Buna! Avem pe aici admiratoare de-ale lui Naty? Am citit intr-un supliment TV ca urmeaza sa se difuzeze si la noi un nou serial cu ea. Si spun "serial" pentru ca nu va fi o telenovela, ci o comedie neagra, in care ea are rol negativ. Din ce am citit, va interpreta o femeie care isi insceneaza moartea pentru a scapa de probleme si, in fiecare episod, vor aparea diferiti invitati speciali. Unul dintre ei e Christian Meier, care apare in 3 episoade si care, intr-o conferinta de presa, a numit-o pe Natalia "Jennifer Aniston in varianta latina", pentru ca a fost foarte impresionat de modul in care interpreteaza rolurile de comedie. Afara serialul a ajuns deja la al doilea sezon, la noi se incepe difuzarea primului sezon pe 24 aprilie pe Look TV. Fiecare episod va fi difuzat saptamanal, miercuri de la 20:30. A mai auzit cineva de serialul asta? |
||
garbo_11776 Postat pe 18 Aprilie 2013 14:56 |
||
---|---|---|
Urmareste cineva? Tocmai am descoperit ca pe pagina fan clubului oficial Natalia Oreiro Romania se posteaza capturi din fiecare episod. Aici sunt capturile din episodul 2: http://nataliaoreiro.fanstar.org/?p=481 Daca mai sunt si alte fete pe-aici care se uita, mi-ar placea sa schimbam cateva pareri :D |
||
garbo_11776 Postat pe 20 Mai 2013 17:23 |
||
serialul se numeste Lynch – Fabrica de decese si de difuzeaza pe Look TV | ||
|
||
deea_cc Postat pe 3 Iunie 2013 16:55 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CE FILME ATI MAI VAZUT | 98 | De la: anakin 19 Aprilie 2010 00:27 |
Animatie 3D | 4 | De la: garbo_1894 1 Noiembrie 2018 21:46 |
Film de vazut in familie | 4 | De la: garbo_1894 5 Iulie 2012 11:47 |
|
||
filme | 1 | De la: alisha 7 Mai 2010 22:47 |
Care se anunta a fi cele mai bune filme ale anului 2009? | 23 | De la: preciouss 25 Ianuarie 2010 21:26 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice