Un animalut de companie!

Nu nebuno nu vreau agresivitate....."corciturile mele sublime"......esti penibila si frustrata.....o viata linistita iti doresc:))))))))
jojodiana
Postat pe 16 Iulie 2013 00:23
ia-ti calmantele, vasilico.
Da' vezi sa nu cumperi de la bestiile ale de se vind: poate gasesti pe strada, prin tufisuri, beti morti, diverse suflete milostive... si unii sint chiar de rasa.
quasaria
Postat pe 16 Iulie 2013 10:17
Asa ai facut tu??? Presupun ca si barbatul este cu instructiuni de folosire.....se pare ca in ultima vreme nu prea l-ai mai "citit" de vreme ce stii ce se afla pe strada.....hihihi
jojodiana
Postat pe 16 Iulie 2013 12:49
ca sa "presupui" trebuie sa ai cu ce - coada ridicata nu serveste la "a presupune". Aia serveste doar sa iti iei medicatia, cum ti-am recomandat. De unde iti place tie, de prin tufisuri si adaposturi! Asa ca mars la cotet!. Nota 3.
quasaria
Postat pe 16 Iulie 2013 14:06
Cat de tampita poti fi.......si ghertzoaica....mai zii ca dobitocul tot dobitoc ramane.....
jojodiana
Postat pe 16 Iulie 2013 18:30
Stii cati bipezi din astia ca tine am prin zona.....multi...din pacate....singura problema este ca va inmultiti si transmiteti acesta caracter mizer generatiilor urmatoare.....faceti de ras rasa umana....din care doar fizic faceti parte!!!!!!!!
jojodiana
Postat pe 16 Iulie 2013 18:33
ai pus intrebarea doar ca sa ii intariti pe oamenii de pe aici? din politete se raspunde daca tot lansezi un subiect ! sau era doar plictiseala??
garbo_19362
Postat pe 17 Iulie 2013 00:22
care "rasa", vita???
La tine "biped" e "rasa"? Sau doar "uman" e rasa?? Adica exista bichoni, pudeli, pechinezi si bipezi, dupa parerea ta?

Si te mai consideri bipeda dupa ineptiile astea??
Ai zis bine "din care FACETI parte" - FACEM, nu faci! Tu faci parte din specia unicelulara istericum handicapus. Pur singe! Cu pedigree!!

Asa cum am spus - MARSH si tavaleste-te prin maidanul tau!
quasaria
Postat pe 17 Iulie 2013 12:07
Vita e ma-ta ca nu a stiut sa te educe....esti o taranca parvenita si proasta ......du-te si arunca-te in fatza trenului...ai face un bine omenirii!!!!!!!!!
jojodiana
Postat pe 17 Iulie 2013 15:11
du-te dreak si ia antirabic, vita isterica!!!
De aia s-a imputit orasul ala si a devenit plin de caini "de oras", pentru ca exista schizofrenice ca tine. De aia sint sfasiati copii pe strada, pentru kktii aia de madanezi pe care ii pupi tu sub coada!
Ar trebui eutanasiate cretinele care ii hranesc, alea ca tine, nu cainii. Cainii n-au nici o vina - ci bolnavele astea psihice care fac cite o fixatie.
quasaria
Postat pe 17 Iulie 2013 17:57
ia nu va mai balacariti.......
http://www.evz.ro/detalii/stiri/top-10-moduri-haioase-de-a-manca-pepene-cum-reactioneaza-animalele-cand-il-gusta-galeri-1048271/pagina-articol/1.html ...un dragut foc!!!
ladyDY
Postat pe 18 Iulie 2013 20:20
Sara Lady ...Dragutz
Rotty
Postat pe 18 Iulie 2013 20:47
buna seara!!! zici ca este o jucarie de plus....
ladyDY
Postat pe 18 Iulie 2013 21:37
Multe aberatii se mai spun la nervi...si total in necunostiinta de cauza.
Am locuit in mai multe orase din Romania, si-n Bucuresti vezi cei mai putini caini maidanezi pe strazi(comparativ cu celelalte orase mari), dar si cei mai agresivi...asta, bineinteles din cauza specimenelor bipede din Bucuresti, care-s, normal, mai agresive si care nu hranesc bietii catei minunati, asa cum o fac cei din provincie.
Iar copiii aia minunati, de asemenea, dar batuti de soarta din cauza parintilor total iresponsabili, sunt muscati de catei, doar si numai din vina si din cauza unor parinti total incompatibili cu notiunea de parinte(si-s multi tare) care-i scapa de sub observatie si care au uitat sa-i educe cum sa se poarte cu un animal, ca scuza-ma, daca vad un tampit de copil ca loveste un catel, il strang de gat cu mana mea, dar apoi, ne miram tare, ca "bietul" a fost muscat...pai bine i-a facut, frate.
Un caine maidanez, luat si crescut, va fi intotdeauna mai loial si mai umil si supus decat unul de rasa...si-o spun in mare cunostiinta de cauza, crescuta de mica in preajma cateilor(si de rasa si maidanezi, fiind si posesoare de catei de rasa si la ora actuala) si pe care-i adora deopotriva.
Urat cand pe un subiect nobil cum e cel despre animalute, in speta, catei, asistam la descompunerea rasei umane...ia-te dracu' de persoana daca n-o inghiti/halesti(sa fiu in ton cu limbajul folosit aici), dar nu arunca in niste suflete mult mai nobile decat absolut toti oamenii. Noi suntem prea mici in comparatie cu ele si cu lectia de viata pe care ne-o prezinta zilnic!!!
magdabeauty
Postat pe 18 Iulie 2013 21:44
Multumesc magdabeauty!!!! In legatura cu personajul de mai sus atata stie atata duce atata spune!!! Imi pare rau ca am dat apa la moara unui asemenea specimen salbatic, fara suflet si fara caracter.
jojodiana
Postat pe 19 Iulie 2013 00:44
"daca vad un tampit de copil ca loveste un catel, il strang de gat cu mana mea, dar apoi, ne miram tare, ca "bietul" a fost muscat...pai bine i-a facut, frate."

Ei Magda , ce ma mai revolta pe mine tema asta....Intr-un timp , erau copii care incercau sa enerveze cainele prin gard cu bete. Am facut un scandal de toata frumusetea prin vecini , spunandu-le sa nu se mire daca cainele va ajunge sa urasca copiii si sa nu-mi vina cu reclamatii daca va maraii la ei. Pana la urma s-a dovedit ca un caine poate fi mai destept si mai bine educat decat copiii lor.
Rotty
Postat pe 19 Iulie 2013 07:42
Ca sa fiu in ton: daca TIMPITUL de catel musca un om sau un pui de om, in momentul ala cainele trebuie impuscat, punct - si eliminati ceilalti care reprezinta un potential pericol.
Personal, m-am blana, n-am patru labe, n-am coada. Si mi-e imposibil sa pup in cour un catel mai mult decit un copil. Cine doreste sa o faca, e liber sa se duca in salbaticie sa=si insoteasca iubirea vietii - pina una alta orasele n-au fost construite de caini, au fost construite de oameni. Cit timp cainii ataca, n-au ce sa caute in orase. Punct. De ce, ce cum si cu daca si cu parca e inutil. Nu sintem la competitie. Nu sintem egali cu animalele ca sa aplicam legea talionului. Nu cainele hraneste omul si ii ofera adapost, ci invers: animalul sau este compatibil cu omul, sau nu e - daca nu e, sa stea in padure.
Si vorbesc ca stapin de caine si om care a crescut cu caini in curte - DAR niciodata, absolut niciodata n-am pus semn de egalitate intre om si caine - intre copilul meu si intre cainele meu, de exemplu. Nici intre cainele meu si copiii altora. Sa consideri omul egal cu animalul e o aberatie patologica.
Si da, sint satula pina peste cap de povesti duioase cu bietul grivei victimizat. Mi se pare revoltator intr-adevar sa lovesti un animal, mi se pare ca respectivii ar trebui pedepsiti sau incarcerati - DAR un om care loveste sau ucide un animal nu e acelasi lucru cu un caine care ucide un copil, pardon! Extrapoling gindirea asta magnifica, faptul ca ai lovit o musca cu pliciul echivaleaza cu faptul ca ti-ai impuscat vecinul - na, tot fiinta vie, avea si ea un suflet si n-a facut rau nimanui, saraca de ea....

Poate ca uneori e cazul sa ne amintim ca, totusi, INCA ucidem ca sa mincam. Inca o facem - chiar si asa, in plina isterie pentru "drepturile animalelor".
Si cind nu o vom mai face nu vor mai exista oameni.
Macar din cind in cind asa, sa ne indreptam pivirilealea inlacrimate de "moartea caprioarei" spre ce avem in farfurie si sa ne gindim daca vitelul ala cu gene lungi si priviri blege din grajd insemna pentru noi cit inseamna plodul propriu din dormitor. Daca nu, atunci diferenta dintre pet-vitel si pet-caine care e? Doar ideologie - sau frustrare maternala deviata spre prima vietate care depinde de noi?
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2013 10:01
... Huh, yeah! .... si eu as impusca, dar pe cine trebuie si aia-s, cica, "uameni"







...Dooh! Jesus! ...Done with you, gata, eject!

Happy, now, Vladut?! Pana si rabdarea mea are limite, man...dar tot "duamana" am ramas, see?!
magdabeauty
Postat pe 19 Iulie 2013 11:09
alta isterica...
Du-te invirtindu-te. Ca o duamna. Si ai grija sa nu iti scape, hic, paharul din mina.
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2013 11:45
Ai ramas cu mari melancolii dupa burst, se pare

Atat pot sa spun...o creatura mai batuta-n cap decat tine, mie nu mi-a fost dat sa vad si-i perfect asa, pentru ca daca eram, vreodata, in vreun context in preajma ta si aberai cu atata patos cum faci de obicei, te bateam, clar si eu-s fff intelegatoare, dar, pana la un punct rezist. Cand dau, repetat, de prostie de dragul prostiei, cedez cu cap


In rest...
magdabeauty
Postat pe 19 Iulie 2013 12:02
Bon, sa trecem la lucruri serioase acum, zic...

Hello, initiatoarea topicului, daca mai esti interesata si daca nu ti-ai rezolvat problema si daca te-ai decis la un catel...scrie-mi in privat, sa-ti arat ceva. E gratis. Nu fac comert cu animale...a, si nu-i de rasa...VAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!


Da un semn, daca mai intri
magdabeauty
Postat pe 19 Iulie 2013 12:06
tanti floareo, ai fi preferat sa iti spun sa ai grija sa nu iti intre sticla aia in cour? Suna mai a duoamna?
N-ai cum sa te afli in preajma mea pe la intrunirile alcoolicilor anonimi unde iti invirti paharul din foto... Dream on, oricum.
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2013 12:22
Tu chiar ai sechele, daca vrei iti recomand un psiholog, ceva...am prieteni priceputi in orice fel de tratament de natura nervoasa.
Si...cu toata durerea pe care ti-o voi pricinui, eu nu-s burst, mamaie, trezeste-te...esti lulea dupa om, este?!!?

Mare-i gradina Domnului! Dar fixatiile sunt mult mai mari, lasa omu-n treaba lui...asta s-a-ndragostit lulea
Aiiiiiiiiiii de capu' meu!!!

Sa nu ne batem in cercuri, zic...ca iesi sifonata rau cu toata modestia care ma caracterizeaza, duduie!

Adio si latra la gard!
Oameni buni, asta-i chiar pe bune, asa, de felul ei ?!?!
Ai sa ramai singura sa cotcodacesti pe aici. Eu, una, nu-ti mai raspund...ca, sincer, amatoarea de tarii lichide cu siguranta tu esti, din moment ce vezi numai isterici, alcoolici...si maidanezi...deci, macaie in voie! Esti invitata mea! Fa-te de cacao, cum te-ai facut remarcata de la inceput...
magdabeauty
Postat pe 19 Iulie 2013 12:28
ce e, chiorex? Te-ai simtit atinsa, de-ai sarit asa?
Sau nu ti-ai vazut paharul si sticla de la cour din fotografia care te reprezinta pe aici, pina acum?

Nu stiu cine kkt e ala de care vorbesti si de ce ar fi reprezentativ pentru toti alcoolicii pamintului. Asa ti se pare tie, ca e?
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2013 12:38
... Te dai singura de gol, centrezi, dai cu capu', fugi in poarta...Dumnezeu cu mila in cazul tau, sincer...
Si nu trebuia sa te ofuschezi asa, doar pentru ca te-am sters de la prieteni si doar pentru ca sunt capabila sa sustin o idee si nu un om(care habar n-are ce vorbeste, dar vorbeste, frate)...

Oricat te-ai munci tu cu mine, nu ma scoti tu din sarite, asa cum ai facut cu majoritatea de pe aici...pentru ca eu mai si gandesc spre deosebire de tine si ma multumesc cu un ignore, delete, chestii dintr-astea fine, cu stil

magdabeauty
Postat pe 19 Iulie 2013 12:48
gradi grupa mare.
Habar n-am pe cine am sau n-am la "prieteni", am depasit virsta cu cerutul prieteniei.
Iar oameni care sa fie capabili sa discute nu sa se dea cu cracii in sus am vazut putini pe garbo - nu esti printre ei. Stilul tau fin de tzoapa e clar din mesajele de mai sus.

Np, nu te ofusca, aveam chef sa ma relaxez in seara asta zburatacind gaini pe aici. S-a intimplat sa iesi tu prima din cotetz. Nimic personal.
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2013 12:58
Normal ca nimic personal(ca deh, o intoarcem ca in desert :D), exact ce-ti spuneam, ai probleme...si nu putine!
Acum te las sa latri ultima replica...c-asa-i frumos din partea mea, sa acord circumstante atenuante...unora, asa, ca tine
Pe loc repaus, acum...
magdabeauty
Postat pe 19 Iulie 2013 13:40
ti-am zis ca dp meu de vedere esti o oarecare gaina proasta si ca ti-ai demonstrat tzopismul - iar tie ti se pare ca "o intorc". Well, ma felicit pentru cit sint de diplomata in cazul asta!
Din pacate, nu de diplomatia mea e vorba, ci de capacitatea ta de intelegere a sensului unui text simplu.

Traducerea - "hai sictir stoarfa betiva", pre limba ta, poate asa pricepi. Hic!
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2013 14:04
Huh, baby, atata poti?! Atat te duce?! Ai noroc ca nu-ti vorbesc eu pe limba ta, ca aia doar intre 4 ochi se face si cu mufa ta in fata, ofcourse, darling...
Parca nu ne enervam, gasculito...ceva pb intime in prag de seara?! Te=a lasat singurica?! Cred si yo!
Ia si recupereaza, cumva...dam un call lui burst, something?!
Naiva mai esti! Important e ca ai ciocu' mare, atata macar...a, si rochita aia de la second
magdabeauty
Postat pe 19 Iulie 2013 14:11
ei, vezi ca asa, tradus, ai inteles si tu - si te-ai inviorat?

Ooo... ce cultura: "something"....
English, u sucker? And wtf is that combusted shit bitch, cuz i can't remember?
quasaria
Postat pe 19 Iulie 2013 14:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
indemnizatii 1 De la: bubu123 16 Martie 2011 19:55
after-school 1 De la: blue_star_5 30 August 2009 11:37
se uita la un film porno 7 De la: andracalin 2 Iunie 2009 18:02
megaureter si reflux vezico-ureteral 1 De la: ruschita 4 Februarie 2009 18:04
o experienta socanta 56 De la: tudor_claudia 7 Aprilie 2010 16:05
Setari Cookie-uri