ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Ce influenta are radiatia din timpul unei mamografii asupra fatului de 4 sapt.?

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

fata mea de 30 de ani a facut o mamografie la 4 saptamini de sarcina, cit de periculos este pt micutul ei?? stie cineva? multumesc mult!SARBATORI FERICITE TUTUROR!
  citeaza   raspunde

Are mare importanta si este nociva.Am o prietena care are 26 de ani si niste noduli la san . S-a dus sa-si faca mamografie si a fost refuzata pe motiv ca e prea tanara ca sa fie radiata, deci medicii stiu efectele radiatiilor!...
  citeaza   raspunde

Eu am facut in Luna a 8 de sarcina, mi-au invelit burtica care era destul de mare cu 3 randuri de protectie, imi aduc aminte ca erau si foarte grele protectiile, doua asistemte m-au ajutat sa le tina. Din fericire nu am avut nimic, a fost doar o raceala putermica. Am nascut natural , la termen un baietel sanatos. Tehnologia a Mai avansat zic eu , iar doctori recomanda radiografii numai in caz de urgenta, fie ca esti gravida sau nu , este foarte important ca ei sa stie ca esti gravida ca sa foloseasca protectia pentru sarcina .sunt multe de povestit pe tema asta, daca nu faci tomografia sar putea sa ai ceva care sa impiedice dezvoltarea normala a fatului sau chiar sa ajunga la o sarcina avansata si trebuie sa renunti la sarcina si atunci este foarte dureros emotional .
  citeaza   raspunde

Salut burtici! Va rog sa ma votati aici a.pgtb.me/kC83VB !!! si va invit si pe voi sa participati la concursul dedicat gravidelor! Mult succes!
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: