postat pe 16 Martie 2014 21:55
poate asa afost sa fie ! poate Dumnezeul are alte planuri , si are sa intanlesti ale baiat mai dragut, mai inteligent de a te barfi, mai respectos si pe placul tau.
lllorena
Postat pe 22 Martie 2014 22:44
Draga mea...te inteleg perfect...!!! In majoritatea cuplurilor..mai devreme sau mai tarziu..unul..inseala,iar celalant sufera si ramane socat ,frustrat,deceptionat ,etc.!!! Tu..esti un caz fericit,caci...daca am inteles bine nu esti casatorita cu el,nici copii nu ai..inca...!!! Poate ca aceasta trista experienta..e un pas inainte pentru evolutia ta spirituala si..pentru viitorul tau,caci..dragoste cu forta nu se face si...nici tiganie nu trebuie sa faci...!!! In concluzie,prietenul tau fiind prins intr-o alta relatie..e ocupat si...obosit...si..incapabil sa gandeasca..prea departe..si merge manat de instinct...ca majoritatea barbatilor..in asemenea cazuri..!!! Tu..trebuie sa te reechilibrezi,sa multumesti Domnului ca esti tanara,frumoasa,desteapta si cu servici..si sa-ti faci viata...asa incat suferinta sa nu mai aiba ce cauta in viata ta.!!! Nu s-a gatat lumea cu un barbat,nu trebuie nici sa te arunci in bratele primului venit,dar..ai viata inainte si care va fi al tau ...va veni..cu conditia sa te rogi..si sa-i ceri Domnului sa faca ce este mai bine pentru amandoi...!!! Numai timpul coace ciresele..si tot el rezolva problemele,dar..trebuie sa ai rabdare.!!! N-am inteles bine,daca colega e cea care..e noua lui pasiune,sau...avea el ceva nemultumiri vis a vis de tine..si simtea nevoia sa se spovedeasca.??? Cel mai corect este..sa-i spui partenerului ce nemultumiri ai,nicidecum sa-l comentezi..cu altii,iar daca nu se indreapta..poti lua si alte masuri,caci nu suntem batuti in cuie,iar numai iubirea e cea care schimba destine...in mod subit..si chiar dramatic ,uneori..!!! Domnul sa-ti dea sanatate..si multa putere sa treci peste toate..si sa stii..ca daca tu nu te iubesti si respecti..nu te iubeste si respecta,nimeni..!!! Deci...numai bine...si ai mare grija de tine.!!! Doamne ajuta.! Amin.!!!
garbo115329_camy
Postat pe 23 Martie 2014 03:38
Am o nelamurire, ce legatura exista intre "sunt o femeie cu studii superioare" si o femeie FARA "studii superioare" cand e vorba despre viata sau relatia de familie, daca ai studii superioare esti mai cu mot??? din felul de a te exprima, nu prea arati a avea "studii superioare", poate doar la o facultate unde te-ai inscris cu diploma de liceu, eu nu am studii superioare si nici liceul, am doar 10 clase, asta inseamna ca nu contez in societate??? Cat despre relatia pe care tocmai ai pierdut-o... las-o balta, cu scuzele de rigoare, d-lui a gasit la cealanta ce nu a gasit la tine, ceva ce tie iti lipseste si dupa cum spui, nu are nici o vina din moment ce colega ta, "prietena" la momit... incearca sa iti gasesti pe cineva de nivelul tau, cu acest om nu te potrivesti si nu va mai fi ce a fost, chiar daca trebuie sa iei viata de la inceput la 30 de ani, faceti-va un bine unul altuia si incheiati-va socotelile intr-un mod civilizat fara sa va spalati rufele in public...

Imi cer scuze pentru introducere si va rog sa-mi acordati circumstante, la 10 clase... sa nu aveti prea mari pretentii sau... fiecare dupa posibilitati...

O duminica placuta tuturor!
garbo088037
Postat pe 23 Martie 2014 06:44


neata la toata lumea... cu cursuri sau fara cursuri superioare... ! si apropo de asta, ne-a scris 037: "ce legatura exista intre "sunt o femeie cu studii superioare" si o femeie FARA "studii superioare" ", intrebare legitima dealtfel, mai ales duminica... ! diferenta este exact asa cum citesti mai sus, "FARA"... ! ca si in fraza: cu bun simt si fara bun simt ! tot fara.. in cazul tau, scuze, fara ! nu o cunosti deloc pe 707 si totusi, fara legatura cu topicul si pentru asta iti mai dau jos inca 17,6 puncte... ii scri ca nu prea arata ca are studii superioare... etc. ! da ce, parca tu arati ? nu, zic eu. si totusi nu ti-am pus nici mot dar nici nu ti l-am luat ! chestia asta cu "studii superioare" nu a scris 707 ca sa credem ca are mot, are parul lins cu carare pe mijloc si e foarte draguta, asta ca sa stii.... ci a scris cu anume talc, pe care nu oricine il intelege. pe mine personal nu ma deranjeaza nici ca tu ai numai 10 clase si sa-ti spun de ce... pentru ca cu inca o clasa mai mult sau mai putin plus studii superioare, nu capeti bunul simt acolo, la scoala sau la facultate... deci buba e in alta parte. o sa zici, cu mana in sold probabil... ca ce ma bag, ca fiecare scrie ce vrea, sau mai stiu eu ce. dar asa cum pe tine te-a deranjat fraza lui 707 cu studile pe care tu nu le ai... si pe mine m-a deranjat ce i-ai scris, fara bun simt si legatura cu subiectul. uite asa... nna ! si sa sti ca scrie foarte frumos si clar, mie personal mi-a placut cum a scris si felul cum a scris ! dar ti-ai cerut scuze asa ca iti inapoiez 13 puncte din cele luate !!! in rest, ce ai scris, asa ca de cineva cu 10 clase numai dar cu ceva logica... ai dreptate. nu va mai fi ca inainte, eu nu intru la calitatile pe care ar fi trebuit sa le vada tipul la 707 dar le-a vazut la prietena ei (cu asa prieteni nu mai ai nevoie de dusmani). si de unde sti ca lui 707 ii lipsesc calitatile pentru ca tipul acela sa poate fi momit... ce cuvant oribil in asa situatie... si nu lui ? nu ii cunosti pe nici unul din afacerea asta, si recunosc ca ai dreptate si aici, e greu de dat solutie sau de primit solutie de pe un forum, chiar daca a facut-o, cerand un sfat, foarte civilizat. nu a venit sa-si spele rufele, sunt sigur ca are masina de spalat acasa... ! si pentru ca 707 a raspuns si ca a discutat de prea multe ori chiar, cu individul, ma alatur si pareri tale... hei... cu tine, 037 vorbesc... unde te uiti ?... ca mai bine termina cu el sau daca ar fi sa spun si mai frumos, sa-l lase naibii ! cea ce stiu ca e foarte greu sa primeasca. dar si mai greu e sa primeasca o situatie in viitor nesigura cu asa gen de individ.
o duminica placuta si tie... uite ca pana la urma tot am baut cafeaua impreuna cat am scris... ! numai ca eu plec la lucru, azi la noi e prima zi de lucru din saptamana... si nu continui sub plapuma ca tine... !

barboneli
Postat pe 23 Martie 2014 08:43
de ce nu poti pleca ? adevarul e ca ai mai plecat o data si a venit dupa tine... cred ca e genul de baiat care este las si nu poate sa si infrunte problemele cu tine face-to-face. e posibil sa l intimidezi . eu una zic sa te linistesti tu un pic, asa cum numai femeile stiu, si apoi sa te imprietenesti cu el, fiind suparata pe el si orgolioasa nu rezolvi nimic. nu te calca in picioare, il refuzi cu zambetul pe buze si ii arati ca nu esti afectata...
garbo002770
Postat pe 23 Martie 2014 09:08


uffff... mai puteti-va dragelor si cate un nume nu numai cifre... ca tare ma incurca !!! una 707, alta 770... ce, un nume fictiv ca Nina, Maia, Strombola... nu se poate pune la avatar ? ce, costa bani... ? in fine, cum vreti, dar sa nu va mirati daca va mai incurc... !
las zici ? poate, eu nu-l cunosc in intreg. dar ca e nehotarat, asta cred ca e. vine fata la el si ii propune ba asta ba cealalte si el le refuza pe amandoua... (ma refer la propuneri, nu la fete...) asta nu-i face cinste. mie personal nu-mi place tipul, din ce si cat a scris 077 sau parca 707... asa ca poate nu pot sa fiu obiectiv... dar mie mi se pare un pic de bataie de joc la el. daca erau de varste fragede... sa zicem 16-19 ani, mai intelegeam, dar la varsta pe care o au, varsta in care se poate hotara un viitor impreuna... nu-mi place cum se poarta tipul. daca as fi vorbit si cu el, poate mi-as fi schimbat parerea... dar asa... o tin pe asta. la parere ma refer.si ia zi-mi si mie, 770... cum e cu linistitul ala "cum numai femeile stiu"... ? mai invat si eu ceva... nu ?
barboneli
Postat pe 23 Martie 2014 09:20
Nu ştiu câte studii superioare ai sau nu ai, dar dacă ai ţinut în mod expres să precizezi de ele, înseamnă că le ai. Ok, să le păstrezi sănătoasă ! Studiile, căci la ele mă refer. Cu toate studiile tale superioare, nu pot să nu remarc la tine o doză de naivitate ... din mai multe puncte de vedere.
Spre exemplu, începi a ne spune de la început că ai studii superioare (ceea ce nu se prea face), ne mai spui că ceva de genul "nu am avut niciodată probleme de a fi cu orice bărbat". Mai departe, mesajul tău pe cât de lung, pe atât de incoerent, dovadă nici altcineva care a vrut să-ţi dea un răspuns nu a înţeles prea clar ce şi cum ?
Naivitate este şi ptr. faptul că "prietena" taţi-a suflat iubitul de sub nas, fără ca în prealabil tu să nu observi nimic deosebit ... nici la el, nici la tine. Păi scuză-mă, o femeie versată, inteligentă cu simţul fin al observaţiei, s-ar fi prins imediat de "şmecherie".
Prietenul tău, şmecheraş din fire, s-a prins că te poate fraieri destul de uşor, la fel şi prietena ta cu care probabil se culcă în continuare când nu se culcă cu altele, aşa că fără să te superi, cu inteligenţa nu stai deloc bine. În plus, nu ai spus totuşi ce a motivat el, de a ajuns în situaţia de a "debarca" prin alte paturi. Poate că omul îşi doreşte în materie de intimitate şi-un sex oral pe care tu nu i l-ai oferit şi prietena ta da, poate alte lucruri care sunt sigur că mai mult ţin de chestiuni intime. Uneori, între pa pereţi mai trebuie să faci şi nebunii. Tu le făcea-i ? Nu ştiu, e doar o presupunere dea mea ... Întreb ?
În orice caz, din câte deduc eu, pari o tipă ... naivă ... nu te supăra că-ţi spun .... uşor de dus de nas, lipsită de experienţă, pe lângă prietenul tău care, ţi-a simţit slăbiciunea şi profită la greu de asta. Nici nu aş fi aşa sigur dacă te mai iubeşte, dacă mai vrea cu adevărat să fie cu tine acum, după ce a dat de "fructul interzis" al prietenei tale sau ale altor ... ne-prietene d`ale tale.
Şi tu la 30 de ani să te întrebi ce să faci , cum să faci , etc ? ... cam lasă de dorit.
Fetiţ-o, nu mai ai 20 de ani. Ca să cunoşti cu adevărat un om îţi mai trebuie un an-doi, dacă n-ai de gând să te măriţi aşa subit peste noapte cu primul venit.
Nu ai spus despre colega ta dacă e căsătorită sau necăsătorită, n-ai spus multe. Nu prea poate cineva de afară să tragă concluzii clare şi să-ţi dea un sfat cât mai bun.
În orice caz, bărbaţii înşeală. În ecuaţia asta dintre tine şi prietenul tău, sfatul meu este fie să te împaci cu el NUMAI DACĂ AI CERTITUDINEA CĂ TE IUBEŞTE CU ADEVĂRAT (din păcate, din ce-ai spus tu aici, semnele sunt că nu şi te ţine de fraieră), fie SĂ TE DESPARŢI DE EL ŞI SĂ LOCUIEŞTI ÎN ALTĂ PARTE (vezi, nici asta nu-i prea clar cu locuitul , dar eu aşa am cam înţeles, că momentan stai la el că nu ai avea în altă parte unde să stai, ceea ce, ar putea să însemne ptr. el şi că stai ca o pacoste, fără să te superi, pe capul său).






garbo208826
Postat pe 23 Martie 2014 09:26
Buna! eu sunt psiholog si pot spune ca am ceva experienta in ceea ce priveste subiectul, am trecut prin asa ceva si stiu ce inseamna... imi pare rau sa ti spun, dqr asa sunt toti barbatii (cine spune ca nu sunt toti le voi spune ca poate cei care sunt fraieri sau homosexuali nu sunt asa) sper ca n am fost rea... in opinia mea, am ajuns sa stiu cum functioneaza oamenii, iar barbatii asa au fost construiti, oricat de frumoasa desteapta ai fi tu el daca vede i alta il mananca... e normal pt ei si trebuie sa intelegem ca la un moment dat toate vom fi inselate. ideea este ce facem in aceasta situatie : eu zic sa iti faci o schimbare de look si sa pornesti in viata ta : iesi, plimba te, fa ti prieteni si prietene cu care sa te intelegi bine si sa fii happy alaturi de ei, fa l gelos, arata i ca nu ti pasa, fii fericita si daca va fi sa fie se va intoarce la tine. oricum barbatii nu sunt hotqrati, ei sunt a niste copii, atrage l in jocul tau, si nu in ultimul rand ai o ultima discutie cu el, fara exagerati sau reprosuri, sa fie o discutie profunda in care sa i spui tot ce simti si cum ai vrea sa continue relatia de fapt. respecta l, iubeste l, arata i ca nu iti pierzi timpul daca el nu stie ce vrea, si o sa iti dai seama daca are rost sa mai continue sau asa a fost sa fie. in cel mai rau caz... cumoaste pe altcineva, chiar daca ti e greu... o sa merite efortul! 😊 iti doresc sa ti reuseasca tot ce ti propui. cu drag, Raluca
Raluca_Ionita_1
Postat pe 23 Martie 2014 10:41
Buna dimineata... Te-a inselat..v-ati indepartat , te simti dezorientata , tradata, umilita , nesigura in relatia ta. Se intampla . Inseala el , inseala ea, uneori amandoi...si totusi relatiile se pot repara. Si cu toate acestea , trebuie sa intelegi , ce-ti doresti cu adevarat. Ce simti pentru el , si relatia voastra. Doar dupa ce te vei lamuri in legatura cu sentimentele tale , vei putea actiona in consecinta. Sa stii, ca o relatie are si urcusuri si cobarasuri, si , pe undeva e bine, caci altfel ar duce spre monotonie, care e aproape la fel de periculoasa . De aceea, eu iti propun sa te detasezi putin de durerea si frustrarea pe care o simti si sa percepi ce simti, si atat. Nu te lasa cuprinsa de furie si rautati, vulgaritati , certuri care nu fac decat sa-ti tulbure capacitatea cognitiva . Daca vei ajunge la concluzia ca el e un barbat, care , cu toate ca a gresit ,are suficiente calitati pentru a fi alaturi de tine , daca il vezi ca ii pare rau , e f. important , si ca ii pasa de tine , atunci , merita sa il ierti si sa mergi mai departe cu el. Discuta cu el la momentul potrivit , dupa ce stii ca iti doresti aceasta relatie si stabiliti impreuna ce aveti de facut. Pentru ca , trebuie sa accepti , ca intr-o relatie , e nevoie de doi , ca sa o strice...deci , ceva, ceva il nemultumea in relatia cu tine , iar cealalata , a profitat si i-a spus , ce voia sa auda , i-a dat ce voia sa primeasca. Discutati prieteneste, calm, fara sa va invinovatiti reciproc , si cu siguranta veti afla mai multe unul despre celalalt. Uneori , e nevoie de o situatie ca asta , un "dus rece" pentru a "curata" o relatie de lucrurile care nu merg prea bine. Doar in felul acesta , intelegand ce-ti doresti si ce doreste el , te vei linisti , si vei putea merge inainte, fara sa privesti mereu inapoi, la acest incident , indiferent ce vei alege sa faci cu aceasta relatie.
libra66
Postat pe 23 Martie 2014 10:41
Cami ,dupa ce-am citit tot ce s-a scris aici, sfatul tau este acelasi cu cel pe care l-am gandit si eu.Daca ajungi la un punc mort de acest gen , e bine sa alegi alt drum cu cineva cu care sa simti ca esti tu,fara ascunzisuri, taceri , compromisuri...Si eu am facut-o ,dupa zece ani de casnicie si-un copil si n-am sa regret niciodata.Dupa sase ani , copilul a crescut, eu mi-am gasit pe cineva care ma face fericita ,m-am implinit pe toate planurile , iar el e acelasi nu s-a straduit sa-nvete nimic de la ce-a patit.Asadar , sfatul meu e s-o iei de la cap cu altcineva , caci acum incepe cea mai frumoasa varsta a unei femei.
stanescugean_ph
Postat pe 23 Martie 2014 10:46
buna, pentru inceput doresc sa iti spun ca pentru o fata ,,CU STUDII SUPERIOARE" ar trebui sa sti ca formua ,,super urata" nu este corecta. In ceea ce priveste problema ta , drumurile voastre deja s-au despartit in momentul in care el a recunoscut ca era cu ,,prietena " ta. Slava Domnului ca aveai doar una altfel era destul de obositor pentru el sa faca slalom. Esti gata sa spui ca a gresit si ca ii vei acorda iertarea. In conceptia lui insa acest lucru va fi un fel de ,,gata, am prostit-o de data asta........" Sincer , dat fiind si comportamentul lui ulterior, intre voi nu prea mai e nimic, deci....fiecare pe drumul lui. Numai bine.
"
pirania_1960
Postat pe 23 Martie 2014 10:52
Doamne cat te inteleg!!!!tot prin asa ceva trec si eu...e tare greu...nu pot sa-ti dau sfaturi caci n-as stii de unde sa incep..dar tot gustul tradarii il simt si eu...aceeasi varsta..aceeasi situatie ....
garbo_398244
Postat pe 23 Martie 2014 11:22
vai! cum, se poate tras la indigo?


07 & 244, va spun parerea mea, da?

Daca la 30 de ani, varsta matura, "cu scaun" la cap, dragute, realizate,
etc. va plangeti de astfel de progenituri, care sigur nu se va opri din "mers" nici cu voi nici fara voi, inseamna ca sunteti duse si inca mai aveti cale de intoarcere.
Pe langa faptul ca asta nu-i iubire va si amagiti, ca copilul cu acadeaua.
Fiti bre femei adevarate asa cum sunt femeile puternice si dati-le papucii, lustruitii asa de bine sa-si vada fata si faceti-va nevazute din spatiul toxic ca nu face bine la sanatatea voastra!

Este timp pierdut inutil cu indivizi care nu stiu sa aprecieze femeia, ci
sexul propriu, astea confunda putza cu vecina si ar fi in stare ca in lipsa voastra sa-si faca damblalele pe unde poate, motivand ca "ii vremea lor de tauri comunali"

...nu se merita fetelor! Reorientati-va dupa cerintele si calitatile voastre, este mai sanatos.
pitiTa_
Postat pe 23 Martie 2014 11:48
Te va insela incontinuare, dealtfel sa sti ca toti inseala ....alegerea e a ta
erjike60
Postat pe 23 Martie 2014 12:14
Daca la 30 de ani se comporta inca ca un pusti de liceu este naspa. Baiatul nu are treaba...cand este in pauza de tipe se retrage la tine.
Nu-ti mai pierde vremea si anii cu el ca nu se va linisti.
Fi rationala si intelege ca nu poti construi nimic cu el....si detaseaza-te ....ca anii trec iute traind intr-o incertitudine permanenta.
garbo229279
Postat pe 23 Martie 2014 12:31
am fost mintit timp de 7 luni stiu cum e
garbo212538
Postat pe 23 Martie 2014 12:33
daca il iubesti ..ierti ...
DRAGOSTEA NU CATE NICIODATA ,TOATE LE SUFERA ...TOATE LE IARTA ...CAND IUBESTI TRUP SI SUFLET ...IERTI SI TE ROGI PT CEL PE CARE-L IUBESTI !
veronela
Postat pe 23 Martie 2014 13:32


zau... ? apropo de asta: ".CAND IUBESTI TRUP SI SUFLET ...IERTI SI TE ROGI PT CEL PE CARE-L IUBESTI !" da de ce sa te rogi ? si unde sau la cine sa te rogi ? ce-sss... vorbele astea, sfaturi pentru 707 ? ma umfla rasul.. dar si parca plansul cand vad cum gandesc unii sau unele ! si pentru marea psiholoaga... Ionita parca... eu cunosc barbati care nu inseala si n-au inselat si nu sunt nici homo si nici shlomo... exclud persoanele de fata, unul din ei a fost tata-l meu, de ex. ! si mai cunosc barbati asa care nu sunt nici... nu mainrepet, unul din ei in varsta de 5o de ani, altul de 40 si cunosc si unul de 87 de ani care.... mama, mama ce-a mai inselat nevasta ! vrei sa-ti dau exeple si de "doamne"... ! pai n-am loc aici. imi trebuie 2 garbo si jumate ! ce n-am inteles eu din cele scrise de tine, e legatura cu topicul sau cu subiectul topicului ! sau n-ai citit atenta ce a scris 707 ! asa cum fac de altfel toti psohologii !!! fata a scris putin grabita: "m-a inselat"... eu am inteles ca nu e sigura ca treaba cu prietena (astea in general sar sa ii "ajute" pe prietenii prietenelor... ) este ceva serios ! poate i-a inselat asteptarile, asta da ! toti sar acum sa-si planga de cate ori sau cand au fost inselate sau inselati... ! cea ce nu e cazul aici. sau nu e sigur ca e cazul aici. uite, eu n-am fost inselat niciodata ! poti sa crezi asta, d-mna psiholog ? daca tot vrei sa discuti de problema asta cu inselatul... ! dar o las balta, fat vroia altceva sa stie, nu procentul de inselare din lume !!! si ma intorc la veronela, ma scuzi ca te-am abandonat pentru cateva fraze la altcineva... intreb si eu ca la 17,3 ani... de ce daca ea il iubeste cu trup si suflet... trebuie sa se roage sau sa-l roage mereu... pe cel care NU o iubeste cu trup si suflet ? si vorbesti de iertare. ce sa ierte... nici asta n-am inteles ? pai l-a iertat din moment ce i-a propus ori la el ori la ea... dar ala e capos sau neserios ! clar ! nu stiu... in asa poveste trebuie sa fi de partea unuia, nu merge de partea la amandoi... e clar ca unul gresete si din amanuntele putine care ne-au fost data, eu sunt de partea ei ! si nu te mai hlizii asa... garbo00000... ca nu e asa cum crezi ! eu raman la parerea mea ca trebuie sa lase jocul asta neplacut si nefolositor si nesanatos al lui ! eu doar o incurajez, pentru ca la asta s-a gandit si 707 ! am zis !

barboneli
Postat pe 23 Martie 2014 14:22
era doar iubit nu si sot, deci din acest punct de vedere nu ii puteai cere incredere totala. Sincer priveste si tu in jur! Se insala in casatorie, dar asa, apoi cine stie ce probleme aveti voi? Poate nu esti atat de buna la pat cum te crezi, poate el doreste multe artificii care tu nu vrei sa i le faci si a plecat la alta, poate manifesti gelozie si s-a cam saturat, sunt n chestii care nu le stim.
Ce pot sa -ti spun e sa mergi mai departe, asa cum face si el, si cam atat! Asta e lumea in care traim, unii iubesc mai mult altii mai putin, sau altii deloc doar se fac ca iubesc!
Va veni daca e cine e al tau!
ShantiL
Postat pe 23 Martie 2014 16:11
De la: barboneli, la data 2014-03-23 08:43:57

neata la toata lumea... cu cursuri sau fara cursuri superioare... ! si apropo de asta, ne-a scris 037: "ce legatura exista intre "sunt o femeie cu studii superioare" si o femeie FARA "studii superioare" ", intrebare legitima dealtfel, mai ales duminica... ! diferenta este exact asa cum citesti mai sus, "FARA"... ! ca si in fraza: cu bun simt si fara bun simt ! tot fara.. in cazul tau, scuze, fara ! nu o cunosti deloc pe 707 si totusi, fara legatura cu topicul si pentru asta iti mai dau jos inca 17,6 puncte... ii scri ca nu prea arata ca are studii superioare... etc. ! da ce, parca tu arati ? nu, zic eu. si totusi nu ti-am pus nici mot dar nici nu ti l-am luat ! chestia asta cu "studii superioare" nu a scris 707 ca sa credem ca are mot, are parul lins cu carare pe mijloc si e foarte draguta, asta ca sa stii.... ci a scris cu anume talc, pe care nu oricine il intelege. pe mine personal nu ma deranjeaza nici ca tu ai numai 10 clase si sa-ti spun de ce... pentru ca cu inca o clasa mai mult sau mai putin plus studii superioare, nu capeti bunul simt acolo, la scoala sau la facultate... deci buba e in alta parte. o sa zici, cu mana in sold probabil... ca ce ma bag, ca fiecare scrie ce vrea, sau mai stiu eu ce. dar asa cum pe tine te-a deranjat fraza lui 707 cu studile pe care tu nu le ai... si pe mine m-a deranjat ce i-ai scris, fara bun simt si legatura cu subiectul. uite asa... nna ! si sa sti ca scrie foarte frumos si clar, mie personal mi-a placut cum a scris si felul cum a scris ! dar ti-ai cerut scuze asa ca iti inapoiez 13 puncte din cele luate !!! in rest, ce ai scris, asa ca de cineva cu 10 clase numai dar cu ceva logica... ai dreptate. nu va mai fi ca inainte, eu nu intru la calitatile pe care ar fi trebuit sa le vada tipul la 707 dar le-a vazut la prietena ei (cu asa prieteni nu mai ai nevoie de dusmani). si de unde sti ca lui 707 ii lipsesc calitatile pentru ca tipul acela sa poate fi momit... ce cuvant oribil in asa situatie... si nu lui ? nu ii cunosti pe nici unul din afacerea asta, si recunosc ca ai dreptate si aici, e greu de dat solutie sau de primit solutie de pe un forum, chiar daca a facut-o, cerand un sfat, foarte civilizat. nu a venit sa-si spele rufele, sunt sigur ca are masina de spalat acasa... ! si pentru ca 707 a raspuns si ca a discutat de prea multe ori chiar, cu individul, ma alatur si pareri tale... hei... cu tine, 037 vorbesc... unde te uiti ?... ca mai bine termina cu el sau daca ar fi sa spun si mai frumos, sa-l lase naibii ! cea ce stiu ca e foarte greu sa primeasca. dar si mai greu e sa primeasca o situatie in viitor nesigura cu asa gen de individ.
o duminica placuta si tie... uite ca pana la urma tot am baut cafeaua impreuna cat am scris... ! numai ca eu plec la lucru, azi la noi e prima zi de lucru din saptamana... si nu continui sub plapuma ca tine... !



mai baboneli, cuvantul,,scrii,, e cu 2 i, incearca sa il scrii si tu corect, ce naiba
MARILENA_25
Postat pe 23 Martie 2014 17:21
Stiu ca nu te cunosc si tocmai de aceea indraznesc sa iti spun o poveste...la 16 ani m-am mutat de acasa cu cel pe care il iubeam,am luptat cu toata lumea care ma judecat ca e prea devreme inclusiv cu parintii mei...am fost logoditi timp de 4 in ,timp in care mi-am terminat un liceu cu cel mai bun profil din oras pe vremea aceea. dupa ce am terminat liceul ne-am casatorit...si cu toate ca ne-am iubit dupa 4 ani cand eu eram gravida in 6 luni mi-a spus ca s-a indragostit...am incercat sa refac relatia de dragul copilului care inca nu se nascuse...crede-ma nu va functiona...am sfarsit batuta ,cu un copil mic in brate si cu mintea praf..cand copilul avea 6 luni am luat cea mai buna decizie a vietii mele: am divortat si chiar daca numai eu si Dumnezeu stiu prin cate am trecut pot sa iti spun asa: Acum sunt fericita,am langa mine un barbat care ma iubeste,ma respecta si ma vede asa cum imi doresc,m-a sustinut si am intrat la universitate in danemarca,piticul nostru are 2 ani si 5 luni acum,da zic al nostru caci intentionam dupa nunta sa il adopte si sa fie cu acte in regula taticul copilului meu. Deci din moment ce nu da semne ca vrea sa indrepte situatia mai bine sa iti vezi de drum...vei suferi un timp dar mai bine acum decat mai tarziu .indiferent de decizia pe care o vei lua iti doresc bafta si sa treci cu bine!!!
Tric_Maria_Mirabela_1
Postat pe 23 Martie 2014 19:06


" mai baboneli, cuvantul,,scrii,, e cu 2 i, incearca sa il scrii si tu corect, ce naiba "
(dupa "naiba", trebuie pus punct... ca nu era ? )


iti promit ca asa am sa fac ! n-am stiut exact cum, pentru ca am vazut aici ca se scrie mai mult cu un singur i... si de aia am scris asa. stii... (apropo, asta se scrie tot cu doi i sau cu un i numai ? ) eu nu mai folosesc scrisul in limba romana de mult, folosesc o alta limba, nu ma intreba care, doar cand ii aud numele si ma trec fiorii, doar aici pe forum o fac, asa ca de aia gresesc. cred. oricum, eu vorbesc perfect romaneste, cu accentul americii de sud (asa imi spun astia aici...) si asta probabil din motivul ca vin din Bucuresti, dar cu scrisul... nota 6.5 ! adica la ortografie stau tare prost, recunosc. dar iti promit ca o sa fiu atent si am sa scriu cu doi de i ! nu ma deranjeaza de loc... am destui, dar nu am stiut. liniutele si numarul de i ma incurca rau. la vorbit nu se observa cand nu pun liniuta unde trebuie, sti cum e... ! mersi pentru corectie. o sa tin deacum capul sus cand merg pe culoarele lui garbo.
barboneli
Postat pe 23 Martie 2014 19:09
Sa fii convinsa ca daca iti prinde slabiciunea va profita.Iar de inselat ...se va repeta tocmai pentru ca ii treci cu vederea prima scapare.Numai spun de dezamagirea ce te incearca, nu va trece si nici n-o sa uiti asa ceva, iar daca lucrurile se vor calma infidelitatea lui va fi mereu o motivatie pentru discutii, reprosuri.Iti spun pentru ca am trecut prin asa ceva insa la o forma mult mai urata si mai dureroasa.
flower29
Postat pe 23 Martie 2014 20:07
E clar ca lumina zilei: tu inca il mai iubesti si doresti sa reincepeti relatia de unde s-a rupt,el nu te mai iubeste,se simte doar vinovat fata de tine,dar de iubit nu prea mai cred ....unde dragoste nu e...nimic nu e.....
Esti o femeie frumoasa,meriti un barbat mai bun ca el.....viata merge inante....
garbo162553
Postat pe 23 Martie 2014 20:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt atat de singura 68 De la: GianySeo 20 Februarie 2015 15:09
Descurajata, descurajata si jignita ce mai urmeaza 31 De la: Freya__ 26 August 2011 23:20
buna fetelor 2 De la: lacramioaracrengi 4 Septembrie 2011 10:02
roscata 4 De la: garbo020337 2 August 2009 14:01
O iubesc, incerc activ de ani de zile sa avem "un nou inceput" iar mai nou este suparata ca am inselat-o. Si 2 De la: garbo_499995 10 Aprilie 2020 19:24
Setari Cookie-uri