Relatie foarte incurcata. Va rog, dati-mi un sfat!

Deci, sa vedem daca am inteles bine;
te iubesti cu "baiatu" (care acum are 29 ani!?), de ceva timp, rastimp in care matale ti-ai tras-o cu altii diversi (fo 5 parca) iar dinsul cu altele diverse (to fo 4-5 parca). Dar n-ai dat nici un fel de amanunte in ce priveste calitatea "trasului" in toate cazurile. Pen' ca vezi fata lu' tata in astfel de iubiri conteaza si "trasul" cum zic io. Adica, marimea(matarangii) numere pe noapte, orgasme etc etc. In concluzie, revin-o cu amanuntele astea sa ne putem da cu parerea. Si tine minte, iubirea ca iubirea, da' fara "tras" aia nu e iubire. La noi in Maramu ie o vorba: "Pla tare stalpu' casei". Si in plus daca zici ca te-ai preumblat si prin tari straine, poate si dansul, n-ar strica sa va facetz si niscai analize, sa nu va treziti cu ceva boli rusinoase luate de la unul sau altul. te pupicesc fata draga. Poate dai si ceva poze sa te si vedem cum arati. Eventual si in costum de baie...
adi27
Postat pe 18 Ianuarie 2014 08:59
Nu ştiu măi, tehnica nu-i pt je. Poate se schimbă ceva...
Axl_R
Postat pe 18 Ianuarie 2014 08:59
scrie-mi pe mess la :iuliadragnea888, sa te ajut
garbo_394436
Postat pe 18 Ianuarie 2014 09:11
De la: Argentina_Malcea_1, la data 2014-01-18 05:36:37


De ce il iubiti pe acest om ?
El este matur in gandire ?
Unii nu se maturizeaza nici la batranete.

Este mare lucru sa stim ce vrem de la viata.
Este adevarat ca fie are o perioada de cautari , dar unii cauta toata viata ,poate nici nu mai stiu la un moment dat ce cauta .
O frunza ,purtata de vant , poate ajunge in balconul unei vile foarte frumoase , sau, poate ajunge pe un morman de gunoi .

Un om , trebuie sa se gandeasca foarte bine si sa-si dea seama ce vrea de la viata ; apoi sa-si urmeze calea . Tentatii sunt multe in viata , dar trebuie sa fim stapani pe noi , sa refuzam ce nu este conform principiilor noastre de viata .
Ce inseamna " mi-am inselat partenerul ( partenera )' ?
Nimeni nu este stapanul nimanui .Este alegerea fiecaruia sa faca ceva la un moment dat . Important este sa ne documentam , sa ne gandim la riscurile pe care ni le asumam la fiecare pas pe care il facem.

Sper ca va este de folos ceea ce v-am scris
Sa auzim de bine .
Mult succes.










mami draga,
argentino mama,
am picat pi spate cu chestionaru' tau. adevarat test de psiho-sociologie. si ce vorbe alese; frunze purtate de vant, urmezi calea, riscuri etc etc. Poezie curata ce mai, zau asa mami manca-ti-as gura si vorbili...
Pe bune, mi-ai facut o zi frumoasa cu scrisul lu' matale, zau ca as vrea sa te cunosc...poate lasi icishia un nr. de telefon... sa ne videm...poate si bem o bere, doo, gustam un mic, o iahnie de fasole cu ciolan, si dupe aia mai videm noi...
Astept un semn fa argentino.

adi27
Postat pe 18 Ianuarie 2014 09:19
De la: PureSoul, la data 2014-01-18 04:45:47Eu voi fi ceva mai transanta si-mi voi exprima opinia, sper sa nu ma judece nimeni.... Ceva imi spune ca el este inca in cautare, nu are femeia pe care si-o doreste langa el. Tu ,(no ofense), esti doar umplutura. Daca va intalni acea persoana , in minutul 1 te va parasi. Nu e de condamnat, pentru ca e dreptul lui sa isi doreasca sa fie fericit, dar si tu ai acelasi drept. Ar trebui sa fie sincer si sa iti spuna adevarul pe care sunt convinsa ca il cunoaste. Acum te intreb daca il iubesti atat de mult incat sa vrei sa lupti pana la capat, daca crezi ca merita toti anii astia din viata ta, pentru ca vezi tu timpul trece si lasa amprente din ce in ce mai adanci in sufletele noastre. Iti doresc sa ai parte de ce ai tu nevoie ... Numai bine


m-am dat dracu'
numa' poeti icishia pi ast forum.
i-auzi la tanti: "amprente adanci pi suflet" !?
hai ca incep sa plang. sa mor io. nu de alta, da' io toata viata ...am cautat cum zici matale. adica ce-am prins...am tras. maritate, nemaritate, iubite, neiubite da' le-am tras-o la toate si pi saturate. sic! si am fost cel mai fericit. adevarat, mai cu vizite pi la doctor, da' o trecut...
asa ca las-o pi fata cu sfaturile matale semidocte despre fericire, iubire etc etc. In viata numa' trasu' conteaza. Si dansa(fata) a inceput bine. Cand in germania cand in romania. Tine-o tot asa fata mosului, viata merita traita, si in final iti bagi si gazu' si apa si curentu' la casa...dupe aia trai nineaca.
Si renunta la sfaturile acriturilor astora de poetese vergine...si coapte...

adi27
Postat pe 18 Ianuarie 2014 09:34
Draga mea, scena asta am vazut-o cu ani in urma dar erau alti actori, sfatul meu este ca voi visati la omul pe care fiecare si la imaginat dar cand sunteti impreuna imaginea se estopeaza si va da-ti seama ca nu el sau ea si imediat va despartiti gasind fiecare alinare la alcineva. nu cred ca este vorba de comunicare ci pur si simplu va regasiti ca vechi prieteni dar nu este de ajuns.Daca era o iubire adevarata ,pana acum aveati ce povesti de copii vostri, de realizarile voastre de grijile voastre dar cred ca este mai bine ca fiecare sa uite acesta iubire a tinereti si sa-si caute omul potrivit.
Iarta-ma, dar iti spun din propria experienta si este mai bine asa (la inceput mai greu dar o data cu trecerea timpului iti dai seama ca nu poti avea o relatie care nu este iubire ci atractie doar un foc facut incet ,incet cu vreascuri ude) fata morgana a fost exact la varsta care trebuia acum suntem oameni maturi si .... si eu sunt de acord cu adi27
garbo_392489
Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:05
Va multumesc pentru pareri tuturor. Adi27, eu nu ''mi-am tras-o'' nici in romania si nici in Germania cu cine am apucat, in Romania am avut o relatie serioasa de aproape 2 ani cu un baiat, si in relatiile celelalte, fiecare de 2 luni, nu am avut relatii intime cu ei, pot sa spun ca i-am folosit doar ca sa trec de amintirea fostului prieten, erau destul de platonice si doar pentru razbunare. In Germania am fost in vacanta la parinti.
Ca si idee, eu sunt balanta si el capricorn.
garbo_394900
Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:33
Relatiile, fie ele de iubire sau prietenie, sunt sisteme dinamice care trebuie cunoscute si intretinute. Relatia voastra curge insa nu evolueaza, si faptul ca sunteti inca impreuna dupa atata timp si atatea inconveniente spune ca intre voi exista sentimente care va tin legati unul de altul. E greu insa ca numai din descrierea ta sa poata cineva din exterior sa vina cu opinii ( unele persoane chiar isi doresc sa te ajute , in mod sincer si dezinteresat ), deoarece fiecare om e diferit, fiecare relatie este unica si nu se poate extinde experienta unei persoane in alt context.Voi singuri ( poate cu un ajutor din exterior, directionat strict pe relatie )puteti afla raspunsul la aceste intrebari care te preocupa.Ati pornit relatia intr-un stadiu in care fiecare isi cauta identitatea, se pare ca ati evoluat diferit si este necesar sa descoperiti impreuna cum anume puteti capitaliza experientele voastre de pina acum. Nu este o idee bune sa tot fugiti, fara sa intelegeti de fapt ce se intampla cu fiecare dintre voi, pentru ca a evita acum rezolvarea unor situatii incomode va va invata sa faceti acelasi lucru mereu, chiar cu parteneri perfecti.
O zi buna !
Daniela_Tudor_1
Postat pe 18 Ianuarie 2014 11:51
ii putem da tone de sfaturi, dar nu o va ajuta atita timp cit ei nu au o relatie deschisa, cit timp nu stiu ce vor unul de la altul, ... si mai important ce vrea de la ea insasi. doar atractia fizica nu e destul.
vivacedonna
Postat pe 18 Ianuarie 2014 12:01
Încurcătura vi se datorează deopotrivă! Lipsa de maturitate în luarea deciziilor duce la suferinţă în plus. Eşti uşor posesivă şi superficială. Nu te supăra! Bărbaţii adevăraţi sunt foarte rari şi nu te sfătuiesc să nu-i cauţi... Secretul este deci, căutarea! Cantonarea intr-o relaţie nefuncţională nu-ţi va aduce nicicând vreo satisfacţie de lungă durată!
alcor
Postat pe 18 Ianuarie 2014 12:42
Incurcate-s caile Domnului!Desi,ceea ce DAI,sa stii...AIA PRIMESTI.legea Universului.nu a noastra.Incearca sa fii CONSECVENTA si CONCRETA,sa iubesti neconditionat,nu te juca cu 2 luni,apoi va suparati,nu va jucati cu cuvintele,valabil ptr amandoi.Daca poti sa ai o discutie face to face,noteaza tot ceea ce e pozitiv si negativ,evident ptr a "cantari situatia".Ai verticalitate si sentimente,te-ai intrebat?????????Vina nu e doar a unuia/uneia,cautati adevarul si-l construiti dupa noi principii...COMUNE,.Timpul trece si lasa urme,lasati amandoi orgoliile,daca e ceva bun veti continua,daca nu,nu e sa fie.Succes!
vickybeaty
Postat pe 18 Ianuarie 2014 12:51
Nu te iubeste,este un egoist,profita de sentimentele tale.
garbo162553
Postat pe 18 Ianuarie 2014 14:14
Conform legilor lui Murphi, daca un lucru incepe prost, se termina cu un dezastru. Dupa ce se termina romanul, ( mie imi plac acelea semnate de Aghata Christie) te rog sa trimiti epilogul alcatuit din doua cuvinte. Concluziile le trag dupa aceea.
garbo_1713
Postat pe 18 Ianuarie 2014 14:43
Wow!
garbo088037
Postat pe 18 Ianuarie 2014 18:08
De la: garbo_1713, la data 2014-01-18 14:43:40Conform legilor lui Murphi, daca un lucru incepe prost, se termina cu un dezastru. Dupa ce se termina romanul, ( mie imi plac acelea semnate de Aghata Christie) te rog sa trimiti epilogul alcatuit din doua cuvinte. Concluziile le trag dupa aceea.


Iote scartz
Rotty
Postat pe 18 Ianuarie 2014 22:01
Sfatul este la tine, in tine!!!!
Nimeni nu poate trai in locul tau si nici tu in locul altora.
cris45
Postat pe 18 Ianuarie 2014 23:43
Interesanta povestioara, am avut rabdare s-o citesc, nu e plictisitoare, dar ce m-a amuzat cel mai tare la final, cand ai zis ca la 29 de ani se uita la desene animate japoneze. Vreau sa zic ca nu e asa grav, prietenul meu la 27 de ani se uita la ben ten + desene japoneze. :)) Eu am incetat sa ma mai mir. E un fel de trend cu desenele astea, am sa incerc sa ma uit si eu la un episod, is curioasa de acum. :))
elene_Zaharica
Postat pe 19 Ianuarie 2014 00:15
Taci bre tataie! Ai trait degeaba in Maramu' ! Veze-ti de stalpul tau!
elene_Zaharica
Postat pe 19 Ianuarie 2014 00:18
Ai grija sa nu-ti musti limba, draga Roti. Ai totusi o sansa. Sa ti-o manance microbii. E o chestie lenta si nici nu te prinzi cand ramai mut.
garbo_1713
Postat pe 19 Ianuarie 2014 15:18
Avantajul povestilor este ca sunt lacrimogene. Iti dai seama ce neplacut ar fi sa folosesti ceapa zdrobita ca sa lacramezi.Realitatea este ca ne plac lucrurile incalcite iar cate o lacrima din cand in cand, face bine la ten.
garbo_1713
Postat pe 19 Ianuarie 2014 15:22
Parerea mea este ca ar trebui sa faci ceea ce simti, Voi ati fost niste copii, ar trebui sa fi invatat amandoi din toate certurile si despartirile voastre. DIn punctul meu de vedere, nu s-ar intoarce doar ca nu gaseste fata perfecta, ci pentru ca a gasit-o, dar e foarte zapacit.
Fa ce-ti spune inima!
Bucura-te de el!
Sper ca acum sunteti mai intelepti, mai invatati dupa atatea despartiri, si sa va dati seama ca nu degeaba sunteti totusi impreuna!
Succes sa se lase cu casatorie de data asta si sa fiti bine!

Postat pe 19 Ianuarie 2014 15:40
incurcata, intr-adevar. Asa de incurcata incit mai bine o arunci decit sa o descalcesti.

Serios vb, tu ce asteptari ai? Dupa atitea rotocoale, care e cel mai bun scenariu dupa parerea ta? E evident ca te-a ales asa cum te duci sa iti iei o rochie, probezi diverse, vezi una care nu iti prea place.... te mai uiti, nu gasesti nimic potrivit si zici bine, lasa, treaca de la mine, o iau totusi pe asta daca altceva nu e.
Iubirea de vis, nu?
quasaria
Postat pe 19 Ianuarie 2014 15:43
De la: elene_Zaharica, la data 2014-01-19 00:18:33Taci bre tataie! Ai trait degeaba in Maramu' ! Veze-ti de stalpul tau!


cum digiaba fai ?
ca di stalpu' mieu s-or ...frecat atatea !?
nu lashi icishia un nr. de tilifon, haiiiiii ????????????
poate beau si cu tini o bere doo sau sugem o stecla de horinca...
si dupe aia videm noi...

adi27
Postat pe 19 Ianuarie 2014 16:48
De la: garbo_1713, la data 2014-01-19 15:18:59Ai grija sa nu-ti musti limba, draga Roti. Ai totusi o sansa. Sa ti-o manance microbii. E o chestie lenta si nici nu te prinzi cand ramai mut.


Sunt vaccinata , nu vaccinat.
Rotty
Postat pe 19 Ianuarie 2014 19:59
Vreau sa va mai povestesc o intamplare petrecuta zilele trecute (daca tot mi s-au cerut mai multe detalii, povestioara fiind cam scurta si lipsita de amanunte :D ).

In 16 ianuarie a venit, dupa serviciu, la mine. Mi-a facut o surpriza, nu m-a anuntat. Mi-a adus si un cadouas, o baterie pentru laptop, stia ca a mea nu e prea buna. M-am bucurat. Insa in dupa-masa aceea aveam stabilita o intalnire cu prietena mea, trebuia sa vina la mine cu prietenul ei, ca sa imi vada apartamentul si sa mai vorbim. Deci ne-am petrecut dupa-masa in patru, stand si discutand. Dar... ce m-a deranjat, erau glumele prietenului meu. Eu am deschis subiectul animalelor de companie, cum ca as vrea sa-mi iau ceva, probabil un catel. Toti isi dadeau cu parerea si mai glumeau, insa prietenul meu glumea intruna pe seama asta si a inceput sa ma enerveze comportamentul lui. Prietena mea mi-a spus, vazand ca nu sunt hotarata, sa-mi iau o capra. Atunci prietenul meu a zis ca pot sa merg cu ea la pascut in jurul blocului. Am zambit si nu mi s-a parut foarte amuzanta gluma. In fine, continua cu glume de genul asta, ca un copil mic. Dar atmosfera, in general, era ok, deschisa, doar eu un pic mi-am schimbat starea.
Dupa ce au plecat prietena mea si cu iubitul ei de la mine, i-am spus prietenului meu ca m-au deranjat glumele lui pe seama mea, si ca nu era nimic prea haios, ba din contra, erau glume de copil mic. Mi-a spus ca doar glumea si se vedea asta, dar si-a cerut scuze daca m-a deranjat, si ca altadata nu o sa mai faca. Nu m-a deranjat ca glumea intruna, doar glumele erau cam proaste, cel putin pentru mine.
In seara aia era invitat de niste chinezi (care au venit la firma unde lucreaza, in scop profesional) la un restaurant. M-a intrebat daca sa mearga sau sa stea cu mine. I-am spus sa mearga, ca asa e frumos, si ei l-au invitat la restaurant cand a fost el in China. Ok, cam dupa ce si-a cerut scuze, a plecat.
Mie nu mi-a trecut supararea, ba din contra. Mi-am amintit toate fazele urate din trecut (de acum cativa cati ani..), mi-au reaparut intrebarile referitoare la compatibilitatea dintre noi, etc.
Urmatoarea zi i-am spus ca vreau o pauza, ca a mai facut el glume de-astea proaste si mi-a promis ca nu mai face, si acum iar a facut, asa ca nu mai am incredere in el. Mi-a cerut iertare de multe ori, spunea ca exagerez si ca nu a facut nimic foarte grav acum, dar ca nu o sa mai faca.
In perioada asta, fiind chinezii in Romania, a avut mult de lucru si ajungea acasa dupa 7 seara, deci nu a mai avut timp sa vina la mine si sa vorbim fata in fata.
A urmat ziua lui. I-am cumparat cadou, desi nu stiam sigur daca o sa ajung sa i-l dau sau nu, pentru ca nu stiam daca mai vreau sa ma impac cu el. Ma gandeam ca daca nu, imi ramane mie cadoul, nu-i problema.
Stiam ca de ziua lui a vorbit cu prieteni si colegi, din timp, sa iesim la un suc, seara. Dar in ziua respectiva, a ajuns tarziu de la serviciu si nu a mai iesit niciunde, nici cu prietenii, desi ei l-au intrebat ce face, si nu a venit nici la mine. Am stat ca fraierii si ne-am certat pe mess pana noaptea la ora 12 jumate. Eu ma gandeam ca poate vine la mine sa-si ceara scuze mai credibile, nu doar asa, dar nu a venit. Pana la urma, am lasat-o mai moale amandoi pe mess, el mi-a spus ,,Doamne pupic, cum ne comportam", a mai urmat un sir de reprosuri din partea amandurora, la final el m-a pupat, eu nu. Dup-aia eu am stins laptopu si m-am culcat, la fel a facut si el.
A doua zi, la 12:00 (asa obisnuim sa ne trimitem mesaje pe telefon, la ore fixe) mi-a trimis mesaj, daca vreau sa ne intalnim si sa vorbim. Mi-a spus si ca ieri considera ca era mai bine sa las eu de la mine, pentru ca era ziua lui. I-am spus ok, ne intalnim azi. Peste vreo 2 ore a venit la mine, se vedea ca avea ochii tristi si obositi, il cunosc. Mi-a spus ca sunt rautsa, eu i-am spus ca el e, mi-a promis ca nu ma mai supara niciodata si sa-i promit si eu asta. I-am spus ok, daca nici el nu ma mai supara, ca el incepe de obicei. Atunci ne-am petrecut ziua foarte frumos, m-as scos la masa in oras si la plimbare, seara ne-am intalnit cu prietenii si colegii lui si le-a dat si lor de baut pentru ziua lui. Deci ne-am impacat si am mai reglat o parte dintre problemele de comunicare.
In general, imi plac glumele lui si rad intruna, si el la ale mele, sunt cam acelasi gen, e unul dintre motivele pentru care ne intelegem foarte bine cand suntem impreuna. Doar ca in seara aceea a cam exagerat, plus ca eu eram in perioada aceea a fetelor, eram mai sensibila.
Asa... cine a gresit de data asta? Cine a gresit ca si-a petrecut ziua de nastere acasa, trist? Probabil suntem amandoi prea copilarosi, insa eu cred ca daca el nu s-ar comporta asa copilareste cateodata, nu as exagera nici eu cu supararea.
garbo_394900
Postat pe 19 Ianuarie 2014 20:31
Draga _394...

Intr-adevar, o prezentare cam prea detaliata a situatiei, dar nu asta e problema. Nu-ti face rau ca ai scris tot, poate chiar sa te ajute sa-ti limpezesti gandurile.
Altfel, am cunoscut un caz aproape identic. Parerea mea este ca voi stati impreuna mai mult din inertie decat din mare iubire. Relatia e cam consumata, cu bunele si relele ei. daca n-ar fi asa, n-ati fi putut sa iesiti amandoi "din decor" in repetate randuri, chiar daca asta s-a intamplat in pauzele de relatie. V-ati tot cautat alte persoane, dar ce ati gasit nu v-a adus destula satisfactie, asa ca ati revenit unul la altul. Desigur, nu judec aceste incercari de gasire a partenerului/partenerei, ele sunt firesti. Daca nu acum, atunci cand? Sunteti tineri si liberi. Alegerea de cuplu nu e chiar usoara uneori nici la varste mai inaintate (pt multi).
Un sfat pe scurt (desi nu prea agreez sfaturile, fiecare trebuie sa decida pt el): renunta la acest baiat. Daca vrei detalii, scrie-mi mesaj privat.
Psih. AD

anca16
Postat pe 19 Ianuarie 2014 20:41
Bine bine. Veze-ti de activitatea ta in continuare, lasa-i pe altii sa dea sfaturi.
elene_Zaharica
Postat pe 19 Ianuarie 2014 22:38
De la: elene_Zaharica, la data 2014-01-19 22:38:28Bine bine. Veze-ti de activitatea ta in continuare, lasa-i pe altii sa dea sfaturi.

* vezi-ti , pardon
elene_Zaharica
Postat pe 19 Ianuarie 2014 22:41
De la: elene_Zaharica, la data 2014-01-19 22:41:29
De la: elene_Zaharica, la data 2014-01-19 22:38:28Bine bine. Veze-ti de activitatea ta in continuare, lasa-i pe altii sa dea sfaturi.

* vezi-ti , pardon

pt tataia Adi27
elene_Zaharica
Postat pe 19 Ianuarie 2014 22:54
detaliile nu fac decit sa imi confirme ipoteza ca voi nu traiti, voi mimati. Mimati o relatie, mimati sentimente. Ce inseamna "daca nu ii dau cadoul imi ramine mie"?

Ai idee, vreo vaga idee ce inseamna sa iubesti pe cineva?
quasaria
Postat pe 20 Ianuarie 2014 00:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
femeia taur barbat scorpion? 2 De la: magdabeauty 18 Octombrie 2009 23:48
l-am inselat, am luat gonoree 33 De la: tutankhamon 12 Februarie 2010 21:33
M-a lasat balta a doua zi dupa nunta 23 De la: Micass 17 Ianuarie 2009 11:14
INIMA SAU RATIUNEA... AJUTOR... 58 De la: regi_15 23 Februarie 2009 21:32
vis distrus pt totdeauna 14 De la: florinabranzea 15 Octombrie 2008 19:41
Setari Cookie-uri